Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Καλησπερα παιδια, η Παολα που ηταν σημερα απογευμα στο Μελετιου 37, εχει κανει τραμπα με μικαελα. Ωστοσο στο σαιτ του σπιτιου ακομα και τωρα δεν εεχει αλλαξει η βαρδια κι εγω το κοιταξα 20:30 καΙ πηγα τσαμπα κι εφυγα, δε πηρα.

Σορρυ Μικαελα μου, nothing personal..

MITSOPALAS

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστές η Στεφανία που ηταν στην Καλλιθέα(θησέωσ 365) και στην Σερβίων έχει πιάσει δοθλειά?

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Καλησπερα παιδια, η Παολα που ηταν σημερα απογευμα στο Μελετιου 37, εχει κανει τραμπα με μικαελα. Ωστοσο στο σαιτ του σπιτιου ακομα και τωρα δεν εεχει αλλαξει η βαρδια κι εγω το κοιταξα 20:30 καΙ πηγα τσαμπα κι εφυγα, δε πηρα.

ποσες παολες υπαρχουν και ποια ειναι η ονομαστη???  (παντου υπαρχει μια παολα)

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1

Ακριβώς έτσι την πάτησα κι εγώ (μετά από μία αποτυχημένη μίνι τσάρκα σε Φυλής και Μεταξουργείο όπου σιχάθηκα τον εαυτό μου, όχι από τις κοπέλες , αφού δεν είδα καμμία, αλλά από την μπόχα των περιοχών, τα αλλοδαπά και τα σιχαμένα μαγαζιά με κοσμοσυρροή γηπέδου) πέρασα από Μελετίου και αφού η Μικαέλα δεν μου γέμισε το μάτι (σόρρυ Μικαέλα κι από μένα - άσε που σχόλαγε κιόλας) εναπόθεσα την τελευταία μου ελπίδα στο Δροσοπούλου 95. Ανεβαίνω, ω τι έκπληξη , κανένας επάνω.
"Είναι η Λάουρα, η ξανθιά ,με τα κοτσιδάκια..." ενημερώνει η θειά..."..αν θέλει να σε πάρει, γιατί σχολάει..." :headbang:
"Ενδιαφέρον!" σκέφτομαι και πράγματι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η Λάουρα αυτοπροσώπως που βγήκε να δει τον τελευταίο πελάτη της βάρδιας της (εκείνη την ώρα η τσατσά έδιωξε συναγωνιστή λόγω λήξης βάρδιας και του είπε να περάσει αργότερα που θα ερχόταν το νέο αίμα).
Λοιπόν στο ψητό. Λάουρα, Ρωσίδα (κατά δήλωση - δεν είδα διαβατήριο) ψηλή - ξανθιά - άσπρη.
Κορμάρα όμως, απαλό δέρμα, ωραίο 2αρι+ βυζί (αν και μικρό για τα γούστα μου ήταν πολύ καλό).
Υπηρεσίες πολύ καλές για τέλος βάρδιας, γλύψιμο στήθος, μετά κατέβηκε στα @@, στην αρχή τραβώντας το μποξεράκι από το πλάι και μετά βγάζοντας το, συνέχισε ωραίο απαλό γλύψιμο που δεν ανησυχείς μήπως χάσεις τίποτα, φόρεσε το σκουφί με το στόμα χωρίς δυσκολία αφού με έιχε κάνει πύραυλο και συνέχισε με όμορφη απαλή πίπα, στοργική και χωρίς βιασύνη, όπως ακριβώς μού αρέσει...
Στην συνέχεια ανέβηκε πάνω μου , συνεχίσαμε καθιστός εγώ και αυτή καθιστή πάνω μου και τελειώσαμε πανηγυρικά αυτη στα 4 κι εγώ όρθιος. Γενικά άκρως αξιόλογη συνέυρεση για μια ζεστή νύχτα, με εύκολο παρκάρισμα στην κόλαση της Κυψέλης, είπαμε και δύο μαλακίες μέχρι να ντυθώ και τώρα σας τα γράφω πίνοντας την μπυρίτσα μου...

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Ακριβώς έτσι την πάτησα κι εγώ (μετά από μία αποτυχημένη μίνι τσάρκα σε Φυλής και Μεταξουργείο όπου σιχάθηκα τον εαυτό μου, όχι από τις κοπέλες , αφού δεν είδα καμμία, αλλά από την μπόχα των περιοχών, τα αλλοδαπά και τα σιχαμένα μαγαζιά με κοσμοσυρροή γηπέδου) πέρασα από Μελετίου και αφού η Μικαέλα δεν μου γέμισε το μάτι (σόρρυ Μικαέλα κι από μένα - άσε που σχόλαγε κιόλας) εναπόθεσα την τελευταία μου ελπίδα στο Δροσοπούλου 95. Ανεβαίνω, ω τι έκπληξη , κανένας επάνω.
"Είναι η Λάουρα, η ξανθιά ,με τα κοτσιδάκια..." ενημερώνει η θειά..."..αν θέλει να σε πάρει, γιατί σχολάει..." :headbang:
"Ενδιαφέρον!" σκέφτομαι και πράγματι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα η Λάουρα αυτοπροσώπως που βγήκε να δει τον τελευταίο πελάτη της βάρδιας της (εκείνη την ώρα η τσατσά έδιωξε συναγωνιστή λόγω λήξης βάρδιας και του είπε να περάσει αργότερα που θα ερχόταν το νέο αίμα).
Λοιπόν στο ψητό. Λάουρα, Ρωσίδα (κατά δήλωση - δεν είδα διαβατήριο) ψηλή - ξανθιά - άσπρη.
Κορμάρα όμως, απαλό δέρμα, ωραίο 2αρι+ βυζί (αν και μικρό για τα γούστα μου ήταν πολύ καλό).
Υπηρεσίες πολύ καλές για τέλος βάρδιας, γλύψιμο στήθος, μετά κατέβηκε στα @@, στην αρχή τραβώντας το μποξεράκι από το πλάι και μετά βγάζοντας το, συνέχισε ωραίο απαλό γλύψιμο που δεν ανησυχείς μήπως χάσεις τίποτα, φόρεσε το σκουφί με το στόμα χωρίς δυσκολία αφού με έιχε κάνει πύραυλο και συνέχισε με όμορφη απαλή πίπα, στοργική και χωρίς βιασύνη, όπως ακριβώς μού αρέσει...
Στην συνέχεια ανέβηκε πάνω μου , συνεχίσαμε καθιστός εγώ και αυτή καθιστή πάνω μου και τελειώσαμε πανηγυρικά αυτη στα 4 κι εγώ όρθιος. Γενικά άκρως αξιόλογη συνέυρεση για μια ζεστή νύχτα, με εύκολο παρκάρισμα στην κόλαση της Κυψέλης, είπαμε και δύο μαλακίες μέχρι να ντυθώ και τώρα σας τα γράφω πίνοντας την μπυρίτσα μου...

εμ, φτιαξτο σαν "κριτικη" !!

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
εμ, φτιαξτο σαν "κριτικη" !!
Το έφτιαξα (copy paste γιατί πίνω την δεύτερη μπύρα και νυστάζω)
Άξια η Λάουρα, οι φωτό στο site του ιδρύματος είναι μια χαρά , μην πώ ότι είναι καλύτερη από κοντα...
Θα κοιμηθώ σαν πουλάκι...

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
παιδια καλημερα η μικαελα με τις βυζαρες που ηταν λελας καραγιαννη ξαναεπιασε εκει δουλεια?

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
-Βριλησσού 60 η Μελίνα
-Βριλησσού 46 η Βαλεντίνα
-Βριλησσού 55 η Κωνσταντίνα (άπαιχτη)
-Πιπίνου 118 η Άνια και όχι η Άννα που λανθασμένα έγραψα χτες
-Δρσοσπούλου 97 κλειστό ακόμα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.527
Πόντοι
42.697
-Βριλησσού 60 η Μελίνα
-Βριλησσού 46 η Βαλεντίνα
-Βριλησσού 55 η Κωνσταντίνα (άπαιχτη)
-Πιπίνου 118 η Άνια και όχι η Άννα που λανθασμένα έγραψα χτες
-Δρσοσπούλου 97 κλειστό ακόμα

ρεσπεκτ!
μέσα στην εβδομάδα μας ενημερώνεις κάθε μερα για τα στούντιο!
Η Μελινάρα στο Βριλησου 60 ήταν όλη την εβδομάδα εργαζόμενη τα απογευματα...

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Έκανα μια έρευνα στα site των studio και ειδα πως αποψε παίζουν
Φραντζή 47 Μαργκό
Αχαρνών 85 Σοφία
Αγ Μελετίου 37 Εμιλυ

Ειναι κάποια απο τις παραπάνω βυζαρού και με καλές υπηρεσίες;

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Aυριο Kυριακη, Στουντιο ΕΡΩΣ: Νταρια-Αλινα-Βαρβαρα

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.116
Πόντοι
19.505
Άνοιξε το Δροσοπούλου 97 και σήμερον βράδυ παρέχει ομολογουμένως αξιόλογες υπηρεσίες το petite Κλαούντια. Μελαχρινάκι και γλυκούλι, κόκκινο φόρεμα και πεδιλάκι, μανατζάρεται εύκολα στο κρεβάτι.

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Άνοιξε το Δροσοπούλου 97 και σήμερον βράδυ παρέχει ομολογουμένως αξιόλογες υπηρεσίες το petite Κλαούντια. Μελαχρινάκι και γλυκούλι, κόκκινο φόρεμα και πεδιλάκι, μανατζάρεται εύκολα στο κρεβάτι.

τι υπηρεσιες δωσε αναλυση παιχταρα μου μηπως κανω μια επισκεψη

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
επίσκεψη στην αγίου μελετίου σήμερα το απόγευμα!πέτυχα την καρολίνα που έφευγε  :headbang:!!όμως για καλή μου τύχη η τσατσά με ενημέρωσε οτι θα είναι και σήμερα το βράδυ!ετοιμάζομαι να πάω να βρεθώ τετ α τετ με τις βυζάρες της  :bigdick:

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Στο Αθανασίας 3 στο Παγκράτι απόψε η Μαρία. Περισσότερα άπό την επίσκεψή μου σε κριτική που θα ανέβει αργότερα υποθέτω...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom