claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
βριλησου 60 κατω τα απογευματα.Δεν γνωρίζω από στούντιο , μπορείς να μου πεις σε ποια αναφερεσε ;
Σημερα δε βλεπω αν δουλευει
βριλησου 60 κατω τα απογευματα.Δεν γνωρίζω από στούντιο , μπορείς να μου πεις σε ποια αναφερεσε ;
Δεν γνωρίζω από στούντιο , μπορείς να μου πεις σε ποια αναφερεσε ;
Η γνωστή Ανναμπέλα από Φυλής και παλαιότερα Μεταξουργείο!Προτεινόμενη είναι η κορασίδα ή καμία που δούλευε στα μπουρδέλα της φυλής και του μεταξιού;
Ρωτάω, δεν ξέρω.
Δεν την ξέρω την κοπέλα, απλά μου είχε μείνει το όνομα "Άνναμπελ" όταν διάβαζα το νήμα για τα μπουρδέλα.Η γνωστή Ανναμπέλα από Φυλής και παλαιότερα Μεταξουργείο!
Έχει ρουφήξει Πάκικο φλόκι με το κιλό η τύπισσα!
ANABELL
εδω φιλτατε μιλαμε για κωλοπεριπτωσαρα δεν ειναι νορμαλ το κοριτσι.Αστο με αυτην ουτε καν να πας να δεις.Βασικα εδω που τα λεμε σε εμφανιση δεν αξιζε ουτε στη φυλης ποσο για στουντιο.Για μεταξυ εκει με την ασία καλα ειναι καπου και αυτοι να ξεχαρμανιαζουν.Απορω αν εχει βγαλει μεροκαματο ακομα στο στουντιοΔεν την ξέρω την κοπέλα, απλά μου είχε μείνει το όνομα "Άνναμπελ" όταν διάβαζα το νήμα για τα μπουρδέλα.
Είμαι σίγουρος, ότι γενικώς, όλες οι κοπέλες έχουν κάνει / κάνουν πράγματα που αν τα ξέραμε δεν θα τις πλησιάζαμε στο χιλιόμετρο, αλλά το επίπεδο υγιεινής των ασιατών ειδικά(αλλά και υπανάπτυκτων χωρών) είναι ... τραγικό(δεν μιλάμε απλώς για απλυσιές) .
Τώρα, πώς πάνε και δουλεύουν εκεί οι περισσότερες κοπέλες και αν είναι η ελεύθερη επιλογή/βούλησή τους(στα μπουρδέλα του Μεταξιού ειδικά, αλλά και της Φυλής), δεν θέλω να ξέρω, ή μάλλον, ξέρω, αλλά και να το συζητήσουμε εδώ δεν θα βγει κάτι .
Μα δεν πήγα ποτέ μου εκεί. Οι μοναδικές φορές που πήγα σε μπουρδέλο ήταν πριν το στρατό(τέλος σχολείου) και κατά την διάρκεια. Δεν ξαναπήγα άλλοτε, ούτε και έχω σκοπό.εδω φιλτατε μιλαμε για κωλοπεριπτωσαρα δεν ειναι νορμαλ το κοριτσι.Αστο με αυτην ουτε καν να πας να δεις.Βασικα εδω που τα λεμε σε εμφανιση δεν αξιζε ουτε στη φυλης ποσο για στουντιο.Για μεταξυ εκει με την ασία καλα ειναι καπου και αυτοι να ξεχαρμανιαζουν.Απορω αν εχει βγαλει μεροκαματο ακομα στο στουντιο
Γενικώς έχουνε γραφτεί λίγα στο νήμα για την Κ. , ρώτα τον @koulourakias που έχει πάει 2-3 φορές μαζί της.Μια Kataleya που λένε ότι είναι η πιο όμορφη σε στούντιο είναι αλήθεια; Αξίζει η είναι φόλα; Ξανθιά είναι νομίζω
Ευχαριστώ πολύ φιλε μου που με βοήθησεςΓενικώς έχουνε γραφτεί λίγα στο νήμα για την Κ. , ρώτα τον @koulourakias που έχει πάει 2-3 φορές μαζί της.
@Revlimit
Τίποτα φίλε. Στείλε προσωπικό μήνυμα στον κουλουράκια. Με όλη τη καλή διάθεση που τον διακατέχει θα σου εξηγήσει τι και πως για την μουνάρα Κ.Ευχαριστώ πολύ φιλε μου που με βοήθησες
Φιλαρακι να πας εχει καλες υπηρεσιες, περιμενουμε να μας πεις εντυπωσειςΜια Kataleya που λένε ότι είναι η πιο όμορφη σε στούντιο είναι αλήθεια; Αξίζει η είναι φόλα; Ξανθιά είναι νομίζω
εγώ θα στείλω στον ρδελιάρη να μου πει αν τον φίλησε κι έτσι!Τίποτα φίλε. Στείλε προσωπικό μήνυμα στον κουλουράκια. Με όλη τη καλή διάθεση που τον διακατέχει θα σου εξηγήσει τι και πως για την μουνάρα Κ.
Mε τον ρδελιαρη δωσανε παθιασμενα γλωσσοφιλαεγώ θα στείλω στον ρδελιάρη να μου πει αν τον φίλησε κι έτσι!
Για Μετάξι, σε σχέση με το μέσο όρο της περιοχής ήταν για μένα σχεδόν μονόδρομος κάποτε, αν λάβουμε υπόψη μας ότι έκανε ΑΚΑ χύσιμο στο στόμα. Για Φυλής ίσως αξίζει μία και μόνο επίσκεψη για πρωκτικό. Για στούντιο σίγουρα όχι, όπως λες...εδω φιλτατε μιλαμε για κωλοπεριπτωσαρα δεν ειναι νορμαλ το κοριτσι.Αστο με αυτην ουτε καν να πας να δεις.Βασικα εδω που τα λεμε σε εμφανιση δεν αξιζε ουτε στη φυλης ποσο για στουντιο.Για μεταξυ εκει με την ασία καλα ειναι καπου και αυτοι να ξεχαρμανιαζουν.Απορω αν εχει βγαλει μεροκαματο ακομα στο στουντιο
σε ποιο μαγαζι?@claimain αυτή πιστεύω σου κάνει. Φρέσκια αβγαλτη ,Κολόμπια μεν βραζιλιάνικο αλλα όχι υπερβολικό κωλο, κοντοπουτανο,σκούρο με γλυκό χαμόγελο και θετική αυρα. Την είδα σήμερα το πρωί.
Για άλλη πήγα δεν ήρθε και ήθελαν να με βαλουν να την πηδήξω με το στανιό. Δεν ενέδωσα στις αφορητες πιέσεις και έφυγα