You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tin_kanw_sfentona
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics ημερήσια ενημέρωση αθήνα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.580
- Πόντοι
- 3.246
Εαν φερουν και τη βαλερια την ουκρανη θα γινει χαμος την θυμασαι υπουργε?Ισως. Το καταναλωτικο κοινο κατευθυνει την τσοντοαγορα. Μακαρι να ειναι αληθεια. Αξιζει για πολυ γλυψιμο αν και επαναλαμβανω στο σερβις υστερει λιγακι.
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Μια βυζαρου, ξανθια/καστανη με ωραια φατσα; Δεν την ειχα παρει ρε γαμωτι!!!Εαν φερουν και τη βαλερια την ουκρανη θα γινει χαμος την θυμασαι υπουργε?
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.580
- Πόντοι
- 3.246
Ναι, δεν την ειχαν παρει και πολλοι χαμπαρι αλλα ηταν δυναμιτης,Μια βυζαρου, ξανθια/καστανη με ωραια φατσα; Δεν την ειχα παρει ρε γαμωτι!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Κατσε να τη φερουν και θα γινει της Κριμαιας. Ειχα διαβασει οτι ιδρωνε το κοριτσι. Τσοντιδια!!!!Ναι, δεν την ειχαν παρει και πολλοι χαμπαρι αλλα ηταν δυναμιτης,
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Κατσε ντε .... Δεν ειμαι και ο Ροβανπερα να κανω υπερειδικη βραδιατικα. Καποιος νεολαιος να μας ενημερωσει γιατι εμεις τα παππουδια ειμαστε για υπνο σε λιγο.Ναι ,κι Εγώ θυμάμαι το 80 που βγήκαν οι βιντεοταινίες. Τι εποχες!
Ντιανα σκοπεύει να τσέκαρει κανένας απόψε. Δεν μπορώ να πάω.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.580
- Πόντοι
- 3.246
Βορδελε, πηγαινε αυριο και πες μαςΝαι ,κι εγώ θυμάμαι το 80 που βγήκαν οι βιντεοταινίες. Τι εποχες!
Ντιανα σκοπεύει να τσέκαρει κανένας απόψε; Δεν μπορώ να πάω.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.580
- Πόντοι
- 3.246
Την ειχα παρει πρόγραμμα ωρας αυτο σου λεω μονοΚατσε να τη φερουν και θα γινει της Κριμαιας. Ειχα διαβασει οτι ιδρωνε το κοριτσι. Τσοντιδια!!!!
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Αντε αρχηγε μου. Αφου εχεις τις ακρες σου ... παιξε μπαλιτσα. Και ασε λιγο τις πρωινες βαρδιες μυστη μου!!!!Κατσε να στείλω μήνυμα στο μπιπερ του Κλάιν Μήπως βρίσκεται στη γύρα.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.580
- Πόντοι
- 3.246
Αμα την δει πιστεύω θα την αφησει την πρωινηΑντε αρχηγε μου. Αφου εχεις τις ακρες σου ... παιξε μπαλιτσα. Και ασε λιγο τις πρωινες βαρδιες μυστη μου!!!!
Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Αν μιλάς για μισάωρο πρόγραμμα να το συζητήσουμε. Μαλάκα!!!@Helluvatime γραφτους στα @@ σου κερναω στουντιο για μη στην λενε
Arxontas tou skotous
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 34
- Like
- 5.416
- Πόντοι
- 2.836
Κ κοστίζουν περισσότερο κάθε μέρα κάθε στιγμή κ μια ζωή αν τις παρεις γυναικες ...ενώ οι εργαζόμενες κορασίδες τις πληρώνεις μια κ επιλογή σου είναι αν τις ξαναπληρωσεις ....Κι αυτές πουτάνες είναι και μάλιστα μεγαλύτερες από αυτές που δουλεύουν πουτανες.
claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
μολις γυρισα απο ντασα περασα μαζι της αφησα κριτικη.Πολυ τσοντα μιλαμε.Ημουνα κοντα σε αυτη που λετε αν και ο κωλος της μου θυμιζει αεροπλανο ποιος ξερει μπορει να ειναι καλυτερος live. δε σας προλαβα να παω να τη δω
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.775
- Πόντοι
- 3.715
και τύπος live στο Ιππόνακτος (χρονοντούλαπο ιστορίας), ήταν πάντα ο πρώτος στη βάρδια την απογευματινή για να έχει πεντακάθαρες όπως υποστήριζε τις κοπέλες. Στο μυαλό του γίνεται reset όταν πιάσουν δουλειά στη βάρδιά τους, ότι έγινε την προηγούμενη μέρα (ή ώρα...) εξαφανίζεται μόλις μπουν στο χώρο εργασίας τους.Δεν είναι κακό να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου (όχι εσύ) ότι στα στούντιο πηγαίνουν καθαροί και όμορφοι άντρες.
Θα είχε πολύ πλάκα να έβλεπες την σαπίλα που έχει περάσει πάνω από το εσκορτάκι των 150€ και το στουντιοκόριτσο πριν από εσάς.
Revlimit
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 16.580
- Πόντοι
- 3.246
Ναι γιατι το απλο θα σε χαλαγε ας πουμεΑν μιλάς για μισάωρο πρόγραμμα να το συζητήσουμε. Μαλάκα!!!
Αφού ο κουλουρ κερατωσε την κ,δεν υπάρχει σωτηρία σε αυτόν τον τόποΑναίδα το παρεξηγημένο κορίτσι
Την Αναιδα την πήρα την περασμένη Παρασκευή. Η κοπέλα ενώ εκ πρώτης όψεως δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο είναι δυνατό ξεκωλιδι ομως με προοπτικές.
Πέρασε φευγάλεα από το σαλόνι με ναζι και αέρα φοβερής καβλας με το ψηλοτάκουνο και το σφιχτό κωλι της.
Μόλις την είδα μου ρθε ευθύς η κάβλα της ,την είχα ξαναπάρει κιολας, δεν το σκέφτηκα ούτε 2 δευτερα. Το 50αρι βγήκε μόνο του.
Μέσα είναι παρεξηγημένο το κορίτσι. Δεν αντέχει τη βρώμα εξού και ο εξονυχιστικος έλεγχος πουλιου και τα μαντηλάκια . Με μένα πάντως δεν τα χρησιμοποίησε. Μετά τον ελεγχο απλά της έδειξα το ντουζ και μου κάνει ένα α, δηλαδή ενταξει
Θέλει να την πας με τα νερά της και όχι τσατιλα και αντιδικίες με το πρώτο.
Το καβλετο αυτό είναι για πολύ πισωκολλητο κοπανημα. Ακομα δεν εχει συνηθίσει όμως τα δυνατά σφυροκοπηματα. Θέλει το χρόνο του το κορίτσι.
Προς αποφυγειν χαρντκορ καταστάσεων οι βρωμυλοι,ημιπλυμενοι,τσατίλες και οι φλωροι ας απέχουν προς το παρόν.
Εσύ έπρεπε να αρχίσεις νηστεία και προσευχή σαν καλός χριστιανός μέχρι να έρθει η κΉμουν σίγουρος ότι είχε φύγει η Κ. Οπότε δεν πιάνεται για κεράτωμα.
Ρε εσύ μάς δουλεύεις κανονικάΜε έπιασε πανικός. Σκεφτόμουν μήπως έφυγε για πάντα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 1K
- Εμφανίσεις
- 275K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K