Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
καταλαβαίνω καταλαβαίνω.....  :grin:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :rockon:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Παιδιά καλησπερα. Μια ερωτηση. Η Κωνσταντινα, η Παολα και η Ζλαντα που βλεπω σε κριτικες του studio στη Βριλλησου ειναι οι ιδιες που ειναι και στη Φρατζή;
ναι bro

Επισκέπτης
Είχαν ρωτήσει τον Lemmy 3 γκόμενες ποιά θέλει να πηδήξει απο τις τρείς τους.Μάλιστα οι φίλοι του λέγανε πάρε την  κοντή ο ένας και πάρε την ψηλή ο άλλος.
Ο Lemmy όμως χωρίς δεύτερη σκέψη απαντά:Θα σας πηδήξω και τις τρείς σας κορίτσια για να μην μείνω με το παράπονο!  :rockon:

Κάνε και συ το ίδιο φιλαράκι  :headbang2:
Ευγε φιλαρακι Vrikolakas πολυ καλη ηταν η ιδεα σου και σε ευχαριστω.
Εχω πολυ καιρο να ευχαριστηθω σε studio τοσο ομορφο γλυκο και active γκομενι σαν την Ντοριν.
Βεβαια την πηρα με το μεγαλο προγραμμα το οποιο το μεγαλωσαμε ακομα παραπανω .
Μεγαλο RESPECT στον φιλο που λεει οτι παιζει στα ισα τα CT .
Εαν εκανε και μερικα ακομα θα την εβαζα πολυ μα πολυ ψηλα.
Απο τα πιο ομορφα κομματια.
Αυριο θα ειναι στην Συγγρου 144 μετα τις 11 το πρωι.

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
πέρασα σήμερα με την καρολίνα και ξετρελάθηκα!!άγριο γαμήσι η τύπισσα!εχω βάλει και κριτική!μου είπε οτι θα είναι σταθερά στην αγίου μελετίου συνήθως πρωινά!που κρυβόταν τόσο καιρό ενα τετοιο κελεπούρι?

Επισκέπτης
η αννα απο πιπινου 118 ειναι στη πατριδα της εξαιτιας ενος προβληματος υγειας(οχι αφροδισιο)!αγνωστο το ποτε θα γυρισει!

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυριο το πρωϊ στο στουντιο ΕΡΩΣ θα ειναι η Ρενατα

xxxgeo

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
γεια σας.πριν κανα μηνα περιπου στην δροσοπουλου 97 ειχα πετυχει μια μικροκαμομενη ρουμανα νομιζω,κοντουλα αδυνατη μικρο βυζο μελαχρινη.εχεισ μιπως παει κανενασ μαζιτησ η ξερει το ονοματης. ευχαρηστω προκαταβολικα. :dancing: :dancing: :dancing:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
γεια σας.πριν κανα μηνα περιπου στην δροσοπουλου 97 ειχα πετυχει μια μικροκαμομενη ρουμανα νομιζω,κοντουλα αδυνατη μικρο βυζο μελαχρινη.εχεισ μιπως παει κανενασ μαζιτησ η ξερει το ονοματης. ευχαρηστω προκαταβολικα. :dancing: :dancing: :dancing:

λέγεται κλαούντια και ήταν αστέρι. έφυγε όμως και αγνοείται η τύχη της

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
-Πιπίνου 118 η Κλαούντια, πιπίνι ξανθό με φουλ πρόγραμμα (69, ακάποτο, πρωκτικό) δεν με ενθουσίασε το πρόσωπο αλλά δείχνει πολλά υποσχόμενη

-Κεφαληνίας 75 η Ειρήνη μελαχρινό καρέ

-Αριστομένους 72 η Αλίνα ωραίο ξανθό μιλφ

-Δροσοπούλου 97 κλειστό

-Δροσοπούλου 95 η Ρενάτα ωραίο ξανθό και μετά τις 5 η Αλίνα

-Αγαθουπόλεως 54α ανακάλυψα ένα σπιτάκι που απέξω γράφει στούντιο 54α. Ουσιαστικά είναι μπουρδελάκι του 20άρικου με αισθητική στούντιο, πεντακάθαρος και ολοκαίνουργιος χώρος με μια μεγάλη τηλέοραση που πάιζει τσόντα. Βγήκε μια πολύ ωραία ρουμάνα πιτσιρίκα με ωραίο σεξυ κορσεδάκι. Το αναφέρω εδώ γιατί λόγω χώρου αφορά περισσότερο τους στουντιάκηδες. Μήπως να το βάλουμε και στα καινούργια ιδρύματα ή υπ[άρχει και δεν το έχω προσέξει; Πάντως μου φάινεται πως θα αρχίσουμε να ακούμε πολλά γι αυτό σύντομα

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Έχοντας βαρεθεί το τέλμα του αγοραίου έρωτα(όλο οι ίδιες και οι ίδιες) δοκίμασα την Κωνταντίνα. Λέω μπας και ξανανίωσω αυτήν την κάψα για τις πουτάνες . Παιδιά δεν διαψεύστηκα. Η κοπέλα είναι πολύ καλή. Συνίσταται! 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
-Κεφαληνίας 75 η Εύα ένα ψηλό ξανθό με τακούνες, κάνει πρωκτικό με 80. Από πρόσωπο χάνει.
-Δροσοπούλου 97 κλειστό
-Δροσοπούλου 95 η Αλίνα
-Αγ. Μελετίου 37 η Ζλάτα
-Αγαθουπόλεως 54α μια ξανθια ρωσίδα όμορφη αλλά μιλφ, με ωραίο ντύσιμο, μάλλον η Χριστίνα που είχε γράψει ο Zero.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Τελευταια ενημέρωση:
-Δροσοπούλου 97 ακόμα κλειστό
-Παρασίου 36 κλειστό
-Βριλησσού 60 απερχόταν η Μελίνα και ανέλαβε η Έιμυ, φουλ δικτυωτά. Νέα κοπέλα αλλά ο οίκος μου δημιουργεί υπόνοιες για ξεπέτα
-Βριλησσού 36 η Λάουρα από Δροσοπούλου
-Βριλησσού 46 η Κιμ, ξανθιά Θεά με λευκό φόρεμα και κόκκινα πέδιλα
-Βριλησσού 55 η Έμιλυ, μακρύ μαλλίθ ως το πεταχτό κωλαράκι και ένας αέρας λάτιν (ξέρει κανείς;)
-Αγαθουπόλεως 54 α κατέθεσα στην ξανθιά ρωσίδα με τα ωραία τακόύνια και τα σέξυ ρούχα. Η θέα από πίσω πολύ καλή. Για 20 ευρώ μια χαρά.

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
αγαπητέ heellover
τις έχεις λίωσει τις σόλες σου
ή τις ρόδες σου [ανάλογα]!.....  :2funny:  :2funny:
ωραίοςςς  :rockon: 

Επισκέπτης
Τελικα κανεις δεν γραφει για την Λελας αρα η κανεις δεν περναει η δεν ξερω εγω.
Πως και βγαινει αυτο το μαγαζι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Τελευταια ενημέρωση:
-Βριλησσού 55 η Έμιλυ, μακρύ μαλλίθ ως το πεταχτό κωλαράκι και ένας αέρας λάτιν (ξέρει κανείς;)

90% είναι η Μάρω από Καρέα 30. Την αναγνώρισα από τον εξαίσιο κώλο της. Στην Καρέα που είχα κάνει μια σύσκεψη μαζί της έμεινα ευχαριστημένος.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom