Helluvatime
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 95
- Like
- 18.312
- Πόντοι
- 13.626
Ο @maradona7 θα πάθει πλάκα πως έδωσε 15€ για τέτοιο κώλο. Άσε που θα την κλείσει μισάωρο εύκολα αυτός.
Αυτή την Άνκα;Θα γραψω κριτικη για την καινουργια που φολιασε το φιλο μας εχθες. Δεν εχει κανει κατι ο τυπος μεχρι στιγμης.
Το 32Α είναι μια χαρά για Μετάξι. Φωτεινό και εγώ το είχα πετύχει τότε με την Ρίτα καθαρό με άδειους τελείως κάδους.Μεγαλύτερη πλάκα θα πάθει όταν τραβήξει μια βαθιά τζούρα κατουρίλας και δει και το μπουρδελο.
ειναι στα νορμαλ ο οικος ρε δεν παιρνει πακια αυτηΜεγαλύτερη πλάκα θα πάθει όταν τραβήξει μια βαθιά τζούρα κατουρίλας και δει και το μπουρδελο.
Δεν είναι Κ. αλλά έχει καλό κορμί.τόσο καλό κωλο εχει;
Μην γίνεσαι μαλάκας, αφού κατάλαβες τι εννοώ.Ναι ,μιλάμε τι να είσαι στο Χίλτον τί στο Κολωνού 32β ,το ίδιο πράγμα είναι.
Παντρέψου την ρε πούστη, τέτοιος έρωτας!Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν είναι η Κ.
Η Ρίτα είναι value for money. Δίνεις 30 ευρώ και γαμάς 20λεπτο μια χαρά μουνί.Βορδελε οπου αξιζει παμε. Αρκει να αξιζει να πληρη τα στανταρ και η συγκεκριμενη ειναι σε ολα σωστα.
Αμα δεν βρω τιποτα καλο στουντιο τι να κανεις πας σε εναλλακτικες
και παραπανω απο 20λεπτοΗ Ρίτα είναι value for money. Δίνεις 30 ευρώ και γαμάς 20λεπτο μια χαρά μουνί.
Εμένα στο 15άρι που είχα δώσει η άλλη χτύπησε νταν στο 10λεπτο, είχε κόσμο, αλλά δεν βιάστηκε η Ρίτα.και παραπανω απο 20λεπτο
Που είχες ξεπέσει και εσύ κακομοίρη μου...κατάντια!!!εκεί στο κ32α πήγαινα μεσα στην απελπισία μου όταν χωρισα, άρχισε ο κορώνας γιος, δεν είχα φραγκο και γάμουσα μια μπας κλας πουτανα.
Κατα κυριο λογο στουντιο.Παντα ετσι ξεκιναω γιυτο και ενημερωνω επειδη εκει συχναζω.εκεί στο κ32α πήγαινα μεσα στην απελπισία μου όταν χωρισα, άρχισε ο κορώνας γιος, δεν είχα φραγκο και γάμουσα μια μπας κλας πουτανα.
Σπανια ερχεται καμιά τετοια που λες ισχυει αυτο αλλα ρε παιδακι μου μονο που θα δω πακια και ολη την ασχήμια της περιοχης εχω ειδη ξενερωσειγια να λέμε του στραβού το δίκιο πριν πολλά χρόνια εκεί μέσα στη μπίχλα γάμουσα ένα φοβερό μουνι στο 15αρι. Εστέλ τη λέγανε. Την κοπαναγα απ την πρώτη γυναίκα μου και πήγαινα εκεί.
Η Μαρσέλα είναι καλή, δεκτική στον αγώνα και σε στάσεις διάφορες αλλά μέτρια φάτσα ρε γαμώτο. Στα υπόλοιπα είναι τίμια.Κατα κυριο λογο στουντιο.Παντα ετσι ξεκιναω γιυτο και ενημερωνω επειδη εκει συχναζω.
Τυχαινει καμία φορα ομως που εχω βαρεθει τις ιδιες και να μην υπαρχει κατι καινουργιο οποτε η Ριτα μια στο 3μηνο για εμενα καλη ειναι. Επισης και η Μαρσελα
Έτσι κανουν οι 'μουνάρες' του μεταξιού. Και η Ρίτα η Ελληνίδα απέναντι το ίδιο μαζί με την Έβελιν την λατίνα που παίζουν στο 20άρικο.πακια δεν έβαζε. only greek
Στα λόγια μας έρχεσαι, άσε τις δικαιολογίες τώρα για κατουρημένους δρόμους, πάκια και χυμένα σεντόνια και πήγαινε στην Ρίτα.Συμφωνώ. Αν η Κ δούλευε σε στάβλο θα πήγαινα κι εκεί.
οχι οχι εγω δε θα πηγαινα.Ειπαμε να παμε αλλα ο οικος να μην ειναι σταβλος.Συμφωνώ. Αν η Κ δούλευε σε στάβλο θα πήγαινα κι εκεί.
Καλά, πάω εγώ τότε.Είπαμε η Ρίτα δεν είναι η Κ.
δεν τον ξεκολλας με τιποτα να ερθειΣτα λόγια μας έρχεσαι, άσε τις δικαιολογίες τώρα για κατουρημένους δρόμους, πάκια και χυμένα σεντόνια και πήγαινε στην Ρίτα.
Θα σε περιμένω απ'έξω.
καθαρό 7άρι ή 8άρι σε εμφάνιση;εκείνη η Εστέλ ήταν κανονική μουναρα χωρίς εισαγωγικά