You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
αθανασιας ποσο;εχτες το απογευμα πηγα αθανασιας στο παγκρατι.
ηταν η βιβη ωραιο σωματακι,λιγο το βυζι πεσμενο και μαλακο για τα γουστα μου,καλη πιπα καλη συμετοχη και πιασιματα παντου.
αυτα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
η κατερινα ειναι νομιζω η ποιο καλη εκει μεσα....εχει καλυτερο σωμα και ποιο ωραιο στηθος...και στο δωματιο ειναι σουπερ....εχτες το απογευμα πηγα αθανασιας στο παγκρατι.
ηταν η βιβη ωραιο σωματακι,λιγο το βυζι πεσμενο και μαλακο για τα γουστα μου,καλη πιπα καλη συμετοχη και πιασιματα παντου.
αυτα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
παιδια εγω δεν ειμαι φαν των μπουρδελων ή των στουντιο στην ελλαδα,αλλα αν υπαρχει κατι εξαιρετικο θα ηθελα να το γαμησω.....για αυτο,αλλα και για την γενικοτερη πληροφορηση των απανταχου φορουμιστων θα ηθελα να κανω μια προταση σε ολους σας ωστε οι υπηρεσιες και η εμφανιση των κοριτσιων να ανεβει στο σημειο που ολοι θελουμε.....τι προτεινω?προτεινω επι μια εβδομαδα,καθε μερα,να πηγαινουν οσοι πηγαινουν συνεχεια σε ενα συγκεκριμενο στουντιο και να γραψουν σε ενα χαρτι 1)ποιες πουτανες ηταν και ποια μερα και ωρα 2)πως ηταν εμφανισιακα και τι του εκανε στο κρεβατι 3)πως ηταν ο χωρος και τι κοσμο ειχε καθως επισης και την ωρα που πηγε.Με αυτον τον τροπο θα αναδειξουμε ολοι την δυναμη του σαιτ αυτου καθως οι πληροφοριες δεν θα ειναι διασπαρτες αλλα συγκεντρωμενες σε ενα thread οπου θα διαβαζουμε,θα αναλυουμε και τελικα θα επιλεγουμε το αν μας ενδιαφερει να επισκεφτουμε καποιο στουντιο,πότε και με ποια πουτανα.Ειναι ανουσιος αυτος ο καταλογος των μπουρδελων να συνεχιστει με την σημερινη του μορφη,οποτε προτεινω και στους moderators να συμπυκνωσουμε για παρελθοντολογια και μονο τις κριτικες των χρηστων ανα στουντιο και να ξεκινησουμε απο εδω ή απο καποιο αλλο thread την πληροφορηση.Στο τελος λοιπον καθε εβδομαδος ο καθε ενας που εχει επισκεφθει το ταδε στουντιο θα αναφερει λεπτομερειακα αυτα που ειπα........και τις επομενες εβδομαδες ο καθενας απο αυτους αν θελει να επισκεπτεται αλλα με την ιδια λογικη,ωστε να εχουμε πληρη και συγκεντρωμενη ενημερωση!!!!!!φυσικα αν θελει να ξαναπαει στο ιδιο στουντιο δεν τιθεται θεμα,αλλωστε δεν ειμαι ο θεος για να του πω τι θα κανει ουτε ο πατερας του για να του πω τι θα κανει!!!!!!1περιμενω νεα απο ολους σας για την προταση,ευχαριστω για την ανοχη σας!
draxan04
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 55
- Like
- 905
- Πόντοι
- 6.810
Έχουμε κανένα με κονέ να μας πει εντυπώσεις?Βρεθηκε τρελο μαγαζι στη γλυφαδα λιγο πιο πανω απο τον κοτσοβολο!!!! υπερ πολυτελειας αλλα πρεπει να πας με καποιον που τον ξερουνε!!! αλλιως δεν ανοιγουνε !!! τα μωρα φωτια και μεγαλη ποικοιλια !!!!!
Επισκέπτης
σε μια πολυκατοικια πισω απο τον κοτσοβολο μενουν πολλες βιζιτουδες και γκομενες που δουλευουν σε στουντια!αν υπαρχει κατι τετοιο σιγουρα θα το μαθω και θα ενημερωσω!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
φιλε βασο πολυ καλη η ιδεα σου!!εχω και εγω μια παρομια,να πας καθε μερα εσυ σε ολα τα μπουρδελα και να γραφεις πια πουτανα δουλευει σε πιο μπουρδελο και στουντιο και να μας ενημερωνεις!!!!
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 491
- Πόντοι
- 26
Περημένουμε ;)σε μια πολυκατοικια πισω απο τον κοτσοβολο μενουν πολλες βιζιτουδες και γκομενες που δουλευουν σε στουντια!αν υπαρχει κατι τετοιο σιγουρα θα το μαθω και θα ενημερωσω!!!!!!!!!!!!
Λέλας Καραγιάννη, σήμερα πήρα την Αλίνα. Πολύ καλή! Καταπληκτικό service και πολύ ωραία σε όλα της! Ωραίο σώμα (ούτε petite ούτε νταρντάνα), βυζιά, κολαράκι, δέρμα, όλα της ωραία. Και από συμπεριφορά πάρα πολύ καλή. Περιποίηση, χάδια, γλυψίματα, όλα χωρίς να βιάζεται και το μουνάκι της γλύκα. Είναι καινούρια απ' ότι μου είπε η τσατσά... έτσι εξηγείται το τόσο καλό service. Θα είναι λέει απογευματινή μέχρι την Πέμπτη και μετά πρωινή.
AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Την προηγουμενη εβδομαδα επισκεφτηκα το studio στην Ισμηνης στη Δαφνη. Ηταν η τσατσα που ηταν στην Αγνωστου Στρατιωτου και την ρωτησα αν εκλεισε οριστικα. Μου ειπε πως οχι και οτι δεν ξερει ακριβως ποτε αλλα θα ξανανοιξει συντομα
Επισκέπτης
Αρχηγος misterbigjohn
Επισκέπτης
Συναθλητές, την Παρασκευή κατέβηκα από Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκα το στούντιο στην Παιωνίου 10... Εζησα μια εμπειρία που δεν την είχα ξαναζήσει σε τέτοιους χώρους αν και ασκώ το άθλημα πάνω από 2 δεκαετίες. Η τσατσά πολύ ευγενική και τα 2 κορίτσια κούκλες. Διάλεξα την Ρίνα ή Ιρίνα ή Ειρήνη - όπως και αν την ζητήσετε θα καταλάβει - μια ξανθιά περίπου στο 1,70, με πολύ ωραίο σώμα. Η κυρία του σπιτιού μου πρότεινε να πάρω το πρόγραμμα των 70 Ευρώ. Της έδωσα και ένα 10ευρο ως δώρο και μπήκα στο δωμάτιο. Στην αρχή η Ιρίνα μου φάνηκε ψυχρή με μέτρια πίπα, αλλά στη συνέχεια ξάπλωσε δίπλα μου και μου ζήτησε να τη χαιδέψω. Μετά πήρε το δάκτυλο μου και το έχωσε στο μουνί της. Την χάιδεψα για λίγα λεπτά και κατόπιν μου το πήρε και το έβαλε στο κουλουράκι της. Αφού την έπαιξα για λίγο, γύρισε στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω από το μουνί. Με τράβηξε, μου πήρε τον πούτσο και προσπάθησε να τον χώσει στον κώλο της. Επειδή δεν ήταν αρκετά σκληρός, μου τον πήρε πίπα και τον ξαναέχωσε μέχρι τη μέση. Φαίνεται πως πόνεσε γιατί έβαλε το μαξιλάρι στο στόμα της για να μην ουρλιάξει, με τράβηξε έξω, πήρε βαθειές ανάσες και τον ξαναέχωσε μέσα της μέχρι τέλους.. Μετά από λίγα λεπτά ή γκόμενα σπαρταρούσε σαν ψάρι.. Μετά τη γύρισα ανάσκελα και έχυσα στη μουνάρα της. Το όλο σκηνικό κράτησε 40΄. Το ίδιο βράδυ ξαναπήγα και ήταν η Μόνικα, πολύ όμορφο μουνάκι αλλά μέτριο γαμήσι. Σάββατο πρωί πήγα ξανά, πήρα την Ιρίνα, πλήρωσα 120 για μια ώρα, της ζήτησα να κάνουμε μπάνιο μαζί και μετά κάναμε σέξ σαν να έκανα με την γκόμενα μου. Κυριακή πρωί πάλι 2 μωρά, πήρα την Αννούλα με καλά πιασίματα αλλά δεν ήταν Ιρίνα. Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι πότε θα ξανακατέβω Αθήνα. Συμπέρασμα: Αν είσαι ευγενικός με τσατσά και κοπέλλα, έχεις πολλές πιθανότητες να περάσεις καλά.
Αν μετρησα καλα εχουμε δυο (2) γαμησια Παρασκευη, ενα (1) Σαββατο και ενα (1) Κυριακή. Το δε κοστος πρεπει να πηγε 80+80+120+80+80= ? 440. Προσπαθω να σκεφτω αν με τα ιδια λεφτα επερνες καλυτερο added value αλλα δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο...μονο με το Balkan Tours θα ειχες τετοια κοστολογια συν τα ναυλα, αλλα θα την ειχες την Σερβουλα 2Χ24 ωρες και αν κρινω απο την καυλα που κουβαλας, θα την εσκιζες
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Είσαι αρχηγός!! Η ιρίνα ποιες ώρες δουλεύει?Συναθλητές, την Παρασκευή κατέβηκα από Θεσσαλονίκη και επισκέφτηκα το στούντιο στην Παιωνίου 10... Εζησα μια εμπειρία που δεν την είχα ξαναζήσει σε τέτοιους χώρους αν και ασκώ το άθλημα πάνω από 2 δεκαετίες. Η τσατσά πολύ ευγενική και τα 2 κορίτσια κούκλες. Διάλεξα την Ρίνα ή Ιρίνα ή Ειρήνη - όπως και αν την ζητήσετε θα καταλάβει - μια ξανθιά περίπου στο 1,70, με πολύ ωραίο σώμα. Η κυρία του σπιτιού μου πρότεινε να πάρω το πρόγραμμα των 70 Ευρώ. Της έδωσα και ένα 10ευρο ως δώρο και μπήκα στο δωμάτιο. Στην αρχή η Ιρίνα μου φάνηκε ψυχρή με μέτρια πίπα, αλλά στη συνέχεια ξάπλωσε δίπλα μου και μου ζήτησε να τη χαιδέψω. Μετά πήρε το δάκτυλο μου και το έχωσε στο μουνί της. Την χάιδεψα για λίγα λεπτά και κατόπιν μου το πήρε και το έβαλε στο κουλουράκι της. Αφού την έπαιξα για λίγο, γύρισε στα τέσσερα και άρχισα να τη γαμάω από το μουνί. Με τράβηξε, μου πήρε τον πούτσο και προσπάθησε να τον χώσει στον κώλο της. Επειδή δεν ήταν αρκετά σκληρός, μου τον πήρε πίπα και τον ξαναέχωσε μέχρι τη μέση. Φαίνεται πως πόνεσε γιατί έβαλε το μαξιλάρι στο στόμα της για να μην ουρλιάξει, με τράβηξε έξω, πήρε βαθειές ανάσες και τον ξαναέχωσε μέσα της μέχρι τέλους.. Μετά από λίγα λεπτά ή γκόμενα σπαρταρούσε σαν ψάρι.. Μετά τη γύρισα ανάσκελα και έχυσα στη μουνάρα της. Το όλο σκηνικό κράτησε 40΄. Το ίδιο βράδυ ξαναπήγα και ήταν η Μόνικα, πολύ όμορφο μουνάκι αλλά μέτριο γαμήσι. Σάββατο πρωί πήγα ξανά, πήρα την Ιρίνα, πλήρωσα 120 για μια ώρα, της ζήτησα να κάνουμε μπάνιο μαζί και μετά κάναμε σέξ σαν να έκανα με την γκόμενα μου. Κυριακή πρωί πάλι 2 μωρά, πήρα την Αννούλα με καλά πιασίματα αλλά δεν ήταν Ιρίνα. Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι πότε θα ξανακατέβω Αθήνα. Συμπέρασμα: Αν είσαι ευγενικός με τσατσά και κοπέλλα, έχεις πολλές πιθανότητες να περάσεις καλά.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K