Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Χωρίς να με πείθει κάποια από τις φωτογραφίες, παραθέτω καινούργιες αφίξεις που βλέπω στα στου.

https://*****/en/StudioWorker/9245-Mia (ΠΟΛΥ περιέργη φάτσα...)

https://*****/en/StudioWorker/9226-Kyra (κάποιο λάκκο (photoshop) έχει η ρουμανοφάβα)
Για τη σαντρα αν ειναι μια ξανθια γιατι δε μπορω να τα δω δεν τα δεχεται ο υπολογιστης μου , δεν ειναι η ιδια κοπελα λαμια σχεση αλλο ατομο.
Για την κυρα αν ειναι αυτη στο κηφισου αστο την ειχα δει και ο πλαστικος ειχε κανει ταρζανιες.Σαν κλοουν ητανε

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Για τη σαντρα αν ειναι μια ξανθια γιατι δε μπορω να τα δω δεν τα δεχεται ο υπολογιστης μου , δεν ειναι η ιδια κοπελα λαμια σχεση αλλο ατομο.
Για την κυρα αν ειναι αυτη στο κηφισου αστο την ειχα δει και ο πλαστικος ειχε κανει ταρζανιες.Σαν κλοουν ητανε
Μιλάω για καινούργιες αφίξεις.

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
37
Like
9.630
Πόντοι
6.246
Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια (δεν είμαι σίγουρος πόσα :think:) είπα να περάσω από στούντιο να δω ένα μωρό! :grin:Σκέφτηκα να σχολάσω και να πάω μέσα στην ζέστη είτε για να της πω ένα γεια και να φύγω για να με θέλει ακόμα περισσότερο είτε για να μπω να κάνω ντουζάκι και να της δώσω αυτό που θέλει :rockon:

Χτυπάω το κουδούνι, μπαίνω και βρίσκομαι στα σκοτάδια.. Μπορεί να μην έβλεπα την τύφλα μου αλλά αντιλήφθηκα ότι δεν υπήρχε κανείς σε αναμονή. Εδώ είμαστε λέω, θα το σκίσω το καριολάκι :fuck1:
Ξαφνικά μέσα στο σκότος ξεπροβάλει ο creepy μασκοφόρος τσάτσος και με πλησιάζει απειλητικά..
Κοπέλα μόλις μπήκε στο δωμάτιο, σε μία ώρα θα βγει! :headbang:

Έτσι απλά, σοκαριστικά και άδοξα έληξε αυτό το ταξίδι χωρίς happy end:2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.594
Πόντοι
3.246
Σήμερα μετά από αρκετά χρόνια (δεν είμαι σίγουρος πόσα :think:) είπα να περάσω από στούντιο να δω ένα μωρό! :grin:Σκέφτηκα να σχολάσω και να πάω μέσα στην ζέστη είτε για να της πω ένα γεια και να φύγω για να με θέλει ακόμα περισσότερο είτε για να μπω να κάνω ντουζάκι και να της δώσω αυτό που θέλει :rockon:

Χτυπάω το κουδούνι, μπαίνω και βρίσκομαι στα σκοτάδια.. Μπορεί να μην έβλεπα την τύφλα μου αλλά αντιλήφθηκα ότι δεν υπήρχε κανείς σε αναμονή. Εδώ είμαστε λέω, θα το σκίσω το καριολάκι :fuck1:
Ξαφνικά μέσα στο σκότος ξεπροβάλει ο creepy μασκοφόρος τσάτσος και με πλησιάζει απειλητικά..
Κοπέλα μόλις μπήκε στο δωμάτιο, σε μία ώρα θα βγει! :headbang:

Έτσι απλά, σοκαριστικά και άδοξα έληξε αυτό το ταξίδι χωρίς happy end:2funny:
Σπασε και ξαναριχτα , ποια κοπελα ποιο στουντιο? :cheesy: Για τον τσατσο στα αρχιδια μας δεν μας ενδιαφερει να μαθουμε

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
37
Like
9.630
Πόντοι
6.246

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Άμα είναι να σπάμε το κεφάλι μας να πω και εγώ ένα. Βρήκα ένα θεόμουνο,το χω καταγαμησει, έχω ακουμπήσει χιλιάρικα, δουλεύει σε διάφορα στούντιο στην Αθήνα. ποιο ειναι;
Να πω; Να πω;;;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.594
Πόντοι
3.246
Δεν το έγραψα γιατί δεν κάνω διαφήμιση!
Ευκολάκι όμως.. Γκάζι, άνοιγμα, πρώην call girl! :thumbsup:
Μιλας με γριφους γεροντα, κανε διαφημιση στο πμ στο επιτρεπω :2funny:
Να σου πω η Α. ειναι?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μολις γυρισα απο κοπελια και γαμω τα μουνια μπηκα μεσα περασα τελεια τα παντα ολα το κοριτσι.
μπιμπελο λεμε τωρα.
Το μαγαζι ηταν εκει στο βουνο προς πειραια που παμε κοντα στη θαλασσα προς ωροπο μετα το σχηματαρι κοντα στα καμενα βουρλα οπως πας για κασσανδρας λιγο μετα το μεταξουργειο εχει πολλα εκει στη θεση κατα μεσογειων μερια αλλα ρωτα εκει κοντα θα σου πουνε ακριβως που θα πας,ρωτα στην ανηφορα οπως παμε απο νεα μακρη για δυονησσο στο γαλακτοπωλειο μπες φαε και ενα γιαουρτη και μετα μπες να γαμησεις με ενεργεια

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Μολις γυρισα απο κοπελια και γαμω τα μουνια μπηκα μεσα περασα τελεια τα παντα ολα το κοριτσι.
μπιμπελο λεμε τωρα.
Το μαγαζι ηταν εκει στο βουνο προς πειραια που παμε κοντα στη θαλασσα προς ωροπο μετα το σχηματαρι κοντα στα καμενα βουρλα οπως πας για κασσανδρας λιγο μετα το μεταξουργειο εχει πολλα εκει στη θεση κατα μεσογειων μερια αλλα ρωτα εκει κοντα θα σου πουνε ακριβως που θα πας,ρωτα στην ανηφορα οπως παμε απο νεα μακρη για δυονησσο στο γαλακτοπωλειο μπες φαε και ενα γιαουρτη και μετα μπες να γαμησεις με ενεργεια
Καθώς βγαίνεις από Θεσσαλονίκη, ερχόμενος από Σπάρτη στο δεξί σου χέρι αριστερά; Εκεί εννοείς;

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.496
Πόντοι
46.423
όταν λες γκοτζίλα;δεινόσαυρο;

Όχι ρε συ.

Σε μια ανεξάρτητη αλλά επειδή συνήθως οι ανεξάρτητες βάζουν μούφες φωτογραφίες και τελικά σου σκάει ... η γκοτζίλα ... γιαυτό και εγώ αστειευόμενος ανέφερα τη γκοτζίλα.

Τελικά που είναι ο Μαραντόνας να μας πεί τι έγινε ?

:think:

Antidote

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Κριτικές
37
Like
9.630
Πόντοι
6.246
Μιλας με γριφους γεροντα, κανε διαφημιση στο πμ στο επιτρεπω :2funny:
Να σου πω η Α. ειναι?
Μόλις με έκανες να χαλάσω το 666 στα μηνύματα μου!
Αφού εσύ ξέρεις την απάντηση!
Α λεγόταν το call girl, εννοείται!

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ετσι οπως μας τα λεει ο φιλος τι αλλο να πω.Πλακιτσα φιλικα τα λεω μην παρεξηγηθει.
Πλακα πλακα ομως λεω να παω προς μπουρδελα μια βολτα.να ριξω μια ματια τι γινεται

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Όχι ρε συ.

Σε μια ανεξάρτητη αλλά επειδή συνήθως οι ανεξάρτητες βάζουν μούφες φωτογραφίες και τελικά σου σκάει ... η γκοτζίλα ... γιαυτό και εγώ αστειευόμενος ανέφερα τη γκοτζίλα.

Τελικά που είναι ο Μαραντόνας να μας πεί τι έγινε ?

:think:
Θα τον έφαγε η άλλη μαζί με τα 200€ του.

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.594
Πόντοι
3.246
Μόλις με έκανες να χαλάσω το 666 στα μηνύματα μου!
Αφού εσύ ξέρεις την απάντηση!
Α λεγόταν το call girl, εννοείται!
Μπερδευτηκα γιατι νομιζα οτι δουλευε μονο τριγγετα και βριλησου :rolleyes:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom