tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Επειδή απο τις φωτό μ αρέσει , θα πάω στο τέλος της 3ης βάρδιας και αν παίζει καλά θα την παντρευτώ ! Τέλος !
λες θα εχει χωρτασει τοΕπειδή απο τις φωτό μ αρέσει , θα πάω στο τέλος της 3ης βάρδιας και αν παίζει καλά θα την παντρευτώ ! Τέλος !
,..ε σίγουρα και έτσι δε θα μου γαμιέ- !λες να εχει χωρτασει το?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oσο θελεις βροντα!Δροσοπούλου 97 στου κουφού την πόρτα
Παίξτο Χ με σύστημα.Ζλατα η Λιλλυ(παιζει Τριγγετα τωρα) τι λετε???
Φίλε μου , αμα γουστέρνεις μούναρο 1.80, γαλανομάτικο , μελαχρινό με μακρύ μαύρο μαλί (extension) μέχρι τα κολομέρια (και τι κολομέρια !), βυζάκι 2,5 άρι (φυσικό οχι πλαστικό) και κορμί βελούδο, ...Ζλατα η Λιλλυ(παιζει Τριγγετα τωρα) τι λετε???
Φίλε μου , αμα γουστέρνεις μούναρο 1.80, γαλανομάτικο , μελαχρινό με μακρύ μαύρο μαλί (extension) μέχρι τα κολομέρια (και τι κολομέρια !), βυζάκι 2,5 άρι (φυσικό οχι πλαστικό) και κορμί βελούδο, ...
η επιλογή είναι μία : Λιλλυ !
Κινδυνεύω να γίνω διαφιμηστής της Τριγγέτα, απο κεί πού ριχνα το ένα μαυρο πίσω απ το άλλο, αλλά ρε παιδιά η αλλαγή στη συμπεριφορά των κοριτσιών είναι τεράστια !
Εν τω μεταξύ για όσους ξέρουν τη Λίλλυ να ενημερώσω πως είναι κατά 7 κιλάκια πιο αδύνατη και απο παιχνίδι κανει παπάδες (σημερινή επίσκεψη, αν προλάβω θα ανεβάσω ανάλυση )
Πήγαινε να τη δεις και άμα δεν το σκάσεις το 50ρι (τουλάχιστον), ....Δηλαδη η λιλυ δεν παιζει βραδυ σημερα..κριμα![]()
![]()
Κατσε ρε φιλε αυτο που πεταξες ειναι βομβα μεγατονων!πως κι ετσι?Μαρινα τελος απο Καρεα 30
Κατσε ρε φιλε αυτο που πεταξες ειναι βομβα μεγατονων!πως κι ετσι?