Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Έλα ρε, μην γίνεσαι τόσο επιφανειακός. Τι και αν γίνει μία μικρή φαλαινίτσα. Θα είναι όλη δική σου.γιατί εγώ μετά θα τη θελω;
Έλα ρε, μην γίνεσαι τόσο επιφανειακός. Τι και αν γίνει μία μικρή φαλαινίτσα. Θα είναι όλη δική σου.γιατί εγώ μετά θα τη θελω;
Έλα ρε, μην γίνεσαι τόσο επιφανειακός. Τι και αν γίνει μία μικρή φαλαινίτσα. Θα είναι όλη δική σου.
φάε τη γλώσσα σου γρουσουζη
Εμένα πάντα τα δελφίνια με καβλωναν .
Να προσέχει γιατί τα δελφίνια την πέφτουν κανονικά σε ανθρώπους.Λογικό !!!
Και δεν είσαι ο μόνος ...
Εγώ θέλω να την γλείψω σαν παγωτό σοκολάτα bitter.Φαίνεται να χει κωλάρα. Αλλά έχει βυζι πλαστικό και είναι πολύ σκούρα. Εγώ θέλω να τα όλα φυσικά, να είναι ασπρουλιάρα, μπλόντ και τα υπόλοιπα τα ξερετε
Γιατί όταν βρήκα τη γυναίκα μου, μόνος μου ημουνα; ολόκληρο τσούρμο έτρεχε. Ήρθε η θεά τύχη χώθηκα κι εγώ κι ότι γίνει. κι εγινε. άσχετα που τώρα βαράω την κεφάλα μου
Σημερα εχει κληρωση το τζοκερ πηγαινε παιξε ενα δελτιοΕγώ ονειρεύομαι να πιάσω καλά φράγκα να την πηδαω συνέχεια . ποια γυναίκα μου; χάχα. και την επόμενη Καταλέγια που θα εμφανιστει
Εγώ ονειρεύομαι να πιάσω καλά φράγκα να την πηδαω συνέχεια . ποια γυναίκα μου; χάχα. και την επόμενη Καταλέγια που θα εμφανιστει
υπάρχει πάντα κι η δυνατότητα crowd funding για τέτοιο αγαθό σκοπό να ξέρεις. Και στο bOu τα άτομα είμαστε όλοι ευαισθητοποιημένοι και συνδράμουμε.Εγώ ονειρεύομαι να πιάσω καλά φράγκα να την πηδαω συνέχεια . ποια γυναίκα μου; χάχα. και την επόμενη Καταλέγια που θα εμφανιστει
δεν είχε τόσους, εξωθεσμικη ήταν αλλά έτρεχε πολύς λαός από πισω
... δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, είναι πολύπλοκο αλλά στο τέλος σηκώθηκα κι έφυγα
Το γαμησαμε το νήμα. Κατσε να δω πότε θα ξαναδουλεψει η λεγάμενη καλυτερα
Εγώ σου μιλάω εντελώς φιλικά, μεγάλωσες, χώρισες, ξαναχώρισες, τα πολλά τα φράγκα τα γάμησες την μάνα και μυαλό δεν έβαλες φίλε....Πάντα έτσι τις έβλεπα όλες. Τέτοια γούστα έχω.Εχω αρρώστια τις μουνάρες.Και τις δύο φορές που παντρεύτηκα ήταν κι δυο ανω του μετριου .Η δεύτερη ειδικά τράβαγε πλήθος.Τωρα μεγάλωσα,χωρισα, ξαναχωρισα,τα πολλά τα φράγκα τα γάμησα τη μάνα...
Τώρα τη βγαζω με την Κ κι ας καραφολιαζει.
Τί εννοεις βλακειες ;ότι η Μαρία Είναι μουναρα; μπουρουχα Είναι. Άμα εσένα σ αρέσουν οι μπορούχες, στα παπαρια μου εμένα. Γούστα είναι αυτα
Ναι εντυπωσιακή αλλά πλέον έχει χάσει πολύ σε απόδοση συμμετοχή κλπΜπορεί να έγινε Viral η Κat και να μην είναι όσο αποδοτική πιά όσο ήταν το Μάιο αλλά από εμφάνιση και IQ παραμένει πολύ δυνατό μοντέρνο γκομενάκι. Με αγγλικά, με πόζες, εσωρουχάρες, χιούμορ κλπ. Θα μπορούσε να ήταν αστέρι του Ίνσταγκραμ αλλά ευτυχώς για τον λαό έγινε η Ντούα Λίπα των στούντιο.