Σήμερα το απόγευμα κατά τις 6 έκανα μια καταθεσούλα στο Αχαρνών 85. Είχα να πάω απο τότε που λειτουργούσε σαν απλό μπουρδέλο. Τότε που ήταν εντελώς παρακμιακό και σκοτεινό....
Λοιπόν ο χώρος μου άρεσε πολύ, καθαρός ,ζεστός, ο τσάτσος, ένας ψηλός παππούς με γυαλιά επίσης πολύ καλός. Δεν μου έσπασε τα αρχίδια να περάσω και ήταν πολύ cool.
Η κοπέλα που πήρα λέγεται Βαλέρια. Ρωσίδα με ωραίες καμπύλες και πολύ καλό βυζι (οχι σιλικόνη) 3 αρι. Ξανθιά και σχετικά ψηλή. Το μόνο που με χάλασε είναι μια μεγάλη ουλή που έχει στην κοιλίτσα της απο εγχείρηση. Πήρα το πρόγραμμα των 50 ευρώ (έιχε και με 40, και με 70 αυταρχικό για όποιον ενδιαφέρεται!) Το πρόγραμμα των 50 ε έχει σαν έξτρα 69 και ισπανική. Η Βαλέρια ηταν φιλική και καλή επαγγελματιάς. Κάνει πάρα πολύ καλό στοματικο (balls included) και για πολύ ωρα. Στην συνέχεια την έστησα στα 4, και η άτοιμη ξέρει να στήνει το κωλαράκι της πάρα πολύ κάλα και όπως μου αρέσει (με σπάσιμο της μέσης αλλά Νικός Γκάλης
)
Η κοπέλα το τιμά το 50 και με το παραπάνω και σε καμία περίπτωση δεν κλαίς τα λεφτουδάκια σου....