You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)
παιδια γεια σας επειδη σας βρισκω γενικα ψαγμενους ειμαι απο πατρα ερχομε πολλα σαββατοβραδα αθην ακαι θελω να μου συστησετε κανενα κολομπαρω καλο που δεν θα με γδαρουν και θα περασω καλα με το ποτακι και οτι αλλο γινει.αμα ξερετε καποιο θα με βοηθουσατε.ευχαριστω
τωρα κωλομπαρο και να μην σε γδαρουν δεν ταιριαζουν.
παντως προτεινω ενα καλο με καμποσες γυναικες στην πλατεια αμερικης,οδος πατησιων μια καθετος οδος ιμβρου.εκει ειναι ενα καλο μπαρακι με γυναικες(δεν θυμαμαι ονομα) που θα περασεις καλα.βεβαια ειναι και ποσα θα χωσεις σε ευρω.παντως ενα στουντιακι χτυπα για καλο.αλλο μπαρακι δεν ξερω αν και υπαρχουν πολλα στην γυρω περιοχη της πατησιων-βλεπε και οδος πιπινου και ενα αλλο στην αγιου μελετιου.μην με ρωτησεις ονοματα.
παντως προτεινω ενα καλο με καμποσες γυναικες στην πλατεια αμερικης,οδος πατησιων μια καθετος οδος ιμβρου.εκει ειναι ενα καλο μπαρακι με γυναικες(δεν θυμαμαι ονομα) που θα περασεις καλα.βεβαια ειναι και ποσα θα χωσεις σε ευρω.παντως ενα στουντιακι χτυπα για καλο.αλλο μπαρακι δεν ξερω αν και υπαρχουν πολλα στην γυρω περιοχη της πατησιων-βλεπε και οδος πιπινου και ενα αλλο στην αγιου μελετιου.μην με ρωτησεις ονοματα.
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
«Ντου» σε κρυφούς οίκους ανοχής πραγματοποίησαν χθες αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν έφοδοι σε 5 κρυφούς οίκους ανοχής όπου και συνελήφθησαν 6 αλλοδαπές οι οποίες εργάζονταν ως ιερόδουλες καθώς και 5 Ελληνες και μία αλλοδαπή που είχαν ως υπηρετικό προσωπικό.
Οι οίκοι αυτοί διαφημίζονταν σε εφημερίδες ως studio μασάζ και λειτουργούσαν στις περιοχές του κέντρου,, του Πολυγώνου και του Νέου Κόσμου. Αστυνομικοί πραγματοποίησαν ταυτόχρονα την έφοδο, προσποιούμενοι τους πελάτες και πραγματοποίησαν τις συλλήψεις όταν διαπίστωσαν ότι εκδίδοντο επ? αμοιβή.
Τα στούντιο, ήταν σε πολυκατοικίες, με συστήματα ασφαλείας, κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης ενώ τα ραντεβού κλείνονταν κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Σε έρευνα που έγινε, βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα, προφυλακτικά και ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
Οι συλληφθέντες στάλθηκαν στον Εισαγγελέα.
μηπως ξερουμε σε ποια ακριβως?????δεν πιστευω για συγγρου 12!!!!!!!!!!
THANASIS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βολτα στη φυλης Νο 86 ισογειο μια ρωσοφατσα βυζι πεσμενο και κοιλια αλλη φορα σιγουρα λογω χρονου φευγω ...και επανερχομαι επομενη μερα σαβατο ξανθιπης και λιοσιων πετυχαινω μια ψηλη λεπτη ρωσιδα 22 ετων πρωτη μερα στη δουλεια απο οτι μου ειπε ....γραφει ωρες πτησης και μετα παει σε γραφειο Βικτωρια πολυ καλη σφικτη και υπομονετικη καλη πιπα και τρεις στασεις χωρις προβλημα...
20 ευρω
καλα γαμισια
20 ευρω
καλα γαμισια
Επισκέπτης
Η Ντανιέλα πως είναι εμφανισιακά; Δώσε περιγραφή.Ταχυδρόμοοοοος!
Απογευματινή αναφορά
1) Δροσοσπούλου 97 κλειστά
2)Πιπίνου 118 η τσατσά δήλωσε ότι δεν έχει κοπέλα
3)Πιπίνου στη γωνία από πάνω από το 118, η ζουμερή τροφαντή ρωσίδα με τα μπαλκόνια της Δροσοπούλου 97
4)Παιωνίου 10, τρελό δίδυμο, Μόνικα και Ντανιέλα. Tip: Αν πάρετε Ντανιέλα, πάρτε το πρόγραμμα των 50. Στο δωμάτιο σας ρωτάει αν γουστάρετε πρωκτικό. Λέτε ναι αλλά το παίζεται ότι δεν έχετε πάνω από 10-20 ευρώ. Οπότε παίρνετε κουλούρι με 60-70.
5) Λεμπέση κλειστά δια παντός μαλλον
6) Βούρβαχη, το σαμιαμίδι η Αλεξάνδρα, ρωσίδα με άσχημο πρόσωπο.
7)Ιπποκράτους 144, μελαχρινή Χριστίνα, μάλλον Γερμανίδα. Τσατσά στραβωμένη. Η Χριστίνα τυπική Γερμανίδα, μάλλον ξεπέτα.
Το καλύτερο γκομενάκι το πέτυχα στη Φυλής, απέναντι από το 134. Μακρυά μαλλιά πανύψηλη, δεν ξέρω όνομα. Φορούσε και μαύρες μπότε για όποιον ενδιαφέρεται.
ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ
Καλημέρα παίδες , έχουμε και λέμε
1) Λέλας Καραγιάννη , η γνωστή Λίντα (την έχω πάρει και δεν ξαναπέρασα )
2) Λίοσίων 278 ( μια Πάολα , ξανθία , ελλήνιδα , αδύνατη με μικρό στήθος (κ αυτή την έχς πάρει οπότε ουτε κ εκεί
3)Παιωνίου 10 . Μια μόνο κοπέλα η Αννά , στήθος μεγάλο όπως τα περιγράφει ο φίλος πιο ΄πάνω (ούτε εκεί κατέθεσα ) οπότε δεν έχω να σας πώ σχολια
1) Λέλας Καραγιάννη , η γνωστή Λίντα (την έχω πάρει και δεν ξαναπέρασα )
2) Λίοσίων 278 ( μια Πάολα , ξανθία , ελλήνιδα , αδύνατη με μικρό στήθος (κ αυτή την έχς πάρει οπότε ουτε κ εκεί
3)Παιωνίου 10 . Μια μόνο κοπέλα η Αννά , στήθος μεγάλο όπως τα περιγράφει ο φίλος πιο ΄πάνω (ούτε εκεί κατέθεσα ) οπότε δεν έχω να σας πώ σχολια
Αφού δε βρισκω πουθενά τη Γιούλη απο Λελας Καραγιαννη πηγα και εκανα καταθεση ...ψωλής(κατα το καταθεση ψυχης ) στην Ιππωνακτος στην Ντορινα . Για περισσοτερες info διαβαστε στο thread που εχει η Ντοριν στο "Ιεροδουλες". Στην Αριστοτέλους δουλευει Τεταρτες και Κυριακες μου είπε. Δευτερα , Τριτη απογευματα και Παρασκευή πρωι στην Ιππωνακτος.
Πάντως ρε μαγκες ειναι μουνάρα! Να εκανε και ταρζανιες σαν τη Σονια,ωραία που θα΄τανε... (πολλά θελω...)
Πάντως ρε μαγκες ειναι μουνάρα! Να εκανε και ταρζανιες σαν τη Σονια,ωραία που θα΄τανε... (πολλά θελω...)
Πηγα σημερα (πριν μιση ωρα για την ακριβεια) με το μπριζα (savalas) στη βουρβαχη 19, και ηταν η Αγαπη απο Ρωσια. Ξανθια με μικρα βυζακια και ωραια επιδερμιδα, 23 χρονων. Θετικο τσιμπουκι με γλυψιμο στις μπαλλες και στενο μουνακι. Δεν κακο. Τσατσα = coibra :- Οσο για το Μεταξουργειο
Καλημερα φιλοι αγωνιστες. Πηγα χθες Τριγγετα 3. Η κοπελα ηταν αρκετα καλη δυστυχως δεν συγκρατησα το ονομα της (σχεδον παντα το παθενω αυτο).Ξανθια καλο σωμα μετριο προς μικρο στηθος, συμμετοχη ικανοποιητικη. Πηρα το προγραμμα των 100. Μασαζ στην αρχη, ποδολαγνεια μετα (το φετιχ μου), στη συνεχεια 69 (εαν ηθελα χωρις προφυλακτικο) και μετα προχωρησαμε στο παρασυνθημα. Γενικα εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, περιμενω βεβαια και καλυτερα....
Υ.Γ. Η τσατσουλα μου ειπε οτι στον πανω οροφο ετοιμαζουν και το τζακουζι.
Για να δουμε ;)
Για να δουμε ;)
στη συνεχεια 69 (εαν ηθελα χωρις προφυλακτικο) και μετα προχωρησαμε στο παρασυνθημα.
φιλε δεν μας το εξηγείς λίγο αυτό γιατί εγώ ...μπερδεύτηκα!
Καλημερα φιλοι αγωνιστες. Πηγα χθες Τριγγετα 3. Η κοπελα ηταν αρκετα καλη δυστυχως δεν συγκρατησα το ονομα της (σχεδον παντα το παθενω αυτο).Ξανθια καλο σωμα μετριο προς μικρο στηθος, συμμετοχη ικανοποιητικη. Πηρα το προγραμμα των 100. Μασαζ στην αρχη, ποδολαγνεια μετα (το φετιχ μου), στη συνεχεια 69 (εαν ηθελα χωρις προφυλακτικο) και μετα προχωρησαμε στο παρασυνθημα. Γενικα εμεινα αρκετα ευχαριστημενος, περιμενω βεβαια και καλυτερα....
Για να δουμε ;)
Η παλιά Μαρτίνα από Αγνώστου ήταν φίλε...
Για να δουμε ;)
φιλαρακο το προγραμμα με την ποδολαγνεια ποσο κραταει και τι ακριβως σου κανει και ποσο παει?
nikolas2002m
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Χθες βράδυ κατά τις 12 η βόλτα τελείωσε Ιππόνακτος 14.
Ηταν η Μελίνα. Νομίζω την γνωρίζετε. Αψογη συμπεριφορά, φιλικότατη, πολύ καλό παιχνίδι στο κρεβάτι, πολύ καλό γλύψιμο και απίθανο τελείωμα με ισπανική «στα βυζάκια της».
Συγνώμη Μελίνα.....στις βυζάρες σου ήθελα να πώ.
? 50 χαλάλι της.
Θα ξαναπάω. Να πάτε.
Ηταν η Μελίνα. Νομίζω την γνωρίζετε. Αψογη συμπεριφορά, φιλικότατη, πολύ καλό παιχνίδι στο κρεβάτι, πολύ καλό γλύψιμο και απίθανο τελείωμα με ισπανική «στα βυζάκια της».
Συγνώμη Μελίνα.....στις βυζάρες σου ήθελα να πώ.
? 50 χαλάλι της.
Θα ξαναπάω. Να πάτε.
πριν δυο βραδια πηγαβριλησσου 36 μολονοτι δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα ειπα να δς τι παιζει!λοιπον ελληνιδα κορινα 26 χρονων με βυζακι τουμπανο μπαινω αν και δεν σκοπευα πηγαινοντας!πηγα να της βαλω δαχτυλο και δεν με αφησε.γενικα μετρια συμμετοχη αλλα τα βυζακια της αξιζουν!την προτεινω για μια φορα αλλα οχι για παραπανω!
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
καλησπερα εγω πηγα βουρβαχη τριτη βραδυ τελεια πολυ καλη η ευα
μου ειπε οτι θα παει μαλλον σαββατο παλι να παροθμε τηλ πριν παμε
εχει ξεπατωθει η κοπελα
παιδια ακουσα χθες απο καποιον που μενει διπλα στην βουρβαχη 19 οτι εκαναν ντου οι μπατσοι και πηραν στο τμημα και τον γαμικουλα εκεινης της ωρας.........
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K