tsiboukios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 28
- Like
- 25
- Πόντοι
- 616
Επειδή απο τις φωτό μ αρέσει , θα πάω στο τέλος της 3ης βάρδιας και αν παίζει καλά θα την παντρευτώ ! Τέλος !
λες θα εχει χωρτασει το ?Επειδή απο τις φωτό μ αρέσει , θα πάω στο τέλος της 3ης βάρδιας και αν παίζει καλά θα την παντρευτώ ! Τέλος !
,..ε σίγουρα και έτσι δε θα μου γαμιέ- !λες να εχει χωρτασει το ?
oσο θελεις βροντα!Δροσοπούλου 97 στου κουφού την πόρτα
Παίξτο Χ με σύστημα.Ζλατα η Λιλλυ(παιζει Τριγγετα τωρα) τι λετε???
Φίλε μου , αμα γουστέρνεις μούναρο 1.80, γαλανομάτικο , μελαχρινό με μακρύ μαύρο μαλί (extension) μέχρι τα κολομέρια (και τι κολομέρια !), βυζάκι 2,5 άρι (φυσικό οχι πλαστικό) και κορμί βελούδο, ...Ζλατα η Λιλλυ(παιζει Τριγγετα τωρα) τι λετε???
Φίλε μου , αμα γουστέρνεις μούναρο 1.80, γαλανομάτικο , μελαχρινό με μακρύ μαύρο μαλί (extension) μέχρι τα κολομέρια (και τι κολομέρια !), βυζάκι 2,5 άρι (φυσικό οχι πλαστικό) και κορμί βελούδο, ...
η επιλογή είναι μία : Λιλλυ !
Κινδυνεύω να γίνω διαφιμηστής της Τριγγέτα, απο κεί πού ριχνα το ένα μαυρο πίσω απ το άλλο, αλλά ρε παιδιά η αλλαγή στη συμπεριφορά των κοριτσιών είναι τεράστια !
Εν τω μεταξύ για όσους ξέρουν τη Λίλλυ να ενημερώσω πως είναι κατά 7 κιλάκια πιο αδύνατη και απο παιχνίδι κανει παπάδες (σημερινή επίσκεψη, αν προλάβω θα ανεβάσω ανάλυση )
Πήγαινε να τη δεις και άμα δεν το σκάσεις το 50ρι (τουλάχιστον), ....Δηλαδη η λιλυ δεν παιζει βραδυ σημερα..κριμα
Κατσε ρε φιλε αυτο που πεταξες ειναι βομβα μεγατονων!πως κι ετσι?Μαρινα τελος απο Καρεα 30
Κατσε ρε φιλε αυτο που πεταξες ειναι βομβα μεγατονων!πως κι ετσι?