Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

customer

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2006
Κριτικές
13
Like
207
Πόντοι
11
Ρε παιδιά τι θα γίνει με το θέμα μου?
Ξέρει κανεις που βόσκει η χοντρούλα η Μαρία που ήταν στην Φωκαίας 19...
Κάντε κάτι..Βοηθείστε λίγο... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :headbang:

usb2.0

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ενα φιλαρακι μου ειπε οτι πριν κανα διμηνο επαιζε θησεως 35 και αριστοτελους 6 καλλιθεα!!!

Να' σαι καλά συναθλητή ;)!! Ελπίζω να βρω χρόνο αυτές τις μέρες να κάνω το ταξιδάκι κατά 'κει και να δώσω feedback!

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
που ειναι η βριλησσου ρε παιδια;;

GLA21

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
45
Πόντοι
0
δεν δουλευει σε μενα το site! γιαυτο ας πει καποιος σε ποια περιοχη και που κοντα ειναι;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Ρε παιδιά τι θα γίνει με το θέμα μου?
Ξέρει κανεις που βόσκει η χοντρούλα η Μαρία που ήταν στην Φωκαίας 19...
Κάντε κάτι..Βοηθείστε λίγο... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :headbang:

γιατί σου είπαν ότι έφυγε από εκεί;

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
ειχε κολλησει προς στιγμην η αλλαγή γλώσσας το πληκτρολόγιο τι κόλλημα αυτό με τους κανόνες και στο κάτω κάτω όλοι καταλαβαίνουν τα greeglish σε όλα τα chat αυτά χρησιμοποιούν, ξεκολλήστε

Επισκέπτης
Εδώ δεν είναι chat είναι forum.Κάτι σαν περιοδικό δηλαδή.Τα Greeklish δε διαβάζονται εύκολα.Αν είναι να μου βγαίνουν τα μάτια να διαβάσω τί γράφεις,προσπερνάω.

cm615et

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Κριτικές
12
Like
195
Πόντοι
5.765
δεν δουλευει σε μενα το site! γιαυτο ας πει καποιος σε ποια περιοχη και που κοντα ειναι;

Περιφεριακος πολυγονου λατω απο τα τουρκοβουνια , μετα τα δικαστηρια της εβελπιδων αριστερα .....

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.969
Πόντοι
19.505
Λεμπέση 4:30 κλειστό, πήγα Βούρβαχη έπαιζε Αλεξάνδρα, μικροκαμωμένη Ρωσίδα, άσχημο πρόσωπο, πήγα Παιωνίου, δύο μωρά, η μια Χριστίνα η άλλη δε θυμάμαι, πήρα Χριστίνα, κλαίω το 50άρικο

dytikos

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίζει Κηφισσού 30?

Φίλε είχα πάει τέλος Αυγούστου.. και δεν έμεινα ευχαριστημένος από την κοπέλα..καλή εμφάνιση αλλά από συμπεριφορά και συμμετοχή υπό το μηδεν.
Καλύτερες έχω πετύχει κατά καιρούς σε αυτό που είναι Κωνσταντινουπόλεως κ Αχιλλέως (κάτω από την γέφυρα)

billakos25

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ας ενημερώσει κάποιος που ξέρει σε ποιά studio παίζουν περίεργα προγράμματα!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Η Ντοριν πού δουλευει ? Εχει χαθει? Οποιος ξερει ας ενημερωσει το σαιτ.

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Το ιδιο post το γραφω και στο thread «Ντοριν»
στις  «Ιεροδουλες»..Σήμερα Τριτη 3 Οκτωβρη ,επισκεψη στην Ντοριν στο σπιτι της Ιππωνακτος 14 στις 18:30 το απογευμα. . Η κοπελα θα δουλευει στην Ιππονακτος καθε Δευτερα ?Τριτη απογευμα και καθε Παρασκευη πρωι. Η κριτικη ειναι η γνωστη κριτικη της Ντοριν. Εχει ενα μεγαλο μειον και ενα μεγαλο συν. Το μειον ειναι οτι δεν θα επαιρνε και οσκαρ για τη συμμετοχη της στο σεξ (πολυ κρυα αν και εχει βελτιωθει). Το συν ειναι οτι πρεπει να ειναι η ομορφοτερη πουτανα που υπαρχει στην Αθηνα(κατα τη γνωμη μου,αν και οσοι διαφωνουν σιγουρα θα τη βαζουν στις πρωτες θεσεις). Δεν τολμω να φανταστω τί θα γινοταν αν αυτη η κοπελα εκανε το προγραμμα της Σονιας . Θα κλειναν ολα τα αλλα σπιτια. Αρχιζει με μασαζακι, συνεχιζει με ισπανικη χωρις προφυλακτικο και μετα πιπα (ικανοποιητικη) και σεξ σε οποια σταση θες. Με 100 ευρω δινει κωλο. Αυτα τα χαζογελακια της και τα Φσσσσς(αληθεια τί ειναι αυτό?) σε ψιλοκομπλαρουν στην αρχη , μετα τα συνιθιζεις. Πλακα ειναι πού μολις εχυσα ,χαζογελαγε και επαιζε με το σπερμα στο προφυλακτικο..

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...καλα συναγωνιστες αυτη εχει χαζεψει απο καιρο απο το πολυ 'κρεας' που εχει φαει...και θα φαει...τεσπα...εγω παντως οταν πηγα μαζι της στο στουντιο στην συγγρου(στο στενακι)...δεν μου πολυ εκανε κλικ...μονο για τα βυζια μπηκα....σονια και παλι σονια τελικα....

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
...καλα συναγωνιστες αυτη εχει χαζεψει απο καιρο απο το πολυ 'κρεας' που εχει φαει...και θα φαει...τεσπα...εγω παντως οταν πηγα μαζι της στο στουντιο στην συγγρου(στο στενακι)...δεν μου πολυ εκανε κλικ...μονο για τα βυζια μπηκα....σονια και παλι σονια τελικα....

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα!! Θυμάμαι όταν πρωτοήρθε πρέπει να ήταν η πρώτη της μέρα στην Αριστοτέλους 6. Είχα πάει βεβαίως για Αντριάνα αλλά δεν την πέτυχα και μου λέει η τσατσά έχουμε καινούργια κοπέλα την Ντορίν την Γερμανιδούλα.... Μόλις βλέπω το βυζί παθαίνω τραλαλά ....(ξεχνάω την Αντριάνα) και βουρ μέσα. Έρχεται στο δωμάτιο ψιλοαμήχανη και μετά την ισπανική (καλή....) κατά το γαμήσι διαμαρύρεται ότι πονάει  πολύ και δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο!!! :sunglasses: :sunglasses: Όντως ήταν πολύ σφιχτή (βέβαια για μένα ήταν υπέροχο!!) Τελείωσα τελικά με ισπανική (..καθόλου άσχημα :boobies: :boobies:) Μετά όταν έφευγα με ρώτησε στην πόρτα τσάτσος πιτσιρικάς αν έμεινα ευχαριστημένος πώς ήταν η κοπέλα κλπ. Είπα υπέροχη και έφυγα. Από τότε πρέπει να έχουν περάσει κάνα δυο χρόνια την έχω ξαναπάρει 5-6 φορές μόνο και μόνο επειδή δεν έβρισκα κάτι καλύτερο. Σήμερα βέβαια βλέπετε πως κατάντησε!!! 

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το ιδιο post το γραφω και στο thread «Ντοριν»
στις  «Ιεροδουλες»..Σήμερα Τριτη 3 Οκτωβρη ,επισκεψη στην Ντοριν στο σπιτι της Ιππωνακτος 14 στις 18:30 το απογευμα. . Η κοπελα θα δουλευει στην Ιππονακτος καθε Δευτερα ?Τριτη απογευμα και καθε Παρασκευη πρωι. Η κριτικη ειναι η γνωστη κριτικη της Ντοριν. Εχει ενα μεγαλο μειον και ενα μεγαλο συν. Το μειον ειναι οτι δεν θα επαιρνε και οσκαρ για τη συμμετοχη της στο σεξ (πολυ κρυα αν και εχει βελτιωθει). Το συν ειναι οτι πρεπει να ειναι η ομορφοτερη πουτανα που υπαρχει στην Αθηνα(κατα τη γνωμη μου,αν και οσοι διαφωνουν σιγουρα θα τη βαζουν στις πρωτες θεσεις). Δεν τολμω να φανταστω τί θα γινοταν αν αυτη η κοπελα εκανε το προγραμμα της Σονιας . Θα κλειναν ολα τα αλλα σπιτια. Αρχιζει με μασαζακι, συνεχιζει με ισπανικη χωρις προφυλακτικο και μετα πιπα (ικανοποιητικη) και σεξ σε οποια σταση θες. Με 100 ευρω δινει κωλο. Αυτα τα χαζογελακια της και τα Φσσσσς(αληθεια τί ειναι αυτό?) σε ψιλοκομπλαρουν στην αρχη , μετα τα συνιθιζεις. Πλακα ειναι πού μολις εχυσα ,χαζογελαγε και επαιζε με το σπερμα στο προφυλακτικο..

Μετραγε τα σπερματοζωαρια που χαθηκαν για παρτη της!!! Φσσσσσσσσσσς μποινγκ! :2funny: :2funny: :2funny:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ας ενημερώσει κάποιος που ξέρει σε ποιά studio παίζουν περίεργα προγράμματα!

υπηρχε ενα ωραιο στουντιακι(αγνωστου στρατιωτου 5 καλλιθεα)αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι το εκλεισαν!τι στο καλο?μηπως ξερεις κανεις αν θα ξαναανοιξει υπο την ιδια ή αλλη διευθυνση?

γιαννακης2

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πηγα σημερα κατα τις 22:00 εκει Ιππωνακτος 14 και ηταν μια ψηλη μελαχρινη με κοντα μαλλια! (Δεν θυμαμαι ονομα, μηπως ηταν η Σονια..?). Πολυ καλη και επι 10 λεπτα πρεπει να μου παιρνε πιπα και να γλυφε και τα αρχιδια ! Παντως πολυ ευχαριστη και καυλιαρα , στο τελος την εχυσα στα βυζια επειδη αργουσα (ενω μου ηταν τυμπανο περιεργως καθυστερησα....και μου βγαλε το προφυλακτικο και μου ειπε "χυσε στα βυζια μου καυλιαρη" και ας βαραγε την πορτα η τσατσα λογω αργοποριας!) Ψοφησα ο πουστης! Παντως αρκετα καλη θα λεγα!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom