Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.321
Πόντοι
5.946
εχω φαει με το κουταλι τα στουντιο και αμετρητες βολτες και χιλιομετρα.Νομιζεις οτι εχω εχουμε την αναγκη να ερθεις τωρα εσυ και να μας πεις για κομοδηνα?Πραγματικα που τα βρισκετε και τα λετε και σε ποιον τα λετε.
Ειμαστε εδω περα πεντε ανθρωποι 100% αντικειμενικοι και ερχεσαι τωρα να πεις τι πραγμα?
Σεβαστη η αποψη σου βεβαιως αλλα μεχρι εδω.
μιλάμε για μια κοπέλα που έχει δοκιμαστεί πολλάκις σε διαφορετικά περιβάλλοντα...
πόσο πια αντικειμενικά κομοδίνο να είναι? μα πόσο... επίσης ο δοκιμαστής έχει πάρει πάνω από 5 χιλιάδες ιερόδουλες στην καριέρα του...
είστε 5 νιούφηδες και μας έχετε βγάλει το κάθε έπιπλο θεά... αν είναι θεά η Κάτια τότε η Λίλιαν τι είναι?
μάθε πρώτα να γράφεις το κομοδίνο σωστά και μετά ξαναέλα...
να μαθαίνεις από αυτούς που ξέρουν περισσότερα και να μην είσαι κοκκοράκι...

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.594
Πόντοι
3.246
μιλάμε για μια κοπέλα που έχει δοκιμαστεί πολλάκις σε διαφορετικά περιβάλλοντα...
πόσο πια αντικειμενικά κομοδίνο να είναι? μα πόσο... επίσης ο δοκιμαστής έχει πάρει πάνω από 5 χιλιάδες ιερόδουλες στην καριέρα του...
είστε 5 νιούφηδες και μας έχετε βγάλει το κάθε έπιπλο θεά... αν είναι θεά η Κάτια τότε η Λίλιαν τι είναι?
μάθε πρώτα να γράφεις το κομοδίνο σωστά και μετά ξαναέλα...
να μαθαίνεις από αυτούς που ξέρουν περισσότερα και να μην είσαι κοκκοράκι...
Δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεσεις, η καθε αποψη ειναι σεβαστη δεν θα κατσουμε να μαλωνουμε για την καθε μια αν ειναι η οχι κομοδινο ουτε αγωνες θα κανουμε δε χρειαζεται , μου τυχει και μενα να χω περασει χαλια με κοπελες που αλλοι τις αποθεωνουν
και συ ρε φιλαρακι αφου ειδες οτι ηταν κομοδινο γιατι την πηρες και σε στριπ και σε μασαζ και παντου? :cheesy:
Λιλιαν για ποιαν λες αυτην που βρισκεται θησεως και πειραιως?

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.321
Πόντοι
5.946
και συ ρε φιλαρακι αφου ειδες οτι ηταν κομοδινο γιατι την πηρες και σε στριπ και σε μασαζ και παντου? :cheesy:
Λιλιαν για ποιαν λες αυτην που βρισκεται θησεως και πειραιως?
γιατί είναι μουνάρα φρέσκια με τέλειο στήθος και έλεγα ο επιμένων νικά...
αλλά πού...
Λίλιαν Στούντιο 12... φωτιά και μπούρμπερη... τοπ σέρβις

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
48
Like
7.589
Πόντοι
5.646
αλλά πού...
Ενα είναι το θέμα.Ποιος φτάνει εκεί...Αλλά άμα αξίζει χαλάλι

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.321
Πόντοι
5.946
H βαλερια ειναι δασκαλα για τις αλλες κοπελες κατια χριστινα οποτε περιπου το ιδιο προγραμα ακολουθει μεσα στο δωματιο.Εγω περασα παρα πολυ καλα και οτι γραφω στην κριτικη μου ειναι απολυτοις αληθινο.Το ιδιο ηταν και με βαλερια, απλα ειναι λιγο ποιο κοινωνικη.Ολες αξιζουν εκει και οι τρεις.
η Βαλέρια είναι πολύ πιο ερωτική, κάνει σαφώς καλύτερη πίπα, παίρνει καλύτερες στάσεις και δεν την πειράζει να την καταχύσεις... θυμάμαι την είχα ντόγκι με τον αντίχειρα μέσα στην μουνάρα και της έχυνα την κωλοτρυπίδα κι αυτή χαμογέλαγε και με κύτταζε λάγνα... απλά η Κάτια είναι άλογο ενώ η Βαλέρια σαμιαμίδι...

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.321
Πόντοι
5.946
Ενα είναι το θέμα.Ποιος φτάνει εκεί...Αλλά άμα αξίζει χαλάλι
ναι είναι πολύ μακριά... και στο 50ρικο έτσι κι αλλοιώς το σέρβις σε όλα τα στούντιο είναι λίγο
θες το πρόγραμμα των 100 για να την ακούσεις...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.482
Πόντοι
46.423
εχω φαει με το κουταλι τα στουντιο και αμετρητες βολτες και χιλιομετρα.Νομιζεις οτι εχω εχουμε την αναγκη να ερθεις τωρα εσυ και να μας πεις για κομοδηνα?Πραγματικα που τα βρισκετε και τα λετε και σε ποιον τα λετε.
Ειμαστε εδω περα πεντε ανθρωποι 100% αντικειμενικοι και ερχεσαι τωρα να πεις τι πραγμα?
Σεβαστη η αποψη σου βεβαιως αλλα μεχρι εδω.

Καλά αυτός τα ίδια κάνει και στο νήμα του Glamour ...

Μη δίνεις σημασία.

:wink:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Λοιπόν, Μετά από έφοδο Κασσάνδρας είδα τα εξής πράγματα. Κασσάνδρας 6 είδα την Αναΐδα . Ξανθό ωραίο κατσαρομενο μαλλί,πολύ καβλόφατσα μου φάνηκε στο ημίφως . Μεγάλα πλαστικά βυζια. Δεν είναι αβυζη όπως στις φώτο . κοντοπουτανο μου φάνηκε αν έβγαζε τα τακούνια .Μπορεί να κάνω λάθος, έτσι όπως την είδα από κάτω.κωλικα καλή αλλά Δεν μου φάνηκε πολύ δυνατή. Απο Κολομβία δήλωσε ο Τσάτσος.

Πολυ μαλακας αυτος ο Τσάτσος.Να με βάλει με το ζόρι μέσα. Φυσικά λέει Είναι τα βυζια λες και μίλαγε σε 20χρονο που δεν έχει ξαναδεί βυζι. Και δεν μου λέγε και πως τη λενε.Απορω πως τον κρατάνε, ζημιά κανει στο μαγαζι

Έβγαζε πολυ κάβλα όμως το κοριτσι Μπήκε στη λίστα.Δηλαδή αν δεν ήταν αυτός ο μαλάκας ο Τσάτσος Μπορεί να πέρναγα με Αναίδα.

Κασ 3 πάνω είδα επιτέλους τη Βαλερια και τη Χριστίνα. Εμφανισιακά μου άρεσε λίγο πιο πολύ η Χριστίνα. Τις αποκλείω και τις δύο για τα δικά μου γούστα.

Κας 3 κάτω δυο Κολομβιανες με μεγάλο κώλο,η αλλη με βοιδόκωλο.

Κάσ 8β Αναστασία τσαπερδονοκωλα με πανασχημο χαμόγελο και μια κινεζοταιλανδο Δεν ξέρω, μπαμπατσικη με βυζια
Η Μαρία που λένε υπάρχει στο κας 8 στο δίπλα από αυτό που πηγές;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.594
Πόντοι
3.246
αλλά πού...
Εγω ετσι την ειχα πατησει με την καρινα απο αριστοτελους 6 παρολο που ειναι μουναρος και γυναικαρα μπαινω απλο προγραμμα πολυ καλη στο σοσιαλ και τα λοιπα αλλα μετριες υπηρεσιες λεω δε μπορει στο φουλ θα εχει καλυτερες υπηρεσιες αλλα αρχιδια ,
Για το στουντιο 12 πρεπει να ξενιτευτεις για να πας να γαμησεις δε ψηνομαι να φτασω ως εκει :2funny:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Ετσι κανει αυτος ο πουστροτσατσος.Και σε εμενα οταν παω με το ζορι να με βαλει μεσα και οταν του λεω θα δω και αλλες κοπελες και αν θελω θα ερθω αρχιζει τα πουστηκα του και μουρμουραει.
Την αλλη φορα ελεγε στα κοριτσια μπαζολατινοβιετναμεζες οτι ειμαι δισκος του ανθρωπος και θα περασω επειδη εχει ελεγε μουναρες και δεν ξερω ποια να πρωτοδιαλεξω.Εφαγε πορτα ομως και μετα κοροιδευε κτλ
Μεγάλος μαλακας αυτός ο Τσάτσος και εγώ ήθελα να πάω αλλά δε πάω σε αυτόν τον τρόμπα και ας είναι και η Nikki Anderson στα νιάτα της εκεί.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Εγω ετσι την ειχα πατησει με την καρινα απο αριστοτελους 6 παρολο που ειναι μουναρος και γυναικαρα μπαινω απλο προγραμμα πολυ καλη στο σοσιαλ και τα λοιπα αλλα μετριες υπηρεσιες λεω δε μπορει στο φουλ θα εχει καλυτερες υπηρεσιες αλλα αρχιδια ,
Για το στουντιο 12 πρεπει να ξενιτευτεις για να πας να γαμησεις δε ψηνομαι να φτασω ως εκει :2funny:
Λοιπον βαζω ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ. Οποιος θελει να πιστεψει για λιλιαν στουντιο 12 ολες αυτες τις μπαρουφες επειδη απο οτι καταλαβα το promotion καλα παει αλλα οχι εδω ας επισκευτει οποιοσδηποτε το στουντιο 12 και αμα δει λιλιαν μουναρα ας ερθει με αποδειξεις να μας τα πει.Ουτε σωμα ουτε τιποτα σεν εχει που να σου θυμιζει μουναρα.Το καψαμε ενταξει σε καταλαβα

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.095
Πόντοι
2.846
Ρε τον Psolarious..... 5000 ιερόδουλες ο γυπας , αυτός ο γαμηκος έχει περάσει και τον Μέγα Σπαλιαρα σε αριθμό , ρε τον τύπο και δεν του το είχα ....

