Kopernikos_x
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ωραιος φίλε! θα την αναζητησω εκει λοιπόν.Ειναι στην αλυσιδα Δροσοπουλου 95,Κωνσταντινουπολεως 61 κλπ
ωραιος φίλε! θα την αναζητησω εκει λοιπόν.Ειναι στην αλυσιδα Δροσοπουλου 95,Κωνσταντινουπολεως 61 κλπ
την πήρε αυτός με την Πόρσε για διακοπές
Τώρα πλάκα με κάνεις φιλλαράκι ? Δηλαδή τι νάναι όλες οι μούνες συνοδηγοί? γραμματείς για εργάτριες στη φάμπρικα? Πουτάνες είναι οοοολες , αλλές έτσι κι άλλες αλλιώς, αλλά πάντως πουτάνες !
Ρε συ τομάσσο,...πλάκα κάνεις !
Να στο πω αλλιώς, = όσο πιο πολύ χρήμα έχεις τόσο πιο ωραία μουνιά κυκλοφοράς, και όσο πιο ωραία μουνιά κυκλοφοράς τόσο πιο πολλά ξοδεύεις. Τώρα αν άλλες απο αυτες είναι χαρακτηρισμένες και κάποιες ακόμη οχι, δεν αλλάζει σε τίποτε η ουσία. ΠΟυτάνες και οι μέν Πουτάνες και οι δε ! Προσωπικά προτιμάω τις πρώτες (χαρακτηρισμένες δηλ),γιατί το βρίσκω πιο τίμιο να είναι κάποια πουτάνα και να το λέει, παρά να είναι πουτάνα και να μου το παίζει αγάπη κι έρωτα και φρου και αρώματα, για όσο το πορτοφόλι ρέει κι όταν κλείσω την κάνουλα να μου λέει,...ξέρεις ας μείνουμε φίλοι (κρατάει και πισινή η κουφάλα). Ασε με έχω πληρώσει τις μη χαρακτηρισμένες , πιο πολύ απ ότι τις χαρακτηρισμένες,...και τελικά αγαπάω μόνο όσες πουτάνες και είναι και το λένε, και μόνο γι αυτες ξοδεύω πλέον !
Ρε συ τομάσσο,...πλάκα κάνεις !
Να στο πω αλλιώς, = όσο πιο πολύ χρήμα έχεις τόσο πιο ωραία μουνιά κυκλοφοράς, και όσο πιο ωραία μουνιά κυκλοφοράς τόσο πιο πολλά ξοδεύεις. Τώρα αν άλλες απο αυτες είναι χαρακτηρισμένες και κάποιες ακόμη οχι, δεν αλλάζει σε τίποτε η ουσία. ΠΟυτάνες και οι μέν Πουτάνες και οι δε ! Προσωπικά προτιμάω τις πρώτες (χαρακτηρισμένες δηλ),γιατί το βρίσκω πιο τίμιο να είναι κάποια πουτάνα και να το λέει, παρά να είναι πουτάνα και να μου το παίζει αγάπη κι έρωτα και φρου και αρώματα, για όσο το πορτοφόλι ρέει κι όταν κλείσω την κάνουλα να μου λέει,...ξέρεις ας μείνουμε φίλοι (κρατάει και πισινή η κουφάλα). Ασε με έχω πληρώσει τις μη χαρακτηρισμένες , πιο πολύ απ ότι τις χαρακτηρισμένες,...και τελικά αγαπάω μόνο όσες πουτάνες και είναι και το λένε, και μόνο γι αυτες ξοδεύω πλέον !
οι περισσότερες δυστυχώς είναι έτσι tsiboukie φίλε μου... και μετά απορούν που πηγαίνουμε σε κόκκινα σπιτάκια!Ακου να σου πω μια φάση !
Μια δόση θέλω να στείλω μία, να τη κάνω ξου,- η οποία είχε και φραγκάκια,-... !
Της λέω λοιπον,: Αστα κουκλάρα μου στραβώσανε οι δουλειές και όχι μόνο δε βγήκε χρήμα αλλά χρωστάω και 20.000 ευρά (υπονοόντας πως καλό θα ήταν να με δάνειζε )!
Εκανε 3 μήνες να με πάρει τηλ, και όταν πήρε ρώταγε απ έξω απ έξω τι κάνεις πως πάνε οι δουλειές κλπ.
Με πιάνεις πιστεύω,... όλες έχουν λεφτά αισθήματα !
Είμαι ορκισμένος πουτανιάρης , κι αν ποτέ παντρευτώ πουτάνα θα παντρευτώ
Θα είμαι σίγουρος για τα αισθήματά μας !
Ωραιο πατο εχει η Σελινα!!Πείτε ρε κανένα πουτανονέο,.... !
δεν απορουν ! ζηλευουνοι περισσότερες δυστυχώς είναι έτσι tsiboukie φίλε μου... και μετά απορούν που πηγαίνουμε σε κόκκινα σπιτάκια!
Ωραιο πατο εχει η Σελινα!!
οχ 3 βαρδιες ρε γμτ πως θα αντεξει????Χωρίς υπερβολή ρε παιδιά, αυτή η Μαρλέν θα ρέψει η κακομοίρα.
Από τις 10 το πρωϊ εώς τις 5 το άλλο πρωϊ;
Ούτε στη διαβολοβδομάδα των ΟΥΚάδων δεν γίνονται αυτά.