Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.209
Πόντοι
5.946
οχι ρε φιλε μια χαρα ειναι η κοπελα τι να αληθωριζει.Εκτος αν εισαι τοσο προικισμενος και αληθωρησε η κοπελια.χαχαχαχ
Κομοδινο? Σε καμια περιπτωση.
Μπορει να εισαι ο ενας απο τους 10 στους εκατο που δεν ταιριαξε.
κομοδίνο είπαμε... άστα τώρα αυτά, αφού σου λέμε την ξέρουμε χρόνια τώρα...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Αλλά η πουτανα λες και το κανε επιτηδες. Χτες πήγα και μετά την ίδια μέρα ανέβασε καινουργιο βίντεο. Χαχα
Είναι που της έλειψες ρε βόρδελε. Καύλωσε και πήρε τον δονητή ανά χείρας (και στόμας) :undecided:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246
Τελευταία φορα που ειχα παει παντως εβαζε δοντι στην πιπα επειδη βιαζοταν, οταν της το ειπα ηρθε στα ισια της :cheesy:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.063
Πόντοι
2.846
Δεν διέφερε από την περιγραφή σας σε σώμα και συμπεριφορά, αλλά εμένα μου φάνηκε λίγο ήσυχη και βαρετή, τέλος πάντων γούστα είναι αυτά.
Πέρασα κι εγώ Κασσάνδρας να τσεκάρω Κάτια πριν μερες και διστυχως δεν τρελάθηκα ..... όντως κορμαρα ,κωλαρα , πόδι χιλιόμετρο αλλά σε φάτσα ήταν άστα να πάνε , πολύ βλαχαδερη φατσούλα , αυτή που με σκαλώσε θετικά ήταν η Βαλερια με τρομερό κορμί και φάτσα εκφυλη , ξέρουμε επιδόσεις Βαλεριας στον στίβο μάχης ?

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Δεν έχω δοκιμάσει Βαλέρια, αλλά μάλλον πρέπει

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
Φιλαρακι
Πέρασα κι εγώ Κασσάνδρας να τσεκάρω Κάτια πριν μερες και διστυχως δεν τρελάθηκα ..... όντως κορμαρα ,κωλαρα , πόδι χιλιόμετρο αλλά σε φάτσα ήταν άστα να πάνε , πολύ βλαχαδερη φατσούλα , αυτή που με σκαλώσε θετικά ήταν η Βαλερια με τρομερό κορμί και φάτσα εκφυλη , ξέρουμε επιδόσεις Βαλεριας στον στίβο μάχης ?
Φιλαρακι εμφανισιακα δεν ειναι του γουστου μου αλλα την επαιξα δυνατα και δεν εβγαλε κιχ , το αντιθετο μαλιστα ακολουθουσε χωρις δυσανασχετηση . Πολυ θετικο πλασμα με το χαμογελο κ ωραια πιπα , δε βιαστηκε καθολου επισης , αν σ αρεσει εξωτερικα παιζει να τη κανεις στανταρακι . Θα μου κανει εντυπωση αν ακουσω οτι δε περασες καλα , θα στη προτεινα σιγουρα , για μενα απο τις κορυφαιες επιλογες αυτη τη περιοδο

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246
Θα μείνεις ευχαριστημενος απο τις επιδοσεις πηγαινε

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.651
Πόντοι
46.423
Ειναι υποκειμενικο βασικα αρκετα . Μπορει πχ να τη βρισκεις με καποια ( και να παιρνεις καποια εξτρα τα λεγαμε χθες εδω σχετικα ) αλλα αντικειμενικα να υπαρχουν και ομορφοτερες . Σε μενα συμβαινει οφειλω να ομολογησω .

Παντως μιλωντας οσο το δυνατον πιο αντικειμενικα γινεται με βαση τη σκοπια μου εχοντας ως κριτηρια ενα συνδυασμο εμφανισης αλλα και συμμετοχης , θα λεγα ζενια απο τριγγετα , βαλερια κ κατια απο κασ3

Θα πω περισσοτερα αργοτερα γιατι παω για μια καταδρομικη στη τινα που εγραψα παραπανω

Με το μαραντονα συμφωνω για κατια και Βαλέρια, συμπληρωνω καταλεγια η οποια ειναι φουλ συνεχως
Βαζω και μια μπονους 4 κοπελα,
πωλινα την οποια μπορει και να την εχεις παρει ηταν σε γραφειο δε θα το πω δημοσια αν θες πμ.

Ζένια, Βαλέρια, Κάτια και Καταλέγια λοιπόν.

Thank you guys !!!

:hi:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246
Αν αντιστοιχούν οι φώτο με την πραγματικότητα της Αναιδας φαίνεται μπιμπελό πουτανακι. νέο αλβαναίμα. 1.70 λέει, καβλοφατσα στο βίντεο. πρέπει να χει και κωλαρα και δέρμα χύσιμο. Σύμφωνα με τις φώτο παντα
Περνα μια βολτα να μας πεις και μας δε πιανεται για κερατο :2funny:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.063
Πόντοι
2.846
Ζένια, Βαλέρια, Κάτια και Καταλέγια λοιπόν.

Thank you guys !!!

:hi:
Ζενια δεν υπάρχει αυτό το καυλοπιπινο , έχει ένα θέμα βέβαια και χαζογελαει σε άκυρες φάσεις μέσα στο δωμάτιο , αλλά είναι φουλ εκφυλο πορνιδιο η μικρή και με κωλαρα απίστευτη , πάρε την στα τέσσερα οπωσδήποτε τρελή η εικόνα στα 4 !!! ....επίσης είναι ένα ποίημα το ροζουλι μουνάκι της , αν και γαργαλιοταν λίγο όταν το τρωγα το ροζουλι της .... είχε όμως απίθανη γεύση με τα ζουμακια που είχαν κατέβει , προχωρά για Ζενια οπωσδήποτε !!!

Τελευταία τροποποίηση:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
H βαλερια ειναι δασκαλα για τις αλλες κοπελες κατια χριστινα οποτε περιπου το ιδιο προγραμα ακολουθει μεσα στο δωματιο.Εγω περασα παρα πολυ καλα και οτι γραφω στην κριτικη μου ειναι απολυτοις αληθινο.Το ιδιο ηταν και με βαλερια, απλα ειναι λιγο ποιο κοινωνικη.Ολες αξιζουν εκει και οι τρεις.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
κομοδίνο είπαμε... άστα τώρα αυτά, αφού σου λέμε την ξέρουμε χρόνια τώρα...
εχω φαει με το κουταλι τα στουντιο και αμετρητες βολτες και χιλιομετρα.Νομιζεις οτι εχω εχουμε την αναγκη να ερθεις τωρα εσυ και να μας πεις για κομοδηνα?Πραγματικα που τα βρισκετε και τα λετε και σε ποιον τα λετε.
Ειμαστε εδω περα πεντε ανθρωποι 100% αντικειμενικοι και ερχεσαι τωρα να πεις τι πραγμα?
Σεβαστη η αποψη σου βεβαιως αλλα μεχρι εδω.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Λοιπόν, Μετά από έφοδο Κασσάνδρας είδα τα εξής πράγματα. Κασσάνδρας 6 είδα την Αναΐδα . Ξανθό ωραίο κατσαρομενο μαλλί,πολύ καβλόφατσα μου φάνηκε στο ημίφως . Μεγάλα πλαστικά βυζια. Δεν είναι αβυζη όπως στις φώτο . κοντοπουτανο μου φάνηκε αν έβγαζε τα τακούνια .Μπορεί να κάνω λάθος, έτσι όπως την είδα από κάτω.κωλικα καλή αλλά Δεν μου φάνηκε πολύ δυνατή. Απο Κολομβία δήλωσε ο Τσάτσος.

Πολυ μαλακας αυτος ο Τσάτσος.Να με βάλει με το ζόρι μέσα. Φυσικά λέει Είναι τα βυζια λες και μίλαγε σε 20χρονο που δεν έχει ξαναδεί βυζι. Και δεν μου λέγε και πως τη λενε.Απορω πως τον κρατάνε, ζημιά κανει στο μαγαζι

Έβγαζε πολυ κάβλα όμως το κοριτσι Μπήκε στη λίστα.Δηλαδή αν δεν ήταν αυτός ο μαλακάς ο Τσάτσος Μπορεί να πέρναγα με Αναίδα.

Κασ 3 πάνω είδα επιτέλους τη Βαλερια και τη Χριστίνα. Εμφανισιακά μου άρεσε λίγο πιο πολύ η Χριστίνα. Τις αποκλείω και τις δύο για τα δικά μου γούστα.

Κας 3 κάτω δυο Κολομβιανες με μεγάλο κώλο,η αλλη με βοιδόκωλο.

Κάσ 8β Αναστασία τσαπερδονοκωλα με πανασχημο χαμόγελο και μια κινεζοταιλανδο Δεν ξέρω, μοναδική με βυζια
απο κωλο πρεπει να εχει χοντροκολαρα.Απο τις φωτο ετσι δειχνει.Για πες

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ετσι κανει αυτος ο πουστροτσατσος.Και σε εμενα οταν παω με το ζορι να με βαλει μεσα και οταν του λεω θα δω και αλλες κοπελες και αν θελω θα ερθω αρχιζει τα πουστηκα του και μουρμουραει.
Την αλλη φορα ελεγε στα κοριτσια μπαζολατινοβιετναμεζες οτι ειμαι δισκος του ανθρωπος και θα περασω επειδη εχει ελεγε μουναρες και δεν ξερω ποια να πρωτοδιαλεξω.Εφαγε πορτα ομως και μετα κοροιδευε κτλ

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Πάντως τσιτωμένα τα δα παντού τα πράγματα. Μπορεί να τους φαίνεται περιεργο το παρουσιαστικό μου. Χαχα

Τελικα δεν ήταν γραφτό να την απατησω. Εμπόδισε ο τσατσος
καποια στιγμη πρεπει να παμε και οι τεσσερις μαζι τσαρκα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

κανα σαββατο κατα προτιμηση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom