Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
την καυλησπερα μου κυριες μου, και κυριοι.
Εκανα ενα περασμα απο βουνο μπας και πηδηξω τη Σαμπρινα αλλα κλειστο.
Γενικα εριξα μια ματια στα γρηγορα αλλα απογοητευτικα με αυτα που ειδα. Γεμισαμε γιουβαρλακια απο κολομβια και καλα αλλα απο βενεζουελα ειναι.Κλασσικος σωματοτυπος. Πιστευω η περιοδος που διανυουμε ειναι η χαρα του λατρη αυτου του τυπου γυναικας.Μιλαμε πρεπει να πηδαει στο ταβανι απο τη χαρα του.οι υπολοιποι κλαιμε

Penisraketee

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2017
Like
102
Πόντοι
0
Σημερινη πορνοβολτα οπου ενω ειχα σταμπαρει δυο κοπελες μου βγηκε μαπα το πεπονι και γυριζοντας για το σπιτι περασα απο το συγκεκριμενο μαγαζι για μια ματια και τελικα εδω εκατσα.
Σιντυ η μια κοπελα και ρενατα η δευτερη που προφανος πολλοι την ξερετε απο φυλης που εργαζοτανε χρονια πισω.

Γυμνασμενος σωματοτυπος, προσεχει παρα πολυ την εξωτερικη της εμφανιση οποτε ολα ηταν περιποιημενα, μ πουτια ποδια ολα ομορφα καλλιγραμμη, κωλος σηκωμενος στη σωστη θεση χωρις να προεξεχει κατι ( βλεπε βενεζουελα κτλ ), βυζι μεγεθους ανω του μετριου φυσικοτατο με ομορφη ρογα που γινεται τουμπανο με την καταληλη περιποιηση με ομορφο σχημα να κρατα ακομα την ανιουσα, μαλακο στο χουφτωμα το ολο γενικα δερμα της μαζι με βυζους, μουνοχειλα μπαμπατσικα μεγαλα ομορφα, μπορεις να το χαιδευεις δε λεει οχι, προσωπο δειχνει την ηλικια της καθοτι δεν ειναι πιπινι αλλα γυναικα, θα τη χαρακτηριζα μοντέλα διοτι μπορει να το υποστηριξει αλλα λογω ηλικιας θα παραμεινω στο οτι ειναι μια πολυ καλλιγραμη γυναικα με μοντελε κορμι.

Προσωπικα εχω συνηθησει να πηγαινω με μικρες οποτε η σημερινη κοπελα ειναι και η πρωτη μου φορα που δοκιμαζω με μεγαλυτερη καπου στα 30 και περιπου.
Γενικα σημερα δεν ημουνα σε καλη μερα απλα προσπαθω να βρισκω χρονο οταν μπορω λογω δουλειας και ισως αυτος ο τροπος που επιλεγω χωρις ξεκουραση να μη μου βγαινει σε καλο.

Ειμαι δωματιο περιμενω την ρενατα και τσουπ ερχεται με το στριγκακι της τσιτα στο σωμα της. Ξεκινα χαιδεματα κτλ σαν προκαταρκτικα με καμποσο χρονο και μετα σε πιπα με σκουφο σε χαλαρο τεμπο που ετσι μου αρεσει.Ειχα γινει τουρμπο τον εβαζε ολο μεσα επαιζε με μαζι του καλά ηξερε τι να κανει και δεν ηταν αγαρμπη.
Ξεκιναμε απο πισω ολα καλα μεσα εξω χλαπα χλουπα και αλλαζουμε σε ιεραποστολικο οπου εκει καπου αρχισα να μην εχω τοσο καυλα. Υπηρξε και απο τις δυο πλευρες σχετικος ψιλο εκνευρισμος αλλα συνεχισαμε κανονικα απλα δεν ημουνα στο 100%.
Ξανα πισοκωλλητο μετα στα πλαγια και γενικα αλλαξαμε χιλιες στασεις μεχρι να ερθει το τελος και το κρεβατι τοχαμε κανει πραγματικο μπουρδελο.
Η κοπελα συμμετειχε παντου χωρις βιασυνες και υπομονη. Εκανε τα παντα για να με τελειωσει δε με αφηνε να φυγω ακομα και οταν της ειπα αστο δεν ειμαι σε καλη μερα η ιδια δε με αφησε , ειπε οχι θα σε τελειωσω και ετσι και εγινε.Πολυ φιλοτιμη πολυ επαγγελματιας πολυ αριστη ολα τα καλα γιαυτο το κοριτσι παιδια.Πρωτη μου φορα βλεπω κορασιδα να επιμενει να σε ευχαριστήση και να τα καταφερνει.Μεγαλο μπραβο σπανιζουν τετοιες κοπελες σε υπηρεσιες.
Το αν θα την συναντουσα ξανα ειπα οχι διοτι προτιμω τις μικρες ηλικιες λογω του οτι με φτιαχνουν τα νεανικα τα φρεσκα κοριτσια.Ισως να ειναι λογω συνηθειας δε ξερω.Παντος η ρενατα σε εμφανιση αλλα και σε υπηρεσιες βαζει πολλες 20ρες κατω.
Εν ολιγης αυτα ειχα να πω λαι παλι μπραβο στην κοριτσαρα μας.
Επειδη ηθελα να την επισκεφθω (καθως μ αρεσουν επισης οι μικρες), ποσο περιπου την κανεις ηλικιακα?

Επισης εχεις προτασεις για νεανικες κορασιδες που κατα την προσωπικη σου αποψη αξιζει να επισκεφθω αυτην την περιοδο σε στουντιο?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Επειδη ηθελα να την επισκεφθω (καθως μ αρεσουν επισης οι μικρες), ποσο περιπου την κανεις ηλικιακα?

Επισης εχεις προτασεις για νεανικες κορασιδες που κατα την προσωπικη σου αποψη αξιζει να επισκεφθω αυτην την περιοδο σε στουντιο?
Σε εμενα φανηκε καπου στα 35 εκει γυρω. Κορμι πολυ καλο ομως απλα δεν εχει αυτο το νεανικο που ξερουμε.

Σε μικρουλες προσωπικα βαζω πρωτη τη leyla απο allien.
Κατια απο κασσανδρας αλλα αυτη την περιοδο κλειστα.
αυτες ειναι γυρω στα 25 το πολύμ
Μετα εχουμε Σαμπρινα απο βριλησσου 60 κατω κοντά στα 30 αλλα υπερτουμπανο σε ολα της.
Αυτες ειναι σε παρουσιαστικο και υπηρεσιες πολυ καλες.

crusader21

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
8
Πόντοι
0
Σε εμενα φανηκε καπου στα 35 εκει γυρω. Κορμι πολυ καλο ομως απλα δεν εχει αυτο το νεανικο που ξερουμε.

Μετα εχουμε Σαμπρινα απο βριλησσου 60 κατω κοντά στα 30 αλλα υπερτουμπανο σε ολα της.
Και Τζένη από Αθηνών 318 είναι εξαιρετική παρουσία.
Ενδιαφέρουσες νέες μεταγραφές από τη συγκεκριμένη αλυσίδα όπως Τζούλια ,Gabriela

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Και Τζένη από Αθηνών 318 είναι εξαιρετική παρουσία.
Ενδιαφέρουσες νέες μεταγραφές από τη συγκεκριμένη αλυσίδα όπως Τζούλια ,Gabriel
τζενη πολυ καλη θα ελεγα αν και την ξεχασα λογω ηλικιας και αυτη.
Γκαμπριελα επισης ωραια εμφανιση αλλα δε μπορω να πω οτι ειναι οπως οι πρωτες που ανεφερα ποιο πανω. Αρκετα καλη και αυτη ομως.
Τζουλια κομοδινο σπο τα ικεα

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
θα παω ο ιδιος να διαπιστωσω. Θα πηγαινα σημερα καπου αλλου οποτε ευκαιρεια ειναι
δεν ερχονται τετοιες γυναικες σε στουντιο, πανε εσκορτ και θα χεσω πρωτος

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Ο στοχος κλειδωσε. Θα δω πρωτα αυτες θα παρω την ψιχρολουσία μου και μετα θα παω βουνο Σαμπρινα, σιγουρα πραγματα λεμε εκτος αν εχω καμιά εκπληξη

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81

Φίλε Κλάιν η Σαμπρίνα είναι 35+ και όχι Τσέχα όπως νομίζω ότι είχες γράψει. Είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, έπρεπε να την έβλεπες πως ήταν πριν 10-13χρόνια όταν δούλευε στην Αθηνών. Επίσης το πρόγραμμα της μπορείς να το δεις στο διπλανό σαιτ, για να μην τρέχεις στο βουνό τσάμπα.

Blade77

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
602
Πόντοι
81
Αμα παμε και δουμε οτι ειναι η ιδια η κοπελα εμενα να με χαισετε πατοκορφα
Ήθελα να στο γράψω και εγώ, αλλά με πρόλαβε ο κουλουρ. Ναι όντως, φαίνεται ότι οι φώτο είναι ψεύτικες.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Περασμα απο θησεως καλλιθεα να δω τη μπελα. Τελικα Μπελα δεν ειχε διοτι την περιμενανε και ποτε δεν ηρθε, ανταυτού ειχε κατι αλλες κουνιαμπελες βενεζουελανες σκατομπαζα κλοουν. Φυσικα και εφυγα ενω αλλοι δυο τυποι ακομα το σκεφτοντουσαν να περασουν η οχι παρολο που πηγαν και αυτοι για Μπελα.

Συνεχιζω Κροκεων απαν - κατ οπου στο απαν ειχε τρεις τσουπρες γνωστε και μη εξαιρεταιες.
Χριστινα απο κασσανδρας που δουλευε με βαλερια , το κοριτσι βαμμενο φτιαγμενμο με ομορφα εσωρουχα ολα στην πενα.
Μια καινουργια εξ ουκρανιας και αυτη που ενω στις φωτο δειχνει τουμπανο μοντελακι απο κοντα ειναι η ιδια κατα 90% αλλα χωρισ κωλο και καπως πατσουριασμενος, ομως του γαλακτος το κοριτσι πιπινακι.
Τριτη ηταν η Ντασα κλασικη γυναικα καλο προγραμμα μετρια σε εμφανιση μεγαλοκοπελα.

Στο κατω μαγαζι ηταν η Μεριλιν που μοιαζει παρα πολυ κατα 90% με τις τελευταιες φωτογραφιες.Δεν ηταν ασχημο αλλα οχι στα γουστα μου.Ανοιχτη περιφερεια λιγο κωλαρού και αδιαφορο προσωπο. Αξιζει σε λατρεις εστω μιαν φορα.

Καταληγω στο βριλησσου με Σαμπρινα κλασικη αξια και περασα παρα πολυ καλα.Οσο περιμενα δωματιο την ειχε καποιος σε μισαωρο κλεισμενη και πριν ερθει σε εμενα ακουσα το ντους κανα 5λεπτο που η κοπελια πλενοτανε να μου ερθει πεντακαθαρη.Εχει σημασια αυτο.Παντος την κανω καπου στα 30 και αυτη και περναει οριακα στα των γουστων μου.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φίλε Κλάιν η Σαμπρίνα είναι 35+ και όχι Τσέχα όπως νομίζω ότι είχες γράψει. Είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι, έπρεπε να την έβλεπες πως ήταν πριν 10-13χρόνια όταν δούλευε στην Αθηνών. Επίσης το πρόγραμμα της μπορείς να το δεις στο διπλανό σαιτ, για να μην τρέχεις στο βουνό τσάμπα.
ναι δεν ειναι μικρη, οπως ειπα καπου στα 30 μου δειχνει και εδω που τα λεμε και 30+
Την ρωτησα ξανα σημερα και ειπε τσεχα.Ενταξει τωρα οτι θελουν λενε, στη μπουτσα μας.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Οσο για τη Μπελα πρεπει να ειναι αυτη που δουλευε στα μαγαζια της οδου Κροκεων.Εχω περασει μαζι της, εχω κριτικη. Ηταν στα υποτιθεμενα στουντιο της Λιοσιων και πηρε μεταγραφη.Η τσατσα ειπε οτι δουλευει τον τελευταιο καιρο οποτε μαλλον αυτη που λεω ειναι.Εννοειτε ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΦΩΤΟ

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Τζουλια κομοδινο σπο τα ικεα

Θα αλλαζε μετα απο 6 χρονια μαγαζι μου χε πει στο Θεσσαλιας, προσωπικα τη συμβουλεψα να αλλαξει επαγγελμα . Ο ορισμος του αποστειρωμενου σεξ ( μη πιανεις στηθος , μη το ενα , μη το αλλο , γελαει ο κοσμος )

Περασμα απο Κατεχακη σημερα οπου κατεληξα με Leyla, εριξα μια ματια πρωτα στην Ολγα στο αθηνων 318 , οπου δουλευε με Γαβριελλα , αλλα δε με επεισε να περασω ( μικρο βυζι μεγεθους Α και πεσμενο , σωμα μονοκομματο χαλαρο χωρις καμπυλες και μετριοτατο προσωπο , ο κωλος καπως σωνει το ολο λουκ και οτι δεν εχει περιττα κιλα αλλα τπτ το ιδιαιτερο κ στις φωτο τον τουρλωνει γι αυτο ξεχωριζει ) . Ευγενικο κοριτσι βεβαια στο σαλονι χαιρετησε σε αψογα ελληνικα ενω μετα παρελασε και η Γαβριελλα η οποια αφαιρεσε τη φουστιτσα της και εκανε το περιφημο twerking . Φαινεται το χει καθιερωμενο να το κανει σε πελατες ωστε να περασουν μαζι της καθοτι μου το χε κανει τη 1η φορα που τη δοκιμασα . Παλευει να κερδισει το πελατη κατι που σπανιζει πλεον , μετριο προσωπο αλλα σωμα δυναμη ( αθλητικο κ δεμενο παρα καμπωλωτο θα λεγα ) με σφιχτο πεταχτο κωλαρινο ανευ παρεμβασεων που συνηθιζουν οι λατινοφερμενες , τα χω γραψει και σε κριτικη

Μετεβην μετα Κατεχακη οπου δουλευε η Λειλα μαζι με Αμαρυλλις και Σασα . Να πω για τις 2 τελευταιες οτι ειναι μπαμπατσικες ειδικα σε περιφερεια και η αναλογια που τους δινει το διπλα σαητ ( 1.70 και 55 κιλα ολως τυχαιως και για τις 2 ) ειναι εμφανως αναληθης . Αναλογικα θεωρω , παροτι δε μ αρεσουν οι γεματουλες , οτι η Σασα εχει πιο μαζεμενο σκαρι κ πιο σφιχτο δερμα απο την ετερη συναδελφισσα της .

Δυνατο μουνι αλλα κλεβει στις στασεις

Η Λειλα εμφανισιακα απο κοντα ειναι ιδια με τις 4 φωτος που θα δειτε που φοραει τακουνια . Λεπτος κορμος χωρις περιττα κιλα ελαφρως καμπυλωτος , διασπαρτα μικρα τατου , χωρις περιφερεια και ελαχιστα πεταχτος κωλος αγυμναστος βεβαια που δεν εχει πειραχτει με ενεσεις fillers που βαζουν πολλες συμπατριωτισσες της . Μοντελε ωραιο σφιχτο σκαρι , χανει στο προσωπο που ναι αγριο και στο βυζι επισης που ναι σιλικονατο σκληρο ( 3αρι πλαστικο , καλο στην οψη αλλα σκληρο στην αφη με μεγαλη ρωγα ) .

Στο σεξακι μετρια πιπουλα ρηχη χωρις χερι αλλα με λιγο δοντι , εχει κορμαρα και καβλωσα αμεσα στα πρωτα χουφτωματα , φιλια στις ρωγιτσες της μπολικα , δε το παρακανε με το τζελ και ενιωθα το μουνακι της αλλα στο κυριως μενου τα χαλασε πολυ .

3 στασεις καναμε και στις 3 εβαζε τα ποδια της με τροπο και εστηνε το σωμα της ωστε να μη μπαινω ολοκληρος ετσι δε μπορουσα να αποκτησω ρυθμο . Στα 4 ειδικα με παιδεψε πολυ καθοτι στραβωνε τη λεκανη της , καταφερα ομως στο τελος μετα απο κοπο , αφου τη κεντραρα , να δωσω λιγο ρυθμο χωρις διακοπες . Μεγαλο φαουλ δυστυχως , τελευταια φορα η Τατιανα απο vip μου το χε κανει . Δαχτυλακι δε δοκιμασα , μπατσακια δεχτηκε αδιαμαρτυρητα να προσθεσω .

1 μηνα εχει στην ελλαδα απο καποια πολη της Κολομβιας που αρχιζει με ''π'' την οποια δε συγκρατησα , δε θα τη ξαναδω φυσικα αν και ευχομαι οπως η Φερναντα ( για την οποια εχω αφησει αρνητικη κριτικη και βλεπω θετικα σχολια μετα την επανοδο της ) να αλλαξει καποια στοιχειωδη πραγματα ωστε να σταθει στο χωρο καθοτι ειναι ευγενικο κοριτσι κ συμπαθης φυσιογνωμια .

20221101_224022.jpg
20221101_224002.jpg

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733

Λειλα απο αλιεν και Πωλινα απο τριγγετα να δεις θα σ προτεινα

Μικρες μεχρι 25 υπαρχει ενδεια στις νεοαφιχθεισες , ειδικα πιπινοσλαβες ειδος προς εξαφανιση ειναι στα στουντιο τελευταια

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom