Σώματαρα.Και σε στήσιμο μια χαρά
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
εχουμε κατι να πουμε?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
τι ωρα πηγες?Σκοπευα σημερα για επανάληψη στην βαλερια αλλα ειδα την κατια, την ειχα δει και στο παρελθόν αλλα δεν με ειχε ενθουσιασει, σημερα ηταν διαφορετικη παπουτσια του στριπ και καυλωτικα εσωρουχα ε τι να κανω και γω ενεδωσα στο πειρασμο και μπηκα τιμια επιλογη μου μενει τωρα η χριστινα για τεστ drive
pilofori
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 19
- Like
- 9.928
- Πόντοι
- 9.095
Για πε,για πεΠήγα και ξαναγαμησα Ζενια στο Τριγγετα τις προάλλες , απίστευτο μουνετο η μικρή , απίστευτο μουτράκι και κωλαρα chubby τρελή , απορώ πως δεν έχει γραφτεί κάτι ακόμα για Ζενια εδώ στο νήμα ή και σε άλλα , όταν μπορέσω θα ανεβάσω κριτική για αυτό το εκφυλο πορνιδιο !!!
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.301
- Πόντοι
- 3.246
Προς το τελος της βαρδιας και ενας τυπος με ρωταγε στο σαλονι αν ηταν καλη και ποια απο τις κοπελες να παρει, τυπε εμφανισου ξερουμε οτι εισαι μελος σιγουρα και πες μας ποια πηρες τελικα ?τι ωρα πηγες?
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Την Κάτια πάντως την έβλεπα καιρό στο πρόγραμμα του Κασσάνδρας 8.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
εγω παντος φευγοντας καπου 3.00 με 3.30 εμπαινε ενας τυπος με μασκα στη μουρη και τοπυ ελεγα παρε κατια φιλε εγγυησηΠρος το τελος της βαρδιας και ενας τυπος με ρωταγε στο σαλονι αν ηταν καλη και ποια απο τις κοπελες να παρει, τυπε εμφανισου ξερουμε οτι εισαι μελος σιγουρα και πες μας ποια πηρες τελικα ?
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
εγω σημερα μολις την ειδα.Την Κάτια πάντως την έβλεπα καιρό στο πρόγραμμα του Κασσάνδρας 8.
ήταν για κάμποσο καιρό, κάπου στα τέλη του χειμώνα, κάποια στιγμή εξαφανίστηκε και τώρα εμφανίστηκε ξανά.Την Κάτια πάντως την έβλεπα καιρό στο πρόγραμμα του Κασσάνδρας 8.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Δεν αμφιβάλλω, τσέκαρε αυτό που σου στέλνω.εγω σημερα μολις την ειδα.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.301
- Πόντοι
- 3.246
Ναι ενταξει εγω εμπλεξα, η μια ερωτηση εφερνε την αλλη ο τυπος ηθελε αναλυση και γω βιαζομουν εκεινη την ωρα, και βασικα δεν ηξερα τι γουστο εχει και εφοσον της ειδε τις κοπελες παλι ηταν σκεπτικος δωστο ρε τυπε το 50αρι τοσα εχουμε καψει σιγουρα παντως δε θα το κλεγε ειτε με βαλερια ειτε με κατια ειναι τιμιες και οι 2εγω παντος φευγοντας καπου 3.00 με 3.30 εμπαινε ενας τυπος με μασκα στη μουρη και τοπυ ελεγα παρε κατια φιλε εγγυηση
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Συμφωνω και επαυξανω. Ειτε η μια ειτε η αλλη σιγουρα θα περασεις καλα.Εχω δοκιμσει 3-4 φορες Βαλερια και αυτη πολυ καλη και οπι δυο κορμαρεςΝαι ενταξει εγω εμπλεξα, η μια ερωτηση εφερνε την αλλη ο τυπος ηθελε αναλυση και γω βιαζομουν εκεινη την ωρα, και βασικα δεν ηξερα τι γουστο εχει και εφοσον της ειδε τις κοπελες παλι ηταν σκεπτικος δωστο ρε τυπε το 50αρι τοσα εχουμε καψει σιγουρα παντως δε θα το κλεγε ειτε με βαλερια ειτε με κατια ειναι τιμιες και οι 2
είχα δοκιμάσει και τις τρεις που ήταν τότε (κάπου Φεβρουάριο-Μάρτιο αν θυμάμαι καλά). Τη θυμάμαι χαρακτηριστικά. Δεν λέω ότι ήταν κακή η κοπέλα, απλά κάτι δεν έκατσε καλά μεταξύ μας μάλλον.Εισαι σιγουρος οτι μιλαμε για την ιδια κοπελα?
Το λεω επειδη εκει εχει τρειςκοπελες.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Κατσε ποιες τρεις? Η χριστινα μολις ηρθεείχα δοκιμάσει και τις τρεις που ήταν τότε (κάπου Φεβρουάριο-Μάρτιο αν θυμάμαι καλά). Τη θυμάμαι χαρακτηριστικά. Δεν λέω ότι ήταν κακή η κοπέλα, απλά κάτι δεν έκατσε καλά μεταξύ μας μάλλον.
τότε ήταν Βαλέρια (η κορυφαία, γλυκύτατη), Κάτια και Άνυα.Κατσε ποιες τρεις? Η χριστινα μολις ηρθε
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.301
- Πόντοι
- 3.246
Ποια σ αρεσε πιο πολυ?τότε ήταν Βαλέρια (η κορυφαία, γλυκύτατη), Κάτια και Άνυα.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
ισως να μη ταιριαξατε ισως δε ξερω τι μπορει να εφταιξε.Εγω παροτι κοιταω μεχρι και την τελευταια λεπτομερεια εμεινα απολυτα ευχαριστημενος.Μιλαμε για ανθρωπο πολυ παραξενο.Αμα δω π.χ τα ιδια βρακια που φορανε ξενερωνω δεν μπαινω.Η αμα ο κωλος ειναι λιγο πολυ καπως δηλαδη οχι στητος στημενος με την εννοια στη θεση που πρεπει να ειναι παλι δεν μπαινω.τότε ήταν Βαλέρια (η κορυφαία, γλυκύτατη), Κάτια και Άνυα.
μα το έγραψα αμέσως πιο πάνω.Ποια σ αρεσε πιο πολυ?
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Μωρε μακακα ολοκληρη live φωτο ανεβασα χρυση την εκανα γιαυτο ετσι να το μοιραστω μαζι σας και μου λες για επιπλεον φωτο?Θα σε μαλωσωωωωωωωω.Κόψε ρε το πρόσωπο να δούμε το βυζι. Δεν είναι δύσκολο
Εχει φωτο στο site να δεις πως ειναι το βυζθι.Ειναι αληθηνες οι φωτο ανταποκρινονταο στην πραγματικοτητα
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 17.301
- Πόντοι
- 3.246
Και η ανυα παντως ηταν τουμπανομα το έγραψα αμέσως πιο πάνω.
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Πρόσεχε παιχτράκο μου τι ζητάς μην κεράσει πάλι ψωλή ο μεγάλος @claimainΚόψε ρε το πρόσωπο να δούμε το βυζι. Δεν είναι δύσκολο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K