Tzoulia και άλλα κορίτσια στούντιο στο Sex Studio Κηφισού 30
www.kifisou30.net
Λοιπον αλανια τραβηξα κηφισου 30 να τσεκαρω νεα κορασιδα που ξεκινησε σημερα , πιο πανω το λινκ της . Οι φωτογραφιες δεν απεικονιζουν τη πραγματικοτητα , εχει αρκετα παραπανισια κιλακια πανω και κατω απο τη μεση και στη περιφερεια επισης και οχι το σφιχτο κωλαρινο που αποτυπωνεται στις φωτο . Προσωπο στρουμπουλο με μαγουλακια επισης , ειχε χαμογελο και ηταν ευγενικη στο σαλοναρισμα βεβαια αλλα αναρχα κατανεμημενα κιλακια και ζελεδιασμενο σωμα σε αντιθεση με την Αμαντα που ειναι μπαμπατσικη μεν αλλα αναλογικα εχει σφιχτο σωμα με ομοιογενεια . Στο προσωπο μοιαζουν με Αμαντα παρεπιμπτοντως για αυτο την ανεφερα , oποιος τη δει θα με θυμηθει
https://*****/en/StudioWorker/4444-Alexa
Συνεχιζοντας περασα απο αριστ.6 και ζητησα να δω Αλεξα που δουλευε με Ζανετ . Να πω οτι η τσατσα με το ξανθο μαλλι ψιλιοχαλιεται οταν ζητας σαλοναρισμα και μου λεει μη βγαλω τη κοπελα και φυγεις δεν ειναι σωστο . Μη μασατε μαγκες σε αυτες τις πιεσεις , της ειπα δε γινεται αυτο , πρεπει να τη δω και θα αποφασισω και μια αλλη φορα με την ιδια τσατσα μεταβολη και εξω αφου ειδα μια αλλη κοπελα ενω πρωτα ευχαριστησα .
Φορουσε το μαυρο διχτυωτο η Αλεξα που εχει στις φωτο και με καβλωσε αμεσα παροτι ηρθε λιγο βαριεστημενη για σαλοναρισμα . Ειναι σχετικα ψηλη 1.71-1.73 την εκοψα , βυζαρες γεματα 3αρια ελαχιστα πεσμενες και πολυ καβλωτικες οταν παλλονται στα 4 , ειναι ελαφρωως juicy με πιασιματα χωρις περιττα κιλα ομως να χαλανε την εικονα με λιγο ανοιχτη λεκανη και προσωπο μετριο βεβαια με μαυρο μαλλι ισιο μεχρι τους ωμους . Στο προσωπο χανει ποντους αλλα εμφανισιακα ειναι τσοντομιλφ ξεκαθαρο με καλο σκαρι και σφιχτο σωμα χωρις να φαινεται οτι προσεχει ιδιαιτερα , επισης ηλικια δυσκολο να ναι 32 που λεει η καρτελα, μεταξυ 35-37 την υπολογισα . Οι φωτος απεικονιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο αυτο που θα δειτε στο σωμα με εξαιρεση το προσωπο που του δινουν μια επιπλεον λαμψη νεοτητας , τα χειλη ειναι ελαφρως πειραγμενα αλλα σε ανεπαισθητο βαθμο
Ξεκινησε με αρκετη παρλα , παραπονιοταν που πολλοι Ελληνες δε ξερουν αγγλικα και δυσκολευεται στην επικοινωνια μαζι τους , ειναι απο Χαρκοβο και πηγαινοερχεται μου ειπε ανα διαστηματα και γενικα ηταν ευχαρη χωρις να βιαζεται . Στο μεταξυ οσο μιλαγε εγω χουφτωνα βυζαρες και ειχα γινει τουρμπο , μολις με ειδε ''σηκωμενο'' γελασε κ περασαμε στο ψητο χωρις χρονοτριβη περαιτερω .
Με ξεκινησε λιγο παραδοξα πασαλειβοντας το πουτσο μου , πριν ακομα μου βαλει καποτα , με τζελ και ξεκινησε χαλαρη χειρομαλαξη . Προσπαθησε να το παμε αργα το εργο με φιλια στο στηθος απο μεριας της και τριβοντας τις βυζαρες της στο σωμα μου , στα συν οτι δε βιαζοταν με τα προκαταρκτικα αλλα ηθελα να τη γαμησω μανιωδως οποτε την εβαλα για πιπα . Περναει πανοπλια και μου αρχιζει πιπα βαθεια και αργη , εγλειψε βαση αλλα δε περασε απο μπαλες , στασεις καναμε 3 και κατεθεσα στο λαστιχο στα 4 οταν την ειχα . Δαχτυλα δε δοκιμασα να ξερω αν δεχεται δε νομιζω να χε θεμα ομως , αντεχει στο σεξ και σε ολες τις στασεις ( πλαγιαστα, ιεραποστολικο και στα 4 ) χουφτωνα τις βυζαρες της .
Εν ολιγοις εμπειρο τιμιο τσοντομιλφ που κανει προκαταρκτικα και δε βιαζεται , δεν ειναι τοσο τσοντα στο κρεβατι οσο φαινεται αλλα δε κλεβει πουθενα ουτε στα στησιματα ουτε στο χρονο στο δωματιο , κραυγες ανευ υπερβολων και η πιπα της ειναι πολυ καλη , ακολουθει οπου τη πας αλλα αν δε παρεις πρωτοβουλιες δε μενει απραγη καθοτι εχει δικο της τεμπο που ακολουθει . Στα μειον μου ζητησε ευγενικα λιγο πιο χαλαρα τα χαστουκια στο κωλο ( δεν εβαλα ιδιαιτερη δυναμη ) .
Δε θα τη ξανασυναντησω καθοτι δε τρελαθηκα αλλα εριξα ενα καλο γρηγορο γαμησι με μια αξια εκπροσωπο της κατηγοριας τσοντομιλφ