Διαγραμμένο μέλος 202338
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2020
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Έχει κανένας φίλος άποψη για Κιαρα από Κηφισού?
Άσε τον κλαιν τώρα, σβήνει κεράκια και γαμάει.Ο Κλάιν το πρωτοπε το σήμερις. Μην του κλέβουμε και το ΤΜ. Απλά μου άρεσε και το υιοθετησα
Μπα? Αναβαθμιστηκε, από Φωκαιας σε Στούντιο?Την εχω δει τη συγκεκριμενη κοπελια και για εμενα θεωρειτε γιουβαρλακι.Ρε πως ειναι ετσι το ατομο.Τεσπα καταλαβαινω γουστα ειναι αυτα δεν κατηγορω καποιον συναδελφο.
Παντος δε πρεπει να ξεχναμε οτι ακι ενας λογος που παμε στουντιο ειναι και η συμπεριφορα τανας στο δωματιο κτλ αλλα και ομορφια σωματικα προσωπο.
Τωρα αμα σε καποιους αρεσκονται στο να γαμανε μπουρδελοκοριτσα σε στουντιο απλα ασχολίαστο.Και παλι γουστα θα μου πεις.
Ευγε στο συναδελφο που την εκανε με βαρια πηδηματακια και θεωρω καλως επραξε εστω για το λογο που μας ειπες.Ακου εκει θελει η ισαμπελα 250 ευρο. Μουχαααααααα μουχαχαχαχαχ
Ευτυχισμένα γενέθλια, θετικές σκέψεις και στιγμέςΜαγκες εχω ενα quiz.
Τι εγινε σαν σημερα στις 26/08/19179
Η Τζούλια που εγώ τουλάχιστον συνάντησα στο Alien ήταν μια μεγαλούτσικη κοπέλα με στήθος Β εντελώς πεσμένο κι εντελώς άδειο - όταν έβγαλε το σουτιέν. Κατά τα λοιπά κορμί ούτε κακό ούτε κάτι ιδιαίτερο και υπηρεσίες μάλλον μέτριες. Αν με το ίδιο όνομα εμφανίζονται διαφορετικές κοπέλες στις βάρδιες, τι να πω...Καλημερουδια κυριοι μολις γυρισα και λεμε
Ξεκινησα για στουντιο αλιεν τζουλια που δειχνει τουμπανο φωτο αλλα που δεν ειναι η οικονιζομενη αλλα μια αρκετα πολυ καλη περιπτωση που ειχα δει λιγο πισω.Οποτε στοχος ηταν η τζουλια ευκαιρεια να τη δοκιμασω.Ηταν ξανθο με ωραιο μοντελε κορμακι νενανικο κοριτσι του γαλακτος με ωραια στητα μικρα βυζια και κωλαρακι παρα πολυ καλο στητο και γενικα τιποτα που να κρεμαει οπως και φατσουλα ομορφη. Δεν ειχα περασει παλιοτερα διοτι την πετυχα σε λαθος στιγμη με νευρα λογω καποιου μυστη χυστη.
Ελα μου ντε που σημερα ειχε στη θεση της ενα τρολ πραγματικα τρολ.Χρησιμοποιουν τη φωτο και βαπτιζουν οτι ναναι.
Η αγκαθα στο ιδιο τσαρδι ηταν μια μεγαλοκοπελα στα 40 39 πατημενα milf που για τους λατρεις θεωρειτε γαμευσιμη.Δεν ειχε κατι να δειξει αυτο που της ελειπε δηλαδη η ΝΕΟΤΗΣ.
Συνεχιζω
Ναι ετσι κανουν εκει στο Allien βαπτιζουν κοπελες με ονομα αλλης κοπελας που εχει φωτο αριστες.Η Τζούλια που εγώ τουλάχιστον συνάντησα στο Alien ήταν μια μεγαλούτσικη κοπέλα με στήθος Β εντελώς πεσμένο κι εντελώς άδειο - όταν έβγαλε το σουτιέν. Κατά τα λοιπά κορμί ούτε κακό ούτε κάτι ιδιαίτερο και υπηρεσίες μάλλον μέτριες. Αν με το ίδιο όνομα εμφανίζονται διαφορετικές κοπέλες στις βάρδιες, τι να πω...
Ναι βρε φιλος οπως τα λες ειναι και χειροτερα θα ελεγα.Δεν ειχα διαβασει τα περι lisas.Οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι πειραγμένες. Είναι παλιές.
Να τα πω άλλη μια φορα για εμπέδωση.
Όταν είχα κολλήσει μαζι της ήταν όπως τη βλέπεις στις φωτός και ακόμα καλύτερη. το πα αρκετές φορές, έκανε μαλακίες απ την αρχή και μετα χάλασε. Έγινε όπως την είδες τώρα.Εσυ την είδες τώρα, ενάμιση χρόνο μετά , από τότε που την έπαιρνα εγώ.
Μια γυναίκα αν δεν προσέχει τον εαυτό της και κάνει μαλακίες 'χυνεται' με τον καιρό. Δεν είναι πρωτακουστο αυτό.
Τη Λίζα την έπαιρνα επί κορώνα και βίζιτα και στούντιο. Τότε ήταν σχεδόν φιτ καρατούμπανο σωματικά.
Μετά ήρθε η Κ και από κει και πέρα το χάος. Ξέχασα τις Λίζες και τις κορνίζες, Ξέχασα και το όνομα μου.
Για την Άννα έγραψα ότι την είδα τις προάλλες. Γιουβαρλάκι και καμια σχέση με τις φωτογραφίες είχα πει.
τον βραζιλιάνικο τουμπανόκωλο τον ειδες;
πότε υπηρξε?Λέω για το βραζιλιάνικο κωλο της καινούργιας στις φωτογραφίες που μιλάγαμε χτες,προχτές. Δεν την βλέπω πουθενά. Εξαφανίστηκε κιολας;
ααα ναι καταλαβα τωρα αργησα λιγο ομως.πότε υπηρξε?
γυρισα κουρασμενος απο τη δουλεια και ειχα γλαρωσει. Μικοιμωμουνα μισοξυπνιοςΡε Κλάιν, σκληρωση έπαθες; Δεν θυμάσαι Χριστό.
Το έφτιαξα λίγο.γυρισα κουρασμενος απο τη δουλεια και ειχα γλαρωσει. Μικοιμωμουνα μισοξυπνιος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ενα ειναι το ερωτημα.
Που θα γαμησουμε σημερΙΣ?
Είσαι στην πρωινή βάρδια εσύ.Εμείς γαμήσαμε ήδη.
Και εγώ εκεί λέω. Πλύθηκα ήδη, θα σε προλάβω καριόλη.αμα δε βρω τιποτα με βλεπω με Ριτα πιθανων
τα αρχιδια σου τα ξουρισες? Πως αλλεως θα στον ρουφηξει το ριτακι?Και εγώ εκεί λέω. Πλύθηκα ήδη, θα σε προλάβω καριόλη.
Λαμπίκο είναι, και το παπάρι μου μυρίζει πικραμύγδαλο. Μέχρι και εγώ το ρούφαγα άνετα.τα αρχιδια σου τα ξουρισες? Πως αλλεως θα στον ρουφηξει το ριτακι?
Θα παω λιγο ποιο αργα