tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
...γαλανά ! Γαλλογερμανικό εργαλείο ! Λέει ! ;)Ξανθό είπες? Τι χρώμα μάτια είχε? μέχρι τι ώρα θα είναι εκεί?
Πιστεύω μέχρι το απογευματάκι θα είναι !
...γαλανά ! Γαλλογερμανικό εργαλείο ! Λέει ! ;)Ξανθό είπες? Τι χρώμα μάτια είχε? μέχρι τι ώρα θα είναι εκεί?
επέστρεψε αυτή ? νόμιζα ότι είχε ξαφανιστεί (για το καλό της... )Tι τα θέλετε ρε τα προγράμματα και τις ενημερώσεις όταν σήμερα το απόγευμα έχει βάρδια στο Ηλιά Ηλιού η 50ικο αρπάχτρα Ρωξάνη?? Και για τους χουβαρντάδες προτείνουμε το 69 μόνο με 80 ευρωπουλα. Μιλάμε για τοπ VFM παίδες.
Τρέξτε να προλάβετε.
Τώρα με έφτιαξες!!!!!...γαλανά ! Γαλλογερμανικό εργαλείο ! Λέει ! ;)
Πιστεύω μέχρι το απογευματάκι θα είναι !
Διακοπες μεγαλης διαρκειας απο οτι εμαθατην πήρε αυτός με την Πόρσε για διακοπές
Αν δεν επιστρέψει μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη τότε όντως έχει πάει διακοπές!!!!!με τι Σονια ρε παιδες τι γινεται??
Τώρα με έφτιαξες!!!!!
Και σε τροπικα μερη!!!Διακοπες μεγαλης διαρκειας απο οτι εμαθα
Μπα... συνηθως αρχες Αυγουστου την κοπαναει η Σονια!!!Αν δεν επιστρέψει μέχρι την Τρίτη ή Τετάρτη τότε όντως έχει πάει διακοπές!!!!!
Eγώ δεν καταλαβαίνω γιατί αυτές τις ιερόδουλες με το στυλ "μην περιμένεις πολλά πολλά γιατί και μόνο που αναπνέεις τον ίδιο αέρα μαζί μου και πολύ σου είναι" πρέπει να τις επιβραβεύουμε (αν και η Σόνια δεν έχει αυτό το στυλ...)
Eιναι κλασατη η γκομενα!!
Μου θυμισε πολυ την Νατασσα με την πεταλουδα στα καλα της(βλ Ιππωνακτος,Βριλλησου 36)!
Εχει κι αυτη το στυλακι βλεπε και θαυμαζε το ποσο ομορφη ειμαι,μην ακουμπας πολλα πολλα,σου κανω χαρη που ειμαι μαζι σου,αρκεσου στα φοβερα προκαταρκτικα μου αλλα απο εκει και περα μην περιμενεις πολλα πολλα!
Ανηκει στην ολιγομελη κατηγορια που απαριθμει αυτην, την Νατασσα και να φανταστω και την Σονια?!
Γκομενες με λιγα λογια που τις σεβεσαι και δεν κανεις τα δικα σου...κι οποιος καταλαβε καταλαβε!
Πιο τροπικα δεν γινεταιΚαι σε τροπικα μερη!!!
Ειναι στην αλυσιδα Δροσοπουλου 95,Κωνσταντινουπολεως 61 κλπαληθεια που χαθηκε η Νατάσσα με την πεταλούδα/ δουλευει καπου?