μιλας για μια με σχετικα μεγαλο στηθος,μαυρο μαλλι ισιο μεχρι τους ωμους...?
Ναι αυτήν ενοώ φίλε μου! Σόρρυ που ξέχασα να βάλω περιγραφή!!!
μιλας για μια με σχετικα μεγαλο στηθος,μαυρο μαλλι ισιο μεχρι τους ωμους...?
δεν πειραζει...απλως το ανεφερα γιατι παιζει και μια ελληνιδα με μεγαλο στηθος σιλικονη ομως...στην δροσοπουλου 95 πρωι...οσο για την σοφια που λεμε αυτη ειναι με τις μερες της...εμενα προσωπικα μου εχει τυχει να ειναι σουπερ και να γελανε και τα αυτια μου μολις βγηκα...και την αλλη να κυνηγαω την τσατσα να την κλωτσισω για το τσαμπα 50αρικο...τι να πω...αβυσσος....Ναι αυτήν ενοώ φίλε μου! Σόρρυ που ξέχασα να βάλω περιγραφή!!!
...ξερεις καθολου ωρες που δουλευει..?αφου ειναι βυζαρου κατι θα κανουμε....θαρύπου 10, κυριακή βράδυ, μαρία η πουτάνα, σαλονικιά, ξανθιά, βυζαρού με αρκετά πιασίματα, σχετικά καλή, διάφορα προγράμματα...
δεν πειραζει...απλως το ανεφερα γιατι παιζει και μια ελληνιδα με μεγαλο στηθος σιλικονη ομως...στην δροσοπουλου 95 πρωι...οσο για την σοφια που λεμε αυτη ειναι με τις μερες της...εμενα προσωπικα μου εχει τυχει να ειναι σουπερ και να γελανε και τα αυτια μου μολις βγηκα...και την αλλη να κυνηγαω την τσατσα να την κλωτσισω για το τσαμπα 50αρικο...τι να πω...αβυσσος....
μιλαμε για ιουλιο...τωρα δεν ξερω τι παιζει...η συγκεκριμενη επαιζε και στην θησεως στο στουντιο που ειναι κοντα στο τερμα της ...Ελληνιδα στην Δροσοπουλου 95 ? Εισαι σιγουρος ? Μηπως το εχεις μπερδεψει με καποιο αλλο studio ? Eκει ξερω οτι παιζουν 3 ρωσιδες και εναλλασσονται με βαρδιες : η Ναταλι , η Αλινα και η Τζενη....
την ξερεις....για δωσε φως για το προγραμμα της...αν ειναι οντως βυζαρου να την κανουμε την βολτα.....Στην Θαρύπου 10 η Μαρία η Σαλονικιά είναι το γνωστό Μαράκι; Που είναι αυτή η μπουρδελοοδός ρε παιδιά;
την ξερεις....για δωσε φως για το προγραμμα της...αν ειναι οντως βυζαρου να την κανουμε την βολτα.....
ε αμα εχει βυζομπαλα...με βλεπω να την κανω κατα κει.....και φυσικα θα πεσει η ενημερωση απο τον αρχηγο των βυζιων.....δεν ξέρω αν είναι το γνωστό μαράκι που λές, ούτε θυμάμαι κανά τατού. Μιλάμε για πολύ βυζί αλλά είναι στρουμπουλή. Τα προγράμματα ξεκινάνε από 40€ και ανεβαίνουν. Καλή φάση, αρκετά υπομονετική, σιγουρεύτηκε ότι τελείωσα παρόλο που άργησα... τι βάρδιες παίζει τώρα δεν ρώτησα.
Μηπως πρόκειται για τη Μαρία που ήταν στη Φωκαίας 19 γιατί έχω περάσει 2 βράδια και το μαγαζί στη Φωκαίας ηταν κλειστό...θαρύπου 10, κυριακή βράδυ, μαρία η πουτάνα, σαλονικιά, ξανθιά, βυζαρού με αρκετά πιασίματα, σχετικά καλή, διάφορα προγράμματα...