Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

casio26

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μία ερώτηση ρε παιδιά. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν studio που να λειτουργούν μετά τις 11 το βράδι? Και μέχρι τι ώρα περίπου πάνε? Καλά studio ε? ;)

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Μία ερώτηση ρε παιδιά. Ξέρει κανείς αν υπάρχουν studio που να λειτουργούν μετά τις 11 το βράδι? Και μέχρι τι ώρα περίπου πάνε? Καλά studio ε? ;)
Στην Βριλλησου  ενα στουντιακι δουλευει ως τις 5 το πρωι...Προσοχη ομως.....αν ειναι η Μαργαριτα ,μακρυα της....Αν ειναι η Αλεξανδρα μπες...αυτη αξιζει πολλα

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Σήμερα το πρωί, Βριλησσού 57 μία ρωσίδα στα 30 αδιάφορη, στη δεύτερη βάρδια μου είπε ότι θα έχει μία καινούρια και στην τρίτη την Αλεξάνδρα. Βριλησσού 40 μία ξανθιά 35αρα σπασμένη. Πάω για τα σίγουρα (Σόνια-Πιπίνου) αλλά καταλήγω στο διπλανό (Αριστομένους). Σοφία τη λέγανε, καλά βυζιά, Ρωσίδα βλαχόφατσα με μέτριο σώμα αλλά καλή στο κρεβάτι. Όλα τα λεφτά η πίπα (deepthroat) χωρίς χέρια και με δική μου συμμετοχή.   
Η Αλεξανδρα ειναι φοβερο παιδι στο κρεβατι...Αν εχει σημασια ,ειναι καλη φιλη της γνωστης Νταριας...

Επισκέπτης
μαργαριτα!!!πολυ καυλα αυτη η γυναικα!!!

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Λοιπον το μωρο το λενε Αντελα 21 ετων και ειναι ρουμανα. παιρνει 25ε και δουλευει  βραδυ (εγω περασα και την  τιμησα χθες κατα της 8 30)
Εχει αρκετα καλο σωματακι (κολαρακι, βυζι) αλλα και προσωπακι!!!
Φοβερο κοριτσακι η Αντελλα...Παρα πολυ γλυκια και τρομερος κωλος ...αν θυμαμαι ομως δεν αφηνει να παιξεις με το μετριο στηθος της....
Ενα αρνητικο ειναι οτι γινεται "παρελαση" απο το "σπιτι" απο ξαναμενους ....

Επισκέπτης
δεν ειναι ερσι ομως με μενα!!μαλλον επειδη την εχω παρει παρα πολλες φορες και με εχει μαθει ,εχει διαφορετικη αντιμετωπιση σε μενα!!αλλα με καυλωνει αφανταστα!!ειδικα οταν στηνεται στα 4,ειναι φωτια!!αλλα το κωλαρακι της θα το γαμησω!!

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
δεν ειναι ερσι ομως με μενα!!μαλλον επειδη την εχω παρει παρα πολλες φορες και με εχει μαθει ,εχει διαφορετικη αντιμετωπιση σε μενα!!αλλα με καυλωνει αφανταστα!!ειδικα οταν στηνεται στα 4,ειναι φωτια!!αλλα το κωλαρακι της θα το γαμησω!!
μου αρεσει σαν γυναικα αλλά λιγο με ξενερωσε....γαμωτο και ειμαι ευγενικος και προσχαρος

Επισκέπτης
τι να σου πω?δεν μου συμπεριφερεται εμενα ψυχρα!!παντως μου αρεσει παρα πολυ σαν γυναικα!!ειναι το στυλ της γυναικας που με αναβει!!με καυλωνει παρα πολυ!!οποτε παω στην βουρβαχη μπαινω 3 φορες το λιγοτερο να τη γαμησω ,για να ειμαι ενταξει!!

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
τι να σου πω?δεν μου συμπεριφερεται εμενα ψυχρα!!παντως μου αρεσει παρα πολυ σαν γυναικα!!ειναι το στυλ της γυναικας που με αναβει!!με καυλωνει παρα πολυ!!οποτε παω στην βουρβαχη μπαινω 3 φορες το λιγοτερο να τη γαμησω ,για να ειμαι ενταξει!!
Εγω την πετυχαινω στην Βριλλησου....μηπως μιλαμε για αλλη Μαργαριτα?

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Φυσικα μπορει να δουλευει κι αλλου οπως ολες τους

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
αυτο στην κεφαληνιας 75 τι λεει?καλο??

Επισκέπτης
για την ιδια μαργαριτα λεμε!!δουλευει στην βριλλησου και στην βουρβαχη!!

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
503
Πόντοι
26
Λοιπον το μωρο το λενε Αντελα 21 ετων και ειναι ρουμανα. παιρνει 25ε και δουλευει  βραδυ (εγω περασα και την  τιμησα χθες κατα της 8 30)
Εχει αρκετα καλο σωματακι (κολαρακι, βυζι) αλλα και προσωπακι!!!
Ευχαρηστώ πολύ φίλε...

afouts1

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά, παίζει τίποτα καλό το πρωί, να ρίξουμε κανένα μανικάκι ; Μέχρι τις 4 το μεσημέρι το πολύ. Ευχαριστώ

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ρε παιδιά, παίζει τίποτα καλό το πρωί, να ρίξουμε κανένα μανικάκι ; Μέχρι τις 4 το μεσημέρι το πολύ. Ευχαριστώ

για περνα καμια βολτα απ τη κολωνου εκει που ειναι τα 4 στη σειρα.
ολο και καποια θα σ αρεσει. σε ενα απ αυτα ειναι και ενα ξανθο που δινει και κολο. το πρωι δεν εχει και σχεδον καθολου κοσμο

casio26

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ και 'γω παιδιά για τις πληροφορίες

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
...χτες το μεσημερακι κατα τις 3 εκανα μια βολτα απο πιπινου και αριστομενους..λοιπον αριστομενους κλειστο και πιπινου μια μαλλον αδιαφορη,ΑΛΛΑ...ηταν στο δωματιο αρκετη ωρα και η τσατσα το ειπε πανω απο 50 φορες οτι η κοπελα ειναι καινουργια ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ....τωρα τι παιζει δεν ξερω ,παντως η κοπελια ηταν μετρια στο προσωπο ,σωμα καλο,κολος μετριος,βυζι μικρο....την γαμουσες και δεν την γαμουσες με 50 ευρω...αυτα .... ::) ::)

Επισκέπτης
πριν κανα μηνα ειχα παει στην παιωνιου 10!!ειχα πετυχει ενα πολυ καλο μωρακι,την ντιανα!!πολυ καλο γαμησι!!μου ειχε πει οτι θα εφευγε για λιγο και θα ξαναγυρναγε και οτι θα δουλευε καθε παρασκευη βραδυ!!οποιος θελει ας παει να ρωτησει αν ηρθε!!εγω σκοπευω να ξαναπαω!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom