Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για στούντιο!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Μην γελάς @Easy Rider(2) .Έτσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα.
Την καυλησπερα μου σε ολη την κομπανία.
Με εχεις μπερδεψει ρε φιλος με τα γουστα σου. Τη μια καταλ την αλλη αναιδα και ρεστα και κατι αλλες που εχω δει σαρεσουν αλλα ολες αυτες εχουν διαφορετικο σωματοτυπο. Ρεσει μπας και τα αλλεθει ολα ο μυλος εκτος απο χοντρες?

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Δεν καταλαβαίνω ρε Κλάιν που βλέπεις το παράξενο. Αφού κι εσύ τα ίδια κανεις. Απ τη μια πας σε κάτι αλόγες, απ την άλλη σε κάτι τάπες κοριτσόπουλα
ολες εχουν πανω κατω ιδιο σωματοτυπο.Αλλες μοντελε τελείως αλλες πολυ κοντα.Απο προσωπο δεν κρινω διοτι εντελως υποκειμενικο οποτε λεω απλα τη γνωμη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αναφερομαι σε αυτες που επισκεπτομαι εγω

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.568
Πόντοι
3.246
Που είναι ρε η κριτική που έστειλα για την Κ; Πέρασαν ώρες και ακόμα δεν την βλέπω. Να την έφαγε το μαύρο το φίδι;
Ρε συ αποφάσισες να βαλεις κριτικες? Να βαλω και γω μια για την Κ? :2funny:

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.568
Πόντοι
3.246
Αν δεν την βάλουν μέχρι αύριο θα την ανεβάσω εδώ.
1662569444506.png

:2funny:

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Συναγωνιστές καλησπέρα σας! Θα ήθελα την εποικοδομητική γνώμη σας σχετικά με το στουντιακο τεμάχιο που ακούει στο όνομα Βαλέρια και διαγωνίζεται κυρίως στο Κροκεών 6 Βριλησσού κλπ...δεν βλέπω πουθενά κριτική, ξέρει κάποιος κάτι?

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Συναγωνιστές καλησπέρα σας! Θα ήθελα την εποικοδομητική γνώμη σας σχετικά με το στουντιακο τεμάχιο που ακούει στο όνομα Βαλέρια και διαγωνίζεται κυρίως στο Κροκεών 6 Βριλησσού κλπ...δεν βλέπω πουθενά κριτική, ξέρει κάποιος κάτι?
Αν λες για την Βαλέρια που εμφανίζεται και στο Τριγγέτα, έχουν εμπειρία θετική μέλη από εδώ, από ότι θυμάμαι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Άσε τις κριτικές και πες μας αν το έβγαλες καμιά βόλτα το κορίτσι το ΣΚ.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.774
Πόντοι
3.715
Κολομβία, Βενεζουέλα...Μπαζολατινες που τις έφεραν καραβιές από τις αποικίες;
μεταγραφή Φούνες και παρουσίαση στο δημαρχείο παρέα με Ντέταρι και Προτάσοφ, αυτό λείπει.
Σαλιαρέλης, Νταϊφάς, Κοσκοτάς..., όλες νέες παραλαβές, αξιόπλοες!
η μνήμη κύλησε στο βλέμμα κι ο ρυθμός της αναπνοής φανέρωσε τη μαύρη θλίψη
Τι χάλι είναι αυτό ρε σεις;

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.568
Πόντοι
3.246
δεν βλέπω να φιλοτιμουνται να την ανεβάσουν τη βάζω εδω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ο κόσμος να χαλάσει.

Η Καταλέγια είναι εδώ και καιρό από τα πιο όμορφα κορίτσια στα στούντιο της Αθήνας. Όσο και αν δεν θέλουν να το δεχτούν ή να το χωνέψουν αυτό κάποιες κακιές πεθερές.

Η εμφάνισή της είναι κυριολεκτικά αυτό που λέμε, ως αμερικανόδουλοι που είμαστε, stunning! Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις.

Blonde, 1,70 ύψος με κορμοστασιά λαμπάδα, , όμορφο πρόσωπο,πονηρό βλέμμα και γλυκό χαμόγελο.Στήθος απίστευτο 2.5 φυσικό ,μέση δαχτυλίδι και εκπληκτικοί ευμεγέθεις γλουτοί που τονίζονται ακόμα περισσότερο απ τη λεπτή της μέση.

Η εκπληκτική της εμφάνισή συνδυάζεται με μια αύρα high-class φινέτσας που λες και σε τραβάει απ το γιακά να σε χώσει στο δωμάτιο.

Η Καταλέγια είναι πρόσχαρη κοπέλα με θετική αύρα και όλη τη διάθεση να περάσεις καλά. Ειδικά η θέα στο πισωκολλητό αλλά και το cow-girl είναι όλα τα λεφτά που λες στον εαυτό σου 'τί έγινε ρε παιδιά;' Όσοι έχουν δοκιμάσει,ξέρουν. Οι υπόλοιποι δεν ξέρουν τί χάνουν.

Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος δηλαδή, τα λιγούρια και οι ευπαθείς ερωτικές ομάδες, ελεύθεροι και παντρεμένοι να πάθουν κοκομπλόκο με απρόβλεπτες συνέπειες.

Αδιάψευστος μάρτυρας όλων αυτών είναι ότι το μαγαζί που δουλεύει είναι τίγκα σχεδόν κάθε μέρα.

Και για να προλάβω εδώ κάτι κακεντρεχείς, μιζιεριασμένους τύπους, ας καταλάβουν ότι η κοπέλα με τόση πελατεία που χει είναι λογικό να κουράζεται. Δεν είναι ρομπότ. Οπότε ας δείξουν λίγη κατανόηση και μην πατάνε αμέσως τα μούτρα τους και αρχίζουν τις αντιδικίες με 'σου πα, μου πες, μανταλάκια'.

Έχω, κυριολεκτικά, χάσει το μπούσουλα πόσες φορές έχω επισκεφτεί την Καταλέγια. Ούτε με τη γυναίκα μου να πήγαινα τόσες πολλές. Παρ, όλα αυτά, αν με ρωτήσει κάποιος αν θα την ξαναεπιστεφτόμουν θα του απαντούσα 'ο κόσμος να χαλάσει'.
Ποιημα με υπογραφη βορδελου

BRAZILIAN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2010
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
301
Αν λες για την Βαλέρια που εμφανίζεται και στο Τριγγέτα, έχουν εμπειρία θετική μέλη από εδώ, από ότι θυμάμαι.
Από όσο είδα είναι γυρολόγος, ίσως έπαιξε μπάλα και στου Τριγγέτα...πάντως είναι κολομβιανή, 24 χρόνων, αφρατη, και εκτός όλων αυτών μου αρέσει και το βλέμμα της όπως την βλέπω στο σχετικό σάιτ...

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Αλανια μου περασα απο Θησεως 365 και μπηκα δωματιο με Ντιανα ( τα λεγατε χθες εδω στο νημα αλλα δε προλαβα να παω γιατι τα ειδα αργα ) . Η Ντιανα με την οποια μπηκα ειναι αυτη στη φωτο παρακατω ( η φωτο ειναι απο το σαητ και ακριβεστατη σε σχεση με αυτο που θα δειτε )

Παιχταραδες μου @Revlimit και @Υπουργός αν δεν ειναι αυτη τοτε εχουν βαλει επιτηδες 2 καρτελες για να μπερδευουν . Η μια λεγεται dianna στη μια καρτελα που βαλατε εδω χθες και η αλλη Ντιανα στην αλλη καρτελα ( αυτη που ειδα απο κοντα ) . Μια ειναι γιατι δουλευεουν στο ιδιο ωραριο ομως . Σημερα αυτη η Ντιανα δουλευε μαζι με τη Βουλγαρα τη Σαρα στη βαρδια

Να και οι 2 καρτελες :

630f9fff52813_4374_diana8.jpg

Από όσο είδα είναι γυρολόγος, ίσως έπαιξε μπάλα και στου Τριγγέτα...πάντως είναι κολομβιανή, 24 χρόνων, αφρατη, και εκτός όλων αυτών μου αρέσει και το βλέμμα της όπως την βλέπω στο σχετικό σάιτ...
Αυτη ειναι Ελληνιδα που σου λεει ο Ιζι φιλε μου , δε τη ξερω αυτη τη Βαλερια προσωπικα , θα την εχω δει αλλα δε θυμαμαι . Eιναι αλλη κοπελα παντως αυτη που λες και δεν υπαρχει ακομη κριτικη γι αυτη

Revlimit

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
16.568
Πόντοι
3.246
Αλανια μου περασα απο Θησεως 365 και μπηκα δωματιο με Ντιανα ( τα λεγατε χθες εδω στο νημα αλλα δε προλαβα να παω γιατι τα ειδα αργα ) . Η Ντιανα με την οποια μπηκα ειναι αυτη στη φωτο παρακατω ( η φωτο ειναι απο το σαητ και ακριβεστατη σε σχεση με αυτο που θα δειτε )

Παιχταραδες μου @Revlimit και @Υπουργός αν δεν ειναι αυτη τοτε εχουν βαλει επιτηδες 2 καρτελες για να μπερδευουν . Η μια λεγεται dianna στη μια καρτελα που βαλατε εδω χθες και η αλλη Ντιανα στην αλλη καρτελα ( αυτη που ειδα απο κοντα ) . Μια ειναι γιατι δουλευεουν στο ιδιο ωραριο ομως . Σημερα αυτη η Ντιανα δουλευε μαζι με τη Βουλγαρα τη Σαρα στη βαρδια

Να και οι 2 καρτελες :

630f9fff52813_4374_diana8.jpg

Αυτη ειναι Ελληνιδα που σου λεει ο Ιζι φιλε μου , δε τη ξερω αυτη τη Βαλερια προσωπικα , θα την εχω δει αλλα δε θυμαμαι . Eιναι αλλη κοπελα παντως αυτη που λες και δεν υπαρχει ακομη κριτικη γι αυτη
Αρα τζαμπα χαρηκαμε με τον @Υπουργός
Καμια σχεση η μια με την αλλην :confused:

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
11.994
Πόντοι
30.733
Αρα τζαμπα χαρηκαμε με τον @Υπουργός
Καμια σχεση η μια με την αλλην :confused:
Μαλλον το καναν για προμο κ για να μπουσταρουν κινηση για τη κολομβιανη Ντιανα που εχουν . Προφανως καμια σχεση οι 2 καρτελες γι αυτο το εγραψα , μπηκα βεβαια να ριξω εναν τιμης ενεκεν ( ειχε ωραιο προσωπακι η λατινα ) . Να το ξερει παντως οποιο παλικαρι παει οτι θα δει τη Ντιανα και οχι τη dianna

Επαιζε ωραια τσοντα στο δωματιο παντως ρε , μπηκα στο δωματιο αριστερα οπως μπαινεις στο διαδρομο . Ειχα καβλωσει πολυ ηδη πριν ερθει η κολομπιανα και μολις μπηκε γουρλωσε τα ματια , νομιζε αυτη με καβλωσε απο το σαλοναρισμα

20220913_223744.jpg

20220913_223719.jpg

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
καλα ρε σεις το στο μπουτσο εκτρωματα ειναι τουτα

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
καλα ρε σεις το στο μπουτσο εκτρωματα ειναι τουτα
Μάλλον σιλικόνη στον κώλο που χαλάει. Κλασικά υπερβολική Λατινική "αισθητική". Βυζιά και κώλοι πλαστικό στο φουλ σε ότι σώμα και ότι ποσότητα και να είναι.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.786
Πόντοι
6.946
Μάλλον έχουν τρελαθεί τελείως οι γυναίκες, δεν μπορώ να εξηγήσω πώς στο καλό σκέφθηκαν ότι στους (περισσότερους)άντρες αρέσουν οι τεράστιες κωλάθρες αντί για λαχταριστά κωλαράκια, έλεος...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom