Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν βγάζει πουτανιά καθόλου, είναι και της αντισηψίας αρκετά. Χαμογελαστή μεν αλλά κομοδινίζει. Παρεμπιπτόντως είναι λίγο αλλήθωρη η μου φάνηκε;
οχι ρε φιλε μια χαρα ειναι η κοπελα τι να αληθωριζει.Εκτος αν εισαι τοσο προικισμενος και αληθωρησε η κοπελια.χαχαχαχ
Κομοδινο? Σε καμια περιπτωση.
Μπορει να εισαι ο ενας απο τους 10 στους εκατο που δεν ταιριαξε.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Παντα υπαρχει ενα ποσοστο που δεν ταιριαζει η δεν αρεσει η δεν τα βρηκε ηηηηηηη

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ρε παιδια τι ειναι τα σημαντικα σημεια σε μια πουτανα?
Αρχικα να μη σου πρηχει τον παπαρο με αοριστιες μη μα μου κτλ.Να θελει να ακολουθησει τα νορμαλ παντα θελω σου.
Να ειναι καθαρη και μοσχομειρηστη
Να εχει διαθεση για εσενα και να μη βιαζεται
να ειναι κορμαρα ομορφη εμφανιση.
Αυτα ειναι δεν υπαρχει κατι αλλο σε πουτανα.τα υπολοιπα με γκομενα μας στο κρεβατι μας

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Δεν διέφερε από την περιγραφή σας σε σώμα και συμπεριφορά, αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο ήσυχη και βαρετή, τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246
Ο φίλος ο Αρίστιππος έχει δικιο και μεγάλο μαλιστα αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Παρεμπιπτόντως είδες τί καινούργιο βίντεο εβαλε η λεγαμενη;
Ρε σα δε ντρέπεσαι αντι να το βοηθησεις το κοριτσι να βγαλει ενα βιντεο της προκοπης την αφηνεις και ταλαιπωριεται μονη :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246
Δεν διέφερε από την περιγραφή σας σε σώμα και συμπεριφορά, αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο ήσυχη και βαρετή, τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.
Καλα και γω οταν πηγα δεν ηταν και η ψυχη της παρεας, ειναι ετσι το στυλ της, η βαλερια το χει πιο πολυ στο σοσιαλ απ τη κατια

Τελευταία τροποποίηση:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Καλα και γω οταν πηγα δεν ηταν και η ψυχη της παρεας ειναι ετσι το στυλ της, η βαλερια το χει πιο πολυ στο σοσιαλ απ τη κατια
Σε δύο μέρες θα φύγει μου είπε -αν κατάλαβα καλά- γιατί με τα Αγγλικά είναι φλού δεν το έχει και πολύ, οπότε όποιος άλλος θέλει να σχηματίσει γνώμη για Κάτια την προλαβαίνει ακόμη λίγο. Για το αν θα επιστρέψει και πότε δεν μπόρεσα να συνεννοηθούμε.

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Ο φίλος ο Αρίστιππος έχει δικιο και μεγάλο μαλιστα αλλά ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Παρεμπιπτόντως είδες τί καινούργιο βίντεο εβαλε η λεγαμενη;
Μάλλον το χει καταλαβει.χαχα
Αφού έχεις βραχεί μια φορά γιατί θες να ξανά βραχείς; Η εννοείς ότι τώρα βράχηκες και ότι είναι να γίνει θα γίνει;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246
Σε δύο μέρες θα φύγει μου είπε -αν κατάλαβα καλά- γιατί με τα Αγγλικά είναι φλού δεν το έχει και πολύ, οπότε όποιος άλλος θέλει να σχηματίσει γνώμη για Κάτια την προλαβαίνει ακόμη λίγο. Αν θα επιστρέψει και πότε δεν μπόρεσα να συνεννοηθούμε.
Εν τω μεταξυ την ειχα δει εδω και καιρο στο πρόγραμμα δεν μου χε κινησει το ενδιαφέρον, και απο κοντα που την ειχα δει, τωρα τελευταία ηταν καπως καλυτερη για αυτο και μπηκα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Εν τω μεταξυ την ειχα δει εδω και καιρο στο πρόγραμμα δεν μου χε κινησει το ενδιαφέρον, και απο κοντα που την ειχα δει, τωρα τελευταία ηταν καπως καλυτερη για αυτο και μπηκα
Πόσο καιρό καριέρα στα Κασσάνδρας πρέπει να έχει αυτή;

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Μουσκίδι είχα γίνει. Να ξαναβραχω δεν γίνεται για τον απλό λόγο ότι τώρα δεν υπάρχουν άπλετα πενηνταριά όπως πριν. Εκτός αν βρω πάλι άπλετα πενηνταρια
Και να βρεις άπλετα πενηντάρια δεν βλέπω λόγο να ξανά βραχείς, μπορείς να πηγαίνεις με διαφορετικές κάθε μέρα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

που είναι και δεν το βλεπω
Στο άλλο σάιτ ρε…

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.209
Πόντοι
5.946
Δεν βγάζει πουτανιά καθόλου, είναι και της αντισηψίας αρκετά. Χαμογελαστή μεν αλλά κομοδινίζει. Παρεμπιπτόντως είναι λίγο αλλήθωρη η μου φάνηκε;
ακριβώς φίλε... όπως τα λές... την έχω πάρει πριβέ στο Τόυς, μασάζ στο Σίλβερ και τέλος Συγγρου 232...
και τις τρεις φορές ότι έκανα εγώ, κανένα ίχνος πουτανιάς, απλά ήθελε να περάσει η ώρα...
μούναρος βέβαια, φοράδα...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom