Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Μία Ντάσα ΄έχει βάρδια με καλές φωτογραφίες στο Κροκεών 6 1ος όροφος βλέπω. Μήπως έχει δει κανείς αν όντως υπάρχει και παρόμοιας εμφάνισης κοπέλα, ή είναι αφηρημένη τέχνη του δημιουργού των στουντιο-προφίλ πάλι;

Τελευταία τροποποίηση:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Μία Ντάσα ΄έχει βάρδια με καλές φωτογραφίες στο Κροκεών 6 1ος όροφος βλέπω. Μήπως έχει δει κανείς αν όντως υπάρχει και παρόμοιας εμφάνισης κοπέλα, ή είναι αφηρημένη τέχνη του δημιουργού των στουντιο-προφίλ πάλι;
Υπάρχει κριτική στο κροκέων. Χθες ξαναγύρισε.

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733

Λοιπον αλανια τραβηξα κηφισου 30 να τσεκαρω νεα κορασιδα που ξεκινησε σημερα , πιο πανω το λινκ της . Οι φωτογραφιες δεν απεικονιζουν τη πραγματικοτητα , εχει αρκετα παραπανισια κιλακια πανω και κατω απο τη μεση και στη περιφερεια επισης και οχι το σφιχτο κωλαρινο που αποτυπωνεται στις φωτο . Προσωπο στρουμπουλο με μαγουλακια επισης , ειχε χαμογελο και ηταν ευγενικη στο σαλοναρισμα βεβαια αλλα αναρχα κατανεμημενα κιλακια και ζελεδιασμενο σωμα σε αντιθεση με την Αμαντα που ειναι μπαμπατσικη μεν αλλα αναλογικα εχει σφιχτο σωμα με ομοιογενεια . Στο προσωπο μοιαζουν με Αμαντα παρεπιμπτοντως για αυτο την ανεφερα , oποιος τη δει θα με θυμηθει

https://*****/en/StudioWorker/4444-Alexa

Συνεχιζοντας περασα απο αριστ.6 και ζητησα να δω Αλεξα που δουλευε με Ζανετ . Να πω οτι η τσατσα με το ξανθο μαλλι ψιλιοχαλιεται οταν ζητας σαλοναρισμα και μου λεει μη βγαλω τη κοπελα και φυγεις δεν ειναι σωστο . Μη μασατε μαγκες σε αυτες τις πιεσεις , της ειπα δε γινεται αυτο , πρεπει να τη δω και θα αποφασισω και μια αλλη φορα με την ιδια τσατσα μεταβολη και εξω αφου ειδα μια αλλη κοπελα ενω πρωτα ευχαριστησα .

Φορουσε το μαυρο διχτυωτο η Αλεξα που εχει στις φωτο και με καβλωσε αμεσα παροτι ηρθε λιγο βαριεστημενη για σαλοναρισμα . Ειναι σχετικα ψηλη 1.71-1.73 την εκοψα , βυζαρες γεματα 3αρια ελαχιστα πεσμενες και πολυ καβλωτικες οταν παλλονται στα 4 , ειναι ελαφρωως juicy με πιασιματα χωρις περιττα κιλα ομως να χαλανε την εικονα με λιγο ανοιχτη λεκανη και προσωπο μετριο βεβαια με μαυρο μαλλι ισιο μεχρι τους ωμους . Στο προσωπο χανει ποντους αλλα εμφανισιακα ειναι τσοντομιλφ ξεκαθαρο με καλο σκαρι και σφιχτο σωμα χωρις να φαινεται οτι προσεχει ιδιαιτερα , επισης ηλικια δυσκολο να ναι 32 που λεει η καρτελα, μεταξυ 35-37 την υπολογισα . Οι φωτος απεικονιζουν σε πολυ μεγαλο βαθμο αυτο που θα δειτε στο σωμα με εξαιρεση το προσωπο που του δινουν μια επιπλεον λαμψη νεοτητας , τα χειλη ειναι ελαφρως πειραγμενα αλλα σε ανεπαισθητο βαθμο

Ξεκινησε με αρκετη παρλα , παραπονιοταν που πολλοι Ελληνες δε ξερουν αγγλικα και δυσκολευεται στην επικοινωνια μαζι τους , ειναι απο Χαρκοβο και πηγαινοερχεται μου ειπε ανα διαστηματα και γενικα ηταν ευχαρη χωρις να βιαζεται . Στο μεταξυ οσο μιλαγε εγω χουφτωνα βυζαρες και ειχα γινει τουρμπο , μολις με ειδε ''σηκωμενο'' γελασε κ περασαμε στο ψητο χωρις χρονοτριβη περαιτερω .

Με ξεκινησε λιγο παραδοξα πασαλειβοντας το πουτσο μου , πριν ακομα μου βαλει καποτα , με τζελ και ξεκινησε χαλαρη χειρομαλαξη . Προσπαθησε να το παμε αργα το εργο με φιλια στο στηθος απο μεριας της και τριβοντας τις βυζαρες της στο σωμα μου , στα συν οτι δε βιαζοταν με τα προκαταρκτικα αλλα ηθελα να τη γαμησω μανιωδως οποτε την εβαλα για πιπα . Περναει πανοπλια και μου αρχιζει πιπα βαθεια και αργη , εγλειψε βαση αλλα δε περασε απο μπαλες , στασεις καναμε 3 και κατεθεσα στο λαστιχο στα 4 οταν την ειχα . Δαχτυλα δε δοκιμασα να ξερω αν δεχεται δε νομιζω να χε θεμα ομως , αντεχει στο σεξ και σε ολες τις στασεις ( πλαγιαστα, ιεραποστολικο και στα 4 ) χουφτωνα τις βυζαρες της .

Εν ολιγοις εμπειρο τιμιο τσοντομιλφ που κανει προκαταρκτικα και δε βιαζεται , δεν ειναι τοσο τσοντα στο κρεβατι οσο φαινεται αλλα δε κλεβει πουθενα ουτε στα στησιματα ουτε στο χρονο στο δωματιο , κραυγες ανευ υπερβολων και η πιπα της ειναι πολυ καλη , ακολουθει οπου τη πας αλλα αν δε παρεις πρωτοβουλιες δε μενει απραγη καθοτι εχει δικο της τεμπο που ακολουθει . Στα μειον μου ζητησε ευγενικα λιγο πιο χαλαρα τα χαστουκια στο κωλο ( δεν εβαλα ιδιαιτερη δυναμη ) .

Δε θα τη ξανασυναντησω καθοτι δε τρελαθηκα αλλα εριξα ενα καλο γρηγορο γαμησι με μια αξια εκπροσωπο της κατηγοριας τσοντομιλφ

Συνημμένα

• 20220911_162415.jpg
    20220911_162415.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 38

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Δε πηγα σημερα γηπεδο γιατι εχω μια ενοχληση στη μεση απο προχθες που επαιξα μπαλα ( ηθελα ψαλιδακι στα γεραματα να κανω ) . Αν χασει ο Θρυλος ειτε θα παω να γαμησω αυτη τη Ντασα μετα ή θα πιω 2,3 σιβας να χαλαρωσω , στειλε εντολη τι να πραξω

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Έπρεπε να βάλεις τίτλο στην φωτό του δωματίου "Σιγά τον πολυέλαιο":grin:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Δε πηγα σημερα γηπεδο γιατι εχω μια ενοχληση στη μεση απο προχθες που επαιξα μπαλα ( ηθελα ψαλιδακι στα γεραματα να κανω ) . Αν χασει ο Θρυλος ειτε θα παω να γαμησω αυτη τη Ντασα μετα ή θα πιω 2,3 σιβας να χαλαρωσω , στειλε εντολη τι να πραξω
Δεν το είδα πιο νωρίς αλάνιους. Πήγα εγώ να δω την Ντάσα.
Καταρχήν στο είπα ότι η Αλέξα φαινόταν καβλιάρα τσοντομιλφ, έχει αυτό το τελείως πρόστυχο.

Ντάσα λοιπόν,
Δεν είναι με τίποτα 22 που λέει η καρτέλα, για 30άρα την έκοψα.
Τα μαλλιά της δεν τα είχε σπαστά μπουκλέ όπως σε 1-2 φώτο αλλά κατάξανθα και ίσια όπως σε κάποιες άλλες.
Κάποια διάσπαρτα τατού στο κορμί της το οποίο κορμί είναι πολύ καλό. Βασικά οι φωτογραφίες δεν έχουν υποστεί επεξεργασία στο σώμα.
Μαυρισμένο όσο όσο και λαμπάδα. Το βυζί πρέπει να είναι φτιαχτό κατά 90% και 2,5άρι. Την ώρα που βγήκε από δωμάτιο φόραγε μόνο το στρινγκάκι της αλλά δεν γύρισε προς το μέρος μου, μετά μου έσκασε με τα εσώρουχα. Χαμογελαστή με ένα "hello".
Πάμε και στα μειονεκτήματα τώρα. Από φάτσα τρώγεται αλλά επειδή είναι υποκειμενικό τελείως το γούστο στο πρόσωπο θα πω πως έχει φουσκωμένα χείλια που χαλάνε το σύνολο. Οπότε κρατήστε αυτό.
Πολύ καλό κορμί, θεσπέσιο κωλαράκι στητό και σφιχτό με την μόνη παραφωνία στα χείλια.

Δεύτερη παραφωνία η τσατσά που ενώ περίμενα και 4-5 λεπτά αφού είχε βγει η Ντάσα από το δωμάτιο να έρθει στο σαλόνι, όταν της είπα ότι θέλω να τσεκάρω και τα κορίτσια στο ισόγειο άρχισε να μου λέει "Να πας και κάτω και δεξιά και αριστερά" με ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο. Την έγραψα στα αρχίδια μου και έφυγα με κάτι μπάντες από το στενό της Κροκέων που οι καλλιγραφίες που άφησα στο οδόστρωμα θα φύγουνε στις επόμενες βροχοπτώσεις.

Την ώρα που περίμενα υπερήλικας 70άρης έσκασε στο στου και πήρε κατευθείαν δωμάτιο γιατί γνώριζε όπως είπε την Ντάσα.
Στο κάτω δεν πήγα, είχε κάτι λατίνες και βαριόμουν.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
όταν της είπα ότι θέλω να τσεκάρω και τα κορίτσια στο ισόγειο άρχισε να μου λέει "Να πας και κάτω και δεξιά και αριστερά" με ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο.
τσαντίστηκε γιατί το ισόγειο είναι πλέον άλλο μαγαζί. Όχι ότι είχε δίκιο βέβαια, από πότε απαγορεύεται να δούμε κι άλλα κορίτσια;

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε χελ στο δωμάτιο θα μπεις καμία φορά να γαμησεις;
Μπήκα 4 φορές σήμερα. Που σημαίνει με τις κάβλες που έχω επί καθημερινής βάσεως θέλω 5 Ντάσες μαζί και +3 μηνιάτικα.
Παρακαλώ.

τσαντίστηκε γιατί το ισόγειο είναι πλέον άλλο μαγαζί. Όχι ότι είχε δίκιο βέβαια, από πότε απαγορεύεται να δούμε κι άλλα κορίτσια;
Το ξέρω ότι έχει πάει η αλυσίδα κάτω, δεν δίνω σημασία σε κάτι τέτοια, απλά το αναφέρω. Μεγαλύτερη παραφωνία δηλαδή ήταν οι χειλάρες της Ντάσα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Μπήκα 4 φορές σήμερα. Που σημαίνει με τις κάβλες που έχω επί καθημερινής βάσεως θέλω 5 Ντάσες μαζί και +3 μηνιάτικα.
Παρακαλώ.
Από απλή περιέργεια...
Πώς μπορείς και συνδυάζεις τόσο διαφορετικούς κόσμους, από άποψη καθαριότητας χώρων και κοριτσιών; Μπουρδέλα vs Στούντιο. Να μπαίνουν σε συνεχόμενα δωμάτια, όντας άπλυτες οι ίδιες όπως και οι πελάτες που περιμένουν(ακόμα και μπάνιο να κάνει κάποιος, λίγο να περπατήσει το καλοκαίρι, ιδρώνει) .

Αλλά και από άποψη εμφάνισης των κοριτσιών, στον ένα και στον άλλο χώρο; (εντάξει, αυτό είναι πράγματι υποκειμενικό, αλλά η καθαριότητα δεν είναι) .

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Δεν βγαίνουν οι αριθμοί σου ρε χελ. Ας πούμε ότι γαμας Μεταξουργείο 4 φορές τη μέρα,40 ευρω,κάθε μέρα όπως λες ,δηλαδή τρως 1200 ευρω το μήνα στις πουτανές μόνο. Είσαι λεφτάς δηλαδη
Έχει εδώ κεφάλια που αυτά τα χρήματα τα έχουν για στραγάλιια, σχεδόν καθημερινά.
Τον μήνα, δεν είναι και κανά τεράστιο ποσό το 1000ρικο(καταλαβαίνω ότι ακούγεται περίεργο, αν κάποιος ζει μόνο με τον βασικό μισθό, αλλά μιας και η ενασχόληση με τον αγοραίο έρωτα είναι ακριβό άθλημα, πραγματικά αμφιβάλλω ότι η πλειοψηφία των μελών του μπου ζει με τον βασικό μισθό). Τεχνίτης να είσαι ή ελ. επαγγελματίας., γιατρός κ.λ.π., βγάζεις πολλαπλάσια.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Από απλή περιέργεια...
Πώς μπορείς και συνδυάζεις τόσο διαφορετικούς κόσμους, από άποψη καθαριότητας χώρων και κοριτσιών; Μπουρδέλα vs Στούντιο. Να μπαίνουν σε συνεχόμενα δωμάτια, όντας άπλυτες οι ίδιες όπως και οι πελάτες που περιμένουν(ακόμα και μπάνιο να κάνει κάποιος, λίγο να περπατήσει το καλοκαίρι, ιδρώνει) .

Αλλά και από άποψη εμφάνισης των κοριτσιών, στον ένα και στον άλλο χώρο; (εντάξει, αυτό είναι πράγματι υποκειμενικό, αλλά η καθαριότητα δεν είναι) .
στις λίγες επισκέψεις μου - μέχρι στιγμής - σε μπουρδέλα, έχω δει κορίτσια που εμφανισιακά άνετα θα μπορούσαν να σταθούν σε στούντιο.
Τώρα για το θέμα της καθαριότητας, πάω πάσο. Ο σ. Helluvatime σίγουρα θα ξέρει περισσότερα.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Έχει εδώ κεφάλια που αυτά τα χρήματα τα έχουν για στραγάλιια, σχεδόν καθημερινά.
Τον μήνα, δεν είναι και κανά τεράστιο ποσό το 1000ρικο(καταλαβαίνω ότι ακούγεται περίεργο, αν κάποιος ζει μόνο με τον βασικό μισθό, αλλά μιας και η ενασχόληση με τον αγοραίο έρωτα είναι ακριβό άθλημα, πραγματικά αμφιβάλλω ότι η πλειοψηφία των μελών του μπου ζει με τον βασικό μισθό). Τεχνίτης να είσαι ή ελ. επαγγελματίας., γιατρός κ.λ.π., βγάζεις πολλαπλάσια.
πονεμένη ιστορία. Αν είσαι μισθωτός, ακόμα και το 2πλάσιο του βασικού να βγάζεις, ο αγοραίος έρωτας είναι ΠΟΛΥ ακριβό σπορ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
στις λίγες επισκέψεις μου - μέχρι στιγμής - σε μπουρδέλα, έχω δει κορίτσια που εμφανισιακά άνετα θα μπορούσαν να σταθούν σε στούντιο.
Τώρα για το θέμα της καθαριότητας, πάω πάσο. Ο σ. Helluvatime σίγουρα θα ξέρει περισσότερα.
Αυτή είναι και η ένστασή μου που απέχω από εκεί: η καθαριότητα. Δεν ξέρω και πού να πάω ακριβώς ( πραγματικά ΔΕΝ ξέρω πού έχει κάτι καλό, απλά διαβάζω καμιά φορά στο σχετικό νήμα) , γιατί από ότι διαβάζω για Μετάξια, βρωμοκοπάνε πανούκλα και είναι και επικίνδυνα;

Για την καθαριότητα έστω των πελατών και των κοριτσιών, ε ναι, δεν νομίζω ότι κάνω λάθος(τουλάχιστον στα μασάζ και στούντιο κάνεις μπάνιο και οι κοπέλες καθαρίζονται λίγο - πολύ)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
πονεμένη ιστορία. Αν είσαι μισθωτός, ακόμα και το 2πλάσιο του βασικού να βγάζεις, ο αγοραίος έρωτας είναι ΠΟΛΥ ακριβό σπορ.
Μια ζωή την έχουμε αδερφέ, αν έβγαζα και τα 10πλάσια, θα τα έτρωγα και αυτά. Μόνος είμαι, να τα πάρω στον τάφο δεν νομίζω, δεν έχω και τα εκατομμύρια.

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.738
Πόντοι
2.846
Αυτή είναι και η ένστασή μου που απέχω από εκεί: η καθαριότητα. Δεν ξέρω και πού να πάω ακριβώς ( πραγματικά ΔΕΝ ξέρω πού έχει κάτι καλό, απλά διαβάζω καμιά φορά στο σχετικό νήμα) , γιατί από ότι διαβάζω για Μετάξια, βρωμοκοπάνε πανούκλα και είναι και επικίνδυνα;

Για την καθαριότητα έστω των πελατών και των κοριτσιών, ε ναι, δεν νομίζω ότι κάνω λάθος(τουλάχιστον στα μασάζ και στούντιο κάνεις μπάνιο και οι κοπέλες καθαρίζονται λίγο - πολύ)
πάντως, ένα στουντιοκόριτσο και μια έσκορτ μου έχουν διαμαρτυρηθεί για την καθαριότητα των πελατών τους. Φαίνεται πως δεν κάνουν όλοι μπάνιο, τελικά :(
:(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom