You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
σίγουρα δεν χαιρόμαστε για τους λαθραίους αλλά σκέψου ότι σε εμένα τουλάχιστον έχουν διαμαρτυρηθεί για την καθαριότητα των πελατών ένα στουντιοκόριτσο και μια έσκορτ. Που σημαίνει ότι, από αυτή την άποψη τουλάχιστον, και οι ημεδαποί είναι ΓΤΠ καβάλα.Αν είναι αυτή, τι να πω...
Δεν τραβάω κατά φυλής μεριά ή στο μετάξι, αλλά και τι δεν έχω διαβάσει στο συγκεκριμένο νήμα για μπουρδέλα, άσε που έχουν περάσει όλοι οι λαθροι της Αθήνας από το κορμί της.
Και εδώ τίθεται το ερώτημα: πόσο σίγουροι ειμαστε ότι με τα περισσότερα χρήματα που δίνουμε στα στούντιο εξασφαλίζουμε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών;;;; Μάλλον ΚΑΘΟΛΟΥ.
Όσο για τη σχέση ποιότητας/τιμής στα στούντιο, εδώ είναι κατά περίπτωση. Αν πέσεις σε διεκπεραιωτική κοπέλα π.χ. - αφήνω κατά μέρος το φόλιασμα - σίγουρα τσούζει περισσότερο το πενηντάρικο+ απ' ότι το εικοσάρικο.
Από τη μικρή προσωπική μου εμπειρία, υπάρχουν κοπέλες της Φυλής που υπερτερούν αυτές των στούντιο αλλά μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Γενικά είναι διεκπεραιωτικές (καλή άσκηση παρεμπιπτόντως για τύπους σαν εμένα που χρειάζεται να γίνουν λίγο πιο αναίσθητοι). Στα στούντιο - με κάποιες μελανές εξαιρέσεις - προσωπικά τα έχω πάει καλύτερα, από πλευράς συμμετοχής και διάθεσης των κοριτσιών. Δεν αισθανόμουν ας πούμε ότι πλήρωσα παραπάνω μόνο για τη ντουζιέρα.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Εριχνα ματιες στις κορασιδες που δουλευουν σημερα αλλα πουθενα δεν εβρισκα κατι που να με τραβαγε. Λογω του οτι ειχα καυλες αποφασισα να επισκευτω την Ελλενα στο συγκεκριμενο μαγαζι.
Την ειχα ξαναδει την κοπελα αλλα δεν με ειχε τραβηξει και ειχα καταληξει σε αλλο στουντιο, σημερα ομως ειπα να τη δοκιμασω.
Σωματοτυπος λεπτος οχι καλλιγραμμη μοντελέ αλλα σε καλα επιπεδα. Βυζι μικρο σχετικα στητο οπου το εγλειψα καλα με ωραιες ρογες, προσωπο μετριο αλλα υποκειμενικο παντος μια καυλα μου την εβγαλε, ωραια ισια ποδια ομορφα για χουφτωματα κτλ, περιποιημενο το γενικο συνολο αλλα εκει που τα χαλουσε ηταν η κοιλια της πλαδαρη οπως και ο κωλος εχανε κατα πολυ σε εμφανιση.
Στα του αγωνα ειχαμε καποια τυπικα χαδακια πριν την πιπα οχι κατι σπουδαιο που θα με καυλωσει αλλα τεσπα κατι εκανε, δεν μπηκε με την καποτα στο στομα. Καναμε τρεις στασει απο πανω, απο πισω, και στα ορθια που ηρθε το τελος.
Δεν δυσανασχετησε καπου το κοριτσι μας, σε ολα ακολουθουσε χωρις καποια σχόλια αλλα ουτε και βιαστική.
Εν ολιγης για εμενα ενα απλο γαμησι με αισιο τελος χωρις να μου πρηξει τα αρχιδια οπου και τιμησε το 50 ρικο μια χαρα.
Δεν θα την προτιμησω δευτερη φορα διοτι δεν εχει το παρουσιαστικο που θα ηθελα.
Εννοειτε οι φωτο παρα πολυ επεξεργασμενες, ειναι ομως η ιδια κοπελα σε προσωπο.
Αντε να ερθουν καινουργια κοριτσια μπας και ξεκινησουμε παλι να επισκεπτομαστε ποιο συχνα τα αγαπημενα μας μαγαζακια.
Την ειχα ξαναδει την κοπελα αλλα δεν με ειχε τραβηξει και ειχα καταληξει σε αλλο στουντιο, σημερα ομως ειπα να τη δοκιμασω.
Σωματοτυπος λεπτος οχι καλλιγραμμη μοντελέ αλλα σε καλα επιπεδα. Βυζι μικρο σχετικα στητο οπου το εγλειψα καλα με ωραιες ρογες, προσωπο μετριο αλλα υποκειμενικο παντος μια καυλα μου την εβγαλε, ωραια ισια ποδια ομορφα για χουφτωματα κτλ, περιποιημενο το γενικο συνολο αλλα εκει που τα χαλουσε ηταν η κοιλια της πλαδαρη οπως και ο κωλος εχανε κατα πολυ σε εμφανιση.
Στα του αγωνα ειχαμε καποια τυπικα χαδακια πριν την πιπα οχι κατι σπουδαιο που θα με καυλωσει αλλα τεσπα κατι εκανε, δεν μπηκε με την καποτα στο στομα. Καναμε τρεις στασει απο πανω, απο πισω, και στα ορθια που ηρθε το τελος.
Δεν δυσανασχετησε καπου το κοριτσι μας, σε ολα ακολουθουσε χωρις καποια σχόλια αλλα ουτε και βιαστική.
Εν ολιγης για εμενα ενα απλο γαμησι με αισιο τελος χωρις να μου πρηξει τα αρχιδια οπου και τιμησε το 50 ρικο μια χαρα.
Δεν θα την προτιμησω δευτερη φορα διοτι δεν εχει το παρουσιαστικο που θα ηθελα.
Εννοειτε οι φωτο παρα πολυ επεξεργασμενες, ειναι ομως η ιδια κοπελα σε προσωπο.
Αντε να ερθουν καινουργια κοριτσια μπας και ξεκινησουμε παλι να επισκεπτομαστε ποιο συχνα τα αγαπημενα μας μαγαζακια.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Επειδη βλεπω ψανετε για το αν και ποια ειναι η κουραδομπελα στο στουντιο, οντος αυτη ειναι ημουνα εκει πριν λιγες ωρες. Την πατησα και εγω διοτι νομιζα ειναι καινουργια αλλααααααααααααα ανθρακας ο θησαυρος. Τωρα το πόσο θα την κρατησουν ειδωμεν. μια μερα δυο?
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
ρε αγορι μου τι δε καταλαβαινεις?η καταλεγια μπηκε μεσα φασωθηκαμε γιατι το ηθελε μετα καναμε σεξ καλουτσικο και μαλιστα τη ωρα του σεξ με φιλησε παλι στο στομα αλλα μετα τα διαλυσε ολα γιατι με αφυσε αχυστο προσπαθωντας μονο στα 12-13 λεπτα και οχι στα 20,αν καθοταν και τα 20 συγουρα θα εχυνα ενταξει τωρα εγινε κατανοητος?θα μας τα πει από πρώτο χέρι ο βουτυράς. Πήγαινε να τον πλακώσει στα γλωσσοφιλα ,αλλά εννοούσε τον πλάκωνε και τον παράτησε στην ψύχρα αχυστο επειδή είναι ομορφόπαιδο και τον γούσταρε.
που χάθηκες εσυ;
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
οχι πηγαινε ρε με φιλησε λεμε πως το λενε και αχυστο με αφησε γιατι ετσι κανει οχι γιατι δε με γουσταρε αν δε με γουσταρε δε θα με φιλαγεεσύ γιατί τσιμπάς τώρα; τι ψαρακας είσαι;
Κοίτα πόσο εύκολα τσιμπάς.
Τι θα πει πήγαινε; Πήγαινε και δεν έφτασε; Αχυστο σε άφησε γιατί σε γούσταρε πολύ και φασωθήκατε.
καρφώνεσαι μόνος σου βουτυρά
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Πριν σε κλεισουν να σου πω δυο πραγματακια.μιλας εσυ ρε καραγκιοζη που σχολιαζεις κατω απο τη κριτικη μου ειρωνικα σχολια τυπου να μη πηγαινω σε μπου αμα δε χυνω μεσα επειδη ειδες να εγινε σε καποιες κριτικες να μη τελειωσω μεσα νομιζεις οτι ολες τις φορες δε εχω χυσει μεσα?επισης και το να γαμησεις μια γκομενα και μετα να το παιξεις και να τελειωσεις και αυτο σεξ ειναι οχι μονο να χυσεις μεσα της,δλδ εσυ λες να κατσω σπιτι μου επειδη γαμησα μια και δε εχυσα μεσα και εχυσα με μαλακια?με αυτο που λες δειχνεις ποσο σεξουαλικα ασχετος εισαι παλιοβοδι,τελος εφοσον ειρωνευτηκες πρωτος να δεχεσαι και τη δικη μου ειρωνεια τωρα και αν εμενα πρεπει να με μπαναρουν μια οι διαχειριστες εσενα πρεπει να σε μπαναρουν 20 βοδι,που λυπαμαι ακομα και τις ιεροδουλες που σου καθονται γιατι οι εξω δε προκειται ουτε μια τετοιος κακεντρεχης που εισαι που φτιαχνεσαι με το να πειραζεις τους αλλους.
Το αν ορισμενοι ειτε πολλα μελη ειτε λιγα θεωρουνται παλιοι μπουρδελιαρηδες εμενα λιγο μου πεφτει και δε δινω σημασια ΚΑΜΙΑ. Οτι θελω να κανω παω και το κανω απο μονος μου, δεν περιμενω καποιον να μου πει, γιαυτο και εχω λιωσει στα χιλιομετρα και μετα ερχομαι εδω και λεω δυο λογακια για αυτα που ειδα η περασα.
Οταν εισαι νεος εδω μεσα και παλι για εμενα το ιδιο ειναι και θα διαβασω την κριτικη και θα βγαλω το δικο μου συμπαιρασμα. Οποτε η νεος η παλιος απο εμενα θα εχει σεβασμο διοτι οπως ειπα δεν τα διαχωριζω.
Αυτα που σου εγραψα στις υποτιθεμενες κριτικες σου ηταν απλα μια απορία και δεν ηθελα να σε βλαψω που και αυτο αποδεικνυουν τα ερωτηματα μου.Αν ηθελα να σε κοροιδεψω πιστεψε με θα μπορουσα να το κανω με χιλιους τροπους.
Το να ερχεσαι εσυ ομως σημερα και να αραδιαζεις ενα σωρο υβριστικα σχόλια για το ατομο μου χωρις εγω προσωπικα να σου εχω μιλησει καταυτον τον τροπο δεν στο επιτρεπω ουτε καποιος σου εδωσε αυτο το δικαιωμα, οποτε απο τωρα και οσο υπαρχω εδω θα τρως αναφορες απο το πρωι μεχρι το βραδυ μπας και στρωσεις χαρακτηρα.
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
λοιπον φιληθηκαμε πρωτου κανουμε σεξ αρκετα φιλακια στο στομα και μετα πανω στο σεξ με φιλησε ξανα απο μονη της κοινως γουσταρε η γκομενα τωρα το οτι με αφησε αχυστο ηταν γιατι ετσι κανει θεωρει πως ειναι μουναρα και σου λεει μπορεις στα 12-13 λεπτα?αν οχι φευγω δε το προσπαθει μεχρι τα 20 που ειναι το σωστο οπως αλλεςεσύ έγραψες αρχικά πήγαινε δύο φορές κιόλας. Μάλλον το φαντασιακό θόλωσε το μυαλο σου,
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
λαθος το πηγαινε γαμωτο φιληθηκαμε και πριν το σεξ και πανω στο σεξ οκ τωρα?τελοςναι αλλά έγραψες πήγαινε.
πήγαινε δηλαδή κι εσύ βράχος. Τσου έλεγες. σκληρός γαμίκος
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
οχι καταλεγια αφου επιτηδες πηγα με εκεινη γιατι ηθελα να τη βαλω στη συλλογη,ενταξει μη χαλιεσαι απλα εμενα με γουσταρε ενω εσενα οχι ειμαι και 23 χρονων οχι 44 οπως εσυ οπως και να εχει αυτο μετραει και εκεινη 24 ειναι λογικο να θελει νεους τι να τον κανει τωρα 44 χρονων χουφταλο νεα κοπελα?πηγαινε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ίσαι σιγουρος ότι ήταν η Καταλέγια; Μήπως ήταν άλλη και έκανες λαθος;
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
λαθος το πηγαινε ειπα,πριν το σεξ δωσαμε φιλια στο στομα και μαλιστα ανοιγε και το στομα της,στο σεξ με ξαναφιλησε ενταξει της αρεσα τελος μη το κανουμε θεμαναι αλλά πήγαινε. και δεν έφτασε δύο φορές, μετά το γύρισες τελικά και εφτασε
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
οσο για το αλλο πασχα πηγα με βερονικα και καλοκαιρι με καταλεγια τελος και αυτο αν δε καταλαβες ολα αυτα που σου ειπα θα θεωρησω οτι εχεις προβλημα χαζομαρας.έγινε. πήγαινε. Γαλατάκι τώρα και νάνι.
Παρακολουθώ σεμνά και ταπεινά απλά δεν γράφω για διάφορους λόγους εμπειρίες. Υπάρχουν πολλοί κακοπροαιρετη που μας περιμένουν στην γωνία για αναφορά, και δεν αναφέρομαι σε μέλη αλλά σε εργαζόμενες οπότε απλά παρακολουθώθα μας τα πει από πρώτο χέρι ο βουτυράς. Πήγαινε να τον πλακώσει στα γλωσσοφιλα ,αλλά εννοούσε τον πλάκωνε και τον παράτησε στην ψύχρα αχυστο επειδή είναι ομορφόπαιδο και τον γούσταρε.
Επίσης αρχικά είχε πάει πριν έξι μήνες αλλά εννοούσε το καλοκαίρι.
που χάθηκες εσυ;
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
δε ειπα αυτο ρε φιλε αλλα για να μου κανει αυτο το εξτρα της αρεσα εμφανησιακα,καμια ιεροδουλη αν δε της αρεσεις δε σε φιλαει στο στομαΦίλε η εργαζόμενη σεξεργάτρια σε ερωτεύτηκε παράφορα με την πρώτη ματιά. Είπε ''πόσο όμορφος και λαμπερός και έξυπνος άντρας. Αυτόν θέλω''. Τι άλλο θα ακούσω Θεέ μου σε αυτόν τον κόσμο...
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
ρε μαγκα οντως με φιλησε δε λεω ψεματα και μαλιστα οχι 1 και 2 φιλια αλλα μετα δε καθησε και τα 20 λεπτα καθησε 12-13 μαλλον το εχει συστημα αυτους που γουσταρει να καθεται 12-13 λεπτα και αυτους που δε θελει 5 το πολυΠάντως αυτό το με πλάκωσε στα φιλιά αλλά με άφησε αχυστο κάπου δεν μου κολλάει .Από την εμπειρία σεξεργατρια που σε φιλάει συνήθως αχιστο δεν σε αφήνει
Μια εργάτρια του σεξ είναι ψυχολογικά γυναίκα όπως και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες που δεν κάνουν αυτή την δουλειά. Οι γυναίκες μπορούν να ρυθμίζουν συναισθηματικά την συμμετοχή τους στο σεξ σε αντίθεση με έναν άντρα που συμμετέχει υποχρεωτικά συναισθηματικά γιατί πρέπει να της δώσει της άλλης να καταλάβει. Επομένως για να συμμετέχει μια γυναίκα θα πρέπει να τον γνωρίζει τον άλλο αρκετό καιρό, να της αρέσει σαν άνθρωπος και να της αρέσει και η συμπεριφορά του απέναντι της. Μια γυναίκα που πηγαίνει με κάποιον που δεν ξέρει ούτε το όνομα του δεν τον βλέπει καθόλου συναισθηματικά. Μόνο χρήμα βλέπει. Αυτό είναι. Νομίζω ότι αυτή η Κανελλοπούλου αλλά δεν είμαι και σίγουρος, είχε πει ότι κάποιοι άνθρωποι απλά αφήνουν μια γλυκιά γεύση σε μια κοπέλα όταν βγαίνει από το δωμάτιο, ίσως γιατί είναι πιο ήπιοι, φαίνονται πιο καλοί, αλλά μέχρι εκεί, πιο πέρα ποτέ δεν πηγαίνει.
5 λεπτά σε στούντιο ποτέρε μαγκα οντως με φιλησε δε λεω ψεματα και μαλιστα οχι 1 και 2 φιλια αλλα μετα δε καθησε και τα 20 λεπτα καθησε 12-13 μαλλον το εχει συστημα αυτους που γουσταρει να καθεται 12-13 λεπτα και αυτους που δε θελει 5 το πολυ
Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
οκ ρε φιλε τι να σου πω λεω ψεματα οτι με φιλησε δλδ ελεος οτι λεω εγω ειναι αληθεια δε λεω μαλακιεςΜια εργάτρια του σεξ είναι ψυχολογικά γυναίκα όπως και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες που δεν κάνουν αυτή την δουλειά. Οι γυναίκες μπορούν να ρυθμίζουν συναισθηματικά την συμμετοχή τους στο σεξ σε αντίθεση με έναν άντρα που συμμετέχει υποχρεωτικά συναισθηματικά γιατί πρέπει να της δώσει της άλλης να καταλάβει. Επομένως για να συμμετέχει μια γυναίκα θα πρέπει να τον γνωρίζει τον άλλο αρκετό καιρό, να της αρέσει σαν άνθρωπος και να της αρέσει και η συμπεριφορά του απέναντι της. Μια γυναίκα που πηγαίνει με κάποιον που δεν ξέρει ούτε το όνομα του δεν τον βλέπει καθόλου συναισθηματικά. Μόνο χρήμα βλέπει. Αυτό είναι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ωραια να κατσει 10 καποιον που δε γουσταρει σε μενα καθησει 12-13 και παλι μου εκανε χαρη 2-3 λεπτα εγω δε ειμαι απο αυτους που λεω μπαρουφες αμα δε με φιλαγε θα το ελεγα οκ?5 λεπτά σε στούντιο ποτέ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 276K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K