Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.884
Πόντοι
4.646

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.257
Πόντοι
6.946
Η γνωστή Ανναμπέλα από Φυλής και παλαιότερα Μεταξουργείο!
Έχει ρουφήξει Πάκικο φλόκι με το κιλό η τύπισσα! :2funny:
ANABELL
Δεν την ξέρω την κοπέλα, απλά μου είχε μείνει το όνομα "Άνναμπελ" όταν διάβαζα το νήμα για τα μπουρδέλα.

Είμαι σίγουρος, ότι γενικώς, όλες οι κοπέλες έχουν κάνει / κάνουν πράγματα που αν τα ξέραμε δεν θα τις πλησιάζαμε στο χιλιόμετρο, αλλά το επίπεδο υγιεινής των ασιατών ειδικά(αλλά και υπανάπτυκτων χωρών) είναι ... τραγικό(δεν μιλάμε απλώς για απλυσιές) .

Τώρα, πώς πάνε και δουλεύουν εκεί οι περισσότερες κοπέλες και αν είναι η ελεύθερη επιλογή/βούλησή τους(στα μπουρδέλα του Μεταξιού ειδικά, αλλά και της Φυλής), δεν θέλω να ξέρω, ή μάλλον, ξέρω, αλλά και να το συζητήσουμε εδώ δεν θα βγει κάτι .

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν την ξέρω την κοπέλα, απλά μου είχε μείνει το όνομα "Άνναμπελ" όταν διάβαζα το νήμα για τα μπουρδέλα.

Είμαι σίγουρος, ότι γενικώς, όλες οι κοπέλες έχουν κάνει / κάνουν πράγματα που αν τα ξέραμε δεν θα τις πλησιάζαμε στο χιλιόμετρο, αλλά το επίπεδο υγιεινής των ασιατών ειδικά(αλλά και υπανάπτυκτων χωρών) είναι ... τραγικό(δεν μιλάμε απλώς για απλυσιές) .

Τώρα, πώς πάνε και δουλεύουν εκεί οι περισσότερες κοπέλες και αν είναι η ελεύθερη επιλογή/βούλησή τους(στα μπουρδέλα του Μεταξιού ειδικά, αλλά και της Φυλής), δεν θέλω να ξέρω, ή μάλλον, ξέρω, αλλά και να το συζητήσουμε εδώ δεν θα βγει κάτι .
εδω φιλτατε μιλαμε για κωλοπεριπτωσαρα δεν ειναι νορμαλ το κοριτσι.Αστο με αυτην ουτε καν να πας να δεις.Βασικα εδω που τα λεμε σε εμφανιση δεν αξιζε ουτε στη φυλης ποσο για στουντιο.Για μεταξυ εκει με την ασία καλα ειναι καπου και αυτοι να ξεχαρμανιαζουν.Απορω αν εχει βγαλει μεροκαματο ακομα στο στουντιο

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.257
Πόντοι
6.946
εδω φιλτατε μιλαμε για κωλοπεριπτωσαρα δεν ειναι νορμαλ το κοριτσι.Αστο με αυτην ουτε καν να πας να δεις.Βασικα εδω που τα λεμε σε εμφανιση δεν αξιζε ουτε στη φυλης ποσο για στουντιο.Για μεταξυ εκει με την ασία καλα ειναι καπου και αυτοι να ξεχαρμανιαζουν.Απορω αν εχει βγαλει μεροκαματο ακομα στο στουντιο
Μα δεν πήγα ποτέ μου εκεί. Οι μοναδικές φορές που πήγα σε μπουρδέλο ήταν πριν το στρατό(τέλος σχολείου) και κατά την διάρκεια. Δεν ξαναπήγα άλλοτε, ούτε και έχω σκοπό.
Βέβαια, δεν αυταπατώμαι ότι σε κάποια στούντιο δεν έχουν και την καλύτερη υγιεινή οι κορασίδες(αν και αυτό νομίζω ότι είναι και ατομικό-προσωπικό θέμα της κάθε κοπέλας ξεχωριστά, και στα μασάζ τα ίδια, αλλά και στα Call Girls), αλλά τέλος πάντων...

Ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.369
Πόντοι
726
Μια Kataleya που λένε ότι είναι η πιο όμορφη σε στούντιο είναι αλήθεια; Αξίζει η είναι φόλα; Ξανθιά είναι νομίζω

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ευχαριστώ πολύ φιλε μου που με βοήθησες
Τίποτα φίλε. Στείλε προσωπικό μήνυμα στον κουλουράκια. Με όλη τη καλή διάθεση που τον διακατέχει θα σου εξηγήσει τι και πως για την μουνάρα Κ. :wanker::wanker:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.215
Πόντοι
3.246
Μια Kataleya που λένε ότι είναι η πιο όμορφη σε στούντιο είναι αλήθεια; Αξίζει η είναι φόλα; Ξανθιά είναι νομίζω
Φιλαρακι να πας εχει καλες υπηρεσιες, περιμενουμε να μας πεις εντυπωσεις :fuck2:

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
21.119
Πόντοι
5.946
Τίποτα φίλε. Στείλε προσωπικό μήνυμα στον κουλουράκια. Με όλη τη καλή διάθεση που τον διακατέχει θα σου εξηγήσει τι και πως για την μουνάρα Κ. :wanker::wanker:
εγώ θα στείλω στον ρδελιάρη να μου πει αν τον φίλησε κι έτσι!

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
17.215
Πόντοι
3.246
εγώ θα στείλω στον ρδελιάρη να μου πει αν τον φίλησε κι έτσι!
Mε τον ρδελιαρη δωσανε παθιασμενα γλωσσοφιλα:2funny:
Let Me Go Love GIF by 3 Doors Down

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μην περιμενετε τον ακατανομαστο τυπο θα κανουμε καιρο να ξανα ακουσουμε φαντασίες εκτος αν κανει νεο λογαριασμο και μετα παλι απο την αρχη και παλι τα ιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

πρεπει να εχει ξεχασει ποσα προφιλ εκανε και ποσα mail

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.884
Πόντοι
4.646
Για Μετάξι, σε σχέση με το μέσο όρο της περιοχής ήταν για μένα σχεδόν μονόδρομος κάποτε, αν λάβουμε υπόψη μας ότι έκανε ΑΚΑ χύσιμο στο στόμα. Για Φυλής ίσως αξίζει μία και μόνο επίσκεψη για πρωκτικό. Για στούντιο σίγουρα όχι, όπως λες...

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
@claimain αυτή πιστεύω σου κάνει. Φρέσκια αβγαλτη ,Κολόμπια μεν βραζιλιάνικο αλλα όχι υπερβολικό κωλο, κοντοπουτανο,σκούρο με γλυκό χαμόγελο και θετική αυρα. Την είδα σήμερα το πρωί.

Για άλλη πήγα δεν ήρθε και ήθελαν να με βαλουν να την πηδήξω με το στανιό. Δεν ενέδωσα στις αφορητες πιέσεις και έφυγα

σε ποιο μαγαζι?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ασε την ειδα. Απο τις φωτο ξερναω, απο κοντα δε ξερω

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Θα ξαναπαω στη σαμπρινα απο βουνο

σαμπρινα φιλε και πακι σαμπρινα, το κοριτσι μας τα εχει ολα και συμφερει

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ολο κουρασμενος ειμαι δε ξερω τι εχω παθει, Συνεχεια ετσι αισθανομαι και τα πρωινα με το ζορι σηκωνομαι.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
http://videos.*****.live/ID-4448.mp4

http://videos.gree ce la dies.live/ID-4448.mp4

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom