Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
@Helluvatime θα βρει αλλο ενα 50αρι να παει να της κανει παραπονα :2funny:
εσυ ακους απο τον revlimit οτι του εκανε ελευθερο στοματικο σε εμενα που εδωσε φιλια στο στομα και σε βλεπω σημερα να βγαζεις καμια 10 πενηνταρικα,παιζει σημερα και μονο να τη γαμησεις 10 φορες με αυτα που ακουσες απο μενα και το revlimit

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Εσύ ρε γιατί λες ότι παω; επειδή την καψουρευτηκα;
ενταξει η αληθεια να λεγεται κατα τη γνωμη μου ειναι απο τις αριστες σε εμφανηση,και οποιος πει δε εχει ουτε εμφανηση απλα παραμυθιαζεται εχει φοβερη εμφανηση,εστω μια φορα αξιζει να τη δοκιμασουν ολοι και ας εχει υπηρεσιες διεκπερεωτικες δε βρισκεις ευκολα τετοιο μουνι στον αγοραιο ερωτα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
ενταξει η αληθεια να λεγεται κατα τη γνωμη μου ειναι απο τις αριστες σε εμφανηση,και οποιος πει δε εχει ουτε εμφανηση απλα παραμυθιαζεται εχει φοβερη εμφανηση
Ο @koulourakias δεν κοιτάει εμφάνιση Τζιμάκο. Να έχει καλή καρδιά θέλει. Για την καλοκαρδοσύνη της δηλαδή.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
  • Like
Αντιδράσεις: Junax

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Εγγρ.
20 Μαΐ 2022
Like
776
Πόντοι
81
Το ίδιο ισχύει και για μένα Αριστιππέα. Τραβάτε στις άλλες , αφήστε την καραφόλα την Καταλέγια με τουπέ ντίβας που λέει και ο Βουτυράς για μένα

Αν πάντως έχεις να μου υποδείξεις πουτανα εμφανισιακου επιπέδου Καταλεγιας την απαταω τώρα όπως είμαι.Εννοειται όχι κανένα μονοκόμματο ψυγείο, όπως αυτή που έλεγες την άλλη φορά.
Εμένα μου αρέσουν τα ψυγεία φίλτατε …:tooth:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Αυτή είναι. Μάλλον.
Αν είναι αυτή, τι να πω...
Δεν τραβάω κατά φυλής μεριά ή στο μετάξι, αλλά και τι δεν έχω διαβάσει στο συγκεκριμένο νήμα για μπουρδέλα, άσε που έχουν περάσει όλοι οι λαθροι της Αθήνας από το κορμί της.

Και εδώ τίθεται το ερώτημα: πόσο σίγουροι ειμαστε ότι με τα περισσότερα χρήματα που δίνουμε στα στούντιο εξασφαλίζουμε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών;;;; Μάλλον ΚΑΘΟΛΟΥ.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Τελευταία τροποποίηση:

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Ενώ οι ορδές Ελλήνων Χριστιανών που έχουν περάσει την Καταλεγια είναι πεντακάθαροι. Δεν ξέρουν τί θα πει πουτσότυρο.
δε εχεις και αδικο αλλα να ξερεις οι ελληνες οσο βρωμικοι και να ειναι δε μυριζουν τοσο χαλια οσο τα αφρικανοπακι,τα αφρικανοπακι να ξερεις λογω δερματος μυριζουν παρα πολυ πιο ευκολα αποτι οι ελληνες.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Και όσοι περισσότεροι πηγαίνουν άλλο τόσο θα καραφολιαζει. χαλάνε μόνοι τους την πιάτσα. εγώ κι αν τη χαλάω.
εε ναι εξαιτιας σας εχει γινει ετσι στις αρχες που πρωτοξεκινησε φανταζομαι ηταν αριστη εφευγε κανονικα στο 20λεπτο και οχι στα 12-13

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.312
Πόντοι
2.420
Από τότε μέχρι τώρα πήραν τα μυαλά της πολύ αέρα.

Δείξε εσύ μουνι άλλο τέτοιας εμφάνισης και κάνω άμεσα εκτροπή 50ρικων
Η Σια των Αλαμάνων είναι δυνατή σε εμφάνιση αλλά έχει χαθεί τελευταία. Αυτή τη Λείλα που λέει ο Κλαιν θα πάω να δω.

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Από τότε μέχρι τώρα πήραν τα μυαλά της πολύ αέρα.

Δείξε εσύ μουνι άλλο τέτοιας εμφάνισης και κάνω άμεσα εκτροπή 50ρικων
δε υπαρχει μη λεμε μαλακιες,η καταλεγια συνδιαζει πολλα ειναι σα αυτες εξω τις απλησιαστες 25αρες που πανε μονο με φραγκατους,κατα τη αποψη μου πρεπει να τη δοκιμασουν ολοι τη καταλεγια αλλα οχι 100 φορες 1 φορα καλα ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η απλυσια και η βρωμυλιαση φυλή και χρώμα δεν έχει
απλα σου λεω πως οι σκουροι μυριζουν παντα πιο ευκολα

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Η Σια των Αλαμάνων είναι δυνατή σε εμφάνιση αλλά έχει χαθεί τελευταία. Αυτή τη Λείλα που λέει ο Κλαιν θα πάω να δω.
εσυ ρε μαγκα εχεις πολλες κριτικες ανεβασμενες,μπραβο εισαι μυστης

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Αμααααααν ρε παιδες τι φιντανι ειναι τουτο? Τι κανοτν οι διαχειρηστες? ακομα να τον μαζεψουν?

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Σε ευχαριστώ, αν και έχω χρόνια να ανεβάσω:cheesy:
κοιτα 40φορες ειναι πολλες κριτικες εισαι απο τους καλους του μπου δεδομενου οτι οι πιο πολλοι δε εχουν καμια κριτικη ή 1 το πολυ,με καταλεγια εχεις παει εσυ

Rdeliaris23

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2022
Κριτικές
6
Like
353
Πόντοι
21
Αμααααααν ρε παιδες τι φιντανι ειναι τουτο? Τι κανοτν οι διαχειρηστες? ακομα να τον μαζεψουν?
μιλας εσυ ρε καραγκιοζη που σχολιαζεις κατω απο τη κριτικη μου ειρωνικα σχολια τυπου να μη πηγαινω σε μπου αμα δε χυνω μεσα επειδη ειδες να εγινε σε καποιες κριτικες να μη τελειωσω μεσα νομιζεις οτι ολες τις φορες δε εχω χυσει μεσα?επισης και το να γαμησεις μια γκομενα και μετα να το παιξεις και να τελειωσεις και αυτο σεξ ειναι οχι μονο να χυσεις μεσα της,δλδ εσυ λες να κατσω σπιτι μου επειδη γαμησα μια και δε εχυσα μεσα και εχυσα με μαλακια?με αυτο που λες δειχνεις ποσο σεξουαλικα ασχετος εισαι παλιοβοδι,τελος εφοσον ειρωνευτηκες πρωτος να δεχεσαι και τη δικη μου ειρωνεια τωρα και αν εμενα πρεπει να με μπαναρουν μια οι διαχειριστες εσενα πρεπει να σε μπαναρουν 20 βοδι,που λυπαμαι ακομα και τις ιεροδουλες που σου καθονται γιατι οι εξω δε προκειται ουτε μια τετοιος κακεντρεχης που εισαι που φτιαχνεσαι με το να πειραζεις τους αλλους.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom