Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
λιαν συντομως και πελλατισα στο μαγαζι  ;)!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Χθές το απόγευμα Παιωνίου 10 δούλευε η Ειρήνη. Ξανθία γύρω στα 25 , με ωραία πιασιματάκια και πολύ καλό βυζί (νο3). Δεν βιαζόταν καθόλου και πέρασα πολυ καλά μαζιτ της. Επίσης η τσατσά ήταν πολύ καλή και διακριτική. Το λέω αυτο γιατι παλιόταιρα εκεί έπαιζε μια τσατσα πολύ σπασαρχίδω που εαν τυχόν δεν σου άρεσε η κοπέλα και ήθελες να την κάνεις σου την έλεγε άσχημα. :idiot:

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Ρε φιλε τωρα που το θυμηθηκα μηπως εισαι οντως ο Αλεφαντος??Περυσι 2 φορες καθως ανηφοριζα για Βρηλισσου λιγο ποιο πανω απο τα δικαστηρια  πετυχα μεσα στο αμαξι του τον Αλεφαντο μηπως εισαι εσυ οντως και κανεις τσαρκες :)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.145
Πόντοι
42.697
Ρε φιλε τωρα που το θυμηθηκα μηπως εισαι οντως ο Αλεφαντος??Περυσι 2 φορες καθως ανηφοριζα για Βρηλισσου λιγο ποιο πανω απο τα δικαστηρια  πετυχα μεσα στο αμαξι του τον Αλεφαντο μηπως εισαι εσυ οντως και κανεις τσαρκες :)

:)))Οχι δεν είμαι ο Αλέφαντος. Ο Αλέ δεν νομίζω να ασχολείται με μπουρδέλα γενικά, είναι άρρωστος (πολύ) μόνο με την μπάλλα...πάντως τον Αλέ τον έχω γνωρίσει απο κοντά (παλίοτερα στα Εξάρχεια έπινε καφέ στην Μαρονίτα). Ειναι τεράστιος! Και πολύ παρεξηγημένος. Εγω τον πάω με χίλια και για ένα ακόμα λόγο. Σε όποια δουλεία έχω πάει να εργαστώ έχω τσακωθει με τα αφεντικά και τους προισταμένους μου και την έχω κάνει, κάτι σαν Αλέφαντος δηλαδή.... :cussing:

Πάντως το Ειρηνάκι στην Παιωνίου πολύ μου άρεσε , το προτείνω ασυζητητή.....

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
καλημερα, εχω κατι δουλιτσες σημερα,στον κολονο κοντα στην κιφησου-λενορμαν εχει κανεις συναγωνιστης να προτεινει κατι καλο, γιατι δεν την ξερω την περιοχη καθολου

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
  ε ρε ακομα κοιμαστε!!!! θα με χεσει και το αφεντικο που καθηστερω χωρις λογο!!!!χεχεχε

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
φιλε λεον δεν εχω κατι στα υποψιν για τη περιοχη, αλλα στην ευθεια της Λενορμαν  βγαινεις σε κανα 6λεπτο στο μεταξουργειο. εκει ολο και κατι θα βρεις(ειδικα στη κολωνου)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
α ναι ωραιος ευθεια προς τα πανω η κατω???

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
καλημερα, εχω κατι δουλιτσες σημερα,στον κολονο κοντα στην κιφησου-λενορμαν εχει κανεις συναγωνιστης να προτεινει κατι καλο, γιατι δεν την ξερω την περιοχη καθολου

κηφισου 30 εχει ενα στουντιο...
ριξε μια ματια στον καταλογο και για τις κριτικες

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
οκ ευχαριστω!!!!

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
χαιρετω ολα τα μελη του σαιτ!ρε παιδια θελω να κανω και εγω για πρωτη φορα την επισκεψη μου σε ενα στουντιο!θα ηθελα λοιπον καποιες προτασεις να ακουσω μολονοτι εχω διαβασει διαφορα.Γενικα δεν θελς περιοχες οπςσ μεταξουργειο και φυλης!προτιμω νεο κοσμο,καλλιθεα κλπευχαριστς προκαταβολικα!

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
χαιρετω ολα τα μελη του σαιτ!ρε παιδια θελω να κανω και εγω για πρωτη φορα την επισκεψη μου σε ενα στουντιο!θα ηθελα λοιπον καποιες προτασεις να ακουσω μολονοτι εχω διαβασει διαφορα.Γενικα δεν θελς περιοχες οπςσ μεταξουργειο και φυλης!προτιμω νεο κοσμο,καλλιθεα κλπευχαριστς προκαταβολικα!

Αριστοτέλους 6, Θησέως 31 (ή 33 δεν θυμάμαι καλά)
αυτά απο προσωπική εμπειρία...

spz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες γεια σας.εχει παει τελευταια κανεις σκρα 4 να μας πει?
ειναι διπλα στην δουλεια και βολευει.
ευχαριστω

Επισκέπτης
τι γκαντεμια με δερνει!!η μαργαριτα,που δουλευει στη βριλλησου 57 και στην βουρβαχη σταματησε!!!!πρωτα εφυγε η αντριανα και τωρα σταματησε η μαργαριτα! >:(

spz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τι γκαντεμια με δερνει!!η μαργαριτα,που δουλευει στη βριλλησου 57 και στην βουρβαχη σταματησε!!!!πρωτα εφυγε η αντριανα και τωρα σταματησε η μαργαριτα! >:(

αρχηγε να κλαινε οι χηρε να κλαινε και οι παντρεμενες δεν λεει.
με τοσες γνωριμιες....

Επισκέπτης
παλι καλα που εχω τα διαφορα ξεκωλακια στη δουλεια  ;)!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom