Rdeliaris23
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 353
- Πόντοι
- 21
εσυ ξεκινησες να σχολιαζεις τις κριτικες μου και ο καραγκιοζης ο κλαιν μαιν αμα ρε βοδια δε σας αρεσαν οι κριτικες τι στο πουτσο τις διαβαζετε και ασχοληστε παλιοκομπλεξικοι αχρηστοι και οι 2 ουστ ζωα,επισης καλτσον θα σκισεις εσυ που κανεις τον γλυφτη μιας ιεροδουλης και εχεις παει απειρες φορες με μια που απο υπηρεσιες δε εχει να σου δωσει πολλα,ουστ σαλιαρη μπαρμπα,αν εγω ανεβαζω κριτικη μετα απο 6 μηνες και αυτο ειναι ακυρο για εσενα για εμενα ειναι ακυρο που εχεις παει 101 φορες με μια ιεροδουλη που μονο εμφανηση εχει γιατι υπηρεσιες δεν,οποιον και να ρωτησεις κανεις δε εχει παει 100 φορες με μια ιεροδουλη που δε εχει να σου δωσει πολλα γιατι υπηρεσειες κατω του μετριου,πρεπει να εισαι ο μονος ηλιθιος που πηγε τοσες φορες με αυτην,ολοι οι αλλοι αμα ρωτησεις να πηγαν το πολυ 3-4 φορες και μετα απογοητευτηκαν και δε ξαναπηγαν.Κάτσε να σου βγάλω μια λίστα των επιχειρημάτων μου μήπως στροφάρεις λίγο.
Νταβά στη μπούτσα μου και στην τσέπη μου θα σε βάλω;ένα το κρατούμενο.
2. Εγώ έχω πάει 101 φορές και θα πάω άλλες τόσες. Η 'άποψή' σου στα παπάρια μου.
3. Πρόσεχε μην σκίσεις κανένα καλτσόν απ' τις πορδες.
4. Καλύτερα ανέβασε καμία 'πρόσφατη' κριτική σαν αυτες που συνηθίζεις για ένα στούντιο που υπήρχε στην Αθήνα το 1800,τότε που ήταν χωριό και γύρω αρβανιταδες.Ειχε ωραία μουνια.
5. Πότε πηγές;
Τελευταία τροποποίηση: