Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.669
- Πόντοι
- 46.423
Καθώς βγαίνεις από Θεσσαλονίκη, ερχόμενος από Σπάρτη στο δεξί σου χέρι αριστερά; Εκεί εννοείς;
Όχι ρε.
Ευθεία ντουγρού ρε ...
Καθώς βγαίνεις από Θεσσαλονίκη, ερχόμενος από Σπάρτη στο δεξί σου χέρι αριστερά; Εκεί εννοείς;
Θα τον έφαγε η άλλη μαζί με τα 200€ του.
Δεν την γνωρίζω καν. Οπότε προφανώς και δεν μιλάω για αυτήν.το καταλάβαμε και το φωνάξαμε ΑΛΙΝΑ
Μην λες τέτοια, ακόμα χρωστάει μερικά reviews από στουντιοκόριτσα.Του πήρανε τα νεφρά Θεός φυλάξει ...
Θα γίνουμε ρόλοι του Ντέιβιντ Λιντς για να ρίξουμε ένα μανίκιΞαφνικά μέσα στο σκότος ξεπροβάλει ο creepy μασκοφόρος τσάτσος και με πλησιάζει απειλητικά..
και με τι γαμας; με καθετηρα;
Όποια σου κάνει κλικ, μπαίνεις.Λοιπόν το αποφάσισα. Χωρίζω. θα τ ακουμπάω αλλού. Πού ομως;
Εεε, μην γίνεσαι μαλάκας τώρα...μια χαρά μουνιά υπάρχουν...Η μία στου βρωμάει η άλλη σου ξινίζει, τραβάτε με και ας κλαίω είσαι...με το ζόρι την πήδηξες την Αναις χθες ε;δεν μπορώ ρε συ να πληρώνω για να γαμαω μονοκόμματα ψυγεία με γυαλια
Εχει γινει μουσικο το νημα να βαλω και γω κανα τραγουδακι?Θα γίνουμε ρόλοι του Ντέιβιντ Λιντς για να ρίξουμε ένα μανίκι
Δεν σου είπα να ξαναπάς. Προχώρα σε άλλη...και ρίχνε και κανέναν στην λεγάμενη στο ενδιάμεσο...πήγα μια φορά, είχε ωραίο μαλάκι ξσνθουλικο και καβλοφατσούλα και μπήκα. δεν μου κάνει κέφι να ξαναπαω
Πάρε με τηλέφωνο ρε μλκ, να σου φέρω τα χάπια σου άμα στα σκάσει έτσι.καλά θα δω, αρκεί να μην με πιάσει πάλι μανία Κ βαθμου και δεν καταλαβαίνω Χριστο
Μέχρι να αποτοξινωθείς από την Κατ όλες μπάζα θα σου φαίνονται μπροστά της.Αυτές δεν τις γαμουσα τζάμπα να το δίναν, όχι να πληρώσω κιόλας.
Δεν θα προλάβει, θα έχει βαρέσει χρεοκοπία πρώτα.Μέχρι να αποτοξινωθείς από την Κατ όλες μπάζα θα σου φαίνονται μπροστά της.
ο @maradona7 θα ήταν, έχει γαμηθεί στον μπούτζον...Μόλις μου έστειλε μήνυμα η Καταλέγια και μου είπε ότι δεν αισθάνεται πολύ καλά.
Τη πήδηξε άσχημα ένας ψωλαράς.
Με ρώτησε αν ξέρω τον Κουλουράκια γιατί τον θέλει δίπλα της σήμερα το βράδυ.
Τα ωραία τα ξανθά άλλη χάρη. Πάντως η ξανθή Κατ πρέπει να έχει και τρέσα. Παρατήρησα μία συγκολητική οριζόντια ραφή σε πλαγιοπισοκωλλητό που είχε χωρίσει λίγο το μαλλί της.πήγα μια φορά, είχε ωραίο μαλάκι ξανθουλικο και καβλοφατσούλα και μπήκα. δεν μου κάνει κέφι να ξαναπαω
απο καρταγενα και μπογκοτα δε σου κανουν π.χ?Άμα εντοπίσεις κανένα καινούργιο πατομουνο ξανθό ασπρουλιαρικο απ το Μεντεγιν, σφύρα να φύγω σουμπιτος
Θέλει πρωτευουσιάνες.απο καρταγενα και μπογκοτα δε σου κανουν π.χ?