σημερα αποφασισα να κανω ενα μεγαλο ταξιδη ........
εχουμε και λεμε 1 σταση , καρεα 30 , το κορινακι , μαυρο μαλι , βυζι το πιαχνει με το κυαλι , μολις ειχε κατεβει απο την σκαλα με τα εσωρουχα και το μαυρο της στρινγκ , οχι δεν θα παρω .
2ν σταση πιο κατω στην βουρβαχη , 2 βαρδια , ονομα δεν μας ειπε ......... , κοντο , αδυνατο και παλι αβυζο , .......... εξω και γρηγορα
3 σταση, ολο ευθεια και ναμαστε στη λεμπεση , παλι κοντο , ξανθο μαλι , λιγο χονδρουλα βυζι το πολυ 2 , μου βγηκε ολο γυμνη , τωρα γιατι δεν ξερω ? παλι εξω , κατεβαινουμε τα σκαλια και εξω , αρχιζουν και με ζονουνε τα φιδια , παλι δεν θα γαμησουμε σημερα !!!!
4 σταση συγγρου , αριστοτελους , '' παρθενα '' , (χψαχαχαχα) οπως μου ειπε η τσατσα , ειναι η πρωτη της μερα , κοντο , αδυνατο, μαυρα μαλλια , μικρη σε ηλικια και αυτη οπως και η παραπανω και Α Β Υ Ζ Ο , δεν αντεχω αλλο , δωστε μεγαλα βυζια στην πιατσα
5 σταση συγγρου απο την αλλη πλευρα στην τριγγετα 3 , η πορτα και το σπιτι απο εξω , θυμιζη ταινια του χαρι κλιν , με τον αστυνομο μπεκα ( χαχαχαχαχαχα) μπαινω , καθομαι , αναστασια , βυζι παλι χαμενο , λετε να τα αφηνουν σπιτι τους
μαυρα μαλια , αλλα ωραιο δερματινο φορεμα φοραγε . κριμα φυγαμε παλι πρην φυγω ρωτησα και εδω εαν εχουν καμια βυζαρου , και μου ειπε οτι ηταν στην πρωινη βαρδια , την ξανα ρωτησα ποτε παλι και δεν ηξερε .
6 λεω να αλλαξω γειτονια και παω σε ενα καλο στουντιο στιν λιοσιων 278 , γιανα , 25 ετων περιπου , ψηλη , οδοντογλιφιδα , βυζι αντε γιατι εχω κεφια 2 νουμερο
δεν αντεξα αλλο και τα παρατησα , τελικα τα στουντιο εχουν χαλση και οσο πανε θα γυνουν χειροτερα και απο τα μπουρδελα , δηλαδη επειδη ο χωρος ειναι πιο μεγαλο και πιο καθαρος τα ονομασαμε στουντιο και το 50 ε παει συνεφο ............. αρε που ειναι τα παλια καλα χρονια :'( :'( :'( :'( :'( :'(