Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Περασμα απο στουντιο Καρεα 30 το Σαββατο που μας περασε , στις 2:00 το βραδυ.

ΜΟΥΝΑΡΟΣ, πρεπει να ειναι γυρω στα 30, ξανθια, ψηλη, με tatoo πανω απο τον απιστευτο κωλο της, μεταξενιο + λειο δερμα, προσωπαρα = κατ΄εμε πλησιαζει για φωτομοντελο η συγκεκριμενη κυρια.

Δεν μπηκα στο δωματιο, απλα περασα οποτε δεν ξερω τι service παρεχει.

Τιμη 60 Ευρω και περιμενε αρκετος κοσμος στο σαλονι.

Οποιος σκεφτετε για studio αυτες τις ημερες ας περασει απο εκει .......          ( ονομα δεν ρωτησα απο την καυλα που ειχα εκεινη τη στιγμη )

Να επισημανω οτι ο τσατσος εκει ειναι μια γνωστη σκατοφατσα που τον εχω πετυχει και αλλου ( στη Φυλης μου φαινεται ) ο οποιος πρεπει να ειναι κωλοπαιδαρακι

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Ταχυδρόμοοοοος!

Απογευματινή αναφορά

1) Δροσοσπούλου 97 κλειστά
2)Πιπίνου 118 η τσατσά δήλωσε ότι δεν έχει κοπέλα
3)Πιπίνου στη γωνία από πάνω από το 118, η ζουμερή τροφαντή ρωσίδα με τα μπαλκόνια της Δροσοπούλου 97
4)Παιωνίου 10, τρελό δίδυμο, Μόνικα και Ντανιέλα. Tip: Αν πάρετε Ντανιέλα, πάρτε το πρόγραμμα των 50. Στο δωμάτιο σας ρωτάει αν γουστάρετε πρωκτικό. Λέτε ναι αλλά το παίζεται ότι δεν έχετε πάνω από 10-20 ευρώ. Οπότε παίρνετε κουλούρι με 60-70.
5) Λεμπέση κλειστά δια παντός μαλλον
6) Βούρβαχη, το σαμιαμίδι η Αλεξάνδρα, ρωσίδα με άσχημο πρόσωπο.
7)Ιπποκράτους 144, μελαχρινή Χριστίνα, μάλλον Γερμανίδα. Τσατσά στραβωμένη. Η Χριστίνα τυπική Γερμανίδα, μάλλον ξεπέτα.

Το καλύτερο γκομενάκι το πέτυχα στη Φυλής, απέναντι από το 134. Μακρυά μαλλιά πανύψηλη, δεν ξέρω όνομα. Φορούσε και μαύρες μπότε για όποιον ενδιαφέρεται.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ

Επισκέπτης
Αυτη η Ειρηνη ποιες μερες και ωρες ειναι στη Βριλησσου 57? μηπως ξερει κανεις??

Ευχαριστώ αυτόν που έκανε την αρχική ανφορά στην Ειρήνη. Είναι μελαχροινή φοράδα, ψηλή, νταρντάνα, οχι χοντρή, σιγουρα παχουλούτσικη σε κάποια σημεία, μάλλον από την ηλικία, διότι δεν είναι και είκοσι. ΠΟΛΥ καλή συμπεριφορά, προσπάθεια και συμμετοχή μέσα, παρόλο που πήγα στο τέλος απογευματινής βάρδιας.

Δουλεύει ξανά στη Βριλησσού 57 Σάββατο πρωί, αλλά δουλεύει γενικά και ίσως περισσότερο στη Θησέως 365, στην Καλλιθέα, εκεί τέρμα κάτω.

Α, και η βυζαρού που αναφέρθηκε κάπου για Δροσοπούλου και στον πα΄νω όροφο της Πιπίνου 118 είναι μάλλον μπάζο και της φαίνεται.

Επίσης στη Ρεμύνδου, εκεί στη γειτονιά Πιπίνου, σε αυτό που είναι μόνο του , δεξιά, έπαιζε σήμερα απόγευματινή βάρδια μια Ατζελα ελληνίδα, με ένα ελάχιστο παχάκι, αλλά στητούς βύζους και κώλο μάλλον λόγω του ΠΟΛΥ σφιχτού δέρματός της. Η ίδια λέει οτι είναι από το γυμναστήριο, οπότε αφήστε τη να το πιστεύει και πείτε της το για να κολακευτεί, ωστόσο μιλάμε για απίστευτα σφιχτό δέρμα ( μόνη η μαυρουλα η Σουζάνα είχε νομίζω τέτοιο ). Από συμμετοχή τίποτα, κάθονταν ξαπλωμένη και τον έτρωγε, όχι οτι αυτό είναι κακό με όλες αυτές τις μη-μου-άπτου που κυκλοφορούν

Επισκέπτης
Μπραβο στον heellover & kink me .Ετσι πρεπει να δινονται οι αναφορές εδω και ετσι ενημερωνεται και ο κοσμος καλύτερα.Μπράβο και παλι

ermhs

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πέμπτη 12/9 16:00 πήγα στο studio Βούρβαχη 19.
Η Αγάπη Ρωσίδα 22-25 χρ. 1.65 ωραίο - μεσαίο βυζί στητό κωλαράκι ωραίο πρόσωπο.
Καλή συμμετοχή όλα με προφύλαξη παίζει και με δονητή κάνει και ισπανικό.
Με άριστα το 10 πέρνει 8

grazydog

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Διευκρινήστε ρε παιδιά και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν.... οταν λέμε Καρέας 30 και βούρβαχη 19 σε ποιές περιοχές αναφερόμαστε??

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Διευκρινήστε ρε παιδιά και σε αυτούς που δεν γνωρίζουν.... οταν λέμε Καρέας 30 και βούρβαχη 19 σε ποιές περιοχές αναφερόμαστε??

Σε αθηνα(α'νεκροταφειο) και Αθηνα(προς νεο κοσμο) αντιστοιχα!

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
συνεχιζοντας μετα την γ σεπτ(εχω γραψει σχετικα)και για δευτερο γυρο ,περασα απο λελας καραγ.εκει εμφανιστηκε μια με το ονομα ΛΙΝΤΑ αλλα οταν την παρουσιασε η τστσα στο σαλονι,αυτη δεν μιλησε καθολου ουτε καν καλησπερα-σαν καχυποπτος εγω και εμπειρος μπορω να πω οτι μου εμοιαζε λιγο τραβε-ξερει κανεις κατι?.
συνεχιζω διπλα δροσοπουλου 95(το 97 κλειστο) βγαινει παλι μια "θειτσα" με σεξυ συνολακι(μαλλον για να καλυφτουν οι ατελιες-παλι λειτουργησε η κακη σκεψη μου) με το ονομα ΣΤΕΦΑΝΙΑ παρακαλω.καλααααααα εκει ειναι που την εκανα λουης και ...ηρθα σπιτι μου.να πω οτι αυτη η στεφανια ειναι σαρανταρα και βαλε ακομηηηηηη και μιλα ρωσικα με την τσατσα.ασεεεε τα παρακαλια της τσατσας να κατσω,και θα περασεις καλα,και τι ωραια που ειναι και τα λοιπα.

vaggos59

Τιμημένος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
«Ντου» σε κρυφούς οίκους ανοχής πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έφοδοι σε 5 κρυφούς οίκους ανοχής όπου και συνελήφθησαν 6 αλλοδαπές οι οποίες εργάζονταν ως ιερόδουλες καθώς και 5 Ελληνες και μία αλλοδαπή που είχαν ως υπηρετικό προσωπικό.
Οι οίκοι αυτοί διαφημίζονταν σε εφημερίδες ως studio μασάζ και λειτουργούσαν στις περιοχές του κέντρου,, του Πολυγώνου και του Νέου Κόσμου. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν ταυτόχρονα την έφοδο, προσποιούμενοι τους πελάτες και πραγματοποίησαν τις συλλήψεις όταν διαπίστωσαν ότι εκδίδοντο επ? αμοιβή.
Τα στούντιο, ήταν σε πολυκατοικίες, με συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης ενώ τα ραντεβού κλείνονταν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα, προφυλακτικά και ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
Οι συλληφθέντες στάλθηκαν στον Εισαγγελέα.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
ε, αμα διαβαζαν το μουρδελα κομ οι μπάτσοι τα βρήκαν ένα ένα. Έχει τα κακά της αυτή η ιστορία.

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ρε τους μ....ες χαλάνε την  πιάτσα ...

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Δροσοπούλου 95 , πήγα μια βόλτα προχτές το πρώι , βγαίνει ώριμο Στεφανία , αν και δεν με φτιάχνουν λέω ας μπώ , τελικά τα άξιζε τα λεφτά του το πουρό ,, εκληπτικό γλύψιμο καλή πίπα και γενικά το γούσταρε το όλο θέμα η θείτσα , φωναζε τριβότανε , έπαιζε με το μουνί της , έβγαζε το καύλι μου από το μουνί της και το ξαναπίπωνε , έπαθα πλάκα , αν και δεν λέει πολλά σε εμφάνιση θα ξαναπάω

Επισκέπτης
Επειδή μένω κοντά και έχει εύκολο παρκιν στη περιοχή, πέρασα κατά τις 7 από τα μαγαζιά της Βριλησσού.

Στο 46 ήταν μια ψόφια ξανθιά ρωσίδα.
Πήγα στο 57. Περίμενα κάνα τέταρτο και σκάει μύτη η Χριστίνα (από Τσεχία)
Πρέπει να είναι 25 με 27. Καλό σώμα μικρό αλλά όπως πρέπει το βυζί. Το μόνο αρνητικό, το πολύ βάψιμο στο πρόσωπο.
Έρχεται στο δωμάτιο και πιάνει δουλειά. Αρχίζει με παίξιμο και μετά βάζει σαπώ
Η πίπα όχι τέλεια αλλά καλή. Πιπώνει αρκετή ώρα και μετά με ρωτάει ποια στάση θέλω. Της λέω στα 4 και στήνεται. Από κει και μετα δε μπορούσα να κρατηθώ. Από τις λίγες φορές στη μακρόχρονη πορεα μου, που μαμουσα τόσο στενό νανακι. Τέλειωσα σχεδόν αμέσως. Τα αξίζει τα 50 ευρω.
Θα είναι στο σπίτι:
Τρίτη πρωί
Τετάρτη πρωί
Παρασκευή απόγευμα
Κυριακή αργά το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί

markoswolf

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Τη Στεφανια , την ειχα πετυχει στη Καλλιθεα(Τζιτζιφιες), οντως πουρο , αλλα γαμησι τελειο , και εχεις και ελευθερια κινησεων , μουνοδαχτυλιασμα. κωλοδαχτυλο κλπ κλπ
Πολυ καλο το πουρο , φαντασου να τη γαμουσες αυτη πριν καμια 10αρια χρονια, φωτια και λαυρα!!!!!

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
1) Τριγγέτα 3 & Συγγρού: Τι έγινε ρε παιδιά; Εδώ και δυο βδομάδες, ο ένας πάει πριν την επίσημη ημερομηνία ανοίγματος, ο άλλος μας δίνει αναφορές από τα μπετά και τα βαψίματα και τώρα που άνοιξε δεν μιλάει κανείς; Μήπως περνάτε καλά και δεν το λέτε;
Λοιπόν εγώ πήγα χθες κατά τις 8. Ο χώρος φυσικά καθαρός και συμπαθέστατος. Η γνωστή τσατσά της Αγνώστου Στρατιώτου και της Ισμήνης. Πρόγραμμα 50, 60 ποδολαγνεία-μασαζ, ακάποτο τσιμπούκι και αυταρχικό 100. Η γκόμενα μια ψηλή μελαχρινή καλλίγραμμη ελληνίδα (δεν συγκράτησα όνομα) με ωραία ψηλοτάκουνα πέδιλα. Δεν πέρασα γιατί κάτι δεν μου κόλλαγε, πες το ένστικτο ότι την ίδια γκόμενα την είχα ξαναπάρει κάπου αλλά τωρα είχε άλλα μαλιά ή κάτι άλλο που δεν μπορώ να προσδιορίσω, οπότε δεν έχω να κάνω περιγραφή.
Ρώτησα και μου είπε ότι παίζουν κι άλλες κοπέλλες.
Αντε για ξεκινήστε να λέτε

2) Αριστοτέλους 6: Μία ότι νά ναι, πρέπει να δουλεύει και Κεφαλληνίας 75 (Τζούλια μου είπε;)

3) Ελευθερίου Βενιζέλου 35-Καλλιθέα, ήταν η Μόνικα από Παιωνίου 10. Κλασσική ομορφιά, αλλά ξενερώνω με τα καραγκιοζιλίκια που κάνει όταν βγαίνει στο σαλόνι. ʼσε που τη έχω πάρει δυο φορές.

Φυσικά, πάλι δεν κατάθεσα 

Καυλίαρις

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Για σας παιδιά ξέρει να μου πει κανείς κανά καλό στούντιο να πάω σήμερα γιατί δεν αντέχω άλλο έψαξα και στο φόρουμ αλλά έχω μπερδευτή μπορεί να μου πει κάποιος  έμπιρος???

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Λοιπόν Παρασκευή μεσημέρι με τον αδελφό warhol παιωνίου 10! Εκεί έπαιζε η ʼννα Ρωσίδα εκφυλόφατσα. Ταρίφα 50 και τσιμπούκι νευρικό και παίξιμο στους βύζους της (μιλάμε για τούμπανο βυζί ε Warhoooooolll?) Κinky αν βλέπεις να το έχεις στα υπόψην χεχε. Και πισωκολλητό με σφαλιαρίδια! παίζαν 2 γκόμενες η άλλη ήταν ξανθιά και θα την πάρω και αυτή λείαν συντόμως  γιατι μου έμεινε απωθημένο ;)
αντε ρε πουτανες...παλι τον 'ριξατε' σε βυζαρου...τεσπα θα επισκευθω λιαν συντομως....

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ενταξει...ενταξει....κυριε πανο....το ριξαμε και στην πλακα...οκ...

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
κατα την απογευματινη μου επισκεψη στην λελας καραγιαννη,επιβεβαιωθηκαν οι υποψιες μου περι της ονοματι ΛΙΝΤΑΣ.οπως ειχα γραψει και παραπανω(βλεπε πιο πανω) για το ποσο οριτζιναλ ειναι η λιντα.μαλιστα καπιος απαντησε  οτι η "λιντα ειναι δυναμιτης".λοιπον εχουμε και λεμε,μονος στο καναπε η τσατσα  την αναφερει σαν ρωσιδακι που θα με τρελλανει.Η αληθεια ειναι οτι πραγματι με το που βγαινει το ματι σου θα πεσει στο απιστευτο τουρλοτο κολαρακι της.λεω ας περασω........(θυμαμαι ειναι δυναμιτης).........με το που μπαινει τα λογια της μονο ρωσικα δεν ειναι,λεξεις που δεν θα ελεγε ρωσιδα..και προφορα ελληνικοτατη.Στο ζουμι τωρα...βυζι καρασιλικονατο,φατσα βαμενη τραβε και προσπαθει παντα την φατσα της  να την κρυβει.μαλιστα οταν την πηρα απο μπροστα εριξε τα μαλλια της στο προσωπο για να μην την βλεπεις.
Αλλλα ΟΛΑ τα λεφτα ειναι στο γαμημενο ΤΟΥΡΛΟΤΟ κωλαρακι της.ετσι και τελειωσα.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-------ο γιατρος εκανε πολυ καλη δουλεια!!!!!η εγχειρηση πετυχε 100%.
ακουω γνωμες η μηπως κανενας την εχει παρει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom