Ενταξει φιλε αυτα ειναι υποκειμενικα δε χρειαζονται οι προσβολες . Σ αλλον αρεσει η ταρτα με κερασι , σ αλλον με φραουλα . Προσωπικα σου χα στειλει πμ να σε ρωτησω για τη Λιλιαν πριν παω και την ειχες εγκρινει και σε ειχα ευχαριστησει ( υπαρχει στα πμ σου ) και καλως εκανα και πηγα . Εδω ειμαστε να ανταλλαξουμε πληροφοριες για εκδιδομενες και να βοηθηθουμε , τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο . Ο καθενας γραφει τις εμπειριες του και ειναι ολες σεβαστες . Ας κρατησουμε ενα επιπεδο και να αποφυγουμε προσωπικες αντιπαραθεσεις
Οσο για τη Λιλιαν το χω γραψει και στη κριτικη οτι σε κοιταει με ενα βλεμμα σα να σου λεει σκισε με και προσωπικα περασα πολυ καλα και την επαιξα δυνατα σε ρυθμους pse ( γραφω στη κριτικη μου ''Η κοπελα συμμετειχε , το ζουσε και με αφησε πληρως ικανοποιημενο , αν ειναι παντα ετσι οπως αναφερουν κι αλλοι συναγωνιστες μιλαμε για εξαιρετικη επαγγελματια'') . Εμφανισιακα δε με τρελανε βεβαια .
Απο την αλλη η Κατια οπως εχω γραψει θεωρω οτι ειναι πολυ δυνατο μουνι εμφανισιακα ( ανωτερη σιγουρα της Λιλιαν ) , δε βιαστηκε καθολου αλλα δεν εχει τη τεχνη της πουτανιας παρα τη διαθεση να σε ευχαριστησει . Προσωπικα δε τη θεωρω κομοδινο ειδικα οταν καθισε τοσην ωρα στο δωματιο και δεν εδειξε διαθεση ξεπετας ουτε στιγμη ( δε την επαιξα δυνατα οπως τη Λιλιαν γιατι ειχα γαμησει νωριτερα τη Ντασα με 2 πιστολιες , χαλαρα τη πηγα οπως εγραψα ) . Ειναι τι ζηταει καθενας απο μια πουτανα , σεβομαι και οσους λενε οτι δε περασαν καλα αλλα εγω περασα ομορφα , τη γουσταρα καθοτι μουναρα με ωραιες καμπυλες και θα γραψω με βαση τη δικη μου εμπειρια .
Εγω το χα γραψει οτι οταν ξαναπαω στουντιο 12 , οποιος θελει τον παιρνω και οι βενζινες δικες μου . Θα το γραψω εδω πριν παω οταν ειναι και αν θελει και ο
@Revlimit σας παιρνω και τους 2