You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)
επίσκεψη στην αγίου μελετίου σήμερα το απόγευμα!πέτυχα την καρολίνα που έφευγε !!όμως για καλή μου τύχη η τσατσά με ενημέρωσε οτι θα είναι και σήμερα το βράδυ!ετοιμάζομαι να πάω να βρεθώ τετ α τετ με τις βυζάρες της
ειναι καλη φιλε αυτη η καρολινα? και τι υπηρεσιες κανει αν της δωσω κατι παραπανω δινει κολαρακι?
για πολλά γαμήσια η καρολίνα!και το βασικό,δεν βιάζεται καθόλου!κωλαράκι οταν της πρότεινα,δεν δέχτηκε :'(ειναι καλη φιλε αυτη η καρολινα? και τι υπηρεσιες κανει αν της δωσω κατι παραπανω δινει κολαρακι?
για πολλά γαμήσια η καρολίνα!και το βασικό,δεν βιάζεται καθόλου!κωλαράκι οταν της πρότεινα,δεν δέχτηκε :'(
ευχαριστω elliot
PIATSAS
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 89
- Like
- 130
- Πόντοι
- 4.065
Ξημερωματα Σαββατου ξυδιασμενος και βουρ για Αλινα στην Βουρβαχη που εχει προταθει και τιμηθει δεοντως απο φιλους!Αν δεν ειχα ακουσει τα καλυτερα για το κρεβατι που κανει δεν εμπαινα μαγκες με τιποτα απο την εμφανιση της αλλα στο σεξ ειναι κορυφαια!Κορμι ψιλοατσουμπαλο με καλο βυζακι και προσωπο νοικοκυρας με δυο παιδια απο το Βλαδιβοστοκ!Στο ψητο τωρα πραγματικη μαεστρος στο τσιμπουκι με λαγνο κοιταγμα στα ματια αλλα εκει που σε τρελαινει ειναι οταν ανεβαινει απο πανω που κανει την περιστροφικη κινηση γυρω απο τον πουτσο χωρις να βγει απο μεσα!Τετελεσθαι!!vfm για 50 ευρω!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.304
- Πόντοι
- 17.085
PIATSAS γράψε την κριτική σου και www.bourdela.com/content/view/480/224/]εδώ[/url] αν θες. ;)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εγω παλι εχω μια απορια για την Αλινα. Δεν την εχω παρει την κοπελα ακομα (το σκεφτομαι ζεστα ομως) αλλα σημερα ειναι απο τις 10.00 εως τις 05.00 αυριο το πρωι συνεχεια σε 2 διαφορετικα studio!!! :o 19 ωρες συνεχεια!!! :o Πως αντεχει και ειναι και τοσο καλη?
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Αυτο διαβαζω στις κριτικες εδω και δεν διαφονω καθολου γιτι δεν ειναι κανα δυο. Πως αντεχει τοσες ωρες? Εκει εχω την απορια.Πανω απο ολα ειναι καλη επαγγελματιας!!
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.304
- Πόντοι
- 17.085
Ανανέωση στις υπηρεσίες του Studio Paradise (Αγ. Μελετίου 37).
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.304
- Πόντοι
- 17.085
Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Λόγω προσωρινής τηλεφωνικής διακοπής το τηλέφωνο στο στούντιο 55 δεν λειτουργεί.
Οπότε ισχύει ότι λέει το πρόγραμμα στο μπάνερ.
Οπότε ισχύει ότι λέει το πρόγραμμα στο μπάνερ.
στουντιο ΕΡΩΣ, σημερα νυχτερηνη βαρδια θα ειναι η Αλινα, αυριο το μαγαζι θα ανοιξει στης 11 το πρωϊ
Μπρε Νταιρια..Μου θυμιζεις το Αθηνοραμα..Σημερα παιζει αυτο..αυριο παιζει το αλλο..
Γραψε και κατι εξωσχολικο..
Επισκέπτης
Σαν τι να γραψει ρε nokia οτι αυριο παιζει η Αλινα με τις ωραιες κοτσιδες και τα ωραια τσιμπουκια που τον παιρνει πλαγιαστα και κανει τουμπες.
Σαν τι να γραψει ρε nokia οτι αυριο παιζει η Αλινα με τις ωραιες κοτσιδες και τα ωραια τσιμπουκια που τον παιρνει πλαγιαστα και κανει τουμπες.
Και γαμώ τις περιγραφές ...!!! Ευγε νέε μου
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.901
- Πόντοι
- 13.165
oχι το μαγαζι ρε νταρια,χρησιμοποιησε αλλη λεξη,ο οικος της ηδονης,το σπιτι,εχει δικιο baby ο nokia ,θελει μια πιο καλλιτεχνικη προσσεγγιση το θεμα,καλλιτεχνες ειμαστε,δεν ειμαστε εμποροιαυριο το μαγαζι θα ανοιξει στης 11 το πρωϊ
Επισκέπτης
OK PASSO
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 277K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K