Επισκέπτης
δεν ξερω ρε πανο αν ειναι αυτη!!η κυρα ειρηνη μου ειπε οτι ειναι μικρουλα ,με γυαλακια!!αυτα ξερω μονο!!τωρα σε περιμενω να μου πεις ποτε θα παμε φρατζη!!εως και το προγραμμα σας ειπα!!
να αναφερω οτι πεμπτη απογευμα και σαββατο βραδυ υπαρχει ενδεχομενο να εχουν κανουργιες κοπελλες!!ακομα παιζεται το τι θα γινει.....μολις γυρισα απο φρατζη οπου πηρα την βαλερια!τα λογια περιττα!!σας εχω το εβδομαδιαιο προγραμμα της φρατζη!!ΔΕΥΤΕΡΑ αγαπη-νταρια-αγαπη!ΤΡΙΤΗ ανετα-αγαπη-αγαπη!ΤΕΤΑΡΤΗ νταρια-βαλερια-ευα!ΠΕΜΠΤΗ ρενατα-ρενατα-αλεξανδρα!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ευα-αγαπη-βαλερια!ΣΑΒΒΑΤΟ στελλα-ευα-ευα!ΚΥΡΙΑΚΗ ανετα-αγαπη-ρενατα!!αυτα απο μενα...
H ενημέρωση του warhol άψογη..μολις γυρισα απο φρατζη οπου πηρα την βαλερια!τα λογια περιττα!!σας εχω το εβδομαδιαιο προγραμμα της φρατζη!!ΔΕΥΤΕΡΑ αγαπη-νταρια-αγαπη!ΤΡΙΤΗ ανετα-αγαπη-αγαπη!ΤΕΤΑΡΤΗ νταρια-βαλερια-ευα!ΠΕΜΠΤΗ ρενατα-ρενατα-αλεξανδρα!ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ευα-αγαπη-βαλερια!ΣΑΒΒΑΤΟ στελλα-ευα-ευα!ΚΥΡΙΑΚΗ ανετα-αγαπη-ρενατα!!αυτα απο μενα...
H ενημέρωση του warhol άψογη..
Η πρώτη βάρδια μέχρι τι ώρα είναι βρε παιδιά??
Θέλω να πετύχω την Αγάπη, αλλά επειδή δεν την έχω ξαναπάρει μην πέσω σε καμιά άσχετη.... ;) ;)
Το έχω έτοιμο το "βιβλιάριο καταθέσων"...Στην Αγαπη να καταθεσεις αφοβα. Ειναι απο τα ποιο γλυκα πιπινακια που κυκλοφορουν σε στουντιο. Have fun !
thanksΤο πρωι λογικα ειναι 12-5/6 . Απογευμα 6-11. Βραδυ 11-5. Παρε τηλ για επιβεβαιωση.