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
94.482
Πόντοι
46.423
Κάποτε κυκλοφορούσαν μουνάρες στα studio.

H Irina, η Paris, η Katy, μια ξανθιά πριν από περίπου
8 χρόνια που δεν θυμάμαι πως την έλεγαν.

Είδα και την Ζένια αλλά για να είμαι ειλικρινής την βρήκα αρκετά μέτρια και με φαρδύ πίσω σύστημα ... άσε που γέλαγε περίεργα και εγώ δεν είμαι για τέτοια.

Δεν ξέρω αν έχετε συναντήσει την Αλεξάνδρα στην αλυσίδα DeParis, Deluxe κλπ ?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.594
Πόντοι
3.246
Κάποτε κυκλοφορούσαν μουνάρες στα studio.

H Irina, η Paris, η Katy, μια ξανθιά πριν από περίπου
8 χρόνια που δεν θυμάμαι πως την έλεγαν.

Είδα και την Ζένια αλλά για να είμαι ειλικρινής την βρήκα αρκετά μέτρια και με φαρδύ πίσω σύστημα ... άσε που γέλαγε περίεργα και εγώ δεν είμαι για τέτοια.

Δεν ξέρω αν έχετε συναντήσει την Αλεξάνδρα στην αλυσίδα DeParis, Deluxe κλπ ?
Με την katy ειχα περασει καλη επιλογη, γινοταν οτι γινεται με την καταλεγια τωρα.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.180
Πόντοι
4.926
Πολυ μαλακας αυτος ο Τσάτσος.Να με βάλει με το ζόρι μέσα. Φυσικά λέει Είναι τα βυζια λες και μίλαγε σε 20χρονο που δεν έχει ξαναδεί βυζι. Και δεν μου λέγε και πως τη λενε.Απορω πως τον κρατάνε, ζημιά κανει στο μαγαζι.
Εάν λέμε τον ίδιο, είναι ο γνωστός και μη εξαιρεταίος Άντυς. Πουστρό-τσάτσος, κυπριακής καταγωγής, ο οποίος δούλευε στο Φιλιππίδου 11Β. Αντιεπαγγελματίας και αντιπαθητικός. Την τελευταία φορά που πήγα στο συγκεκριμένο στούντιο, ενώ είχε τρεις κοπέλες, μου παρουσίασε μόνο την μία και για άγνωστο λόγο, δεν ήθελε να δω τις άλλες δύο.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.319
Πόντοι
13.626
Ανακεφαλαιωνω . Ξανθό λεπτό ισπανόφωνο καβλιάρικο κοντοπουτανο με πλαστικα βυζια. Πρώτη μέρα, άσχετο και άγαρμπο. Μπαίνει μέσα νο γκρικ,νο ινγκλις λέει. Εσπανιολ λέω. Ερμόσα .Γαμω την πολυγλωσσία μου γαμω.

Ξεκινάει μια γρήγορη άγαρμπη πίπα με πολύ χέρι. Της κράταγα το χέρι τίποτα συνέχιζε με πολύ χέρι και γρήγορα. Τότε θυμήθηκα απ το Ναρκος, πως είναι το αργά στα ισπανικά,της το λεω με κοιτάει, και συνεχίζει μια πιπαρα καβλωτικη αργη και παίρνει και τα χέρια. Με πίπωσε αρκετά με τράβηξε και παραπέρα στον ολοσωμο καθρέφτη και συνέχισε.

Πάμε στο κρεβάτι. Ιεραποστολικο δεν μπορούσε να ανοίξει τα πόδια. Πήγε να μου πέσει σε μια φάση. Τη γυρνάω πισωκολλητο. Καμπουριαζε . Μετά από λίγο κοπανημα τη σηκώνω στον καθρέφτη για πισωκολλητο. Δεν άντεχε το κοπανημα και σήκωνε το ένα πόδι. Της το κατεβάζω και συνεχίζω.

Αυτό το κοντοπουτανο είναι αρκετά καβλιαρικο και μπορεί να εξελιχθεί σε μαστορισα να το κάνεις ότι θελεις αν Δεν πάρει το δρόμο της φολιασης .

ΥΓ Πάλι την Κ γουστάρω γαμω.
Η αρχή της αποτοξίνωσης έγινε.
Κράτα γερά. Είμαστε μαζί σου.
Μπράβο σου στο νέο ξεκίνημα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom