Σαβουρογάμης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.553
- Πόντοι
- 736
μήπως είναι QatalejaΔοκίμασε Αλβανικά.
μήπως είναι QatalejaΔοκίμασε Αλβανικά.
Δε πάει να είναι και Σκαταλέγια...Το κορίτσι είναι μούναρος και σηκώνει πολλά κόλπα.μήπως είναι Qataleja
Φίλε από ότι μου έχουν πει διάφοροι συμπαίκτες κ πρώην πουτανιτσες όταν γαμηθει καλά μέσα και με διάρκεια 5 τέτοιοι να της τύχουν είναι μετά πτώμα στη βάρδια , φαντάσου τα squirting που έλεγα ….. άρα δεν τους κάνουμε θέλουνε λαγούς του 5λεπτουΚαι εμένα μου έχει συμβεί αυτό, απόρριψη από στουντιοκόριτσο χωρίς προφανή λόγο παρόλο που σε προηγούμενες συνεδρίες τα είχαμε πάει φαινομενικά οκ και μάλιστα από τρεις διαφορετικές πουτανίτσες. Βάζουν την υπηρεσία να σου πει πως η κοπέλα είναι δήθεν κλεισμένη για μια ώρα, δε στο λένε ευθέως. Στ'αρχίδια μας πάμε αλλού!
Μόνο σήμερα;Γενικά το τελευταίο καιρό.Λογικο από τη μια αρνητικό όμως από την άλληΣήμερα ειδικά ήταν εντελώς ξεπατωμενη
Πάλι εκεί ήσουν; ΕρεεεεεεεεεεεεεΣήμερα ειδικά ήταν εντελώς ξεπατωμενη
Τουλάχιστον, ξέρουμε ποιοι παραδέχονται οι ίδιοι ότι την κουράζουν και δεν την αφήνουν σε ησυχία...Πάλι εκεί ήσουν; Ερεεεεεεεεεεεεε
Για να δούμε πότε θα την βάλουν στο πρόγραμμαΞεκόλλα ρε...
Σε άλλα νέα, κάτι που ίσως ενδιαφέρει και τον φίλο μου @black crow που του αρέσουν οι Ασιάτισσες, έσκασε καινούργια Κινεζούλα στο Oriental.
Την έβλεπα μέχρι χθες-προχθές στο πρόγραμμα. Έπαιζε μπάλα και στα δύο oriental οπότε έχε το νου σου.Για να δούμε πότε θα την βάλουν στο πρόγραμμα
Ρε καραγκιόζη , έλεγες σε μένα οτι ειμαι προμοτορας κ κανω διαφήμιση κ εσυ καθε μερα στο μπουρδελο της πηγαίνεις ?Σήμερα ειδικά ήταν εντελώς ξεπατωμενη
Fake μου φαινεται
Τι γίνεται εδώ;
ελα ρε φιλε τι να γινεται... εχουμε βαρεθει αυτο το ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ να βαζει fake φωτο. Δεν πατάει ουτε φωτογραφία μου εκεί μεσα!!
Τι γίνεται εδώ;
οπως το 90% σε αυτο το μαγαζι - ή fake ή τόσο φωτοσοπ που είναι άλλος άνθρωποςFake μου φαινεται
ποιος ξέρει; κι εγώ την είδα πριν λίγο και οι φωτογραφίες μου κίνησαν το ενδιαφέρον. Σκέφτομαι να τη δοκιμάσω.Fake μου φαινεται
Το κηφισου οσες φορες εχω δει κοριτσια ειναι fake photo.Μαλιστα σε τσαρκα που ειχα παει και δει 3 κοριστια εντελως διαφορετικες.Ουτε που μοιαζανε.Αν είναι αυτή αληθινή ,πρόκειται περί φοβερού πατομουνου. Το μόνο που μένει είναι να πάει κάποιος να δει.
Όντως μοντελοφέρνει κορμάραΑν είναι αυτή αληθινή ,πρόκειται περί φοβερού πατομουνου. Το μόνο που μένει είναι να πάει κάποιος να δει.
Για φωτογραφίες τώρα που είδα τα σχόλια την είδαΓια τι φωτογραφίες λες ή την έχεις δει;
Αντε ρε λιγούρη , την έθαβες κ ολο εκει πας , παλιο καραγκιόζηΠοιος είσαι εσύ ρε; Φώναξε λίγο. Δεν ακούγεσαι. Μέσα απ το πηγάδι μιλας;
Μήπως είσαι αυτός που φαντάστηκε ότι συνομιλούσε μαζί της στα ρουμανικα;
Καλά μαλακας εισαι ; Στοκερ πελάτης που πηγαίνει στο μαγαζι υπαρχει;
Και έκανες ένα λάθος. Πηγαίνω κάθε δύο μέρα φορές τη μέρα. Νταβα στην μπούτσα μου και στα λεφτά μου θα σε βάλω;
Αρε μπαγασα βορδελε ο ερωτας δε κρυβεταιΉθελα να ξερα μαλακιδη πώς συνομιλουσατε στα ρουμάνικα. προμοτοράκο. Και θα ξαναπάω μαλακα.χαχα