black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Βάσο τι λέει αυτή η Λίντα;
Μια ερώτηση ρε παιδιά
Αυτή η Αφροδίτη (ψηλή, ξανθιά όταν την είχα δει πριν κανένα μήνα, Ελληνίδα) της Συγγρού 144 και νομίζω και Τριγγέτα 3 τι λέει, είναι τρανς? Γιατί οι κριτικές που υπάρχουν στο site είναι διχασμένες...
Επίσκεψη χτες το πρωί στον οικίσκο Δευκαλίωνος 63. Τεμάχια τέσσερα (4) μεταξυ των οποίων και η Άννα από τα παλιά (ακούς Zero?????). Προτίμησα Αλίσια λόγω φατσούλας και παπουτσιού. Γενικά οι υπηρεσίες έχουν τυποποιηθεί λίγο στο στούντιο αυτό. Κάνουν τα πάντα μεν (λεσβιακά, ακάποτα, a-level)αλλά με άνευρο και βαριεστημένο τρόπο με αίσθηση ξεπέτας.
Αυτο πρωτη φορα το ακουω για στουντιο..Ειχε 4 τεμαχια ρε αδερφε μεσα??Επίσκεψη χτες το πρωί στον οικίσκο Δευκαλίωνος 63. Τεμάχια τέσσερα (4) μεταξυ των οποίων και η Άννα από τα παλιά (ακούς Zero?????). Προτίμησα Αλίσια λόγω φατσούλας και παπουτσιού. Γενικά οι υπηρεσίες έχουν τυποποιηθεί λίγο στο στούντιο αυτό. Κάνουν τα πάντα μεν (λεσβιακά, ακάποτα, a-level)αλλά με άνευρο και βαριεστημένο τρόπο με αίσθηση ξεπέτας.
ΣΥΓΓΡΟΥ248 πηρα χθες 2 καλα τεμαχιακανένα studio που να παρεις 2 γκόμενες μαζί παίζει?
22:50.ιπποκρατους 144 ζανετ,Ρουμάνα. 1.64 ,σφιχτο σώμα,1 βυζι ,πρόθυμη στο δωμάτιο.
Πιο καύλα είναι με τα μπλε οταν σε υποδέχεται στο χωλ,παρά οταν τα βγάζει όλα στο
δωμάτιο. .. Το μουνί της έιναι όλο ξυρισμένο,τα χειλόμουνα κανονικά,,όχι ξεχειλωμένα.
Τα ΜΕΙΩΝ.Από την πρώτη στιγμή που την γαμάς....ΝΑΙ,ΝΑΙ,ΝΑΙ..μου ζάλισε τον πούτσο.Μου ρθε να της κλεισω το στόμα.Δεν ήταν και πολυ ζεστή..
Για μια φορά είναι too much.Δεύτερη όχι.αυτά