- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.059
- Πόντοι
- 42.697
Παντα σιλικονη δεν ειχε ρε μαγκες η Σασα !!
H Σάσα είχε μικρό βυζάκι.
Πριν 3,5 χρόνια περίπου έβαλε σιλικόνη
Παντα σιλικονη δεν ειχε ρε μαγκες η Σασα !!
Eχτες παλι κλειστο ηταν κατα τις 11.30!!!και εγω 5-6 φορες το τελευταιο μηνα ,κατα τις 12 το βραδυ και ειναι κλειστο.εξαφανιστηκε και το μπανερ
μα τι εξαφανιζολ ειναι αυτο σημερα? ακομη στη σασα ειναι ολοι??? :S
εβαλε σιλικονη ακουσα,κατα τα αλλα εχει αλλαξει σε κατι? παχυνε..αδυνατισε? τι παιζει ...?
Η Σονια ειναι αριστη επαγγελματιας και σαφως πιο ανεκτικη απο τις αλλες 2 ΨΩΝΑΡΕΣ!!!
Eιναι κλασατη η γκομενα!!
Μου θυμισε πολυ την Νατασσα με την πεταλουδα στα καλα της(βλ Ιππωνακτος,Βριλλησου 36)!
Εχει κι αυτη το στυλακι βλεπε και θαυμαζε το ποσο ομορφη ειμαι,μην ακουμπας πολλα πολλα,σου κανω χαρη που ειμαι μαζι σου,αρκεσου στα φοβερα προκαταρκτικα μου αλλα απο εκει και περα μην περιμενεις πολλα πολλα!
Ανηκει στην ολιγομελη κατηγορια που απαριθμει αυτην, την Νατασσα και να φανταστω και την Σονια?!
Γκομενες με λιγα λογια που τις σεβεσαι και δεν κανεις τα δικα σου...κι οποιος καταλαβε καταλαβε!
Σωστη η τοποθετηση σου συναγωνηστη spoonΗ Σονια ειναι αριστη επαγγελματιας και σαφως πιο ανεκτικη απο τις αλλες 2 ΨΩΝΑΡΕΣ!!!
Γι'αυτο και ειναι τοσα χρονια στον αφρο!!!
και καρεα 30 το τζινακι μονο του μετα τις 12.Το απογευμα ηταν το κουκλι ρωξανη(απιστευτα ομορφο και γλυκο πλασμα).Μαρινακι τελος απο καρεα αραγε?
θησεως 35 καλλιθεα η αγνη(δεν της παει το μαλλι ετσι,ποτε θα το καταλαβει
ακόμα και το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν αισθάνομαι τυφλός!!!!!!Για να μη γκρινιάζω μήπως μπορεί κάποιος να μας πεί τι γίνεται στα της Κασσάνδρας?
Αν και αφού αγνοούν το site και στηρίζονται στο τηλέφωνο το βλέπω το σκούρο χρώμα νάρχεται...
Για να μη γκρινιάζω μήπως μπορεί κάποιος να μας πεί τι γίνεται στα της Κασσάνδρας?
Αν και αφού αγνοούν το site και στηρίζονται στο τηλέφωνο το βλέπω το σκούρο χρώμα νάρχεται...
Ξανθό είπες? Τι χρώμα μάτια είχε? μέχρι τι ώρα θα είναι εκεί?Στο Τριγγέ-3 παιζει τώρα ένα πολύ δυνατό παιδί (Σελίνα), το οποίο και ετίμησα.
Οσοι είσαστε κοντά ή μακριά αλλά έχετε χρόνο ή όπου κι αν είστε και γουστάρετε ψηλό ξανθό και γυμνασμένο πηγαίνετε ! Η κριτική μου θα ανέβει σε λίγο ελπίζω,...
Υπενθυμίζω, ότι για τα μαγαζιά της συγκεκριμένης αλυσίδας έχω γράψει τις χειρότερες κριτικές και τα έχω μαυρίσει ξανά και ξανά ! (Αυτο για να μη σκεφτεί κανένας πως κάνω διαφήμιση)
ακόμα και το τηλέφωνο δεν το σηκώνουν αισθάνομαι τυφλός!!!!!!