Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (1 μέλη και 36 επισκέπτες)

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Πριν σε κλεισουν να σου πω δυο πραγματακια.
Το αν ορισμενοι ειτε πολλα μελη ειτε λιγα θεωρουνται παλιοι μπουρδελιαρηδες εμενα λιγο μου πεφτει και δε δινω σημασια ΚΑΜΙΑ. Οτι θελω να κανω παω και το κανω απο μονος μου, δεν περιμενω καποιον να μου πει, γιαυτο και εχω λιωσει στα χιλιομετρα και μετα ερχομαι εδω και λεω δυο λογακια για αυτα που ειδα η περασα.
Οταν εισαι νεος εδω μεσα και παλι για εμενα το ιδιο ειναι και θα διαβασω την κριτικη και θα βγαλω το δικο μου συμπαιρασμα. Οποτε η νεος η παλιος απο εμενα θα εχει σεβασμο διοτι οπως ειπα δεν τα διαχωριζω.
Αυτα που σου εγραψα στις υποτιθεμενες κριτικες σου ηταν απλα μια απορία και δεν ηθελα να σε βλαψω που και αυτο αποδεικνυουν τα ερωτηματα μου.Αν ηθελα να σε κοροιδεψω πιστεψε με θα μπορουσα να το κανω με χιλιους τροπους.
Το να ερχεσαι εσυ ομως σημερα και να αραδιαζεις ενα σωρο υβριστικα σχόλια για το ατομο μου χωρις εγω προσωπικα να σου εχω μιλησει καταυτον τον τροπο δεν στο επιτρεπω ουτε καποιος σου εδωσε αυτο το δικαιωμα, οποτε απο τωρα και οσο υπαρχω εδω θα τρως αναφορες απο το πρωι μεχρι το βραδυ μπας και στρωσεις χαρακτηρα.
εσενα πρεπει πρωτα να κλεισουν εσυ ξεκινησες την ειρωνεια οχι εγω,εγω σου λεω οτι οταν καποιος γαμαει μια γκομενα και δε χυνει μεσα και χυνει με μαλακια ειναι σα να καθεται σπιτι του ολο αυτο?δλδ με αυτα που λες δειχνεις τελειως απειρος,εφοσον γαμας μια γυναικα και χυνεις με τον οποιοδηποτε τροπο ειτε μεσα ειτε με μαλακια σημαινει εχεις ολοκληρωσει τη συνευρεση και προφανως ειναι κατι διαφορετικο απο το να κατσεις σπιτι σου και αν εγω τρωω μια φορα αναφορες απο εσενα εσυ απο εμενα θα τρως 20 γιατι εσυ το ξεκινησες να ειρωνευεσαι χωρις λογο και να μειωνεις κοσμο που δε σε μειωσε,αν πρεπει εγω να στρωσω μια φορα χαρακτηρα εσυ πρεπει 50 αφου εσυ τα ξεκινησες ολα,καποιος που γαμαει γκομενα και χυνει με μαλακια μετα ειναι γαμησι κανονικο φιλε μου και προφανως δε ειναι το ιδιο με το να κατσεις σπιτι σου,οκ το ιδανικο ειναι να χυσεις μεσα αλλα και το να γαμησεις και να χυσεις με μαλακια ειναι μια χαρα συνευρεση και προφανως δε ειναι το ιδιο με το να κατσεις σπιτι σου οπως ασχετα λες.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Εμφανιση πιστολι αλλα κρυα στο κρεβατι

Βραδινη καταδρομικη για Σελενα και μετα απο 10λεπτη αναμονη σαλοναρει και δινω πορτοκαλι παραβολο για να περασω δωματιο . Καταγωγη απο Ριο της Βραζιλιας και εχει μια βδομαδα στην Ελλαδα , αγγλικα μιλαει μια χαρα αρχικα να πω . Οσο για το σαλοναρισμα φορουσε ενα σεξι διχτυωτο απο πανω ωντας γυμνοστηθη και με στρινγκ απο κατω , εικονα που παρεπεμπε σε pse καταστασεις συνειρμικα κ με το juicy σεξι κορμι που αχνοαντικρισα στα σκοταδια πειστηκα ευκολα για δοκιμη .

Ως προς το προσωπο κ μαλλι οτι βλεπετε στις φωτο θα δειτε απο κοντα αλλα στο σωμα σαφως ειναι καλυτερο . Πολυ ωραια στηθη 4αρια με σιλικονη ( με μεγαλες θηλες ) αλλα καλη δουλεια οχι σκληρα στην αφη και αισθητικα δεμενα με το υπολοιπο σωμα στην οψη , ωραιο juicy συνολο γενικα χωρις περιττα κιλα , μετριο αναστημα , βενεζουελανικος κωλος αλλα οχι με ανοιχτη λεκανη-περιφερεια ( εδω διαφερει απο τις φωτο καθοτι εχει ισιο κορμο ) αλλα μονο πολυ πεταχτος προς τα πισω ( σε οσους δεν αρεσουν αυτοι οι κωλοι δοκιμαστε στα 4 ή πλαγιαστα να τους ξαπλωνετε που δεν αντιλαμβανεστε διαφορα ) .
Πολυ σφιχτο ολο το κορμι της , απο κοντα στο δωματιο ειναι καλυτερη απο το σαλονι , διασπαρτα μικρα τατου σε ολο το κορμι και piercing στο αριστερο βυζι στη θηλη . Χανει στο προσωπο που ειναι λιγο αγριο αλλα το κορμι ειναι φωτια .

Ως προς το σεξακι συντομη πιπουλα ρηχη αλλα χωρις χερι ή δοντι , δε με αφησε να παιξω πολυ πιπιλισμα στις ρωγες πιο πριν ( ειχε κι αλλο δωματιο σε αναμονη αλλα ποσως με ενδιαφερει , το χρονο πρεπει ολες να τον σεβονται ) , δαχτυλακι περασα για δευτερολεπτα καθοτι πολυ συντομα γυρισε για να μπουμε στο κυριως μενου . Ιεραποστολικο με ψευτικες κραυγουλες και αλλαγη στασης πλαγιαστα οπου δε χορταινα να χουφτωνω τις βυζαρες της και τελος στα 4 . Εκει μου ζητησε να μη ριξω καθολου σφαλιαρες οποτε κοπανησα απλα με ενταση και κατεθεσα στο λαστιχο . Η θεα στα 4 ειναι τερμα καβλωτικη κ αυτο κραταω τουλαχιστον . Δυστυχως παροτι παραπεμπει σε αγριες καταστασεις το παρουσιαστικο της , στο δωματιο ειναι πολυ κρυα και δεν αφηνεται . Στασεις δεν εκλεψε οφειλω βεβαια να πω .

Εν ολιγοις δε θα τη ξαναδω , δε τα κλαψα αλλα μου αφησε μια γλυκοπικρη γευση που δε με αφησε να χαρω το κορμι της . Απο εμφανιση οι λατινολατρεις αξιζει σιγουρα να τη δειτε αλλα απο υπηρεσιες μην εχετε προσδοκιες . Μου ειπε οτι εχει ονειρο να παει Σαντορινη οποτε αν την ερωτευτειτε εχετε υποψιν να της δειξετε εκτος απο το πουτσο σας κ το ηλιοβασιλεμα στην Οια .

Αυτα αλανια μου, καλα γαμησια και α τουτ αλλερ

20221026_235321.jpg
20221026_235310.jpg
Μια μικρή συμβουλή εντελώς φιλικά, ποτέ μην κρίνεις μια εταίρα με την πρώτη φορά.

Έχει συμβεί άπειρες φορές να είναι απόμακρες στην αρχή και μετά να αλλάζουν 180 μοίρες και το αντίστροφο :hi:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Το χαβά σου πάλι; Ξεκόλλα . Εντωμεταξυ πήγα άλλη μία σήμερα επειδή ζήλεψα πολύ.Σημερα να έβλεπες από μια μεριά παράπονο που έπεσε
Της έλεγες τα παράπονά σου σε 4 στάσεις;

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Το χαβά σου πάλι; Ξεκόλλα . Εντωμεταξυ πήγα άλλη μία σήμερα επειδή ζήλεψα πολύ.Σημερα να έβλεπες από μια μεριά παράπονο που έπεσε
η ζηλεια δε ειναι καλο πραγμα ομως αγαπητε κουλουρακια και τι της ειπες?γιατι εκανες εξτρα και φιλησες στο στομα τον rdeliari23 και πηρες ακαποτο στον revlimit?(ολα αυτα με φωνη παραπονου στιλ εσυ ετοιμος να κλαψεις)και σου ειπε(με φωνη απαξιωσης και στιλ ντιβας εκεινη) συγγνωμη ρε κουλουρακια αλλα δε μου κανεις κουκου με το ζορι??και εσυ συγουρα μπηκες στο στουντιο με ενα κουλουρι στο στομα και σου ειπε η τσατσα κυριε δε τρωμε εδω μεσα θα κανετε ψυχουλα και μετα ηρθε η καταλεγια και πηρε το κουλουρι απο το στομα σου και σου γαργαλαγε με το κουλουρι το πουλι σου και εσυ χαζογελαγες γιατι γαργαλιοσουν και της ελεγες κατσε καλε γαργαλιεμαι χαχα.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.813
Πόντοι
3.715
Ρε τι αναλώνεται; Είχα αρκετό καιρό να γράψω. Ένα ποστ έγραψα και τσιτωθηκατε όλοι.
περισσότερο σε κοκκορομαχία με τον ροδελιάρη23 είναι, αλλά χάνουμε νουμερα σελίδων ενημέρωσης, ο φυλλομετρητής έχει πάρει φωτιά για το τίποτα μωρέ.
δε βαριέσαι...
υγεία να έχουμε, τύχη, γεμάτη τσέπη, και καλά γαμίσια...και κουλούρια, μην ξεχνιόμαστε.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.813
Πόντοι
3.715
με το φιλι δε κολλας τελος,με τα μονα που κολλας ειναι ελευθερο στοματικο οχι κατι βαρυ βεβαια καμια μολυνσουλα και τα χοντρα τα κολλας απο ακαποτο σεξ και ακαποτα στο κωλο μεσα και γλυφομουνι και γλυφοκωλι
δεν υπάρχει απόλυτο τέλος, ειδικά σε αυτό τον τομέα ροδελιάρη. Υπάρχουν παράσημα, γαλόνια και τραβήγματα.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
δεν υπάρχει απόλυτο τέλος, ειδικά σε αυτό τον τομέα ροδελιάρη. Υπάρχουν παράσημα, γαλόνια και τραβήγματα.
υπαρχουν αυτα που λες αλλα οχι απο το φιλι,παρασημα υπαρχουν με ακαποτα σε κωλο μουνι,ελευθερο στοματικο(οχι κατι τρομερο καμια μολυνση μονο) και γλειφομουνι οχι με τα φιλια στο στομα

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Δεν πηγαίνω συχνά σε στούντιο , υπάρχει κάποια πρόταση για καμία ωραία κοπέλα ;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Σημερινη πορνοβολτα οπου ενω ειχα σταμπαρει δυο κοπελες μου βγηκε μαπα το πεπονι και γυριζοντας για το σπιτι περασα απο το συγκεκριμενο μαγαζι για μια ματια και τελικα εδω εκατσα.
Σιντυ η μια κοπελα και ρενατα η δευτερη που προφανος πολλοι την ξερετε απο φυλης που εργαζοτανε χρονια πισω.

Γυμνασμενος σωματοτυπος, προσεχει παρα πολυ την εξωτερικη της εμφανιση οποτε ολα ηταν περιποιημενα, μ πουτια ποδια ολα ομορφα καλλιγραμμη, κωλος σηκωμενος στη σωστη θεση χωρις να προεξεχει κατι ( βλεπε βενεζουελα κτλ ), βυζι μεγεθους ανω του μετριου φυσικοτατο με ομορφη ρογα που γινεται τουμπανο με την καταληλη περιποιηση με ομορφο σχημα να κρατα ακομα την ανιουσα, μαλακο στο χουφτωμα το ολο γενικα δερμα της μαζι με βυζους, μουνοχειλα μπαμπατσικα μεγαλα ομορφα, μπορεις να το χαιδευεις δε λεει οχι, προσωπο δειχνει την ηλικια της καθοτι δεν ειναι πιπινι αλλα γυναικα, θα τη χαρακτηριζα μοντέλα διοτι μπορει να το υποστηριξει αλλα λογω ηλικιας θα παραμεινω στο οτι ειναι μια πολυ καλλιγραμη γυναικα με μοντελε κορμι.

Προσωπικα εχω συνηθησει να πηγαινω με μικρες οποτε η σημερινη κοπελα ειναι και η πρωτη μου φορα που δοκιμαζω με μεγαλυτερη καπου στα 30 και περιπου.
Γενικα σημερα δεν ημουνα σε καλη μερα απλα προσπαθω να βρισκω χρονο οταν μπορω λογω δουλειας και ισως αυτος ο τροπος που επιλεγω χωρις ξεκουραση να μη μου βγαινει σε καλο.

Ειμαι δωματιο περιμενω την ρενατα και τσουπ ερχεται με το στριγκακι της τσιτα στο σωμα της. Ξεκινα χαιδεματα κτλ σαν προκαταρκτικα με καμποσο χρονο και μετα σε πιπα με σκουφο σε χαλαρο τεμπο που ετσι μου αρεσει.Ειχα γινει τουρμπο τον εβαζε ολο μεσα επαιζε με μαζι του καλά ηξερε τι να κανει και δεν ηταν αγαρμπη.
Ξεκιναμε απο πισω ολα καλα μεσα εξω χλαπα χλουπα και αλλαζουμε σε ιεραποστολικο οπου εκει καπου αρχισα να μην εχω τοσο καυλα. Υπηρξε και απο τις δυο πλευρες σχετικος ψιλο εκνευρισμος αλλα συνεχισαμε κανονικα απλα δεν ημουνα στο 100%.
Ξανα πισοκωλλητο μετα στα πλαγια και γενικα αλλαξαμε χιλιες στασεις μεχρι να ερθει το τελος και το κρεβατι τοχαμε κανει πραγματικο μπουρδελο.
Η κοπελα συμμετειχε παντου χωρις βιασυνες και υπομονη. Εκανε τα παντα για να με τελειωσει δε με αφηνε να φυγω ακομα και οταν της ειπα αστο δεν ειμαι σε καλη μερα η ιδια δε με αφησε , ειπε οχι θα σε τελειωσω και ετσι και εγινε.Πολυ φιλοτιμη πολυ επαγγελματιας πολυ αριστη ολα τα καλα γιαυτο το κοριτσι παιδια.Πρωτη μου φορα βλεπω κορασιδα να επιμενει να σε ευχαριστήση και να τα καταφερνει.Μεγαλο μπραβο σπανιζουν τετοιες κοπελες σε υπηρεσιες.
Το αν θα την συναντουσα ξανα ειπα οχι διοτι προτιμω τις μικρες ηλικιες λογω του οτι με φτιαχνουν τα νεανικα τα φρεσκα κοριτσια.Ισως να ειναι λογω συνηθειας δε ξερω.Παντος η ρενατα σε εμφανιση αλλα και σε υπηρεσιες βαζει πολλες 20ρες κατω.
Εν ολιγης αυτα ειχα να πω λαι παλι μπραβο στην κοριτσαρα μας.

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.424
Πόντοι
5.646

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Η πορνοβολτα ξεκινησε απο μαραθωνος στη Μαρσελα την αγαπημενη μου παλια ιστορια και πηγαινω αραια και που οταν μπορω πρωινα.Δυστηχως σημερα δεν ηταν εκει και ξεκινησα να παρω σβαρνα τα στουντιο.
Αριστοτελους που ειχε μαζεμενες 5 κοπελες η μια χειροτερη απο την αλλη.Μπουτια χοντρα, κωλοι μεγαλη δυσαναλογα κορμια ασχετα με τις φωτο που τις δειχνει μουναρες.

Συνεχιζω στο κηφισου 60 για άντρεα που τελικα ναι την ειχα ξαναδει και δε μου αρεσε διοτι αλλιως στις φωτο αλλιως απο κοντα.Δεν ειναι ασχημη εχει κωλο παραπανισιο εκτος αν στηθει στα τεσσερα τοτε ολα θαυμα.Προσωπο μου τα χαλασε κατω του μετριου δεν εβγαζε αυτο που ηθελα.Ειναι δηλαδη κοπελα που πρεπει να το δουλεψεις πρωτα στο μυαλο σου και υστερα να πας.

Επομενη η καινουργια στο Αθηνων 318 μια λεγοτανε η μια και ελλενη η δευτερη,Βενεζουελοκατασταση αλλα οχι ομως αυτη η παρακμη που συνηθιζουν να φερνουν.Ηταν σε ανεκτα επιπεδα οποτε για τους λατρεις βουρ στον πατσά.

Ντε παρι οπου ειδα μια επισης καινουργια την αγκάθα. Μινιον φαση κοπελας σε ολα της. Σωμα καλλιγραμμο κωλος ακωλος, βυζι παρα πολυ μικρο, παρα πολυ λεπτη κοπελα και προσωπο αδιαφορο, εμενα μου εβγαζε εκνευρισμο αλλα σε λατρεις του μινιον οπως η Σια για παραδειγμα η η κασσανδρα απο κροκεων θα τις λατρεψουν.Ειχε αλλη μια αστην αυτη.

Γυριζα σπιτι απο εθνικη οδο και θα εμπαινα απο φιλαδελφεια οποτε ειπα ας ριξω μια ματια και σε αλλιεν οπου εκει κατεληξα και περασα καλα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
πηγαινε φιλαδελφεια alien λεγεται με Leyla. Υπαρχουν κριτικες να διαβασεις και αν εισαι λατρεις του ομορφου μοντελέ θα περασεις πολυ καλα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
πηγαινε φιλαδελφεια alien λεγεται με Leyla. Υπαρχουν κριτικες να διαβασεις και αν εισαι λατρεις του ομορφου μοντελέ θα περασεις πολυ καλα.
Φίλτατε, έχεις δει την Leyla που δουλεύει αύριο στο στούντιο hotel palace στην Αθηνών ;

Εάν μοιάζει με τις φωτογραφίες θέλω να μου πεις, τα σέβη μου :hi:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φίλτατε, έχεις δει την Leyla που δουλεύει αύριο στο στούντιο hotel palace στην Αθηνών ;

Αυτη η leyla που δειχνει στο Λ.Αθηνων ειναι αλλη κοπελα μη μπερδευομαστε οσοι δεν ξερουν.
Ναι την εχω δει απο κοντα ειναι παλια καραβανα δεν ειναι καινουργια και δε θυμαμαι το παλιο ονομα.
Αυτη που λες καραλατινοφερνει δηλαδη ειναι απο εκει μερια εμφανησιακα. Δε λεω οτι ειναι ασχημο το κοριτσι στο παρουσιαστικο απλα μακρια απο εμενα.
Η leyal που ειπα ποιο πριν απο στουντιο allien ειναι καθαρα μοντελο εμφανησιακα και πολυ καλη στο δωματιο σε νορμαλ πραγματα οχι να παμε να γυρισουμε τσοντα.
Δεν μοιαζουν οχι ουτε κατα διαννοια.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μη ξεχασουμε και την βασιλισσα στο βριλησου κατω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καρατουμπανο

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

σε αυτη τη φωτο μοιαζει και λιγο ποιο μπαμπατσικη. καθαρα λατινοκατασταση αλλα οχι παρακμη

Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Αυτη η leyla που δειχνει στο Λ.Αθηνων ειναι αλλη κοπελα μη μπερδευομαστε οσοι δεν ξερουν.
Ναι την εχω δει απο κοντα ειναι παλια καραβανα δεν ειναι καινουργια και δε θυμαμαι το παλιο ονομα.
Αυτη που λες καραλατινοφερνει δηλαδη ειναι απο εκει μερια εμφανησιακα. Δε λεω οτι ειναι ασχημο το κοριτσι στο παρουσιαστικο απλα μακρια απο εμενα.
Η leyal που ειπα ποιο πριν απο στουντιο allien ειναι καθαρα μοντελο εμφανησιακα και πολυ καλη στο δωματιο σε νορμαλ πραγματα οχι να παμε να γυρισουμε τσοντα.
Δεν μοιαζουν οχι ουτε κατα διαννοια.
Φίλτατε με μπερδεύεις, ξανά κάνω την ερώτηση, απλούστατη και σαφέστατη: leyla που δουλεύει αύριο στο studio hotel palace έχει σχέση με τις φωτογραφίες του site ; Η θα δω άλλη κοπέλα ;

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Μη ξεχασουμε και την βασιλισσα στο βριλησου κατω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

καρατουμπανο
Δεν γνωρίζω από στούντιο , μπορείς να μου πεις σε ποια αναφερεσε ;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φίλτατε με μπερδεύεις, ξανά κάνω την ερώτηση, απλούστατη και σαφέστατη: leyla που δουλεύει αύριο στο studio hotel palace έχει σχέση με τις φωτογραφίες του site ; Η θα δω άλλη κοπέλα ;
σε αυτη τη φωτο μοιαζει και λιγο ποιο μπαμπατσικη. καθαρα λατινοκατασταση αλλα οχι παρακμη

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom