Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
και πήγαινε κιόλας αλλά τελικά εννοούσε ότι εφτασε
τελος με αυτη τη μαλακια λαθος εκφραση οκ?φιληθηκαμε και πριν το σεξ και στο σεξ τελος τωρα με αυτο αν θες το πιστευεις αν δε θες μη το πιστευεις αιντε

Rafale21

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Like
685
Πόντοι
81
ρε μαγκα οντως με φιλησε δε λεω ψεματα και μαλιστα οχι 1 και 2 φιλια αλλα μετα δε καθησε και τα 20 λεπτα καθησε 12-13 μαλλον το εχει συστημα αυτους που γουσταρει να καθεται 12-13 λεπτα και αυτους που δε θελει 5 το πολυ
Πάντως η μαλακια είναι δικιά σου ,αφού δεν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στο 20 λεπτό έπρεπε να ζήταγες τα λεφτά πισω

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Και πήγαινε κιόλας αλλά δεν έφτανε. Τελικά με πολλά μπουρδουκλώματα έφτασε.
μη κολλας ειπαμε τελος με αυτο φιληθηκαμε κανονικα δε λεω εγω μαλακιες θα το ελεγα αν ηταν στις κριτικες μου σε αλλες εγραφα οτι στομ αδε φιλανε αυτη ομως φιλησε τελος

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Πάντως η μαλακια είναι δικιά σου ,αφού δεν ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση στο 20 λεπτό έπρεπε να ζήταγες τα λεφτά πισω
της το ειπα κατω οτι δε εχυσα και με εγραψε και τσατσα και τανα τα λεφτα πισω δε μπορω να τα ζητησω γιατι την γαμησα και φασωθηκαμε στο στομα και μου πηρε πιπα θα ελεγαν εγιναν ολα αυτα αρα τελος

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.493
Πόντοι
206
Καταρχήν Γαλλικό φιλί προσφέρουν πάρα πολλά call girls σε πρακτορεία στην Ελλάδα, αλλά θα έπρεπε να σου επιστήσω την προσοχή σου στο θέμα της ηπατίτιδας Β ειδικά αν δεν είσαι εμβολιασμένος και σε πολλά άλλα που σέρνονται. Είναι θέμα αυτοσεβασμού να προσέχεις λίγο την υγεία σου. Επίσης όταν λένε 50 ευρώ τα 15 λεπτά αυτό είναι νόμος και δεν πρέπει να τα υπερβαίνεις, αλλιώς δίνεις 200 ευρώ και κάθεσαι μια ωρίτσα μέσα. Εδώ και 19 χρόνια που επισκέπτομαι studios τα 50 ευρώ ήταν πάντα για μια γρήγορη εκτόνωση όχι για να κάνεις σεξ. Τώρα αν δεν μπορείς να τελειώσεις στα 15-20 λεπτά δεν μπορούν να να σε αφήσουν να πηδάς για παραπάνω ώρα, γιατί έτσι πάντα λειτουργούσαν αυτά τα πράγματα. Είναι συμφωνία και πρέπει να την σεβαστείς.

Τελευταία τροποποίηση:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Καταρχήν Γαλλικό φιλί προσφέρουν πάρα πολλά call girls σε πρακτορεία στην Ελλάδα, αλλά θα έπρεπε να σου επιστήσω την προσοχή σου στο θέμα της ηπατίτιδας Β ειδικά αν δεν είσαι εμβολιασμένος και σε πολλά άλλα που σέρνονται. Είναι θέμα αυτοσεβασμού να προσέχεις λίγο την υγεία σου.
τι λες μωρε?με το φιλι δε κολας τιποτα,ουτε με το ελευθερο στοματικο κολας κατι το φοβερο οπως υπατητιδα με τα μονα που κολας ειναι γλυφομουνι και σεξ χωρις προφυλακτικο και πρωκτικο χωρις προφυλακτικο

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Εδώ και 19 χρόνια που επισκέπτομαι studios τα 50 ευρώ ήταν πάντα για μια γρήγορη εκτόνωση όχι για να κάνεις σεξ. Τώρα αν δεν μπορείς να τελειώσεις στα 15-20 λεπτά δεν μπορούν να να σε αφήσουν να πηδάς για παραπάνω ώρα, γιατί έτσι πάντα λειτουργούσαν αυτά τα πράγματα. Είναι συμφωνία και πρέπει να την σεβαστείς.
ναι με τη μονο διαφορα οτι 50 ευρω ειναι 20 λεπτα και αυτο ειναι νομος και συμφωνια,οχι κατω παραπανω απο 20 οχι παρακατω απο 20 και αυτη καθησε μονο 12-13 αυτη ηταν λαθος οχι εγω

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.805
Πόντοι
2.846
οχι καταλεγια αφου επιτηδες πηγα με εκεινη γιατι ηθελα να τη βαλω στη συλλογη,ενταξει μη χαλιεσαι απλα εμενα με γουσταρε ενω εσενα οχι ειμαι και 23 χρονων οχι 44 οπως εσυ οπως και να εχει αυτο μετραει και εκεινη 24 ειναι λογικο να θελει νεους τι να τον κανει τωρα 44 χρονων χουφταλο νεα κοπελα?
γιατί ρε παιδιά, τι έχουμε δηλαδή εμείς οι πουρόκερς; :cheesy: :cheesy:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
γιατί ρε παιδιά, τι έχουμε δηλαδή εμείς οι πουρόκερς; :cheesy: :cheesy:
δε ειπα οτι εχετε κατι ισα ισα συμπαθω τους πιο μεγαλους γιατι ειναι ωριμοι και οχι μαλακες και μοντερνοκαγκουρες σα αυτους της ηλικιας μου απλα λεω η κοπελα πως σκεφτεται οτι θελει τους μικρους σα και κεινη και οχι τους μεγαλους.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.805
Πόντοι
2.846
Μια εργάτρια του σεξ είναι ψυχολογικά γυναίκα όπως και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες που δεν κάνουν αυτή την δουλειά. Οι γυναίκες μπορούν να ρυθμίζουν συναισθηματικά την συμμετοχή τους στο σεξ σε αντίθεση με έναν άντρα που συμμετέχει υποχρεωτικά συναισθηματικά γιατί πρέπει να της δώσει της άλλης να καταλάβει. Επομένως για να συμμετέχει μια γυναίκα θα πρέπει να τον γνωρίζει τον άλλο αρκετό καιρό, να της αρέσει σαν άνθρωπος και να της αρέσει και η συμπεριφορά του απέναντι της. Μια γυναίκα που πηγαίνει με κάποιον που δεν ξέρει ούτε το όνομα του δεν τον βλέπει καθόλου συναισθηματικά. Μόνο χρήμα βλέπει. Αυτό είναι. Νομίζω ότι αυτή η Κανελλοπούλου αλλά δεν είμαι και σίγουρος, είχε πει ότι κάποιοι άνθρωποι απλά αφήνουν μια γλυκιά γεύση σε μια κοπέλα όταν βγαίνει από το δωμάτιο, ίσως γιατί είναι πιο ήπιοι, φαίνονται πιο καλοί, αλλά μέχρι εκεί, πιο πέρα ποτέ δεν πηγαίνει.
συμφωνώ απόλυτα, ωστόσο από τη μικρή εμπειρία μου νομίζω ότι έχει σημασία το πώς θα φερθείς στην κοπέλα, ακόμα και στην πρώτη συνάντηση. Επαγγελματίες είναι ούτως ή άλλως, για το μεροκάματο είναι στο δωμάτιο μαζί μας, όμως αν κάποιος είναι ευγενικός και αβρός κι ευχάριστος θα νιώσουν πιο άνετα μαζί του και θα του το ανταποδώσουν, στις περισσότερες περιπτώσεις. Μπορεί να μην τον δουν συναισθηματικά αλλά θα τον συμπαθήσουν. Και με τόσο κόσμο που βλέπουν, πιστεύω ότι ξέρουν να μας διαβάζουν.
Όχι βέβαια ότι πάντα θα μας ανταποδώσουν την καλή συμπεριφορά. Έχω πετύχει κοπέλες, από έσκορτ μέχρι Φυλής, που φροντίζουν επιμελώς να κρατάνε τις αποστάσεις ανεξάρτητα από τις προθέσεις του πελάτη να σπάσει τον πάγο.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
συμφωνώ απόλυτα, ωστόσο από τη μικρή εμπειρία μου νομίζω ότι έχει σημασία το πώς θα φερθείς στην κοπέλα, ακόμα και στην πρώτη συνάντηση. Επαγγελματίες είναι ούτως ή άλλως, για το μεροκάματο είναι στο δωμάτιο μαζί μας, όμως αν κάποιος είναι ευγενικός και αβρός κι ευχάριστος θα νιώσουν πιο άνετα μαζί του και θα του το ανταποδώσουν, στις περισσότερες περιπτώσεις. Μπορεί να μην τον δουν συναισθηματικά αλλά θα τον συμπαθήσουν. Και με τόσο κόσμο που βλέπουν, πιστεύω ότι ξέρουν να μας διαβάζουν.
Όχι βέβαια ότι πάντα θα μας ανταποδώσουν την καλή συμπεριφορά. Έχω πετύχει κοπέλες, από έσκορτ μέχρι Φυλής, που φροντίζουν επιμελώς να κρατάνε τις αποστάσεις ανεξάρτητα από τις προθέσεις του πελάτη να σπάσει τον πάγο.
συμφωνω σε ολα επισης οντως επειδη αυτες πανε με πολλους αντρες λογω εργασιας ξερουν να ψυχολογουν ποιος τις νοιαζεται και ποιος ενδιαφερεται για εκεινες και ποιος τις ποναει και αγαπαει σα προσωπικοτητες.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.805
Πόντοι
2.846
δε ειπα οτι εχετε κατι ισα ισα συμπαθω τους πιο μεγαλους γιατι ειναι ωριμοι και οχι μαλακες και μοντερνοκαγκουρες σα αυτους της ηλικιας μου απλα λεω η κοπελα πως σκεφτεται οτι θελει τους μικρους σα και κεινη και οχι τους μεγαλους.
έτσι! να το πεις στα κορίτσια! Εμείς οι πουρόκερς μπορεί να μην έχουμε τα νιάτα αλλά έχουμε άλλες χάρες. :wink:
Π.χ. μπορεί πολύ πιο εύκολα να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε. Κάποιες φορές π.χ. πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται, ακόμα και για κοπέλες με τις οποίες δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά "εντάξει μωρέ, στο κάτω-κάτω πού θα έβρισκα κοπέλα νέα κι όμορφη να είναι μαζί μου στο κρεβάτι έστω για λίγη ώρα;"
Έτσι είναι και πιο πιθανό να είμαστε τζέντλμεν απέναντί τους και κάποιες το εκτιμούν αυτό.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
έτσι! να το πεις στα κορίτσια! Εμείς οι πουρόκερς μπορεί να μην έχουμε τα νιάτα αλλά έχουμε άλλες χάρες. :wink:
Π.χ. μπορεί πολύ πιο εύκολα να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε. Κάποιες φορές π.χ. πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται, ακόμα και για κοπέλες με τις οποίες δεν πέρασα ιδιαίτερα καλά "εντάξει μωρέ, στο κάτω-κάτω πού θα έβρισκα κοπέλα νέα κι όμορφη να είναι μαζί μου στο κρεβάτι έστω για λίγη ώρα;"
Έτσι είναι και πιο πιθανό να είμαστε τζέντλμεν απέναντί τους και κάποιες το εκτιμούν αυτό.
στον ανθρωπο ειναι εγω παρολο που ειμαι πιτσιρικας ειμαι πολυ τζεντλεμαν μου το λενε και οι τανες αυτο οτι ειμαι περιποιητικος και καλος και οχι μαλακοπιτουρας σα αυτους της ηλικιας μου που τους νοιαζει να γαμησουν και να φυγουν και δε περιποιουνται.

Τελευταία τροποποίηση:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Εμφανιση πιστολι αλλα κρυα στο κρεβατι

Βραδινη καταδρομικη για Σελενα και μετα απο 10λεπτη αναμονη σαλοναρει και δινω πορτοκαλι παραβολο για να περασω δωματιο . Καταγωγη απο Ριο της Βραζιλιας και εχει μια βδομαδα στην Ελλαδα , αγγλικα μιλαει μια χαρα αρχικα να πω . Οσο για το σαλοναρισμα φορουσε ενα σεξι διχτυωτο απο πανω ωντας γυμνοστηθη και με στρινγκ απο κατω , εικονα που παρεπεμπε σε pse καταστασεις συνειρμικα κ με το juicy σεξι κορμι που αχνοαντικρισα στα σκοταδια πειστηκα ευκολα για δοκιμη .

Ως προς το προσωπο κ μαλλι οτι βλεπετε στις φωτο θα δειτε απο κοντα αλλα στο σωμα σαφως ειναι καλυτερο . Πολυ ωραια στηθη 4αρια με σιλικονη ( με μεγαλες θηλες ) αλλα καλη δουλεια οχι σκληρα στην αφη και αισθητικα δεμενα με το υπολοιπο σωμα στην οψη , ωραιο juicy συνολο γενικα χωρις περιττα κιλα , μετριο αναστημα , βενεζουελανικος κωλος αλλα οχι με ανοιχτη λεκανη-περιφερεια ( εδω διαφερει απο τις φωτο καθοτι εχει ισιο κορμο ) αλλα μονο πολυ πεταχτος προς τα πισω ( σε οσους δεν αρεσουν αυτοι οι κωλοι δοκιμαστε στα 4 ή πλαγιαστα να τους ξαπλωνετε που δεν αντιλαμβανεστε διαφορα ) .
Πολυ σφιχτο ολο το κορμι της , απο κοντα στο δωματιο ειναι καλυτερη απο το σαλονι , διασπαρτα μικρα τατου σε ολο το κορμι και piercing στο αριστερο βυζι στη θηλη . Χανει στο προσωπο που ειναι λιγο αγριο αλλα το κορμι ειναι φωτια .

Ως προς το σεξακι συντομη πιπουλα ρηχη αλλα χωρις χερι ή δοντι , δε με αφησε να παιξω πολυ πιπιλισμα στις ρωγες πιο πριν ( ειχε κι αλλο δωματιο σε αναμονη αλλα ποσως με ενδιαφερει , το χρονο πρεπει ολες να τον σεβονται ) , δαχτυλακι περασα για δευτερολεπτα καθοτι πολυ συντομα γυρισε για να μπουμε στο κυριως μενου . Ιεραποστολικο με ψευτικες κραυγουλες και αλλαγη στασης πλαγιαστα οπου δε χορταινα να χουφτωνω τις βυζαρες της και τελος στα 4 . Εκει μου ζητησε να μη ριξω καθολου σφαλιαρες οποτε κοπανησα απλα με ενταση και κατεθεσα στο λαστιχο . Η θεα στα 4 ειναι τερμα καβλωτικη κ αυτο κραταω τουλαχιστον . Δυστυχως παροτι παραπεμπει σε αγριες καταστασεις το παρουσιαστικο της , στο δωματιο ειναι πολυ κρυα και δεν αφηνεται . Στασεις δεν εκλεψε οφειλω βεβαια να πω .

Εν ολιγοις δε θα τη ξαναδω , δε τα κλαψα αλλα μου αφησε μια γλυκοπικρη γευση που δε με αφησε να χαρω το κορμι της . Απο εμφανιση οι λατινολατρεις αξιζει σιγουρα να τη δειτε αλλα απο υπηρεσιες μην εχετε προσδοκιες . Μου ειπε οτι εχει ονειρο να παει Σαντορινη οποτε αν την ερωτευτειτε εχετε υποψιν να της δειξετε εκτος απο το πουτσο σας κ το ηλιοβασιλεμα στην Οια .

Αυτα αλανια μου, καλα γαμησια και α τουτ αλλερ

20221026_235321.jpg
20221026_235310.jpg

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.820
Πόντοι
3.246
Πριν σε κλεισουν να σου πω δυο πραγματακια.
Το αν ορισμενοι ειτε πολλα μελη ειτε λιγα θεωρουνται παλιοι μπουρδελιαρηδες εμενα λιγο μου πεφτει και δε δινω σημασια ΚΑΜΙΑ. Οτι θελω να κανω παω και το κανω απο μονος μου, δεν περιμενω καποιον να μου πει, γιαυτο και εχω λιωσει στα χιλιομετρα και μετα ερχομαι εδω και λεω δυο λογακια για αυτα που ειδα η περασα.
Οταν εισαι νεος εδω μεσα και παλι για εμενα το ιδιο ειναι και θα διαβασω την κριτικη και θα βγαλω το δικο μου συμπαιρασμα. Οποτε η νεος η παλιος απο εμενα θα εχει σεβασμο διοτι οπως ειπα δεν τα διαχωριζω.
Αυτα που σου εγραψα στις υποτιθεμενες κριτικες σου ηταν απλα μια απορία και δεν ηθελα να σε βλαψω που και αυτο αποδεικνυουν τα ερωτηματα μου.Αν ηθελα να σε κοροιδεψω πιστεψε με θα μπορουσα να το κανω με χιλιους τροπους.
Το να ερχεσαι εσυ ομως σημερα και να αραδιαζεις ενα σωρο υβριστικα σχόλια για το ατομο μου χωρις εγω προσωπικα να σου εχω μιλησει καταυτον τον τροπο δεν στο επιτρεπω ουτε καποιος σου εδωσε αυτο το δικαιωμα, οποτε απο τωρα και οσο υπαρχω εδω θα τρως αναφορες απο το πρωι μεχρι το βραδυ μπας και στρωσεις χαρακτηρα.
Φιλε κλαιν δειξτου μια φρεσκια φωτο απ το παπαρι σου :wanker: και ασε τις αναφορες να δεις πως θα στρωσει χαρακτηρα :2funny:
αλλα σε πμ εμεις δε φταιμε τιποτα :2funny:
@Helluvatime εσυ τι λες?

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.820
Πόντοι
3.246
Εμφανιση πιστολι αλλα κρυα στο κρεβατι

Βραδινη καταδρομικη για Σελενα και μετα απο 10λεπτη αναμονη σαλοναρει και δινω πορτοκαλι παραβολο για να περασω δωματιο . Καταγωγη απο Ριο της Βραζιλιας και εχει μια βδομαδα στην Ελλαδα , αγγλικα μιλαει μια χαρα αρχικα να πω . Οσο για το σαλοναρισμα φορουσε ενα σεξι διχτυωτο απο πανω ωντας γυμνοστηθη και με στρινγκ απο κατω , εικονα που παρεπεμπε σε pse καταστασεις συνειρμικα κ με το juicy σεξι κορμι που αχνοαντικρισα στα σκοταδια πειστηκα ευκολα για δοκιμη .

Ως προς το προσωπο κ μαλλι οτι βλεπετε στις φωτο θα δειτε απο κοντα αλλα στο σωμα σαφως ειναι καλυτερο . Πολυ ωραια στηθη 4αρια με σιλικονη ( με μεγαλες θηλες ) αλλα καλη δουλεια οχι σκληρα στην αφη και αισθητικα δεμενα με το υπολοιπο σωμα στην οψη , ωραιο juicy συνολο γενικα χωρις περιττα κιλα , μετριο αναστημα , βενεζουελανικος κωλος αλλα οχι με ανοιχτη λεκανη-περιφερεια ( εδω διαφερει απο τις φωτο καθοτι εχει ισιο κορμο ) αλλα μονο πολυ πεταχτος προς τα πισω ( σε οσους δεν αρεσουν αυτοι οι κωλοι δοκιμαστε στα 4 ή πλαγιαστα να τους ξαπλωνετε που δεν αντιλαμβανεστε διαφορα ) .
Πολυ σφιχτο ολο το κορμι της , απο κοντα στο δωματιο ειναι καλυτερη απο το σαλονι , διασπαρτα μικρα τατου σε ολο το κορμι και piercing στο αριστερο βυζι στη θηλη . Χανει στο προσωπο που ειναι λιγο αγριο αλλα το κορμι ειναι φωτια .

Ως προς το σεξακι συντομη πιπουλα ρηχη αλλα χωρις χερι ή δοντι , δε με αφησε να παιξω πολυ πιπιλισμα στις ρωγες πιο πριν ( ειχε κι αλλο δωματιο σε αναμονη αλλα ποσως με ενδιαφερει , το χρονο πρεπει ολες να τον σεβονται ) , δαχτυλακι περασα για δευτερολεπτα καθοτι πολυ συντομα γυρισε για να μπουμε στο κυριως μενου . Ιεραποστολικο με ψευτικες κραυγουλες και αλλαγη στασης πλαγιαστα οπου δε χορταινα να χουφτωνω τις βυζαρες της και τελος στα 4 . Εκει μου ζητησε να μη ριξω καθολου σφαλιαρες οποτε κοπανησα απλα με ενταση και κατεθεσα στο λαστιχο . Η θεα στα 4 ειναι τερμα καβλωτικη κ αυτο κραταω τουλαχιστον . Δυστυχως παροτι παραπεμπει σε αγριες καταστασεις το παρουσιαστικο της , στο δωματιο ειναι πολυ κρυα και δεν αφηνεται . Στασεις δεν εκλεψε οφειλω βεβαια να πω .

Εν ολιγοις δε θα τη ξαναδω , δε τα κλαψα αλλα μου αφησε μια γλυκοπικρη γευση που δε με αφησε να χαρω το κορμι της . Απο εμφανιση οι λατινολατρεις αξιζει σιγουρα να τη δειτε αλλα απο υπηρεσιες μην εχετε προσδοκιες . Μου ειπε οτι εχει ονειρο να παει Σαντορινη οποτε αν την ερωτευτειτε εχετε υποψιν να της δειξετε εκτος απο το πουτσο σας κ το ηλιοβασιλεμα στην Οια .

Αυτα αλανια μου, καλα γαμησια και α τουτ αλλερ

20221026_235321.jpg
20221026_235310.jpg
Βρες καλως τον χυστη :wanker: :wanker: :hi::hi:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
συνήθως μένω αμέτοχος, αλλά ρε μάγκες, μονοπωλείται το νήμα με μια εργαζόμενη και γεροντοέρωτες αγοραίους και τέτοια.
Να απαλύνω την καψούρα του συνάδελφου περιπλανώμενου κουλουράκια...με μελοποιημένο διάλογο εντός δωματίου;

αφιερωμένο ρε παίκτη, για πάρτι σου...

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Φιλε κλαιν δειξτου μια φρεσκια φωτο απ το παπαρι σου :wanker: και ασε τις αναφορες να δεις πως θα στρωσει χαρακτηρα :2funny:
αλλα σε πμ εμεις δε φταιμε τιποτα :2funny:
@Helluvatime εσυ τι λες?
Ο μερεντονα παραλίγο να μας το κεράσει το παπάρι του χθες στη φωτό με τον μεγάλο καθρέφτη .

Το απέφυγα τελευταία στιγμή :wanker::wanker::wanker:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.859
Πόντοι
3.715
τι λες μωρε?με το φιλι δε κολας τιποτα,ουτε με το ελευθερο στοματικο κολας κατι το φοβερο οπως υπατητιδα με τα μονα που κολας ειναι γλυφομουνι και σεξ χωρις προφυλακτικο και πρωκτικο χωρις προφυλακτικο
πως είσαι τόσο σίγουρος...;
οδοντίατρος είσαι ή στοματολόγος;
μια χαρά κολλάς πολλά και διάφορα, ιδιαίτερα από ανοικτές πληγές.
Είπαμε ο καθένας προχωράει και ριψοκινδυνεύει μέχρι εκεί που σταματά να νιώθει ασφάλεια. Ενήλικες όλοι με ευθύνη των πράξεών μας.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
πως είσαι τόσο σίγουρος...;
οδοντίατρος είσαι ή στοματολόγος;
μια χαρά κολλάς πολλά και διάφορα, ιδιαίτερα από ανοικτές πληγές.
Είπαμε ο καθένας προχωράει και ριψοκινδυνεύει μέχρι εκεί που σταματά να νιώθει ασφάλεια. Ενήλικες όλοι με ευθύνη των πράξεών μας.
με το φιλι δε κολλας τελος,με τα μονα που κολλας ειναι ελευθερο στοματικο οχι κατι βαρυ βεβαια καμια μολυνσουλα και τα χοντρα τα κολλας απο ακαποτο σεξ και ακαποτα στο κωλο μεσα και γλυφομουνι και γλυφοκωλι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom