Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)

kostas999

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Είναι η Παιωνίου δίπλα στην Αχαρνών ή στο Καματερό;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
αν και δεν εχω παει μου φαινεται ειναι στην αχαρνων...
στο καματερο τιποτα μπαζα θα βρεις

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε... Και αν δεις και στο forum "Μασατζίδικα που γαμάς", θα δεις ότι επισκέφτηκα και 4 από αυτά το 3ήμερο. Αλλά ήθελα να έχω προσωπική άποψη για όσα λέγονται στα διάφορα forum, και το καλό πήδημα σήμερα πρέπει να ψάξεις για να το βρεις. Και αυτό που έζησα στην Παιωνίου ήταν μοναδικό - κατά την άποψη μου. Εξάλλου να σου πω κάτι; Δεν είμαι πλούσιος, κάνω δυο δουλειές, αλλά ποτέ δεν μετανιώνω για τα χρήματα που έδωσα για να κάνω σεξ. Και πίστεψε με, όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει πάααααααρρρα πολλά.

ʼψογος ο Γιάννης... ξέρει να ζει τη ζωή του...!!! Εύγε Φίλε μου...!!!  :dancing:

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Βριλησσού 57 σήμερα λίγο νωρίτερα πήρα την Ειρήνη. Μελαχρινή, γύρω στα 30, νταρντάνα πολύ καβλιάρα, από τη Σιβηρία και ... με τρελές βυζάρες. :cheesy: Kinky, νομίζω πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματια! Οι βυζάρες της μου θύμισαν την Ειρήνη που ήταν Λεωνιδίου, αλλά ετούτη είναι σαφώς πιο καβλιάρα.  Εγώ πάντως το φχαριστήθηκα το σκίσιμο που της έριξα.  :cool2:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Βριλησσού 57 σήμερα λίγο νωρίτερα πήρα την Ειρήνη. Μελαχρινή, γύρω στα 30, νταρντάνα πολύ καβλιάρα, από τη Σιβηρία και ... με τρελές βυζάρες. :cheesy: Kinky, νομίζω πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματια! Οι βυζάρες της μου θύμισαν την Ειρήνη που ήταν Λεωνιδίου, αλλά ετούτη είναι σαφώς πιο καβλιάρα.  Εγώ πάντως το φχαριστήθηκα το σκίσιμο που της έριξα.   :cool2:
με βλεπω αυριο το απογευμα να ριχνω μια ματια....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
παιδες στιν παιωνίου τι ώρα κλείνει? εχω περάσει 5 φορές και είναι κλειστό
...κοιτα...αυτο ειναι μεγαλο θεμα...λεει στις 12 το βραδυ...ΑΛΛΑ,πρεπει να ειναι αναλογως την δουλεια....το εχω πευχει ανοιχτο και 1:00 και αλλες φορες στις 11:00 ειναι παντακλειστα...τεσπα... :jerking: :jerking: :jerking:

bigbig7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Υπάρχει κανεις που να ξέρει που δουλεύει η ΜΕΛΙΝΑ εκτός απο Κεφαληνίας??? :'(

Επισκέπτης
η μελινα δουλευει και στην ιππωνακτος καθε τεταρτη πρωι,πεμπτη βραδυ και κυριακη βραδυ!!αντριανα γυρνα πισω  :'(!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...παιωνιου 10 απογευμα...πετυχα 2 καλες....αλινα(νομιζω),και αννα...η πρωτη καλο σωμα και ΠΟΛΥ καλος κολος....η δευτερη καλο σωμα και πλουσιο στηθος...προτιμησα την δευτερη...στο δωματιο γενικα καλη ,καλη πιπα,και καλη συμμετοχη στο πηδημα...η πρωτη απλως ηταν ποιο πιτσιρικα....θα παμε και μια δευτερη βολτα και θα δουμε....αυτα κυριοι..... :cheesy:

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές ξέρετε πού δουλεύει τώρα η Αφροδίτη η Κύπρια που δούλευε παλιά στη Βριλησσού 46? Τι μουνί ήταν αυτό θεέ μου....!

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
τι σας αρεσει ρε παιδια στην μελινα;πολυ fake ρε γαμωτο!

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
α να ρωτησω κατι ρε παιδια; αριστοτελους 6 εχει κλεισει;

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
οσες φορες εχω περασει μου φαινεται σαν εγκαταλελειμμενο και η εξωπορτα ειναι κλειστη!

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Mήπως γνωρίζει κανένας φίλος η χοντρούλα η Μαρία απο την Φωκαίας 19 που παίζει τώρα?

ingr2

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς τι παίζει Κηφισσού 30?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Η άννα δύναμη Κίνκυ ;) και στη πίπα σε κοιτάει στα μάτια (κάτι που με τρελαίνει :cheesy:) Και κάνει και ισπανική χεχε!
ειναι καλη οντως,,,,να σου πω ομως και κατι...επειδη ηταν και ενα αλλο πεληκαρι την ιδια στιγμη με μενα στο διπλανο δωματιο,πηρε την αλινα....μου ειπε πως ηταν σουπερ στο κρεββατι...πολυ δυναμη.......ΛΕΣ????? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: να την πατησαμε...? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πωπω, λέω να περάσω κι εγώ από εκεί να καταθέσω τον οβολό μου!!!
Στο μεταξύ, σόρρυ που ξαναρωτάω, έχει κανείς ιδέα πού δουλεύει τώρα η Αφροδίτη η Κύπρια; Αχχχχ......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Πωπω, λέω να περάσω κι εγώ από εκεί να καταθέσω τον οβολό μου!!!
Στο μεταξύ, σόρρυ που ξαναρωτάω, έχει κανείς ιδέα πού δουλεύει τώρα η Αφροδίτη η Κύπρια; Αχχχχ......

ενα φιλαρακι μου ειπε οτι πριν κανα διμηνο επαιζε θησεως 35 και αριστοτελους 6 καλλιθεα!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom