Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

jacκ

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν και νέος στο site θα ήθελα αν μπορώ να προσφέρω τις γνώσεις μου και εγώ στην παρέα ,ξεκινώντας με ένα σίγουρο Συγγρού 144 πρωί ,Χριστίνα.
Η μοναδική που φέρνει σε Ιζαμπέλα (την μία και μοναδική Ιζαμπέλα εννοώ)

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλημερα
μηπως ξερουμε η παολα απο βριλησσου 55 που θα ειναι σημερα???

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Επισκεψη σημερα κατα τις 6 στο στουντιο Βουλιαγμενης 68.Κοπελλα η Σαμπρινα γυρω στα 30 με 35 μελαχρινη με τεσσαρια βυζια αλλα αρκετα πεσμενα ,με ωραιο μαυρισμα και σημαδακι απο στρινγκ.....ξεκινησε καλα με χαδια και ισπανικη αν και φαινοταν οτι ηταν επαγγελματιας....με εφτιαξε με ωραια και αργη πιπα αλλα οταν ''τολμησα''να την σπρωξω ελαφρα απο το κεφαλι εκανε σαν αρρωστη και με ξενερωσε τελειως....εχυσα εξαναγκαστικα για να μην ''πεταξω''τα πενηντα και εξαφανιστηκα τρεχοντας .....ουτε απο εξω δεν προκειται να ξαναπερασω!!!!!!!

bil20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
απο βδομαδα θα ειναι η χριστινα στο angel? την ειδα στις φωτο και μου αρεσει τρελα

bil20

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
διαβασα ρε.. δεν ειχαν πει καλα λογια αλλα πιστευω οτι αφορα τη διαθεση της κοπελας τη συγκεκριμενη στιγμη

ειναι και πρωτη μου φορα και δεν θελω να παω με καμια που να μην μου αρεσει εμφανισιακα

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
διαβασα ρε.. δεν ειχαν πει καλα λογια αλλα πιστευω οτι αφορα τη διαθεση της κοπελας τη συγκεκριμενη στιγμη

ειναι και πρωτη μου φορα και δεν θελω να παω με καμια που να μην μου αρεσει εμφανισιακα

ενταξει τοτε, καλα να περασεις  :)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Δυστυχώς άργησε να αλλάξει σήμερα το πρόγραμμα στο Βριλησσού 55. Τζάμπα πήγα για Κωνσταντίνα, αφού εκεί ήταν η Κλεοπάτρα.Μάλιστα η ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής μου είπε ότι η Κωνσταντινα δεν θα είναι καθόλου βάρδια αυτή την εβδομάδα, αρα δεν ισχύει το πρόγραμμα της Παρασκευής.
Το πρόγραμμα ισχύει κανονικά και η Κωνσταντίνα είναι στο πόστο της.

Στο Βριλησσού 57 είναι η Σαμάνθα και θα είναι μέχρι της 11 το βράδυ.
Στα άλλα στούντιο της Βριλησσού (36,46 και 60) τα τηλέφωνα δεν απαντάνε η έχουν αυτόματο τηλεφωνητή.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
τριγγετα τωρα ειναι η ντοριν η γερμανιδα,συγγρου 144 η ντελια,θησεως 35 η λιντα απο κεφαλληνιας 75. :rockon: :rockon: :rockon:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εκείνη η ζανέτ που να είναι άραγε?  :think:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Σε πείσμα των καιρών και του ζεστού καιρού ο Κος Heellover (με τα δυο λ) θυμήθηκε την περιπατητική σχολή και αναφέρει:
-Κεφαληνίας 75 η Εύα, ξανθό ψηλή με πανύψηλα heels, 80 ευρώ για πρωκτικό αλλά με φάτσα τράβελου αν και η προφορά ήταν ρωσική- και μια υποψία πρεζακίου.
-Δροσοπούλου 95 η γνωστή και τιμημένη Αλίνα
-Δροσοπούλου 97 η Μισέλ ξανθό πετίτ με κόκκινο φόρεμα, συμπαθές
-Λέλας Καραγιάννη η Μελίνα, ξανθό πετίτ μιλφ με ωραίο γαλαζωπό διάφανο κορσέ 70 ευρώ για αυταρχικό ή σεξ σόου
-Αχαρνών 106 η Εμμανουέλα ξανθό αδύνατο
-Παρασίου 36 η μελαχρινή Βερόνικα την έχω πάρει 3 φορές, αξιόλογη
-Πιπίνου 118 η Λίντα (αυτή είναι τραβέ ή από στυλ κρύβει το πρόσωπό της;)
-Αριστομένους 72 και Πιπίνου η ξανθιά και στρουμπουλή Καρίνα
-Φυλής 104 κλειστό
-Αγίου Πέτρου 7 γινόταν πανικός αλλά εμφανίστηκε μια μπουρούχα
Αυτά, πάω να κάνω σπα στα πόδια μου

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Σε πείσμα των καιρών και του ζεστού καιρού ο Κος Heellover (με τα δυο λ) θυμήθηκε την περιπατητική σχολή και αναφέρει:
-Κεφαληνίας 75 η Εύα, ξανθό ψηλή με πανύψηλα heels, 80 ευρώ για πρωκτικό αλλά με φάτσα τράβελου αν και η προφορά ήταν ρωσική- και μια υποψία πρεζακίου.
-Δροσοπούλου 95 η γνωστή και τιμημένη Αλίνα
-Δροσοπούλου 97 η Μισέλ ξανθό πετίτ με κόκκινο φόρεμα, συμπαθές
-Λέλας Καραγιάννη η Μελίνα, ξανθό πετίτ μιλφ με ωραίο γαλαζωπό διάφανο κορσέ 70 ευρώ για αυταρχικό ή σεξ σόου
-Αχαρνών 106 η Εμμανουέλα ξανθό αδύνατο
-Παρασίου 36 η μελαχρινή Βερόνικα την έχω πάρει 3 φορές, αξιόλογη
-Πιπίνου 118 η Λίντα (αυτή είναι τραβέ ή από στυλ κρύβει το πρόσωπό της;)
-Αριστομένους 72 και Πιπίνου η ξανθιά και στρουμπουλή Καρίνα
-Φυλής 104 κλειστό
-Αγίου Πέτρου 7 γινόταν πανικός αλλά εμφανίστηκε μια μπουρούχα
Αυτά, πάω να κάνω σπα στα πόδια μου

Respect για Heellover..

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Το πρόγραμμα ισχύει κανονικά και η Κωνσταντίνα είναι στο πόστο της.

Στο Βριλησσού 57 είναι η Σαμάνθα και θα είναι μέχρι της 11 το βράδυ.
Στα άλλα στούντιο της Βριλησσού (36,46 και 60) τα τηλέφωνα δεν απαντάνε η έχουν αυτόματο τηλεφωνητή.

Πράγματι επέστρεψε η γλυκύτατη Κωνσταντίνα, που ήταν κρυωμένη.  Απόψε στη βραδυνή βάρδια του 55 και όπως πάντα καταπληκτική για τους φανς gfe καταστάσεων...
Και για όσους ενδιαφέρονται συνεχίζει αυτή την ώρα στη νυχτερινή βάρδια στο διπλανό στούντιο της Βριλησσού 57.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Nυχτερινό περιπετειώδες σκάουτ με  bourdeliaris1984.Εγώ δεν είχα πολύ όρεξη για δράση απλά ήθελα να συνοδεύσω την πορνοτσάρκα!

Κεφαλληνίας 75 μια ξανθιά ( βουλγάρα είπε η τσατσά) προστυχόφατσα μέτρια σε ύψος αλλά με ψηλά heels και ψιλομιλφ.
Αγίου Πέτρου μια μελαχρινή που έμοιαζε με την Αλεξάνδρα από Φυλής 67
Αχαρνών 85 η τσέχα Χριστίνα

Αγίου Μελετίου 37 Βαρβάρα
Δροσοπούλου 95 κλειστό και 97 δεν άνοιγαν παρόλο που χτυπήσαμε πολλές φορές ( το "φωτάκι ήταν ανοιχτό")

Λέλας Καραγιάννη Μελίνα ισχύει ότι έγραψε ο Heellover :cheesy:
Βριλησού 46 μια μουνάρα ξανθιά ρωσίδα ονόματι Βαλεντίνα! Ουρές έκανε ο κόσμος!
Βριλησού 60  Καρολίνα, μέτρια σε ύψος, κοκκινομάλα, ωραίο πρόσωπο αλλά όχι κάτι το εντυπωσιακό γενικά.

Βριλησού 36 με την πολύ ευγενική και φιλική τσατσά, Εύα ελληνίδα ( όπως συστήθηκε) 25-30 σε ηλικία ,μελαχροινή και κάπως "ζουμερή". Αυτή ήταν που σαγήνευσε τον άξιο συναγωνιστή και κατέθεσε! Τον τρέλανε η μικρή στο δωμάτιο από ότι κατάλαβα!

Μια και ήμασταν βριλησού είδαμε και τι υπήρχε και στα άλλα.
Στο 57 η Κωνσταντίνα και Βριλησού 55 μια κοντούλα κοκκινομάλα και αρκετά μαυρισμένη με προστυχόφατσα ήρθε σινάμενη κουνάμενη στη σαλονάρα ( τι σαλόνι είναι αυτό! μπάλα παίζεις εκεί μέσα!).

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Nυχτερινό περιπετειώδες σκάουτ με  bourdeliaris1984.Εγώ δεν είχα πολύ όρεξη για δράση απλά ήθελα να συνοδεύσω την πορνοτσάρκα!

Κεφαλληνίας 75 μια ξανθιά ( βουλγάρα είπε η τσατσά) προστυχόφατσα μέτρια σε ύψος αλλά με ψηλά heels και ψιλομιλφ.
Αγίου Πέτρου μια μελαχρινή που έμοιαζε με την Αλεξάνδρα από Φυλής 67
Αχαρνών 85 η τσέχα Χριστίνα

Αγίου Μελετίου 37 Βαρβάρα
Δροσοπούλου 95 κλειστό και 97 δεν άνοιγαν παρόλο που χτυπήσαμε πολλές φορές ( το "φωτάκι ήταν ανοιχτό")

Λέλας Καραγιάννη Μελίνα ισχύει ότι έγραψε ο Heellover :cheesy:
Βριλησού 46 μια μουνάρα ξανθιά ρωσίδα ονόματι Βαλεντίνα! Ουρές έκανε ο κόσμος!
Βριλησού 60  Καρολίνα, μέτρια σε ύψος, κοκκινομάλα, ωραίο πρόσωπο αλλά όχι κάτι το εντυπωσιακό γενικά.

Βριλησού 36 με την πολύ ευγενική και φιλική τσατσά, Εύα ελληνίδα ( όπως συστήθηκε) 25-30 σε ηλικία ,μελαχροινή και κάπως "ζουμερή". Αυτή ήταν που σαγήνευσε τον άξιο συναγωνιστή και κατέθεσε! Τον τρέλανε η μικρή στο δωμάτιο από ότι κατάλαβα!

Μια και ήμασταν βριλησού είδαμε και τι υπήρχε και στα άλλα.
Στο 57 η Κωνσταντίνα και Βριλησού 55 μια κοντούλα κοκκινομάλα και αρκετά μαυρισμένη με προστυχόφατσα ήρθε σινάμενη κουνάμενη στη σαλονάρα ( τι σαλόνι είναι αυτό! μπάλα παίζεις εκεί μέσα!).

άντε μπράβο να τονώσουμε λίγο τον ιστότοπο

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εύγε σε heellover και skidoo για τις ανταποκρίσεις.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom