Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

peoekrisma

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
11
Χθες πάντως 24/8/2008 κατά τις 21:15 ήταν ω τι έκπληξη η Σόνια !! στο Λ.Καραγιάννη.Πως και έτσι βράδυ ρώτησα.Τώρα γύρισα μου είπε.Όπως πάντα πολύ καλή αλλά λόγω κίνησης φαινόταν η βιασύνη της.Καλά συναγωνιστές όλοι ανταποκρίσεις στα πέριξ κάνετε αλλά όπως είπε και κάποιος κανείς δεν πατάει στο μαγαζί ? αλλά που εξηγείται η αναμονή 3 συναγωνιστών που είχα χθες και κανείς δεν αναφέρει τίποτα ? Μονοφαγάδες !!

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Χθες πάντως 24/8/2008 κατά τις 21:15 ήταν ω τι έκπληξη η Σόνια !! στο Λ.Καραγιάννη.Πως και έτσι βράδυ ρώτησα.Τώρα γύρισα μου είπε.Όπως πάντα πολύ καλή αλλά λόγω κίνησης φαινόταν η βιασύνη της.Καλά συναγωνιστές όλοι ανταποκρίσεις στα πέριξ κάνετε αλλά όπως είπε και κάποιος κανείς δεν πατάει στο μαγαζί ? αλλά που εξηγείται η αναμονή 3 συναγωνιστών που είχα χθες και κανείς δεν αναφέρει τίποτα ? Μονοφαγάδες !!
Μπορει να μη γνωριζουν καν την υπαρξη του σαιτ,μην ειστε τοσο καχυποπτοι..

GM

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
616
Η ντορίν που είναι σήμερα

Επισκέπτης
Μπορει να μη γνωριζουν καν την υπαρξη του σαιτ,μην ειστε τοσο καχυποπτοι..
xaxaxaxa δεν γνωριζουν .
Ασε ρε τους Μονοφαγαδες .
Εφυγε ο Νιτρο θα φυγουν σιγα σιγα και αλλοι και στο τελος ολοι θα αρχισουν να λιωνουν παλι τις σολες σαν τον heellover .
RESPECT heellover .

Επισκέπτης
Αντε λοιπον παμε να γαμησουμε και εμεις και ας πανε να γαμηθουν και αυτοι.
Χαιρετω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
ποιος ο λογος να γραψουν??για να μπουνε αλλα μελη και να τους πουν νταβαδες του μαγαζιου?οποτε γαμαμε και δεν λεμε κουβεντα!απλα τα πραγματα!
Kριμα που φτασαμε σε αυτο το σημειο..

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Παιδιά,

Παρακαλώ να κρατάμε αυτό το thread με πληροφορίες.
Όλα τα άλλα είναι περιττά.

alex498

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
114
Πόντοι
1
Καλησπερα παιδια,μηπως πηγε κανεις απο εσας αχαρνων 106 η παιωνιου 10 να μας πει τι παιζει?Ευχαριστω

Επισκέπτης
Καλησπερα παιδια,μηπως πηγε κανεις απο εσας αχαρνων 106  να μας πει τι παιζει?Ευχαριστω

βασικα εκει παιζουνε τα εξης τεμαχια που εχω παρατηρησει:
1)τζουλια μελαχροινο 18 19 χρονων πολυ ωραιο,σωμα,δερμα,φατσα κ απο περιποιηση μια χαρα
2)λιντα βουλγαρα μελαχροινη ωραιο σωμα,φατσα κ αρκετα υπομονετικη
3)εμμανουελλα ξανθια μουναρα 22 χρονων με σιλικονη κ τατουαζ στα κωλομερια η ξεπετα του αιωνα μονο εαν σε ενδιαφερει να γαμας μουναρες να πας αλλιως θα ξενερωσεις την ζωη σου
4)αντριαννα γλυκια κοπελα αλλα κ αυτη ξεπετα,περνει μπρος στα 4 κ μετα,τσιμπουκι ιεραποστολικο εχεις ξενερωσει
5)αγνη,μελαχροινο κοντο μαλλι φοβερο προσωπο αλλα αβυζο,εμενα μου ειχε κανει φοβερη συμμετοχη αλλα ψηλοεπαγγελματιας
6)αλινα ξανθια ωραιο σωμα μαυρισμενη προστυχοφατσα,εγω ειχα ευχαριστηθει βεβαια αλλοι γνωστοι που ειχαν δοκιμασει δεν το ευχαριστηθηκαν
και εχει και αλλα που μου διαφευγουν τωρα.. :rolleyes:

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
μουνοφαγαδες :dancing: :dancing:

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom