Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.209
Πόντοι
5.946
Ρε τον Psolarious..... 5000 ιερόδουλες ο γυπας , αυτός ο γαμηκος έχει περάσει και τον Μέγα Σπαλιαρα σε αριθμό , ρε τον τύπο και δεν του το είχα ....
πιθανότατα έχω γαμήσει και σένα...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.209
Πόντοι
5.946
Λοιπον βαζω ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. Οποιος θελει να πιστεψει για λιλιαν στουντιο 12 ολες αυτες τις μπαρουφες επειδη απο οτι καταλαβα το promotion καλα παει αλλα οχι εδω ας επισκευτει οποιοσδηποτε το στουντιο 12 και αμα δει λιλιαν μουναρα ας ερθει με αποδειξεις να μας τα πει.Ουτε σωμα ουτε τιποτα σεν εχει που να σου θυμιζει μουναρα.Το καψαμε ενταξει σε καταλαβα
έλα αγοράκι δεν είπαμε πως είναι μουνάρα αλλά είναι τσολιάς και γαμιέται σαν να μην υπάρχει αύριο...
δεν θα τα χαλάσουμε άλλωστε... εσύ πάγενε στην Κάτια...
100% αντικειμενικός... ακόμα γελάω με την παπαριά αυτή! νάσαι καλά μας έκανες και γελάσαμε πα΄λι...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Εκεί ήταν. Ξανθιά μπουρουχα
Φίλε η καταλία σε έχει τρελάνει, μου θυμίζεις εμένα όταν είχα βραχεί και τις έβλεπα όλες άσχημες. Άμα φύγει η καταλια θα γαμησεις πάλι του Αγίου πουτσου ανήμερα!

Με αυτά και με αυτά δεν πέρασα με Μαρία διότι με τις βλακείες που γράφεις είχα αμφιβολίες μήπως κάνω λάθος και με γλίτωσες 30€ :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
976
Πόντοι
86
Κάποιος είπε ότι κερνάει εισητηριο αλλά δεν το βρίσκω . Με Ενδιαφέρει

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.428
Πόντοι
786
Τότε θυμήθηκα απ το Ναρκος, πως είναι το αργά στα ισπανικά,της το λεω με κοιτάει, και συνεχίζει μια πιπαρα καβλωτικη αργη και παίρνει και τα χέρια.
Lento;
narcos_103_00227rsmall-7e34a5a8398aa5da5c3a48d9732bd0b7b0bc3988-s300-c85.webp

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.012
Πόντοι
30.733
έλα αγοράκι δεν είπαμε πως είναι μουνάρα αλλά είναι τσολιάς και γαμιέται σαν να μην υπάρχει αύριο...
δεν θα τα χαλάσουμε άλλωστε... εσύ πάγενε στην Κάτια...
100% αντικειμενικός... ακόμα γελάω με την παπαριά αυτή! νάσαι καλά μας έκανες και γελάσαμε πα΄λι...
Ενταξει φιλε αυτα ειναι υποκειμενικα δε χρειαζονται οι προσβολες . Σ αλλον αρεσει η ταρτα με κερασι , σ αλλον με φραουλα . Προσωπικα σου χα στειλει πμ να σε ρωτησω για τη Λιλιαν πριν παω και την ειχες εγκρινει και σε ειχα ευχαριστησει ( υπαρχει στα πμ σου ) και καλως εκανα και πηγα . Εδω ειμαστε να ανταλλαξουμε πληροφοριες για εκδιδομενες και να βοηθηθουμε , τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο . Ο καθενας γραφει τις εμπειριες του και ειναι ολες σεβαστες . Ας κρατησουμε ενα επιπεδο και να αποφυγουμε προσωπικες αντιπαραθεσεις

Οσο για τη Λιλιαν το χω γραψει και στη κριτικη οτι σε κοιταει με ενα βλεμμα σα να σου λεει σκισε με και προσωπικα περασα πολυ καλα και την επαιξα δυνατα σε ρυθμους pse ( γραφω στη κριτικη μου ''Η κοπελα συμμετειχε , το ζουσε και με αφησε πληρως ικανοποιημενο , αν ειναι παντα ετσι οπως αναφερουν κι αλλοι συναγωνιστες μιλαμε για εξαιρετικη επαγγελματια'') . Εμφανισιακα δε με τρελανε βεβαια .

Απο την αλλη η Κατια οπως εχω γραψει θεωρω οτι ειναι πολυ δυνατο μουνι εμφανισιακα ( ανωτερη σιγουρα της Λιλιαν ) , δε βιαστηκε καθολου αλλα δεν εχει τη τεχνη της πουτανιας παρα τη διαθεση να σε ευχαριστησει . Προσωπικα δε τη θεωρω κομοδινο ειδικα οταν καθισε τοσην ωρα στο δωματιο και δεν εδειξε διαθεση ξεπετας ουτε στιγμη ( δε την επαιξα δυνατα οπως τη Λιλιαν γιατι ειχα γαμησει νωριτερα τη Ντασα με 2 πιστολιες , χαλαρα τη πηγα οπως εγραψα ) . Ειναι τι ζηταει καθενας απο μια πουτανα , σεβομαι και οσους λενε οτι δε περασαν καλα αλλα εγω περασα ομορφα , τη γουσταρα καθοτι μουναρα με ωραιες καμπυλες και θα γραψω με βαση τη δικη μου εμπειρια .

Κάποιος είπε ότι κερνάει εισητηριο αλλά δεν το βρίσκω . Με Ενδιαφέρει
Εγω το χα γραψει οτι οταν ξαναπαω στουντιο 12 , οποιος θελει τον παιρνω και οι βενζινες δικες μου . Θα το γραψω εδω πριν παω οταν ειναι και αν θελει και ο @Revlimit σας παιρνω και τους 2

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715
Κάποτε κυκλοφορούσαν μουνάρες στα studio.

H Irina, η Paris, η Katy, μια ξανθιά πριν από περίπου
8 χρόνια που δεν θυμάμαι πως την έλεγαν.

Είδα και την Ζένια αλλά για να είμαι ειλικρινής την βρήκα αρκετά μέτρια και με φαρδύ πίσω σύστημα ... άσε που γέλαγε περίεργα και εγώ δεν είμαι για τέτοια.

Δεν ξέρω αν έχετε συναντήσει την Αλεξάνδρα στην αλυσίδα DeParis, Deluxe κλπ ?
και πιο πίσω λίγο η Γιασμίν...εποχές που έπαιζε και το ακίνητο της Αγνώστου Στρατιώτου εκεί στη Συγγρού της ίδιας αλυσίδας, η Βραζιλιανογερμανίδα που σκυλογαμιότανε...

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246
Ενταξει φιλε αυτα ειναι υποκειμενικα δε χρειαζονται οι προσβολες . Σ αλλον αρεσει η ταρτα με κερασι , σ αλλον με φραουλα . Προσωπικα σου χα στειλει πμ να σε ρωτησω για τη Λιλιαν πριν παω και την ειχες εγκρινει και σε ειχα ευχαριστησει ( υπαρχει στα πμ σου ) και καλως εκανα και πηγα . Εδω ειμαστε να ανταλλαξουμε πληροφοριες για εκδιδομενες και να βοηθηθουμε , τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο . Ο καθενας γραφει τις εμπειριες του και ειναι ολες σεβαστες . Ας κρατησουμε ενα επιπεδο και να αποφυγουμε προσωπικες αντιπαραθεσεις

Οσο για τη Λιλιαν το χω γραψει και στη κριτικη οτι σε κοιταει με ενα βλεμμα σα να σου λεει σκισε με και προσωπικα περασα πολυ καλα και την επαιξα δυνατα σε ρυθμους pse ( γραφω στη κριτικη μου ''Η κοπελα συμμετειχε , το ζουσε και με αφησε πληρως ικανοποιημενο , αν ειναι παντα ετσι οπως αναφερουν κι αλλοι συναγωνιστες μιλαμε για εξαιρετικη επαγγελματια'') . Εμφανισιακα δε με τρελανε βεβαια .

Απο την αλλη η Κατια οπως εχω γραψει θεωρω οτι ειναι πολυ δυνατο μουνι εμφανισιακα ( ανωτερη σιγουρα της Λιλιαν ) , δε βιαστηκε καθολου αλλα δεν εχει τη τεχνη της πουτανιας παρα τη διαθεση να σε ευχαριστησει . Προσωπικα δε τη θεωρω κομοδινο ειδικα οταν καθισε τοσην ωρα στο δωματιο και δεν εδειξε διαθεση ξεπετας ουτε στιγμη ( δε την επαιξα δυνατα οπως τη Λιλιαν γιατι ειχα γαμησει νωριτερα τη Ντασα με 2 πιστολιες , χαλαρα τη πηγα οπως εγραψα ) . Ειναι τι ζηταει καθενας απο μια πουτανα , σεβομαι και οσους λενε οτι δε περασαν καλα αλλα εγω περασα ομορφα , τη γουσταρα καθοτι μουναρα με ωραιες καμπυλες και θα γραψω με βαση τη δικη μου εμπειρια .

Εγω το χα γραψει οτι οταν ξαναπαω στουντιο 12 , οποιος θελει τον παιρνω και οι βενζινες δικες μου . Θα το γραψω εδω πριν παω οταν ειναι και αν θελει και ο @Revlimit σας παιρνω και τους 2
Λιγο μακρια ειναι αλλα δε γαμιεται παμε για τη φαση :grin:
σκεφτομαι να βαρεσω κανα εσκορτακι, οσες ηθελα απο στουντιο τις εχω παρει, απο δω και περα εχει επαναληψη
δεν εχω καποιαν αλλην υποψην απο στουντιο

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.061
Πόντοι
3.715
Κάποτε κυκλοφορούσαν μουνάρες στα studio.

H Irina, η Paris, η Katy, μια ξανθιά πριν από περίπου
8 χρόνια που δεν θυμάμαι πως την έλεγαν.

Είδα και την Ζένια αλλά για να είμαι ειλικρινής την βρήκα αρκετά μέτρια και με φαρδύ πίσω σύστημα ... άσε που γέλαγε περίεργα και εγώ δεν είμαι για τέτοια.

Δεν ξέρω αν έχετε συναντήσει την Αλεξάνδρα στην αλυσίδα DeParis, Deluxe κλπ ?
αναλαμπή μνήμης...
η ξανθιά καύλα ήταν η ''Ντορίν'' που άνετα θα έβαζε αρκετές συνοδούς κάτω γιατί είχε το πακέτο όπως πρέπει εκεί που πρέπει. Πολύ ωραία κι ευχάριστη ύπαρξη.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.340
Πόντοι
3.246
Σημειώστε, εμφανισιακά το κολομβιανο κοντοπουτανο είναι καλή περίπτωση. Είναι καβλιαρικο άλλα πρέπει να γραψει κάμποσο το ψωλομετρο Μέχρι να ξεβγει.
Μια ηταν η κορυφαια κολομβιανα απο τοτε δεν εχω ξαναδει κατι αξιολογο . Η ντιανα απο θησεως και πειραιως οποιος την θυμαται
αδυνατη με πεταχτο κωλαρακι ουτε πλαστικες ουτε τιποτα

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Για άδειασμα καλο είναι το κοντοπούτανο.

Κατι περίεργες συμπτώσεις βλέπω. Ρε ποιος Ρουφ της το μετάφρασε ότι πήγα με άλλη; Με το που το έγραψα πήρε ρεπο. Και ήθελα να πάω σήμερα.
Σου κάνει κόνξες.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ναι αλλά επειδή ελληνικά Δεν ξέρει έχει ρουφιάνο εδώ μέσα.
Άστην να πάρει κανά ρεπό τη κοπέλα, την έχεις ξεπετσιάσεις.
Μπορεί να έχει περίοδο, αλλά είμαι σίγουρος πως ξέρεις ακριβώς πότε της έρχεται η περίοδος. :2funny:
Πήγαινε Αναις ξανά να της μάθεις τα κόλπα.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.657
Πόντοι
46.423
Πάντα έτσι τις έβλεπα όλες. Τέτοια γούστα έχω.Εχω αρρώστια τις μουνάρες.Και τις δύο φορές που παντρεύτηκα ήταν κι δυο ανω του μετριου .Η δεύτερη ειδικά τράβαγε πλήθος.Τωρα μεγάλωσα,χωρισα, ξαναχωρισα,τα πολλά τα φράγκα τα γάμησα τη μάνα...

Τώρα τη βγαζω με την Κ κι ας καραφολιαζει.

Κουλουράκια από ότι έχω καταλάβει γουστάρεις Καταλέγια ?

Εφόσον τη γουστάρεις και καυλώνεις σε συμβουλεύω να τη πηδάς συχνά αλλά προς Θεού τίποτα παραπάνω.

Οι όμορφες πουτάνες έχουν τεράστιο fan club και εντός και εκτός studio και οποιοδήποτε συναισθηματικό δέσιμο με αυτές θα αποδειχθεί μάταιο και ψυχοφθόρο.

:wink:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
γιατί υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτα παραπανω; λόγω τεράστιου φαν κλαμπ και άλλων λογων
Βάλε το 50άρικο σε μία σακούλα με πιτόγυρα και πήγαινε την επόμενη φορά.
Ακολούθησε αυτό το πλάνο για 2 μήνες και όταν πάρει 20 κιλά δεν θα την θέλει κανείς και θα είναι μόνο δική σου.
Σατανικό;;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
93.657
Πόντοι
46.423
Βάλε το 50άρικο σε μία σακούλα με πιτόγυρα και πήγαινε την επόμενη φορά.
Ακολούθησε αυτό το πλάνο για 2 μήνες και όταν πάρει 20 κιλά δεν θα την θέλει κανείς και θα είναι μόνο δική σου.
Σατανικό;;

Ισως δεν θα την θέλει και ο ίδιος μετά ...

:tooth:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom