Επισκέπτης
Γειά σου ρε BABY αλλά μεταξύ μας αποκλείεται να είσαι ξάδερφος του Jay Kay θα μου το είχε πεί
Γειά σου ρε BABY αλλά μεταξύ μας αποκλείεται να είσαι ξάδερφος του Jay Kay θα μου το είχε πεί
δεν βλεπω δεν ακουω δεν κατλαβενω)))ΕΣΥ ΝΤΑΡΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ !!!
Σιγα μην δεν εχει thread.Αφου ειναι τοσο καλο το μωρο γιατι δεν της εχετε κανει thread ρε παιδες?
Ασε τα σαπια μικρουλα.δεν βλεπω δεν ακουω δεν κατλαβενω)))
Αλήθεια εκτός από το στάνταρ πρόγραμμα, αυτό το υπέροχο, πανέμορφο και θεσπέσιο κωλαράκι υπάρχει κάποιος τρόπος να το ......... "πάρουμε" ?
οχι παιδια, δεν υπαρχει...)
oχι το μαγαζι ρε νταρια,χρησιμοποιησε αλλη λεξη,ο οικος της ηδονης,το σπιτι,εχει δικιο baby ο nokia ,θελει μια πιο καλλιτεχνικη προσσεγγιση το θεμα,καλλιτεχνες ειμαστε,δεν ειμαστε εμποροι
Αφου ειναι τοσο καλο το μωρο γιατι δεν της εχετε κανει thread ρε παιδες? Για την Νταρια μιλαω βεβαια. Εκτος αν εχει και δεν το προσεξα. Για σου Νταρια.
θα ρθει ποτε ελλαδα ο jam,θα θελα πολυ να παω,σορρυ για το of topic
Στην συναυλια μεσα στο αεροπλανο δεν εισουνα ομως.
Το ειδα. Ευχαριστω. Αλλα αστο καλυτερα. Εκαι παιζει πολυ ο Αρχιδουλης Νο1. Εγω ειμει ο Νο2 σε αλλο thread. Θα μπλεχτουμε πολυ.Φυσικά κι υπάρχει thread για την Ντάρια www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,221.0] ε δ ώ [/url]
Εγω ειμει ο Νο2 σε αλλο thread. Θα μπλεχτουμε πολυ.
Οχι. Μου το εβγαλαν για την Παολα. Πηγα μια φορα και κολησα. Τι να κανουμε? Ειμαι πολυ ερωτιαρης.
αφου εισαι δικος της αρχιδουλις)) ολοι οι δρομοι εκει σε στελνουν))Οχι. Μου το εβγαλαν για την Παολα.