Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Αυτο πρωτη φορα το ακουω για στουντιο..Ειχε 4 τεμαχια ρε αδερφε μεσα??
Οι τιμες πως ειναι γενικοτερα?

50 κανονικά, 70 ακάποτο και 69,  80 πρωκτικό, 140 με δυο κοπέλες μαζί και όσο προσθέτεις λεφτά παίρνεις και τις τέσσερις και την πολυκατοικία μαζί. Διπλό παίζει μόνο στη Δευκαλίωνος και στη Συγγρού 248. Παλαιότερα μου είχε τύχει και Δροσοπούλου 97 και Παρασίου 36 αλλά το έκοψαν λόγω πολιτσμανίας.

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.609
Πόντοι
6.495
50 κανονικά, 70 ακάποτο και 69,  80 πρωκτικό, 140 με δυο κοπέλες μαζί και όσο προσθέτεις [glow=red,2,300]λεφτά παίρνεις και τις τέσσερις και την πολυκατοικία μαζί.[/glow] Διπλό παίζει μόνο στη Δευκαλίωνος και στη Συγγρού 248. Παλαιότερα μου είχε τύχει και Δροσοπούλου 97 και Παρασίου 36 αλλά το έκοψαν λόγω πολιτσμανίας.
:2funny: :2funny:

Καλη φαση να εχεις τετοια δυνατοτητα επιλογης σε κοπελες κ προγραμματα..Αν κ φανταζομαι μπαζα θα ειναι τα πιο πολλα εκει μεσα..

OP
OP
T

tin_kanw_sfentona

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
17
Like
8
Πόντοι
11
μετα απο καιρο ειπα να θυμηθω το παλιο σπορ της στουντιοτσαρκας.Τελικα κατεληξα Καρεα 30,που ρωταει κ ο φιλος,στο χωρο παιζει μια μικρη ανακαινιση στα δωματια οπως πριν,το κοριτσι ονοματι Συλβια ξανθια μετριο αναστημα μικρο βυζι γυμνασμενο κορμι,υποτιθεται απο Ιταλια.Στο δωματιο οντως μιλαγε κατι ιταλικα,αλλα για καποιο λογο την κοβω για μεταναστρια που εμαθε ιταλικα κ την πασαρουν για ιταλιδα! :2funny: επι της πραξεως αρκετα ορεξατη,στηνοταν πολυ ωραια και ποζαρε στον καθρεφτη,εναλλαγη στασεων,ανεβηκε κ αυτη αποπανω κ πεταγε κ κατι δηθεν ιταλικα..Η πλακα ειναι οτι οταν εχυσα μου πε γρηγορα τελειωσες με παραπονο,κ σκεφτειτε οτι την πηδηξα κανα 10λεπτο,διαστημα μεγαλο για στουντιακα δεδομενα που δεν βλεπουν την ωρα να ξεκουμπιστουν!με λιγα λογια,ενα τιμιο γαμησι για να φευγουν τα χοντρα :grin:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
50 κανονικά, 70 ακάποτο και 69,  80 πρωκτικό, 140 με δυο κοπέλες μαζί και όσο προσθέτεις λεφτά παίρνεις και τις τέσσερις και την πολυκατοικία μαζί. Διπλό παίζει μόνο στη Δευκαλίωνος και στη Συγγρού 248. Παλαιότερα μου είχε τύχει και Δροσοπούλου 97 και Παρασίου 36 αλλά το έκοψαν λόγω πολιτσμανίας.
και καρεα 30 παιζει διπλο στα 160.

belmondo(1)

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συναδελφοι ,ξερει κανεις τις βαρδιες στο Λελας Καραγιαννη 35????????

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η κωνσταντινα απο βριλησσου 55 παιζει και σε άλλο στούντιο?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Συναδελφοι ,ξερει κανεις τις βαρδιες στο Λελας Καραγιαννη 35????????
Βάρδιες όχι ακριβώς αλλά γκόμενες που παίζουνε στη Λέλας Καραγιάννη 35 είναι η Σόνια,η Μικαέλα,η Μελίνα και Βίκυ.Επίσης παίζουν και η Άννα και η Αλίνα (όχι η παπάρι-ζου).Οι δυό τελευταίες πιο πολύ στην Πιπίνου 118.Τη Σόνια στη Λέλας θα την βρεις κυρίως πρωϊνά.

η κωνσταντινα απο βριλησσου 55 παιζει και σε άλλο στούντιο?
Και στο Φραντζή 47.Μερικές φορές και στο Βριλησσού 57.

Και η Αγάπη απο (πρώην στούντιο Μοσχονησίων r.i.p. :'() παίζει Κυριακή πρωϊ και απόγευμα στο Βριλησσού 57.

Αυτά
:rockon:

babis007

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
H Aννα από Τσεχία που δούλευε στο studio της Πιπίνου που βρίσκεται??
Την έχω χάσει εδώ και κανα 2μηνο...Αν ξέρει κάποιος να ενημερώσει!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Η Σόνια θα είναι απόγευμα στη Λέλας Καραγιάννη 35 και στο Βριλησσού 55 τώρα η Πάολα.
Στο Βριλησσού 57 η Κωνσταντίνα και στην Ιπποκράτους 144 η Χριστίνα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
-βουρβαχη...τωρα μια καινουρια επ'ονοματι νικα και το βραδυ η καρινα
-βριλλησου 57...τωρα κωνσταντινα μεχρι τις 17.00 και μετα σαμανθα
-ισμηνης 2....τωρα σαρα λιγο γεματουλα καστανοξανθη,απογευμα ντεν ξερουμε ακομη :grin:
-συγγρου 144..τωρα μαντυ,απογευμα ντεν ξερω καρντιες μου. :grin:
-τριγγετα 3....τωρα ντοριν,απογευμα ντισκολο να μαθω μαγουλινια μου :rockon:
-συγγρου 248....καρεν,ευα,τζενη

τρεξτε μωρα μου να δωσετε αυτο που εχετε προς βγαλσιμο! :2funny:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τι έγινε μπρε?  :grin:
άλλαξες κατηγορία?  :think:
:2funny:  :2funny:  :rockon:

Επισκέπτης
-βουρβαχη...τωρα μια καινουρια επ'ονοματι νικα και το βραδυ η καρινα
-βριλλησου 57...τωρα κωνσταντινα μεχρι τις 17.00 και μετα σαμανθα
-ισμηνης 2....τωρα σαρα λιγο γεματουλα καστανοξανθη,απογευμα ντεν ξερουμε ακομη :grin:
-συγγρου 144..τωρα μαντυ,απογευμα ντεν ξερω καρντιες μου. :grin:
-τριγγετα 3....τωρα ντοριν,απογευμα ντισκολο να μαθω μαγουλινια μου :rockon:
-συγγρου 248....καρεν,ευα,τζενη

τρεξτε μωρα μου να δωσετε αυτο που εχετε προς βγαλσιμο! :2funny:
Μηπως να παω να τον ακουμπησω λιγο στην Ντοριν η στην Τζενουλα!!!!!!!!!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Μηπως να παω να τον ακουμπησω λιγο στην Ντοριν η στην Τζενουλα!!!!!!!!!!!!!

Κάποιος μου έλεγε εχθές ποια είναι η Ντορίν. Το πιστεύεις ότι την έχω γνωρίσει τυχαία στο Guezel? Μα την παναγία όμως, ΤΥΧΑΙΑ!!!!

Είναι η ιστορία που εξηγούσα σε μία φίλη της για κάτι αισθήματα!

xa xa xa xa xa

H Dorin όμως είναι δικά μου specs, δεν ξέρω εάν θα σου αρέσει.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κάνω μια επισυνοπτική σούμα για κοπέλες top (εμφάνιση,υπηρεσίες και ευγενική συμπεριφορά),κοπέλες όμορφες (μόνο ομορφιά και γενικότερα εξωτερική εμφάνιση) και κοπέλες φωτιά στο δωμάτιο (όχι απαραίτητα όμορφες αλλά δυνατές στο κρεβάτι) που δουλεύουν μέχρι τώρα στα στούντιο.

Στις top βάζω την Πάολα και την Σόνια (δεν χρειάζονται συστάσεις πιστεύω τα κορίτσια αλλιώς τσάμπα είμαστε στο site).

Στις πιο όμορφες βάζω την Ντορίν (Ιπποκράτους και Συγγρού 144,Ισμήνης 2,Τριγγέτα 3), την Ρουσλάνα (Αχαρνών 85),την Μαργκώ (Βριλησσσού 57) και την Σαμπρίνα (Αχαρνών 106).

Κοπέλες φωτιά στο δωμάτιο βάζω την Αλίνα και την Λάουρα(Δροσοπούλου 95 και Βούρβαχη 19),την Εύα (Φραντζή 47),την Σάρα (Καρέα 30),την Μικαέλα (Αγ.Μελετίου 37),την Κωνσταντίνα (Βριλησσού 55) και την Μάντυ (Ιπποκράτους,Συγγρού και τα συναφή).

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τι έγινε ρε παιδιά εχω χάσει επεισόδια μου φαίνεται......
:o  :o

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom