Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Εγω κατα σειρα θα βαλω αυτες που πραγματικα μου κανουν τα γουστα μου.

1)κωνσταντινα,2)παολα,3)ευα απο φραντζη αλλα εγω την παιρνω στο βριλλησου 57.Ενα βραδυ πετυχα μια αναστασια και εγινε της πουτανας το καγκελο στο 57.δεν την εχω ξαναπετυχει(δεν ειμαι και στανταρ πελατης γενικα) αλλα πραγματικη πορνοσταρ τα εκανε ολα μονη της και με παθος σαν τρελλη.Το μονο μειον ηταν το εντονο αρωμα που πρεπει να το προσεχουν τα κοριτσια γιατι δημιουργει αλλου ειδους προβληματα.

Επισκέπτης
Κάνω μια επισυνοπτική σούμα για κοπέλες top (εμφάνιση,υπηρεσίες και ευγενική συμπεριφορά),κοπέλες όμορφες (μόνο ομορφιά και γενικότερα εξωτερική εμφάνιση) και κοπέλες φωτιά στο δωμάτιο (όχι απαραίτητα όμορφες αλλά δυνατές στο κρεβάτι) που δουλεύουν μέχρι τώρα στα στούντιο.

Στις top βάζω την Πάολα και την Σόνια (δεν χρειάζονται συστάσεις πιστεύω τα κορίτσια αλλιώς τσάμπα είμαστε στο site).

Στις πιο όμορφες βάζω την Ντορίν (Ιπποκράτους και Συγγρού 144,Ισμήνης 2,Τριγγέτα 3), την Ρουσλάνα (Αχαρνών 85),την Μαργκώ (Βριλησσσού 57) και την Σαμπρίνα (Αχαρνών 106).

Κοπέλες φωτιά στο δωμάτιο βάζω την Αλίνα και την Λάουρα(Δροσοπούλου 95 και Βούρβαχη 19),την Εύα (Φραντζή 47),την Σάρα (Καρέα 30),την Μικαέλα (Αγ.Μελετίου 37),την Κωνσταντίνα (Βριλησσού 55) και την Μάντυ (Ιπποκράτους,Συγγρού και τα συναφή).
Sorry Στις κυριες της φωτιας βαζω και την Λινα που εκανε παλια τα ρεπο της Σονιας. :rockon:
ΟΥΠΣ και Ιζαμπελα η γνωστη μεγαλοκοπελα. :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Aπογευματα ειναι αυτη η Σαμπρινα?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πρωϊ την είχαμε πετύχει την Σαμπρίνα.

akdek

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπερα. Μια ερωτηση. Η Κωνσταντινα, η Παολα και η Ζλαντα που βλεπω σε κριτικες του studio στη Βριλλησου ειναι οι ιδιες που ειναι και στη Φρατζή;

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και ξαναρωταω Ντοριν η στην Τζενουλα!!!!!!!!!!!!!
Η να κρατηθω μεχρι το βραδυ να παω στο ΤΟΥΜΠΑΝΟ την ΑGATA.
Είχαν ρωτήσει τον Lemmy 3 γκόμενες ποιά θέλει να πηδήξει απο τις τρείς τους.Μάλιστα οι φίλοι του λέγανε πάρε την  κοντή ο ένας και πάρε την ψηλή ο άλλος.
Ο Lemmy όμως χωρίς δεύτερη σκέψη απαντά:Θα σας πηδήξω και τις τρείς σας κορίτσια για να μην μείνω με το παράπονο!  :rockon:

Κάνε και συ το ίδιο φιλαράκι  :headbang2:

Επισκέπτης
Είχαν ρωτήσει τον Lemmy 3 γκόμενες ποιά θέλει να πηδήξει απο τις τρείς τους.Μάλιστα οι φίλοι του λέγανε πάρε την  κοντή ο ένας και πάρε την ψηλή ο άλλος.
Ο Lemmy όμως χωρίς δεύτερη σκέψη απαντά:Θα σας πηδήξω και τις τρείς σας κορίτσια για να μην μείνω με το παράπονο!  :rockon:

Κάνε και συ το ίδιο φιλαράκι  :headbang2:
XAXAXA
Nα σου πω οτι δεν μου περασε απο το μυαλο ψευτης θα ειμαι. :headbang: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom