You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (6 μέλη και 22 επισκέπτες)
]Είναι η Παιωνίου δίπλα στην Αχαρνών ή στο Καματερό;
Κάθετος στην Αχαρνών..
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε... Και αν δεις και στο forum "Μασατζίδικα που γαμάς", θα δεις ότι επισκέφτηκα και 4 από αυτά το 3ήμερο. Αλλά ήθελα να έχω προσωπική άποψη για όσα λέγονται στα διάφορα forum, και το καλό πήδημα σήμερα πρέπει να ψάξεις για να το βρεις. Και αυτό που έζησα στην Παιωνίου ήταν μοναδικό - κατά την άποψη μου. Εξάλλου να σου πω κάτι; Δεν είμαι πλούσιος, κάνω δυο δουλειές, αλλά ποτέ δεν μετανιώνω για τα χρήματα που έδωσα για να κάνω σεξ. Και πίστεψε με, όλα αυτά τα χρόνια έχω δώσει πάααααααρρρα πολλά.
ʼψογος ο Γιάννης... ξέρει να ζει τη ζωή του...!!! Εύγε Φίλε μου...!!!
Βριλησσού 57 σήμερα λίγο νωρίτερα πήρα την Ειρήνη. Μελαχρινή, γύρω στα 30, νταρντάνα πολύ καβλιάρα, από τη Σιβηρία και ... με τρελές βυζάρες. Kinky, νομίζω πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματια! Οι βυζάρες της μου θύμισαν την Ειρήνη που ήταν Λεωνιδίου, αλλά ετούτη είναι σαφώς πιο καβλιάρα. Εγώ πάντως το φχαριστήθηκα το σκίσιμο που της έριξα.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
με βλεπω αυριο το απογευμα να ριχνω μια ματια....Βριλησσού 57 σήμερα λίγο νωρίτερα πήρα την Ειρήνη. Μελαχρινή, γύρω στα 30, νταρντάνα πολύ καβλιάρα, από τη Σιβηρία και ... με τρελές βυζάρες. Kinky, νομίζω πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματια! Οι βυζάρες της μου θύμισαν την Ειρήνη που ήταν Λεωνιδίου, αλλά ετούτη είναι σαφώς πιο καβλιάρα. Εγώ πάντως το φχαριστήθηκα το σκίσιμο που της έριξα.
Διαγραμμένο μέλος 14245
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2006
- Like
- 167
- Πόντοι
- 1
παιδες στιν παιωνίου τι ώρα κλείνει? εχω περάσει 5 φορές και είναι κλειστό
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...κοιτα...αυτο ειναι μεγαλο θεμα...λεει στις 12 το βραδυ...ΑΛΛΑ,πρεπει να ειναι αναλογως την δουλεια....το εχω πευχει ανοιχτο και 1:00 και αλλες φορες στις 11:00 ειναι παντακλειστα...τεσπα...παιδες στιν παιωνίου τι ώρα κλείνει? εχω περάσει 5 φορές και είναι κλειστό
Επισκέπτης
η μελινα δουλευει και στην ιππωνακτος καθε τεταρτη πρωι,πεμπτη βραδυ και κυριακη βραδυ!!αντριανα γυρνα πισω :'(!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...παιωνιου 10 απογευμα...πετυχα 2 καλες....αλινα(νομιζω),και αννα...η πρωτη καλο σωμα και ΠΟΛΥ καλος κολος....η δευτερη καλο σωμα και πλουσιο στηθος...προτιμησα την δευτερη...στο δωματιο γενικα καλη ,καλη πιπα,και καλη συμμετοχη στο πηδημα...η πρωτη απλως ηταν ποιο πιτσιρικα....θα παμε και μια δευτερη βολτα και θα δουμε....αυτα κυριοι.....
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
ειναι καλη οντως,,,,να σου πω ομως και κατι...επειδη ηταν και ενα αλλο πεληκαρι την ιδια στιγμη με μενα στο διπλανο δωματιο,πηρε την αλινα....μου ειπε πως ηταν σουπερ στο κρεββατι...πολυ δυναμη.......ΛΕΣ????? να την πατησαμε...?Η άννα δύναμη Κίνκυ ;) και στη πίπα σε κοιτάει στα μάτια (κάτι που με τρελαίνει ) Και κάνει και ισπανική χεχε!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Πωπω, λέω να περάσω κι εγώ από εκεί να καταθέσω τον οβολό μου!!!
Στο μεταξύ, σόρρυ που ξαναρωτάω, έχει κανείς ιδέα πού δουλεύει τώρα η Αφροδίτη η Κύπρια; Αχχχχ......
ενα φιλαρακι μου ειπε οτι πριν κανα διμηνο επαιζε θησεως 35 και αριστοτελους 6 καλλιθεα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K