Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

zestos

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2007
Κριτικές
2
Like
37
Πόντοι
0
Ειχα πετυχει σχιστοματα στο στουντιο Σολωμου 32, ισογειο. ΑΠογευμα την πετυχα , αλλα μου ειπε οτι δουλευει πρωινα. Πριν κανα διμηνο αυτα. Μαρια τη λεγανε , και καλα τωρα  :grin:

Ρε παιδιά ξέρει κανείς τίποτα για το στούντιο στην ΚΩ 8Β (Πεδίον Άρεως); Τι παίζει εκεί;

gamiseos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα,ψαχνω την αγγελικη που δουλευε διδυμου 8α,μετα φωκαιας δεν ξερω ποσο και μετα ιππονακτος και αθανασιας.ξερει κανεις κατι?

Επισκέπτης
Ειχα πετυχει σχιστοματα στο στουντιο Σολωμου 32, ισογειο. ΑΠογευμα την πετυχα , αλλα μου ειπε οτι δουλευει πρωινα. Πριν κανα διμηνο αυτα. Μαρια τη λεγανε , και καλα τωρα  :grin:
εχω εχω πετυχει σχιστοματα,απο το καζακσταν νομιζω,στο βριλλησου 57!δεν μπηκα ομως οποτε δεν μπορω να πω εντυπωσεις!

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
H Ρουσλάνα στο Αχαρνών λέγεται ότι ναι μεν μουνάρα αλλα είναι κομοδίνο...
Προτείνεται ή όχι?

Επισκέπτης
Προτείνεται ή όχι?
καποια μελη λενε οτι ειναι καλη στο δωματιο και καποια αλλα αλλα οτι ειναι κομοδινο!διαλεγεις και παιρνεις...

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Παίζει πουθενά απόψε?
(η Καρολίνα εννοώ, η άλλη παίζει... και μάλλον πρέπει να αποκτήσω εμπειρία αφού οι απόψεις διιστανται :boobies:)

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.589
Πόντοι
6.495
Προτείνεται ή όχι?
Αξιζει αδερφε..Μονο που θα μπεις με ενα τετοιο μωρο στο δωματιο αποζημιωνεσαι!!Εστω κ για να σου φυγει η περιεργεια..

Τεινει βεβαια λιγακι προς το κομοδινο.. :grin:

Depth meter

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Παίζει πουθενά απόψε?
(η Καρολίνα εννοώ, η άλλη παίζει... και μάλλον πρέπει να αποκτήσω εμπειρία αφού οι απόψεις διιστανται :boobies:)
την πηρα εγω Βριλησου 60 χθες βραδυ, επειικως απαραδεκτη και ξεπετα του κερατα....

Επισκέπτης
Παίζει πουθενά απόψε?
χτες η καρολινα ηταν στη φρατζη 47  ;)!τη τεταρτη το απογευμα θα ειναι στο βριλλησου 55 και τη πεμπτη το πρωι θα ειναι στην αγιου μελετιου 37!το προγραμμα της το εχει και στα μπανερ!

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Τα studio τα 'εχουν με franchising?

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Αξιζει αδερφε..Μονο που θα μπεις με ενα τετοιο μωρο στο δωματιο αποζημιωνεσαι!!Εστω κ για να σου φυγει η περιεργεια..

Τεινει βεβαια λιγακι προς το κομοδινο.. :grin:
Λοιπόν, εδοκίμασα και σχημάτισα γνώμη... η οποία συμπιπτει με του συναθλητή
20++ ψηλό και εντυπωσιακό άλογο με καμπύλες και σιλικονίτσα καλή γύρω στο 3.:boobies:
Παρκάρισμα εύκολο στην καταραμένη περιοχή (11 Αυγούστου 1:30 το βράδυ - αυτό έλειπε)
Υπηρεσίες βέβαια σχεδόν Φυλής (ψιλοξεπέτα) αλλά και πάλι ευχαριστημένος να είμαι αφού η γκόμενα έπαιζε μπαλλα από το μεσημέρι και έκανε διπλοβάρδια. Λαμβάνοντας υπόψη ότι είχε κλείσει δεκάωρο, θα την χαρακτήριζα και κεφάτη...
Αξίζει τον κόπο μια επίσκεψη αυτό το πλάσμα, ιδίως για τους νταρντανολάτρες...

ΥΓ για να μην ψάχνετε μιλάμε για Ρουσλάνα Αχαρνών 85

gior43

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
6
Πόντοι
0
Την Αννα αππο Πιπίνου έχω χάσει. Μου είχαν πει Αυγουστο θα ήταν πίσω ......

Μου ειχε πει καποια στιγμη οτι θα δουλευε Βριλησσου αλλα δεν ειπε σε ποι αν ξερει κανεις καατι περισσοτερο ας βοηθησει

belmondo(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναθλητες ,ξερει κανενας λεπτομερειες για την Νικη απο Studio Ερως...???
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Συναθλητες ,ξερει κανενας λεπτομερειες για την Νικη απο Studio Ερως...???
Ευχαριστω εκ των προτερων!!!!!!!
Ξανθιά γύρω στα 25 και νομίζω είναι Βουλγάρα.Παίζει και στο Κηφισού 30 αν δεν απατώμαι.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Γεια σας, καλό χειμώνα κλπ κλπ.
-Μεγάλου Αλεξάνδρου η τσατσά της Λιοσίων 278 (r.i.p.) μου παρουσίασε την Κορίνα, ένα ξανθό βλαχαδερό, μετριας ομορφιάς
-Κασάνδρας 3 αμφότερα κλειστά
-Κωνσταντινουπόλεως 130 brazil house μια πενηντάρα βραζιολιάνα με φουλ κυτταρίτιδα ονόματι Ανίτα. Με 80 κάνει και "προσωπικό". Δηλαδή ρωτησα. Και μου λέει η τσατσά "σου βάζει πλαστικοποίηση". Γάματα. Συνενόηση πιλάφι.
-Παρασίου 36 το ξυλάγγουρο Ξένια.

Τελικώς κατέθεσα στη Φυλής σε μπουρδελάκι της σειράς (Νο 71 κάτω). Ακολουθεί αναφορά. Πάντως οι λάτρεις των μικροκαμωμένων ας σπεύσουν γιατί μιλάμε για κελεπούρι.
Απέναντι στο ημιυπόγειο εκδίδετο γνωστή Ελληνοβραζιλιάνα της Βριλησσού (όχι η Σιμόνε) με 20 ευρώ και +10 για σεξ σόου, ισπανικό και 69.

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Δυστυχώς άργησε να αλλάξει σήμερα το πρόγραμμα στο Βριλησσού 55. Τζάμπα πήγα για Κωνσταντίνα, αφού εκεί ήταν η Κλεοπάτρα.Μάλιστα η ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής μου είπε ότι η Κωνσταντινα δεν θα είναι καθόλου βάρδια αυτή την εβδομάδα, αρα δεν ισχύει το πρόγραμμα της Παρασκευής.Οσο για Κλεοπάτρα, δεν ρίσκαρα και ήθελα να βρώ καμια κριτική. Αλήθεια την  έχει τιμήσει κανείς αυτή ή τις Ντιάνα και Τατιάνα;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom