stavros081
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Δεν εχειs και αδικο!τουλαχιστον κατι αξιολογο υπαρχει για αποψε?
Θα έβαζα και την Κατερίνα από Φυλής 104, που αγωνίζεται τώρα, μιλφοειδές με απίστευτες !!!!Milfoειδές είναι η Νίκη μετά τις 23:00 στο Αγ.Μελετίου 37, η Βαλεντίνα (που θα είναι σήμερα στην Βούρβαχη 19) που για μένα είναι κάτι σε προμιλφ με τις ! Επίσης μιλφ πάιζουν στα εξής κατά καιρούς: στο Δοξάτου 2Α, στο Θαρύπου 10, Σερβίων 26 και Θησέως 365...
κοίτα τα πμ σουΔεν εχειs και αδικο!τουλαχιστον κατι αξιολογο υπαρχει για αποψε?
χεχεχε και υπηρεσιες Αλινας...ε ναι,μαλλον (πάρα) πολλα ζητας!!!σημερινη μεσημεριανη επισκεψη βρ.36 με παολα.δεν γραφω κριτικη γιατι με καλυψε απολυτα ο συναγωνιστης πιατσας.πιπα και γλυψιμο για οσκαρ ολα τα αλλα μετρια.(θελω εμφανιση παολας και υπηρεσιες αλινας απο δροσοπουλου ζηταω πολλα??????)
το δοξατου πρεπει να εχει κλεισει μαγκες,σωστα ?Milfoειδές είναι η Νίκη μετά τις 23:00 στο Αγ.Μελετίου 37, η Βαλεντίνα (που θα είναι σήμερα στην Βούρβαχη 19) που για μένα είναι κάτι σε προμιλφ με τις ! Επίσης μιλφ πάιζουν στα εξής κατά καιρούς: στο Δοξάτου 2Α, στο Θαρύπου 10, Σερβίων 26 και Θησέως 365...
Eχω περασει 5-6 φορες απ'εξω τελευταια και ποτε ειναι ανοιχτο και ποτε κλειστο!!το δοξατου πρεπει να εχει κλεισει μαγκες,σωστα ?
και εγω 5-6 φορες το τελευταιο μηνα ,κατα τις 12 το βραδυ και ειναι κλειστο.εξαφανιστηκε και το μπανερEχω περασει 5-6 φορες απ'εξω τελευταια και ποτε ειναι ανοιχτο και ποτε κλειστο!!
νομιζω ειχε μικρο βυζακι,κανονικο,πριν 2-3 χρονια στο βριλησσου,καπου τοτε δεν εξαφανιστηκε? κανω τοσο λαθος,δε θυμαμαι καλα ?Παντα σιλικονη δεν ειχε ρε μαγκες η Σασα !!
μια φορά που πέρασα ανοιχτό το είδα... τι να πω? πάντως το "ίδρυμα" υπολειτουργούσε...το δοξατου πρεπει να εχει κλεισει μαγκες,σωστα ?
ελα δικηγορε μας φχαριστηθηκες ε? ;)Σημερα που την πηρα Επιτελους ειδα δυο θεοστητα 3,5αρια σκληρα βυζια!!Που ειναι η αντιδικια να την λυσουμε?
ελα δικηγορε μας φχαριστηθηκες ε? ;)
ετσι ειναι οι γυναικες της φωτιας ;) σασα,νατασσα,βανεσα,μαιρα κλπ η σονια ειναι αλλη κατηγορια,του νερου..πιο ανεκτικη..
Eιναι κλασατη η γκομενα!!
Μου θυμισε πολυ την Νατασσα με την πεταλουδα στα καλα της(βλ Ιππωνακτος,Βριλλησου 36)!
Εχει κι αυτη το στυλακι βλεπε και θαυμαζε το ποσο ομορφη ειμαι,μην ακουμπας πολλα πολλα,σου κανω χαρη που ειμαι μαζι σου,αρκεσου στα φοβερα προκαταρκτικα μου αλλα απο εκει και περα μην περιμενεις πολλα πολλα!
Ανηκει στην ολιγομελη κατηγορια που απαριθμει αυτην, την Νατασσα και να φανταστω και την Σονια?!
Γκομενες με λιγα λογια που τις σεβεσαι και δεν κανεις τα δικα σου...κι οποιος καταλαβε καταλαβε!
Εχω προβλημα τοτε !!Γουσταρω αυτες της φωτιας εξαπανεκαθεν!!Που θα παει θα την βρω την λυση ;)ετσι ειναι οι γυναικες της φωτιας ;) σασα,νατασσα,βανεσα,μαιρα κλπ η σονια ειναι αλλη κατηγορια,του νερου..πιο ανεκτικη..