- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.842
- Πόντοι
- 42.697
Zero λες για την Βαλερια που παιζει Φρατζη 47 και Βριλησσου 57?
Ναι αυτή...
Zero λες για την Βαλερια που παιζει Φρατζη 47 και Βριλησσου 57?
ρε παιδια αυτες μας κοιτανε σαν 50αρικα δεν ξερουν οτι για να βγαλουμε ενα γαμησι μας βγαινει η πιστη στη δουλεια.... αλλα τι κανουμε για αυτο?? εγω προσωπικα εκει πηγαινα και επαιρνα την μιλανα, και δεν ειχα προβλημα χρονου... αλλα με χαλαγε που αμα ημουν κοντα και πηγαινα να δω τι εχει.. οταν εφευγα η τσατσα μου την ελεγε.... δεν ξερει ομως πως το σαββατο που ημουν baby gold (γιορτη φιλου για εππαγγελματικους λογους) μετα θα πηγαινα να γαμησω αλλα λεω σιγα μην μου την λενε και να πηγαινω..... οποτε αν κατι μας την σπαει, απλα δεν τους κανουμε την χαρη να ξαναπαμε απλα..... απο την μια δεν δινει τηλεφωνο να ξερω πια ειναι και απο την αλλη αν παω και δεν μου αρεσει η γκομενα μου την λεει!!!! δηλαδη εκει αν μπει καποιος πρεπει να τον βαζει στο δωματιο αμεσως χωρις να δει την κοπελα.... τεσπα!!Πολυ σωστο σε βρισκω φιλαρακι..........................
Γυρισα πριν απο λιγο απο Αριστοτελους και ειχα σκοπο να γραψω ακριβως τα ιδια......
Τετοια κωλοπιλαλα και βιασυνη δεν μου εχει τυχει ποτε.........ουτε καν σε μπουρδελο.
Ποσο μαλλον σε ενα στουντιο που αναμφησβητητα ειναι απο τα ωραιοτερα................
Χωρις να ηταν αγενης σε εμενα τουλαχιστον .............εβγαζε εναν σπασαρχιδισμο απιστευτο με τον τροπο
που σου μιλαγε(σαν να σου ελεγε τον καιρο) αλλα το σημαντικοτερο με αυτο το κολημα με το χρονο.........
Δεν γινεται ρε πουστη μου να την εχεις γυρισει στα τεσσερα και στα 10 δευτερολεπτα και σου εχει αρχισει
τα χυσε με ..τελειωσε..κτλ...
Δεν θα ξαναπηγαινα ποτε μαζι της παρολο που ειναι μουναρα και σεξυ οπως μου ειπε και η γκρινιαρα τσατσο-
-τραβεστω οταν περιμενα να τη δω.......................................................................
Και γραφω γκρινιαρα γιατι ενω με εχει δει τοσες φορες οταν εφευγα(και χωρις να εκφρασω τα παραπονα μου)
τη ρωτησα το τηλεφωνο του στουντιο και μου το εκοψε με αγενεια και υφακι στραβομενο και οτι αν θελω να
πηγαινω να βλεπω....
Χαλασε και αυτο............. :'(
Σήμερα το απόγευμα κατά τις 6 έκανα μια καταθεσούλα στο Αχαρνών 85. Είχα να πάω απο τότε που λειτουργούσε σαν απλό μπουρδέλο. Τότε που ήταν εντελώς παρακμιακό και σκοτεινό....
Λοιπόν ο χώρος μου άρεσε πολύ, καθαρός ,ζεστός, ο τσάτσος, ένας ψηλός παππούς με γυαλιά επίσης πολύ καλός. Δεν μου έσπασε τα αρχίδια να περάσω και ήταν πολύ cool.
Η κοπέλα που πήρα λέγεται Βαλέρια. Ρωσίδα με ωραίες καμπύλες και πολύ καλό βυζι (οχι σιλικόνη) 3 αρι. Ξανθιά και σχετικά ψηλή. Το μόνο που με χάλασε είναι μια μεγάλη ουλή που έχει στην κοιλίτσα της απο εγχείρηση. Πήρα το πρόγραμμα των 50 ευρώ (έιχε και με 40, και με 70 αυταρχικό για όποιον ενδιαφέρεται!) Το πρόγραμμα των 50 ε έχει σαν έξτρα 69 και ισπανική. Η Βαλέρια ηταν φιλική και καλή επαγγελματιάς. Κάνει πάρα πολύ καλό στοματικο (balls included) και για πολύ ωρα. Στην συνέχεια την έστησα στα 4, και η άτοιμη ξέρει να στήνει το κωλαράκι της πάρα πολύ κάλα και όπως μου αρέσει (με σπάσιμο της μέσης αλλά Νικός Γκάλης )
Η κοπέλα το τιμά το 50 και με το παραπάνω και σε καμία περίπτωση δεν κλαίς τα λεφτουδάκια σου....
αυτο το στησιμο της στα τεσσερα ειναι εντελως απαιχτουά..
Σου έκανε και σένα τα ... Γκαλικά της;
υπαρχουν και ντοκουμεντα που τραβηχτηκαν με την 3.2!!!
Mην απογοητευεσαι πηρες τουλαχιστον τον πολυτιμο βαθμο της ισοπαλιας!Τελικό σκορ Πουτάνες-Heellover 0-0
αυτη η κιμ που αναφερεσαι παλαιοτερα βασο , σε στουντιο στην παντειο ειναι τραβελι!!!!!
[/quote Φίλε salzburg η Κίμ δεν είναι τραβέλι 1000% την ξέρω κάτι χρόνια όταν δούλευε και στην Πιπίνου 118 και στην Λέλας κάποιες φορές. Δεν λέει κάτι ιδιαίτερο αλλά έχει φοβερό κορμί.Πάντως αν την κάνεις κέφι περνάς άφοβα.
Φίλε salzburg η Κίμ δεν είναι τραβέλι 1000% την ξέρω κάτι χρόνια όταν δούλευε και στην Πιπίνου 118 και στην Λέλας κάποιες φορές. Δεν λέει κάτι ιδιαίτερο αλλά έχει φοβερό κορμί.Πάντως αν την κάνεις κέφι περνάς άφοβα.αυτη η κιμ που αναφερεσαι παλαιοτερα βασο , σε στουντιο στην παντειο ειναι τραβελι!!!!!
αυτη η κιμ που αναφερεσαι παλαιοτερα βασο , σε στουντιο στην παντειο ειναι τραβελι!!!!!