claimain
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 6.035
- Πόντοι
- 2.846
Την εχω δει τη συγκεκριμενη κοπελια και για εμενα θεωρειτε γιουβαρλακι.Ρε πως ειναι ετσι το ατομο.Τεσπα καταλαβαινω γουστα ειναι αυτα δεν κατηγορω καποιον συναδελφο.Μύστες καλημέρα , επίσκεψη στην Ιζαμπέλα το κορασιο που δουλεύει , desire λ. Αθηνών κτλ … χτυπάω κουδούνι ανοίγει η Τσα …καλώς τον δουλεύει η Ιζαμπέλα … ωραία δεν την ξέρει … φωνάζει η Τσα σαν άλλος τροβαδούρος ( κορίτσι μουυυυυ) αυτή μέσα στο δωματιάκι που αράζουν .. τσιριζε έκανε σαν τρελή ήταν σαν να έβγαινε από μέσα της ο εξορκιστής η να έμπαινε .. με κοιτάει η Τσα , την κοιτάω Τπτ εκφραση Αγγελαδος .. βγαίνει κ το κορίτσι … ψηλή βυζι 1,5 φόραγε ένα διχτυωτό ολόσωμο πρόσωπο για χυσιμο … πίσω κίνηση καλή με ένα τατουάζ στο αριστερό κόλομερι , γεια σου μωρό μου καλώς τον ( μάλλον η Ιζαμπέλα ανήκει στην συμμορία των ουτσεκαδων ) για εκεί έκοψα καταγωγή …Την έκοψα λέω εδώ είμαστε βουρ για γκολ αλλά μεσσι … επιστρέφει πίσω η κοπέλα ξένα κραυγές αλλά εξορκιστή .. ( ω ρε πούστη. Μου να γαμησω λέω ) η Τσα ανακοινώνει τα προγράμματα , τα κλασσικά κάνει ελεύθερο στοματικό , δίνει πίσω κίνηση .. και ΕΔΩ τα καλύτερα .. μ ανακοινώνει η Τσα η κοπέλα κάνει και 1 ώρα προγραμμα με όλα μέσα στα 250 ευρώ … ( αυτή νομίζε ότι είμαι κανενας εκατομμυριούχος ) … Τεσπα τρώω φρίκη και της λέω της λες ρε … και της λέω άντε γεια … φεύγω … μύστες σορρυ για το σεντόνι αλλά θέλω να καταλήξω όχι και 250 ευρώ για ενα κορασιο που δούλευε σε ντελο που την εχει παρει και το κουνουπι του δυτικού Νειλου.. δεν βγαίνουν έτσι τα γαμημενα … θα μ πεις Γτ δεν πηγές στο απλό έφαγα φρίκη μόλις μ είπε για 1 ώρα 250 ευρώ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ..
Να στε καλά γατονια και μυστονια του μπου !!
Βιβές και καλά γαμησια ..
σορρυ για το σεντόνι .
Παντος δε πρεπει να ξεχναμε οτι ακι ενας λογος που παμε στουντιο ειναι και η συμπεριφορα τανας στο δωματιο κτλ αλλα και ομορφια σωματικα προσωπο.
Τωρα αμα σε καποιους αρεσκονται στο να γαμανε μπουρδελοκοριτσα σε στουντιο απλα ασχολίαστο.Και παλι γουστα θα μου πεις.
Ευγε στο συναδελφο που την εκανε με βαρια πηδηματακια και θεωρω καλως επραξε εστω για το λογο που μας ειπες.Ακου εκει θελει η ισαμπελα 250 ευρο. Μουχαααααααα μουχαχαχαχαχ