Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Μισό, σου στέλνω το εκκαθαριστικο μου του 21'.Δεν βγαίνουν οι αριθμοί σου ρε χελ. Ας πούμε ότι γαμας Μεταξουργείο 4 φορές τη μέρα,40 ευρω,κάθε μέρα όπως λες ,δηλαδή τρως 1200 ευρω το μήνα στις πουτανές μόνο. Είσαι λεφτάς δηλαδη
Ποιος σου είπε ότι γαμάω κάθε μέρα 4 φορές. Σου απάντησα για σήμερα, γιατί προφανώς αντί να σταθείς στην περιγραφή για την Ντάσα που ήρθε χθες και την αναφέρανε το μεσημέρι ενώ κανείς δεν την είχε δει, μου ξεκινάς τα δικά σου.
Που στην τελική θα έπρεπε να είσαι και ο τελευταίος που θα έπρεπε να μιλάει όντας σταθερός πελάτης μίας και μόνο πουτάνας.
Μύγα σε τσίμπησε ρε μαλάκα βραδιάτικα;
Με την τριβή μαθαίνεις να μην δίνεις σημασία σε κάποια πράγματα. Σκατόφατσες βλέπεις και στο μετάξι, σκατόφατσες βλέπεις και στην Φυλής, και στα στούντιο. Δηλαδή εγώ δεν θα χαλιόμουν αν έμπαινα μετά τον ετοιμοθάνατο παππού που πήγε στην Ντάσα και πήρε δωμάτιο κατευθείαν;Από απλή περιέργεια...
Πώς μπορείς και συνδυάζεις τόσο διαφορετικούς κόσμους, από άποψη καθαριότητας χώρων και κοριτσιών; Μπουρδέλα vs Στούντιο. Να μπαίνουν σε συνεχόμενα δωμάτια, όντας άπλυτες οι ίδιες όπως και οι πελάτες που περιμένουν(ακόμα και μπάνιο να κάνει κάποιος, λίγο να περπατήσει το καλοκαίρι, ιδρώνει) .
Αλλά και από άποψη εμφάνισης των κοριτσιών, στον ένα και στον άλλο χώρο; (εντάξει, αυτό είναι πράγματι υποκειμενικό, αλλά η καθαριότητα δεν είναι) .
Δεν θα μιλήσω καν για εμφάνιση των κοριτσιών την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ περίοδο που τα μισά στούντιο είναι γεμάτο με λατίνες ίδια κατηγορίας με τα 27άρια της Κολωνού. Ο χώρος αλλάζει μόνο. Έλα να σε ξεναγήσω στη Disneyland.