Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Σημερα νωρις το απογευμα στο Συγγρου 144 η Βανεσσα. Παιδια ΜΑΚΡΙΑ μεγαλο κομοδινο. Ακομα κλαιω τα χρηματα μου και ηταν και πολλα!!!!! Ντροπη τους τετοιες υπηρεσιες

prasinos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
επίσκεψη στην αγίου μελετίου σήμερα το απόγευμα!πέτυχα την καρολίνα που έφευγε  :headbang:!!όμως για καλή μου τύχη η τσατσά με ενημέρωσε οτι θα είναι και σήμερα το βράδυ!ετοιμάζομαι να πάω να βρεθώ τετ α τετ με τις βυζάρες της  :bigdick:

ειναι καλη φιλε αυτη η καρολινα? και τι υπηρεσιες κανει αν της δωσω κατι παραπανω δινει κολαρακι?

elliot

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
ειναι καλη φιλε αυτη η καρολινα? και τι υπηρεσιες κανει αν της δωσω κατι παραπανω δινει κολαρακι?
για πολλά γαμήσια η καρολίνα!και το βασικό,δεν βιάζεται καθόλου!κωλαράκι οταν της πρότεινα,δεν δέχτηκε  :'(

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Ξημερωματα Σαββατου ξυδιασμενος και βουρ για Αλινα στην Βουρβαχη που εχει προταθει και τιμηθει δεοντως απο φιλους!Αν δεν ειχα ακουσει τα καλυτερα για το κρεβατι που κανει δεν εμπαινα μαγκες με τιποτα απο την εμφανιση της αλλα στο σεξ ειναι κορυφαια!Κορμι ψιλοατσουμπαλο με καλο βυζακι και προσωπο νοικοκυρας με δυο παιδια απο το Βλαδιβοστοκ!Στο ψητο τωρα πραγματικη μαεστρος στο τσιμπουκι με λαγνο κοιταγμα στα ματια αλλα εκει που σε τρελαινει ειναι οταν ανεβαινει απο πανω που κανει την περιστροφικη κινηση γυρω απο τον πουτσο χωρις να βγει απο μεσα!Τετελεσθαι!!vfm για 50 ευρω!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
προσπαθω αλλα μου εχει μπλοκαρει το javascript και δεν μπορω να την στειλω

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Εγω παλι εχω μια απορια για την Αλινα. Δεν την εχω παρει την κοπελα ακομα (το σκεφτομαι ζεστα ομως) αλλα σημερα ειναι απο τις 10.00 εως τις 05.00 αυριο το πρωι συνεχεια σε 2 διαφορετικα studio!!! :o 19 ωρες συνεχεια!!! :o Πως αντεχει και ειναι και τοσο καλη? :think:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Πανω απο ολα ειναι καλη επαγγελματιας!!

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Πανω απο ολα ειναι καλη επαγγελματιας!!
Αυτο διαβαζω στις κριτικες εδω και δεν διαφονω καθολου γιτι δεν ειναι κανα δυο. Πως αντεχει τοσες ωρες? Εκει εχω την απορια.

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
130
Πόντοι
4.065
Ειναι μερακλου κι αγαπαει αυτο που κανει!!

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Λόγω προσωρινής τηλεφωνικής διακοπής το τηλέφωνο στο στούντιο 55 δεν λειτουργεί.
Οπότε ισχύει ότι λέει το πρόγραμμα στο μπάνερ.

Ntaria

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
στουντιο ΕΡΩΣ, σημερα νυχτερηνη βαρδια θα ειναι η Αλινα, αυριο το μαγαζι θα ανοιξει στης 11 το πρωϊ

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
στουντιο ΕΡΩΣ, σημερα νυχτερηνη βαρδια θα ειναι η Αλινα, αυριο το μαγαζι θα ανοιξει στης 11 το πρωϊ

Μπρε Νταιρια..Μου θυμιζεις το Αθηνοραμα..Σημερα παιζει αυτο..αυριο παιζει το αλλο..

Γραψε και κατι εξωσχολικο..

Επισκέπτης
Σαν τι να γραψει ρε nokia οτι αυριο παιζει η Αλινα με τις ωραιες κοτσιδες και τα ωραια τσιμπουκια που τον παιρνει πλαγιαστα και κανει τουμπες.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Σαν τι να γραψει ρε nokia οτι αυριο παιζει η Αλινα με τις ωραιες κοτσιδες και τα ωραια τσιμπουκια που τον παιρνει πλαγιαστα και κανει τουμπες.

Και γαμώ τις περιγραφές ...!!! Ευγε νέε μου  :rockon:

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.901
Πόντοι
13.165
αυριο το μαγαζι θα ανοιξει στης 11 το πρωϊ
oχι το μαγαζι ρε νταρια,χρησιμοποιησε αλλη λεξη,ο οικος της ηδονης,το σπιτι,εχει δικιο baby ο nokia ,θελει μια πιο καλλιτεχνικη προσσεγγιση το θεμα,καλλιτεχνες ειμαστε,δεν ειμαστε εμποροι :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom